• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

::معماهاي رياضي::جهت شكوفايي استعداد شما

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از amirhoman :
نميدونم اينجا چطوري معادلات رو بنويسم چون نميشه ولي رو كاغذ كه مينويسي چيز جالبي در مياد نتيجه.
اين جسم تا دو سوم از مركز زمين به سمت بالا و پائين نوسان دائمي خواهد داشت.
وجالب تر اينكه اگه اين چاه در قطر و از استوا تا استوا حفر شود . نتيجه فقط 10 درصد كمتر خواهد بود.

از Equation Editor برنامه Office در محيط Word استفاده كن! ديگه داشتم از اين مساله نااميد ميشدم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mazoolagh :
از Equation Editor برنامه Office در محيط Word استفاده كن! ديگه داشتم از اين مساله نااميد ميشدم.
مازولاق عزيز. تو رو بخدا معماهاي آسونتر بذار. يه خرده هواي ما جوانترها رو هم داشته باش!
21.gif

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
مازولاق عزيز. تو رو بخدا معماهاي آسونتر بذار. يه خرده هواي ما جوانترها رو هم داشته باش!
21.gif

اين معماي خيلي قشنگيه - ميشه همه اطلاعات رياضي فيزيك خودتون رو محك بزنين. خيلي خوب ميشد عده بيشتري شركت ميكردن .
ولي اگر فكر ميكني تاپيك قفل شده ميشه اين رو Bypass كرد! ولي حيفه! فعلا كه جن تو بورسه :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mazoolagh :
اين معماي خيلي قشنگيه - ميشه همه اطلاعات رياضي فيزيك خودتون رو محك بزنين. خيلي خوب ميشد عده بيشتري شركت ميكردن .
ولي اگر فكر ميكني تاپيك قفل شده ميشه اين رو Bypass كرد! ولي حيفه! فعلا كه جن تو بورسه :D
ميدونم معماي قشنگيه ولي بيشتر معماهاي ذهني و خلاقيت در تفكر و ديد بازتر منظور بود.
باز هم يكي دو روزي صبر ميكنيم اگه جواب كامل نشد ديگه شما خودت زحمتش رو بكش كه بحث تكميل بشه. :)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از mazoolagh :
اينقدر اين معماهانون خفن بود! من كه پر شدم.

بابا يه چيزي بذارين ما هم بازي باشيم.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
يك 4ضلعي محدب داريم. نقطه اي رو در وسط اون پيدا كنيد كه اگر از اون نقطه به وسط 4 ضلع وصل كنيم 4ضلعي به 4 قسمت مساوي از نظر مساحت تقسيم بشه!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
تا وضعیت قبلیه مشخص نشه من یکی اینجا رو تحریم می کنم! :D

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
تا وضعیت قبلیه مشخص نشه من یکی اینجا رو تحریم می کنم! :D

همين كه تاپيك جديد اينجا كم زده ميشه و گرنه اين تاپيك بدون تحريم هم صفحه آخر بود. آقا يك فكري بحال برگردوندن مشتريهاي قديم و آوردن مشتري جديد بكنين!

ضمنا روي روش حل شما بحث دارم - ولي 2 نفر براي دعوا :D كمه. منتظرم عده بيشتري بيان تا چند تا راه حل ديگه هم مطرح بشه!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
همين كه تاپيك جديد اينجا كم زده ميشه و گرنه اين تاپيك بدون تحريم هم صفحه آخر بود. آقا يك فكري بحال برگردوندن مشتريهاي قديم و آوردن مشتري جديد بكنين!

ضمنا روي روش حل شما بحث دارم - ولي 2 نفر براي دعوا :D كمه. منتظرم عده بيشتري بيان تا چند تا راه حل ديگه هم مطرح بشه!
پیر شدیم رفت پی کارش چند وقته تو این کوچه پرنده هم پر نمی زنه!:D مهم اینه که دعوا شدید باشه کم و زیاد نفرات مهم نیست!در ضمن:

تو را گر همی یار باید بیار ......................................... مرا یار هرگز نیاید به کار!:D:D

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از electronic :
تو را گر همی یار باید بیار ......................................... مرا یار هرگز نیاید به کار!:D:D

:lol: :lol: :lol:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Ali_ix :

سلام علي آقا!
يعد از يك ماه هم كه به تاپيك سر ميزني بجاي جواب معما اسمايلي ميزاري؟ :f34r: آقا تو بحث شركت كن! :lol:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
پیر شدیم رفت پی کارش چند وقته تو این کوچه پرنده هم پر نمی زنه!:D مهم اینه که دعوا شدید باشه کم و زیاد نفرات مهم نیست!در ضمن:

شير هميشه شير بود اگرچه پير بود :lol:

ضمنا - قرار بود شما توضيح كامل در مورد روش حلت بگذاري و براي استفاده از هر فرمول استدلالت رو بگي كه هنوز نگفتي و ما منتظريم!
توضيح واضحات هم اگر هست لازمه! روش حل شما مبهمه - عمرا اگر اينو تو ورقه امتحان بگذاري نمره بگيري :D

