تکراری ولی جالبهبه نقل از HendeseH :یک تست iq
امتحان بکنید ببینید اوضاع چی جوریاست.
شایدم تکراری باشه یا قبلا تو مدرسه ازتون گرفته باشن. عشق من این جور سوالاست.
هر وقت که وقت داشتید برید سراغش. 30 - 40 دقیقه وقت میگیره.
http://www.iqtest.dk/main.swf
به نقل از mazoolagh :هر یک ار حروف نماینده یک رقم است. آنها را بیابید
به نقل از Arwen :لطفا يه دونه ديگه طرح كنيد.ولي آسون باشه ها...
به نقل از Reza364 :2358 = 1450 - 3808
646 = 38 * 17
-------------------------
1712 = 1488 + 224
اوخ اوخ!به نقل از mazoolagh :2358/17 = 224
1450+38 = 1488
2358 - 646 = 1712
درسته دیگه! بعدی رو بگذار چون هنوز هندسه اون قبلی رو کاملا توضیح نداده
1.428 ساعت...به نقل از Reza364 :خب گویا چاره ای نیست باید بگم!
یه زمین چمن داریم که دو تا کارگر برای کوتاه کردن آن روش کار میکنن کارگر اول اگه به تنهایی بخواد این زمین رو اصلاح کنه دو ساعت زمان لازم داره، کارگر دوم برای اینکار به تنهایی 5 ساعت زمان میخواد این دو تا اگه باهم رو این زمین کار کنن در عرض چه مدت کار رو تموم میکنن؟
راه حل ستاره جان؟به نقل از setareh2 :1.428 ساعت...
x/2+x/5=1به نقل از Reza364 :راه حل ستاره جان؟
این معما از این تاپیک قفل کن هاست. من دیدم چون پست جدیدی دیگه زده نشد این را مطرح کردم. پس بهتره منتظر حل این نباشیم. اگر کسی معمایی داره در این مورد منتظر حل شدن معمای آخر نمونه و اون رو بگه.به نقل از dr-faust :یک معمای نسبتا سخت...
نگاه کنید ما داریم که:به نقل از mazoolagh :راستش من هنوز دقیقا نفهمیدم خواسته این مساله چیه!!
به نقل از dr-faust :یک معمای نسبتا سخت: بدون استفاده از استقرای ریاضی جواب سری زیر را بدست آورید
توضیح: همه جواب این سری را می دونند. یا اینکه قبلا دیدند. ولی ما همیشه این سری و سری های توانی بالاتر مثل 3 یا 4 را با استفاده از استقرای ریاضی ثابت می کردیم. باید بگم که روش گوس که در مورد سری توانی 1 به کار میره اینجا کاربردی نداره ولی میتونه شما را راهنمایی کنه. یک روش کلی به دست بیاورید که بشه همون الگوریتم را برای توانهای بالاتر نیز به کار برد. صرفا الگوریتم پیدا کنید و بگویید خودتون را با فرمول نوشتن خسته نکنید.