gheysar.
همکار بازنشسته
سلام.
دوستان نظرتون درباره مکمل های pnc چیه؟ مخصوصا کراتینش.قیمت مناسبی داره.
vita.p چطوره؟
vita.p چطوره؟
سلام من 180 قد و 95 وزن دارم اخیرا دوتا مکمل Halo all in one Muscletech و amino build muscle tech رو از خارج کشور تهیه کردم و الان نیاز به مشاوره در مورد مصرف این دو دارم و چجوری میتوونم وزنمو کاهش بدم به مقدار مناسب؟؟ خیلی ممنون
یه امینو قوئ میشه معرفی کنین/؟؟؟
سلام.
vita.p چطوره؟
با تحقیقاتی که دیروز تا حالا کردم توی سایت بادی بیلدر و بدن سازی و یه سایت دیگه متوجه شدم که ویتاپی کیفیت بسیار مناسبی داره ولی pnc ....متاسفانه شناخت و تجربه ای در مورد این کمپانی ندارم . اگر اطلاعاتی کسب کردید در اختیار بنده هم بگذارید
درود دوستان
مربی بنده این رو به من پیشنهاد کردند !
http://up.vbiran.ir/uploads/31824142066353631643_20150107_185118.jpg
(مبارزات آزاد - تمرین تا نهایت توان ! )
نظرتون چیه؟ یک دوره ۴۰ تایی عوارض خاصی داره؟ تاثیر آنچنانی داره ؟ اصل و تقلبی رو از کجا میشه تشخیص دارد؟ قیمتش در چه حدودیه؟
اگر با مصرف استروئید مخالفید برای افزایش فوق العاده دامنه هوازی و قدرت چه پیشنهادی دارید؟
قد حدود ۱۹۰ - وزن حدود ۹۰ - هیکل بسیار عضلانی و قدرتمند اما کمی چرب - سابقه مصرف مکمل و بدنسازی نداشتم.
(هزینه اصلا مهم نیست)
تشکر.
دوستان مکمل های بدن سازی و دارو های اریجینال موجود هست
تحت نظر مربی بین المللی
تشکر بابت پاسخ جامع شمافکر می کنم وینی که دارید برند دسما باشه که تقلبیش هم به وفور در بازار پیدا میشه قبلا به اسم کمپانی زامبون زده میشد که خارق العاده بود ولی باز هم کیفیت وین مدی تک رو نداره.
به نظر من الان بهترین وینی که در بازارهای سیاه ایرانی فروش میره و جواب دهیش فوق العاده است محصول Winstrol Depot کمپــانی MediTech آلــمــــانه.
ای کاش برند وینسترولی که خریداری کردید رو میفرمودید چیه ! در مورد مواردی که می خواید دریافت کنید وینسترول دپو با ماده موثر استانوزولول گزینه فوق العاده ای دارویی که بن جانسون دونده رو به یک اسطوره تبدیل کرد.
بنده تجویز نمی کنم. ولی این هم اشتباهه که مربیتون زمانی که یک ورزشکار میاد ازش برنامه بگیره فورا به خاطر اینکه فردا بگه استاد تو معجزه می کنی و ... ورزشکار رو بدون هیچ دلیلی در خطر قرار بده.
عوارض جانبی : چون در ترکیبش 17alpha داره باعث زهرآگین شدن کبد میشه - چون از مشتقات دی هیدرو تستوسترون هست باعث ریزش مو هم میشه - مصرف طولانی مدت و غیر علمی این دارو باعث اثر فشار اسمزی معکوس میشه که به خشکی مفاصل ختم میشه - بزرگ شدن بافت سینه در مردان - بزرگ شدن بطن چپ قلب - بر هم زدن تعادل LDL و HDL در خون ( بر هم زدن تعادل کلسترول خون ) - هایپرپلازی پروستات
بعد از دوره هورمون های مردانه حسابی کاهش پیدا می کنه که باید با یک روش دقیق افزایشش بدید مثل HCG و بعد هم باید تعادل رو برقرار کنید که اون هم نیاز به کلومیفن سیتـــرات داره. برای رشد موها باید از فیناستراید و برای کبد هم از سیلی مارین باید استفاده بشه که در داروهای داخلی مثل لیورگل این ماده یافت میشه.
مکمل هم وقتی استفاده کنید نیاز به دوره ریکاوری داره ( کبد معده روده کلیه )
دوره رو نهایتا در 6 هفته به اتمام برسون.
