• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

::معماهاي رياضي::جهت شكوفايي استعداد شما

nyoosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirhoman :
Originally Posted by mazoolagh
مثل اينكه معماهاي ساده بهتره:
سه تا رفيق ميرن رستوران صورتحسابشون ميشه 3 هزار تومن كه نفري هزار تومن ميدن و ميرن. صاحب رستوران صورت رو كه مجدد نگاه ميكنه ميبينه 400 تومن گرون حساب كرده. 400 تومن رو ميده به شاگردش ميگه بدو برو دنبالشون پسشون بده. شاگرد رستوران ميبينه كه 400 به 3 قابل قسمت نيست 100 تومنشو برميداره و 300 تومن رو به اين 3 نفر پس ميده.
با اينحساب اونها نفري 900 پول دادن كه جمعا ميشه 2700 تومن. 100 تومن هم كه دست شاگرده جمعش ميشه 2800 تومن يعني تا 3000 تومن 200 تومن كسر داريم. اين 200 تومن كجاست؟

اوه :blink: چه مساله اي اوه:wacko: چه توهمي:wacko: مغز خودنو خسته نكن گناه داره

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
سوال تکراریه!
ولی به هرحال اون 100 تومن باید از 2700 کم بشه نه جمع

nyoosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
در مورد جریان اون سکه و کاغذ باید بگم مساله ساده تر از اونیه که فکر می کنیم.واقعیتش اینه که چون اختلاف قطر سکه و سوراخ زیاد نیست این کا رو به راحتی میشه انجام داد.پیشنهاد می کنم یه سوراخ به قطر 15 میلیمتر ایجاد کنید بعد در راستای یکی از قطرها کاغذ رو تا کنید.ار اونجایی که کاغذ مثل ورق آهنی سفت نیست می شه دو انتهای نمیدایره ی به وجود اومده رو کشید تا جا برای عبور سکه باز بشه.همین!

سلام عليكم
ببخشيد ولي موضوع عبور جسم صلب حجيم ازيك باريكه خيلي وقت پيش از اينها حل شده!اونها كه به اين مرحله رسيدند وجوابشو مي دانند هم شب جمعهاي حالشو بردن وهم به اين سوال ايسيراجيك شما جواب دادن
و من ا000التوفيق

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از nyoosefi :
به نقل از amirhoman :
Originally Posted by mazoolagh
مثل اينكه معماهاي ساده بهتره:
سه تا رفيق ميرن رستوران صورتحسابشون ميشه 3 هزار تومن كه نفري هزار تومن ميدن و ميرن. صاحب رستوران صورت رو كه مجدد نگاه ميكنه ميبينه 400 تومن گرون حساب كرده. 400 تومن رو ميده به شاگردش ميگه بدو برو دنبالشون پسشون بده. شاگرد رستوران ميبينه كه 400 به 3 قابل قسمت نيست 100 تومنشو برميداره و 300 تومن رو به اين 3 نفر پس ميده.
با اينحساب اونها نفري 900 پول دادن كه جمعا ميشه 2700 تومن. 100 تومن هم كه دست شاگرده جمعش ميشه 2800 تومن يعني تا 3000 تومن 200 تومن كسر داريم. اين 200 تومن كجاست؟

اوه :blink: چه مساله اي اوه:wacko: چه توهمي:wacko: مغز خودنو خسته نكن گناه داره
میگم جریان چیه ؟ اسم من و مزلوق اون بالا چی میکنه؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
سلام امیرهومان عزیز - ازت گله دارم رفیق - میای این تاپیک رو سر میزنی ولی تو معماها شرکت نمیکنی!
من یک مدتی هست اصلا تو مود حل مساله نیستم (خودت میدونی اینجور حسها تناوبیه یعنی میره و میاد)

همین مساله دکتر فاوست رو اصلا حوصله دست به قلم شدن رو ندارم!
حالا که اومدی یک معمای جدید مطرح کن!

