ببخشيد يك سوالمن متوجه نمیشم مشکل شما چیه محسن خان!!!
شما معتقدی شرکتی مثل اپتیموم گاوداری شیری داره و شیرو میگیره و پنیر درست میکنه و آب پنیر رو میگیره وی درست میکنه ؟پنیرشو چکار میکنه>؟خامشو؟
یا مثلا فکر کردی چون پروتیین سویا داره مزرعه سویا داره؟
یا برای پروتیین سفیده ای که داره عرضه میکنه مرغداری داره؟
...من معتقدم دنیای تولید اینطور کار نمیکنه..
نه شما شرکتش رو دیدی نه من..من یه محاسبه ای دارم شما هم یه محاسبه..حالا چه مشکل ذهنی این وسط باعث میشه بیایید برای نظر من اظهار تاسف کنید بدون توجه به موضوع بحث خودش جای بحث داره که من نه علاقه ای دارم به مشکل شما نه اهمیتی داره برام که ذهنتون چطور کار میکنه..
فقط امیدوارم یه روزی عقده ما ایرانیا اینقدر کم بشه که بتونیم دو قدم جلوترمون رو هم ببینیم و بیخود احساس نکنیم همه جا باید نظرات گوهر بارمون رو منتشر کنیم
که نکنه یه وقت خدای نکرده دیگران از فیض محروم بشن!!!
-------
الان میتونم لینک از خود اپتیموم بدم برای سورسش..اما ارزشی نداره برام...منفعتی هم نداره..خیلی مایلید سرچ کنید تا بلکه قبل از حرف زدن فکر کنید!!
باعث تاسفه!!!!!! کمکل!!! توان بینهایت!!! مغزت سوت میکشه!!! جل الخالق!!!!
بیگ بوب عزیز...ببخشید بیگ باب عزیز lolببخشيد يك سوال
شما دادين آزمايشگاه و جوابش اومد و ميزان پروتيينش كمتر بود
بر چه اساسي و با چه شواهدي نتايج آزمايش خودتون رو به گلد استاندارد تعميم ميديد؟از كجا ميتونين طرفو متقاعد كنيد كه اين همون گلد استاندارده؟با يه حرف ثابت نشده كه نميتونيد اين همه خرجو توجيه كنيد
حاجی نتیجه تحقیقات چی شد بالاخره ؟ تو انجمن e-gym بچه های اونجا به صورت گروهی این پروتئین های بسته بندی 20 کیلویی رو خرید میکنن میگن زیاد هم خوب نیست حالا منم به شخصه چون وسعم نمی رسه که پروتئین خارجی بخرم می خواستم از اینا مصرف کنم . م خواستم ببینم چی شد چطور شد ؟ شما پیشنهاد میکنید ؟ به بدنتون میوفته تاثیر داره یا نه . خلاصه یه امار هم به ما بدید یکمی هم ما برداریم .سلام
(مدیر محترم پاک نکن..پای سلامتی مصرف کننده در میونه lol)
من مصرف وی بالایی دارم . چند ماه پیش تبلیغ یه شرکتی رو تو فروم بادی بیلدینگ آقای سلامی دیدم مال شرکت بهتام پودر که قیمت خیلی عالی داشت
امروز بعد چند ماه یه کیسه 20 کیلویی وی و 100 گرم کازیینات برای سمپل سفارش دادم.
میخوام بدم آزمایشگاه..اونایی که مصرف زیاد دارن میتونن شریک بشن تو قیمت آزمایشگاه که اگر نتیجه خوب بود هم با خیال راحت مصرف کنن هم بدونن چی میخورن
قبلا اپتیموم میخوردم..هم خیلی گرون در میومد هم تو سایتهای خارجه دیدم ملت چند تا این پودر وی های معروف رو داده بودن آزمایشگاه که هم پروتیینش خیلی کمتر از ادعاشون بود هم فلزات سنگینش بیش از اندازه بود
آزمایشایی که میخوام بدم ایناس:
1-پروتیین قابل جذب---97500 تومن
2- سم شناسی برای 8 فلز سنگین 400 تا 570 هزارتومن بسته به نوع آزمایش و آزمایشگاه
3-پروفایل آمینو اسید ها 270 تا 340 هزار تومن
4-میکروب شناسی برای حداقل سالمونلا که هنوز قیمتش رو در نیاوردم اما فک نمیکنم 200-300 بیشتر بشه برای فول رنجش
5-باقیمونده آنتی بیوتیک که اینم نمیدونم هنوز
از همه مهمترشون پروتیین قابل جذب و سم شناسیه
حدودا 1 تومن میشه..10 نفر بشیم میشه نفری 100
هر کی هم آزمایشگاه ارزونتر سراغ داره یا آشنا داره پی ام بده نمونه بگیرم بفرستم براش
آزمایشگاههایی که تا حالا باشون تماس گرفتم آزمون سلامت آسا و نمونه آزمای پاسارگاد بوده
هر کی مایله 100 در 100 بگه ببینیم چند تا میشیم
واقعا میصرفه هم هزینه ای هم اطمینانی
یه ملیون و 250 هزار دادم برای 20 کیلو پروتیین 80 درصد.