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
شير هميشه شير بود اگرچه پير بود :lol:

ضمنا - قرار بود شما توضيح كامل در مورد روش حلت بگذاري و براي استفاده از هر فرمول استدلالت رو بگي كه هنوز نگفتي و ما منتظريم!
توضيح واضحات هم اگر هست لازمه! روش حل شما مبهمه - عمرا اگر اينو تو ورقه امتحان بگذاري نمره بگيري :D
ای آقا من اگه دنبال نمره بودم یه بوقلمونی چیزی واسه تون ایمیل می کردم!:lol:
یه بار تو امتحان فیزیک یه فرمول عجیب غریب نوشتم زیرشم توضیح دادم که محاسبات به عهده ی کامپیوتر خواننده! استاد هم از اون خوش فکر-سخت گیر- مفاهیم دوستها بود و یه بیست گذاشت کف دستم!:D

خوب در مورد راه حل هم من عمدا" سیر تا پیازشو تو ضیح ندادم چون مطمئنم کمتر کسی حوصله می کنه با دقت بخونه.واسه همین سربسته نوشتم که بقیه مخشون به کار بیفته و در مورد ریزه کاریهاش سوال بکنن و صحت و سقمشو با همفکری هم تایید یا رد بکنیم.اما مثل اینکه:

The brain has been locked! :rolleyes:

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mazoolagh :
سلام علي آقا!
يعد از يك ماه هم كه به تاپيك سر ميزني بجاي جواب معما اسمايلي ميزاري؟ :f34r: آقا تو بحث شركت كن! :lol:
سلام جناب مازولاق !

من فقط ميخونم و استفاده ميكنم از مباحث و توضيحات شما و دوستان... :D

اگر عقل و هوش و دانشم ميرسيد حتما شركت ميكردم ... ;)

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Ali_ix :
سلام جناب مازولاق !

من فقط ميخونم و استفاده ميكنم از مباحث و توضيحات شما و دوستان... :D

اگر عقل و هوش و دانشم ميرسيد حتما شركت ميكردم ... ;)

تعريف بزرگواري مثل شما مايه مباهات و افتخار من و ديگر دوستان شركت كننده در اين مباحث هست.

التكترونيك جان! طفره نرو! من روي تعريف المان جرم - چرايي صرفنظر كردن از ابعاد چاه در مقابل شعاع زمين و خيلي چيزهاي ديگه سوال دارم كه بدون توضيحات دقيق شما نميشه مطرحش كردّ!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از mazoolagh :
يك 4ضلعي محدب داريم. نقطه اي رو در وسط اون پيدا كنيد كه اگر از اون نقطه به وسط 4 ضلع وصل كنيم 4ضلعي به 4 قسمت مساوي از نظر مساحت تقسيم بشه!

ضمنا اين يكي معماي هندسي رو هم در كنار معماي فيزيك-رياضي سنگ در چاه ادامه ميديم!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
تعريف بزرگواري مثل شما مايه مباهات و افتخار من و ديگر دوستان شركت كننده در اين مباحث هست.

التكترونيك جان! طفره نرو! من روي تعريف المان جرم - چرايي صرفنظر كردن از ابعاد چاه در مقابل شعاع زمين و خيلي چيزهاي ديگه سوال دارم كه بدون توضيحات دقيق شما نميشه مطرحش كردّ!
خوب البته شما گفتید بحث رو ایده آل بگیرید وگرنه میدان مغناطیسی که بسی مهمتره! در مورد المان جرم هم بیشتر توضیح میدید؟ اصلا" دوست دارم ریز تر سوال کنید البته اگه مقدوره:D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mazoolagh :
4 ضلعي محدب يعني هر شكلي مثل لوزي يا ذوزنقه؟! شكلش مهم نيست؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
4 ضلعي محدب يعني هر شكلي مثل لوزي يا ذوزنقه؟! شكلش مهم نيست؟

هر چهار ضلعي محدب دلخواه - فقط محدب باشه

راهنمايي : بيشتر از يك نقطه وجود داره

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
خوب البته شما گفتید بحث رو ایده آل بگیرید وگرنه میدان مغناطیسی که بسی مهمتره! در مورد المان جرم هم بیشتر توضیح میدید؟ اصلا" دوست دارم ریز تر سوال کنید البته اگه مقدوره:D

ميدان مغناطيسي مساله رو سختتر ميكنه و شايد بعد از اين يكي دنبالش كنيم. در اين مساله فقط ميدان جاذبه رو در نظر بگيريد و اثر جهان خارج بر اين سيستم رو هم صفر فرض كنيد انگار كه غير از كره سوراخ و جرم انداخته شده در آن جرم ديگري در جهان وجود ندارد! البته همه مسايل فيزيك با همين فرض حل ميشن ولي چون بديهي هست بيان نميشه.

منظور از المان جرم همون dm هست كه انتگرال ميدان جاذبه رو روي اون بايد بگيري تا نيروي وارد بر جرم داخل چاه بدست بياد.

بالا