yar1356
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 59
- لایکها
- 0
شما دو تا مسئله ای رو که من گفتم با هم ترکیب کرده ای و به جواب نادرست یک سوم رسیده ای.به نقل از mehrdad1355 :گیرم فرض و استدلالتون صحیح!شما هم پیشامد غیر ممکن!!!!!!! دختر دختر ر و حذف کردید! (این در حالتی هست که ما بدانیم یکی از فرزندان یا فرزند اول پسره-برحسب فرضی که شما تصریح نکردید)
فضای نمونه شما میشه سه عضوی! که یک پیشامد پسر-دختر مطلوبتونه! این که میشه یک سوم و نه دوسوم!چون شما می گید پیشامد پسر دختر! می گید فرزندشون پسره و فرزند دیگه اونها دختر باشه! پس اگه ترتیب مهمه! پیشامد دختر پسر پس مطلوب نیست! می بینی چجوری تغییر میکنه! حتی براساس حرف خودت!چون اگه ترتیب مهم باشه جواب میشه یک سوم و اگه مهم نباشه میشه دو سوم !(یک جواب یک دوم هم که قبلا هم من و هم بقیه گفتیم چرا ایجاد میشه- با تغیرات کوچیک سه جواب مختلف داریم)
مشکل من با شما سر اینه که من میگم باید فرضتون رو به صورت صریح تری بیان کنی و اگرنه نمیشه جواب دلخواه رو بگیرید! یعنی خیلی از پارامترها باید تصریح بشند(
حذف حالت دختر-دختر مربوط به مسئله دومه که منظور نظر جناب دفتره در حالی که مهم بودن ترتیب مربوط به مسئله اوله.
حالا چرا ما دوتا مسئله اش کردیم؟ چون صورت مسئله طوری مبهم بیان شده بود که در نگاه اول می شد مسئله اول رو از اون برداشت کرد که به جواب یک دوم می رسید. ولی منظور طراح مسئله دوم بود که به جواب دو سوم می رسید. علت معما بودن مسئله و جالب بودن اون هم در همین ابهام نهفته بود. اگر این ابهام نبود معما جالب نمی شد بلکه یک مسئله خیلی ساده بود که حل اون نیاز به تحصیلات دانشگاهی و دید فراآبگیری :lol: نداشت.