یا علی
جواب من فراموش نشهسلام!
دوستان حرفه ای کمک لازم دارم!
من قدم 175ئه، وزنم الان 75، یک سالی باشگاه رو ول کرده بودم شدید وزنم کم شده بود (بندم اکتومورفه) 2 تا دوره برداشتم 7 کیلو بالا اومدم توی 3 ماه و به وزن الانم رسیدم.
منتها در این بین تو قسمت زیرشکم یه مقدار چربی اوردم، و شاید آب باشه نمیدونم!
یکی دو ماهی هم هست که دارم روش کار میکنم ولی آب نشده! عکس میذارم آخر پستم، ، برنامه غذائی هم اصولی رعایت میکنم تا اونجا که میشه. برنامه تمرینیم کاملاً مناسبه و البته فرق داره برای عضلات بالای شکم و زیر شکمم، چی پیشنهاد میکنید برای خشک کردن کامل زیر شکم؟! مدت زمانش هم هر چی کم تر بهتر! فقط هورمونی نباشه!
مشاهده پیوست 733757 مشاهده پیوست 733758
عکس ها به فاصله 2 هفته گرفته شدن، راستیه برای هفته پیشه
با سلام خدمت اساتید...
من چند وقتی هست دارم میرم باشگاه یعنی دقیقا الان دو ماه شده دارم میرم قبلا هم رفته بودم شش ماه پیش هم سه ماه رفتم باشگاه بعد به علت مشغله کاری دو ماه نتونستم برم باشگاه اما العان دوباره شروع کردم...
میخواستم از مکمل استفاده کنم...اگه میشه راهنمایی کنین چه مکملی استفاده کنم ممنون...
قد 180
وزن 75
سن 21
سلام!
دوستان حرفه ای کمک لازم دارم!
من قدم 175ئه، وزنم الان 75، یک سالی باشگاه رو ول کرده بودم شدید وزنم کم شده بود (بندم اکتومورفه) 2 تا دوره برداشتم 7 کیلو بالا اومدم توی 3 ماه و به وزن الانم رسیدم.
منتها در این بین تو قسمت زیرشکم یه مقدار چربی اوردم، و شاید آب باشه نمیدونم!
یکی دو ماهی هم هست که دارم روش کار میکنم ولی آب نشده! عکس میذارم آخر پستم، ، برنامه غذائی هم اصولی رعایت میکنم تا اونجا که میشه. برنامه تمرینیم کاملاً مناسبه و البته فرق داره برای عضلات بالای شکم و زیر شکمم، چی پیشنهاد میکنید برای خشک کردن کامل زیر شکم؟! مدت زمانش هم هر چی کم تر بهتر! فقط هورمونی نباشه!
مشاهده پیوست 733757 مشاهده پیوست 733758
عکس ها به فاصله 2 هفته گرفته شدن، راستیه برای هفته پیشه
سپاسگزارم از توضیح کاملتون!مصرف مکمل در بدنسازی رو در بازه های زمانی مختلف بهش دوره نمی گن. دوره بر اساس دوره آنابولیکی نام گذاری میشه نمونه : دوره وینسترول دپو + ترنبولون استات 6 هفته ای حرمی
در مورد زیرشکم این قسمت سخت ترین جایی که یک ورزشکار می تونه به حالت تفکیک برسونش البته با **** غذایی سخت و تمرینات هوازی برای این بخش مثل پرش به حالت طناب
البته مطمئنا شما اون تفکیک خاصی که در بدن های تبلیغاتی میبینید مد نظرتون نیست چون همچنین کیفیتی با این میزان فیبر بدون استروئیدهای آنابولیک و هورمون های پپتایدی ( داروهای ممنوعه ) عملا در کوتاه مدت ( 1 ماه تا 4 سال ) غیر ممکنه.
صد البته اینجا توصیه نمی کنیم که مصرف کنید ولی اینکه علم روز دنیا رو هم زیر سوال ببریم صحیح نیست !
روزانه 4 ست 80 تایی پرش به حالت طناب رو تست کنید از ساعت 19 به بعد هم مصرف کربوهیدرات و کالری و تا جایی که می تونید پایین بیارید.