دوز مصرف : هفته ای بیش از 150 الی 200 میلی گرم استفاده نکن. مثال : برای 200 میلی گرم در هفته : اگر هر میلی لیتر رو 50 میلی گرم در نظر بگیریم میشه هفته ای 4 میلی لیتر ( 4 تزریق )
می تونید از ال - آرژنین یا پروهورمون ها هم استفاده کنید برای قدرت باید سعی کنید میزان نیتریک اکسید رو بالا ببرید در ببرید مثلا میتونید از محصول Nitrix کمپانی BSN استفاده کنید یا مثلا از Assualt کمپانی MusclePharm
یا می تونید کمتر هزینه کنید و جواب خیلی خوبی هم بگیرید که در تاپیک مشاوره هم توضیح دادم می تونید از ال-آرژنین + ویتامین C همزمان استفاده کرده و میزان نیتریک اکسید رو حسابی بالا ببرید و از کاهش این منابع هم جلوگیری کنید.
با تشکر از شماجناب Galaxyboy عزیز واقعا حرکت زشتیه شما عنوان می کنید مربی بین المللی هستید بعد تبلیغات داروهای ممنوعه می کنید که حتی باعث ف.ی.ل.ت.ر سایت هم میشه
میدونید جرم فروش داروهای استروئیدی با جرم فروش مواد مخدر تقریبا یکیه ؟
در تاپیک ها پست های مفید بگذارید و دوستان رو راهنمایی کنید
هر کس سوال میپرسه شما عنوان می کنید با من در تماس باش 2 روزه از این رو به اون روت می کنم من نمی دونم این چه مدلشه دیگه حتی امثال X و Y هم که در برخی باشگاه ها م.ا.ف.ی.ا.ی دارویی هستند اینجوری کسی رو راهنمایی و ترغیب نمی کنند
خدا رو هم خوش نمیاد! فردا جوون مردم اگر استفاده کنه و مشکلی براش پیش بیاد میدونید چه پیامدهایی در این دنیا و حتی اون دنیا براتون داره ؟
2- اساس فعالیت در بخش ورزش، تولید محتوای مفید، ایجاد فضای گفت و شنود و نقد و بررسی، با رعایت کامل انضباط و احترام متقابل کاربرها نسبت به یکدیگر میباشد.
5- هرگونه اقدام به تبلیغ کالا، خدمات یا سایر وب سایتها در بخش ورزش ممنوع است. خرید و فروش کالا و خدمات در سایت، از طریق بخش بازارچه صورت میگیرد. لذا مجوز ایجاد تاپیک یا پست حاوی اینگونه موارد داده نخواهد شد.
10- نام هر تاپیک معرف اهداف آن تاپیک است. لذا در هر تاپیک منحصرا درباره موضوعات مرتبط با عنوان همان تاپیک بحث و گفت و گو صورت میگیرد.
شما اگر فروشگاه مکمل یا مرکز مشاوره دارید خوب این خیلی خوبه و می تونید در امضا طبق قوانین امضا سایت یک عنوان مناسب داشته باشید. اینجوری درآمدی هم که کسب کنید مطمئنا خرج کردنش لذت بخش تر خواهد بود.
ببخشید زیاد سوال میپرسم.در تاپیک مـشــاوره بـدنســازی توضیح دادم که الان براتون کپی می کنم
1 ساعت قبل از تمرین هفته اول 500 میلی گرم ویتامین C رو با 3000 میلی گرم ال آرژنین بخور.
از هفته های بعدی 1000 میلی گرم ویتامین C با 5000 میلی گرم ال-آرژنین بخور اون هم 1 ساعت قبل از تمرین با 1 الی 1 و نیم لیوان آب خنک.
توضیحش : از اونجا که ال-آرژنین به سادگی در بدن به نیتریک اکسید تبدیل میشه و از اونجایی که ویتامین C رادیکاهای آزاد رو مهار می کنه در نتیجه عزیزم از تحلیل رفتن منابع نیتریک اکسید جلوگیری می کنه و فوق العاده جواب می گیری.
حالا می تونید خرج اضافی هم بکنید البته مواد معدنی داره بنده بیشتر توصیه می کنم از Assualt ماسل فارم یا N.O-Xplode کمپانی BSN استفاده کنید ولی خوب اگر مطمئنید این محصول بهتون جواب میده می دونید امتحان کنید.
عوارض : فشار خون بعد از قطع مصرف فیکس میشه.
فواید زیادی دارند که در جزئیات بهش میرسیم ولی به صورت کلی باعث افزایش سطح هورمون سوماتوتروپین میشه البته محرکش هم هست. سطح تستوسترون رو هم بالا میبرند بعضی هاشون هم هر 2 رو باهم افزایش میدن.
یک جورایی طبق گفته سازنده ها با استروئیدها مقایسه میشن
با تشکر از شما
حق با شماست
من بابت این رفتار از شما و دوستان طلب بخشش دارم
و خواهشمندم من را مورد عفو و بخشش قرار داده و از گناه من بگذرید