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از mazoolagh :
سلام امیرهومان عزیز - ازت گله دارم رفیق - میای این تاپیک رو سر میزنی ولی تو معماها شرکت نمیکنی!
من یک مدتی هست اصلا تو مود حل مساله نیستم (خودت میدونی اینجور حسها تناوبیه یعنی میره و میاد)

همین مساله دکتر فاوست رو اصلا حوصله دست به قلم شدن رو ندارم!
حالا که اومدی یک معمای جدید مطرح کن!
والا من تو حل مسئله تنبلم . اگه همون لحظه اول حل کردم که هیچ . وگرنه دیگه نگاهش هم نمیکنم.
راست میگین حل مسئله مودیه .
یه مسئله هندسه فضایی دارم ولی نیاز به شکل داره . اونو دادم دفی .اومیدوارم بتونه با عکس بذاره اینجا.
البته مسئله کاملا کاربردیه و توی تابلوهای برق جهت شینه کشی مورد مصرف داره .

nyoosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ajabshirkhan :
اين يكي نياز به اطلاعات قوي رياضي نداره.

هواپيماي 5 مرد در جزيره اي سقوط ميكند .انها تصميم ميگيرند تاميتوانند نارگيل جمع كنند .پس ار جمع كردن نارگيل ها چون دير وقت بود به خواب ميروند و تصميم ميگيرند فردا صبح نارگيلها را تقسيم كنند.البته قرار شد تا صبح هر يك به نوبت كشيك بدهند تا اگر گروه نجات به دنبالشان امد شخصي كه كشيك ميدهد بقيه را خبر كند.در اولين نوبت كشيك شخص مورد نظر بعد از مدتي از بيكاري خسته ميشود و تصميم ميگيرد سهم خود را از نارگيلها بردارد.پس نارگيلها را به 5 قسمت مساوي تقسيم ميكند ولي يك نارگيل زياد مي ايد بنابراين او ان نارگيل را به يك ميمون ميدهد.وسهم خود را برميدارد و باقيمانده نارگيلها را به جاي خود برميگرداند.نفر دوم كه نميدانسته نفر اول سهم خود را برداشته دقيقا همين مراحل را تكرار ميكند و به همين ترتيب نفرات سوم و چهارم و پنجم.سوال اينست كه حداقل تعداد كل نارگيلها چقدر ميتواند باشد؟

سلام عليكم
شروع كردم از اول مساله ها رو حل كردن حالا نوبت اينه
آخرين نفر لااقل 6تانارگيل داره چون بايد به هركس لااقل يكي برسه يكي رو هم به ميمون ميده پس داريم:
نفر دوم=6*5+1
//سوم=31*5+1
......
نهايت لااقل 3906نارگيل-

و من ا000التوفيق

nyoosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
تابع f رو در نظر بگيريد كه دو متغير قبول ميكنه و نمونه هاي خروجيش در پايين اومده

f(1,1)=0
f(2,2)=0
f(3,3)=0
f(4,4)=2
f(5,5)=0
f(6,6)=2
f(7,7)=0
f(8,8)=4
f(9,9)=2

سوال اينه
کد:
f(10,10)=?

و چرا ؟
سلام عليكم
برادر اين سوالها بايد بصورت چند گزينه اي باشند چون مي تواند جوابهاي متعددي داشته باشد تاره اگر آنرا بعنوان تابع قبول كنيم حالا من آنرا كامل ميكنم
1-1 2-2 3-0 4-5

عزكم ا000 بالخير انشائ الله تعالي

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چرا حجم تاپیک رو بیخودی بالا میبرین؟

shirfarhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرض کنید میرید توی یک ایستگاه اتوبوس که دو تا خط از آن می گذرند. یکی هر یک ربع و یکی هر 20 دقیقه. احتمال اینکه تا 5 دقیقه دیگر در آن ایستگاه یک اتوبوس سوار شوید چقدر است.؟

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از communication :
(n+1)^3 = n^3 + 3*n^2 + 3*n + 1
n^3 = (n-1)^3 + 3*(n-1)^2 + 3*(n-1) + 1
.
.
.
3^3 = 2^3 + 3*2^2 + 3*2 + 1
2^3 = 1^3 + 3*1^2 + 3*1 + 1

اگر معادلات بالا را با هم جمع کنیم به ترتیب n^3 با n^3 و . . . حذف می شوند و در آخر داریم :
(n+1)^3 - 1 = n*1 + 3*(1+2+...+n) + 3*(1^2 + 2^2 + ... + n^2)
پس داریم :
S = [n^3 + 3*n^2 + 3*n - n - 3*n*(n+1)/2]/3
S = n(n+1)(2*n+1)/6
Very fantastic dear