توصیه می کنم زیرشکم پرتابی روی میز حتما هفته 4 بار رو در برنامه داشته باشید
تمرینات هوازی رو هم حتما داشته باشید هفته 2 الی 3 بار مثل دوچرخه ثابت و یا تردمیل
برادر امیدوارم با من نبوده باشی..چون در اینصورت مشخصه اصلا تاپیک رو نخوندی..من طرف بی اعتمادم..حتی به همون محصول 250 تومنی این یکشما چطوری میتونید انقدر راحت به این محصولات که ارتباط مسقیم با سلامتی بدن داره اعتماد کنید؟آخه پروتئین 20 کیلیویی؟ مگه گچ سفیدکاریه که 20 کیلو 20 کیلو بسته بندی کنن؟
پروتیئن وی 2200 گرمیش تقریبا 250 تومنه.حالا اون پروتئین فله ای کیلویی 30 تومن قیمت دادن.
با patteerr بودم من.تاپیک شما رو هم خوندم ظاهرا تو سایت های دیگه پست داده بودید در این مورد.برادر امیدوارم با من نبوده باشی..چون در اینصورت مشخصه اصلا تاپیک رو نخوندی..من طرف بی اعتمادم..حتی به همون محصول 250 تومنی این یک
دوم اینکه قیمت این 60 بوده نه 30 که با قیمتی که شما دادید برای هر کیلو 120 میشه نصف
خرید عمده خیلی فرق میکنه..20 کیلو با دو کیلو؟؟؟
در مورد بسته بندی هم حرفی ندارم...:general208:
در ضمن به خاطر شغلم چیزایی تو همین مواد غذایی دیدم که عمرا به قیمت توجه کنم..
حاجی نتیجه رو به منم خصوصی کن ببینم چطوره اخه . بلکه خووب بود ما هم خریدیم . اگه اعلام نکنی که نمیشه یه منفعتی داشته باش لااقل اونایی که خریدن و خوردن بدونن چی خوردن و ضرر داشته یا خوب بوده . اونایی که مث من هم میخوان بخرن بخورن مطمئن بشن . . . خلاصه اگه اعلام نکنی تنها نتیجه ای که میشه گرفت اینه که شما ارمایش ندادی . کم پولی نیست یک و خورده ای پول ازمایشنتیجه آزمایش دوشنبه میاد..اما با عرض معذرت اعلام نمیکنم..چون خیلی بهم زور اومد که ملت حراف بی سواد فقط نقش وکیل مدافع شرکتای معظم رو بازی میکنن و خاصیتی از خودشون ندارن..
تو همون انجمنی که فرمودید هم آگهی کردم که یه عده خیال کردن خیلی باهوشن ..مثه اینجا..آنالیز هم میدی بازم ابو عطا میخونن lol
بهتره هر کی براش سلامتیش ارزش نداره که هزینه کنه چشم بسته مصرف کنه...منم هزینه کردم چون برام مهمه سلامتیم
من هنوز مصرف نکردم ببینم نتیجش چیه..دو بار مصرف کردم که مشکل گوارشی نداشت فعلا..
با patteerr بودم من.تاپیک شما رو هم خوندم ظاهرا تو سایت های دیگه پست داده بودید در این مورد.
------
شما به قیمت هم توجه کنید کارخونه ی سوسیس کالباس ایرانی نیست که. چون شما به واسطه شغلتون یه چیزایی دیدید فکر میکنید کارخونه های کانادا و فرانسه و آمریکا هم همینجورین.
حاجی من که اینجا گوش به زنگ ننشستم که ملت بیان تایید کنم آزمایش دادم یا نه..حاجی نتیجه رو به منم خصوصی کن ببینم چطوره اخه . بلکه خووب بود ما هم خریدیم . اگه اعلام نکنی که نمیشه یه منفعتی داشته باش لااقل اونایی که خریدن و خوردن بدونن چی خوردن و ضرر داشته یا خوب بوده . اونایی که مث من هم میخوان بخرن بخورن مطمئن بشن . . . خلاصه اگه اعلام نکنی تنها نتیجه ای که میشه گرفت اینه که شما ارمایش ندادی . کم پولی نیست یک و خورده ای پول ازمایش
قیصر جان شما اون آنالیز رو دیدید؟بودم من.تاپیک شما رو هم خوندم ظاهرا تو سایت های دیگه پست داده بودید در این مورد.
شما به قیمت هم توجه کنید کارخونه ی سوسیس کالباس ایرانی نیست که. چون شما به واسطه شغلتون یه چیزایی دیدید فکر میکنید کارخونه های کانادا و فرانسه و آمریکا هم همینجورین.