خوب همونطور که حدس میزدم ژنتیکتون آندومرف هست در نتیجه تمامی این **** ها فقط در یک بازه زمانی تاثیر گذار خواهند بود و پس از پایان دوره **** مجددا و کم کم به همون حالت برمی گردید
توصیه می کنم حتما ابتدا زیرسازی کنید ( هر چی که هست و نیست بریزید ) از لحاظ وزنی هم نمیشه گفت چقدر فقط زمانی که واقعا هیچی باقی نموند و کاملا فیبری شدید اون وقت می تونید هر هدفی رو دنبال کنید
به این فکر نکنید که قرار نیست مسابقه بدید به این فکر کنید که قراره همیشه خوشتیپ و اعتماد به نفس داشته باشید
مارک گلوتامینتون هم خوبه و تحسین می کنم حسن انتخابتون رو در باب مکمل های پروتئینی ولی یکم دارید زیاد روی می کنید آمینو رو قطع کنید فعلا
فاز8 هم احتیاجی ندارید ولی اگر خریداری کردید بزارید بمونه به موقع می گم چه زمانی استفاده کنید
به Syntha 6 اصلا احتیاج ندارید
این پیشنهاد بنده به شماست :
وی گلد روزانه در هفته اول 2 پیمانه ( قبل از ناشتا ) ( بعد از تمرین بی هوازی )
گلوتامین 1 پیمانه گرم 45 دقیقه قبل از خواب - 1 پیمانه بعد از تمرین
1 کپسول امگا3 قبل از خواب
قهوه تلخ 1 لیوان هر روز 60 دقیقه قبل از تمرین + 2 عدد خرما
500 میلی گرم ال-کارنیتین 15 دقیقه قبل از تمرین در 3 روز اول و بعد از اون روزانه 1000 میلی گرم
هر روز ساعت 11 صبح 500 میلی گرم ویتامین C جویدنی فراموش نشه بعد از 1 هفته به 1000 میلی گرم برسونید
مصرف لبنیات به جز پنیر بدون نمک رو کلا قطع کنید
هر 15 روز یکبار تزریق ویتامین D3 الزامیه به مدت 6 هفته یعنی در کل 3 عدد فعلا ( نیازی به مصرف قرص کلسیم نیست )
ساعت 2 بعد از ظهر مصرف یک عدد مولتی ویتامین هم که محشر میشه
ویتامین E هم فعلا احتیاجی نیست چون وزنتون دیگه خیلی کم شده و احتمالا به شدت دچار بیماری استریا ( کشیدگی پوستی ) شدید.
در مورد برنامه غذایی خیلی موارد هست که باید رعایت بکنید و پیکربندی اصلی **** شما رو تشکیل میده
در مورد مواد غذایی مصرفی اگر سوالی داشتید بپرسید به صورت کلی پاسخ میدم و اینکه یکم خسته شدم
والا در همین پست راهنمایی های لازم رو عرض می کردم
در مورد برنامه های تمرینی حرکات با دمبل و سیم کش رو بیشتر کنید - تعداد ست ها رو به 4 برسونید ( چون از داروهای ممنوعه استفاده نمی کنید بیشترش نکنید ) وزنه ها رو سبک انتخاب کنید و تعداد رو به این صورت در برنامه بنویسید
12 - 15 - 18 - 20
به هیچ عنوان تاکید می کنم به هیچ عنوان از جرکت دورشکم دمبل یا صفحه استفاده نکنید ( باعث تقویت عضله دورشکم و پهن تر شدن اون میشه ) از حرکات ددلیفت و لیفت با وزنه های سنگین هم دوری کنید چون این حرکات با وزنه های سنگین باعث پهن تر شدن دورشکم میشن
دوره زیرسازی یک دوره کاملا تخصصی و مهم در بدنسازیست و حتی ورزشکارهای حرفه ای هم در بیشتر موارد اطلاعی از برنامه ریزی صحیح این دوره ندارند و تنها اطلاعاتشون از برنامه زیرسازی همون برنامه زیرسازیست که مربیشون در اوایل ورودشون به این عرصه بهشون ارائه داده.
از عوارض این دوره در صورت عدم آگاهی : حالت های کاتابولیکی - سرگیجه , سردرد و استفراغ - یبوست - غش - آرتروز - ناراحتی های قلبی عروقی - زخم معده - استریا شدید - پوست اضافه و ...
خیلی خیلی ممنون
خب نه داداش کشیدگی پوست زیاد یا میشه گفت اصلا ندارم
یعنی پوست بدنم بعد وزن کم کردن نیوفتاد اصلا
برای پهلو اینکه جمع شه و پوستشم افتاده نشه چه تمریناتیو پیشنهاد میدید؟
در مورد خوراک هم یه کمک کوچیک کنید ممنونتون میشم که چه چیزایی برای این شکم و پهلو بدترین چیزه؟
اینکه پهلوم جمع نمیشه واسه چربیای کهنس خیلی سخته جم کردنش واقعا
البته بازم ۸ سایز کم کردما
ببین چه میکنم من خخخخ