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از shirfarhad :
فرض کنید میرید توی یک ایستگاه اتوبوس که دو تا خط از آن می گذرند. یکی هر یک ربع و یکی هر 20 دقیقه. احتمال اینکه تا 5 دقیقه دیگر در آن ایستگاه یک اتوبوس سوار شوید چقدر است.؟
چه جالب 50 درصد.
6 حالت رسیدن اتوبوس به ایستگاه داریم که دوره ی 1 ساعته داره. در این یک ساعت 12 تا 5 دقیقه است. در این 6 حالت اگر در 5 دقیقه آخر رسیدن اتوبوسها باشیم، 6 تا از 5 دقیقها حالت دلخواه ما میشه. که در کل میشه به احتمال 50 درصد اتوبوس میاد.
درسته؟

nyoosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در شكل حاضر دو مربع كاملا يكسان بوده و گوش چپ مربع بالايي در وسط مربع پاييني قرار دارد.اگر اندازه ضلع هر كدام راديكال 2 باشد مساحت قسمت مشترك(سفيدرنگ)چندواحداست؟

فایل های ضمیمه

• Untitled-1 copy.jpg
    Untitled-1 copy.jpg
    17.3 KB · نمایش ها: 8

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
آقای یوسفی - اول از همه الآن یادم نمیاد که قبلا بشما خوشآمد گفتم یا نه! در هر صورت خیلی خوش آمدی.

ظاهرا مساحت قسمت مشترک ارتباطی به زاویه بین دو مربع نداره! یعنی اگر مربع دست راستی رو حول گوش چپش که همون وسط مربع دست چپی هست دوران بدیم مساحت قسمت مشترک ثابته! درست میگم یا نه؟

nyoosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
آقای یوسفی - اول از همه الآن یادم نمیاد که قبلا بشما خوشآمد گفتم یا نه! در هر صورت خیلی خوش آمدی.

ظاهرا مساحت قسمت مشترک ارتباطی به زاویه بین دو مربع نداره! یعنی اگر مربع دست راستی رو حول گوش چپش که همون وسط مربع دست چپی هست دوران بدیم مساحت قسمت مشترک ثابته! درست میگم یا نه؟
سلام عليكم
بله برادر
واسلام عليكم و مرسي به تو

nyoosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اختلاف سن پدروپسري 30 مي باشد.در سال 1370 كه پدر زندگي را باي باي گفت مجمع سن شان 70 بود.در چه سالي پسر به سن پدر مي رسد؟
1-راستي آيا كسي است كه راجع به سايتهاي خارجي شامل چنين سوالهايي اطلاع داشته باشد؟2-آدرس وب [
آخه من انگليسيم خيلي خوبه هه هه
COLOR="blue"]سوالهايي ميخواهم كه در آن راجع به اشكال هندسي سه بعدي باز شده سوال شده كه بايد حدس زد پس از بسته شدن چه شكلي مي شوند[/COLOR]

nyoosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
23 - در تساوي زير به جاي حروفي كه وجود دارنداعدادي را قراردهيد كه تساوي برقرارگردد.
ab - c = a
سلام عليكم
بنا رب الطاف يزداني يكي از مراودين التفات نموده بودند و a=9,b=0,c=9 بدست آورده بودند مي خواهم بگويم اي دوست آيا در مكتب شما 000 جواب نيست
والسلام جميعا

nyoosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
28 - دو عدد 1 رقمي بيابيد كه تفاضل آنها 5 و تفاضل مربعات آنها هم 55 باشد.
جوابيه اردشيرخان
سلام عليكم
a-b=5
a2-b2=(a-b)(a+b =5x(a+b=5x11=55
a+b=11
then
a=8 and b=3
ديديد گفتم انجيليسيم خوبه
فتبارك ا000

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از nyoosefi :
در شكل حاضر دو مربع كاملا يكسان بوده و گوش چپ مربع بالايي در وسط مربع پاييني قرار دارد.اگر اندازه ضلع هر كدام راديكال 2 باشد مساحت قسمت مشترك(سفيدرنگ)چندواحداست؟

میشه 0.5 درسته؟

بالا