• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

lfc

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
بهترین کربوپروتئین چیه بنظر شما؟

سلام
در وحله اول اصلي بعدش برندهايي مثل bsn و اپتيموم و ريل فارم و چند تايت ديگه -- هر كسي ممكنه يه برند رو به عنوان بهترين معرفي كنه كه بستگي به تجربه شخص داره

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

me22

Registered User
لایک‌ها
574
سلام
در وحله اول اصلي بعدش برندهايي مثل bsn و اپتيموم و ريل فارم و چند تايت ديگه -- هر كسي ممكنه يه برند رو به عنوان بهترين معرفي كنه كه بستگي به تجربه شخص داره

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

بنظرتون فروشگاه تن ورز مورد اعتماده؟

لیست قیمت مکمل های وی گلد اپتیمم و کروبپروتئین اپتیمم و کراتین خوب رو ارسال میکنین؟

kalepoook

Registered User
لایک‌ها
37
بنظرتون فروشگاه تن ورز مورد اعتماده؟

لیست قیمت مکمل های وی گلد اپتیمم و کروبپروتئین اپتیمم و کراتین خوب رو ارسال میکنین؟
سلام وقت بخیر
برای خرید مکمل های برند اپتیموم میتونید تو سایت راک دارو ،قسمت مکمل ها و انتخاب برند اپتیموم ،تو صفحه مکمل اپتیموم لیست داروخانه هایی که محصولات رو موجود دارن رو پیدا کنید و از دارو خانه ها تهیه کنید
هم برچسب راک دارو رو محصولات هست هم شناسه اصالت که میتونید کدش رو بزنید و تاییدیه بگیرین البته تو خود دارو خانه هم براتون انجام میدن
من وی 100% گلد اپتیموم رو خریدم 352 هزار تومان
گلوتامین پودری 1 کیلویی هم خریدم 240 تومان
همون قیمت هایی که تو سایت تن ورز هست،من خرید از سایت تن ورز نداشتم ولی خوب باهاشون صحبت کنید بعد از تایید اصالت مبلغ رو پرداخت می کنید به پیک

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
من میخوام بزنم اگر جواب داد میام همینجا میگم شما هم بزنید :)

Polarstern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
161
دوستان الان من چند وقته قصد تهیه مکمل کربوهیدرات رو دارم. خیلی از افراد بودن که این کاره هم بودن و به من گفتن که ضرری نداره اگر درست مصرف کنی
خیلی از افراد هم بودن که من رو منع کردن ازین کار و گفتن ضرر داره! مثل از کار افتادن کبد و...
کسی از دوستان تجربه خاصی داره تو این مورد؟
بر فرض اینکه مکمل درست مصرف شه و تقلبی هم نباشه
الان بر سر دوراهی هستم که استفاده کنم یا نه:general609:

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
من بلا استثنا از همه کسانی که مصرف کردن و نکردن، شنیدم ضرر داره و ارزشش رو نداره.

گویا روی سیستم تولید مثل هم اثر مستقیم میذاره. احتمال ناباروری هست.

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
كراتين و كربوهيدراتا ضررشون كم هست
اما پودر و امپول هاي هورموني بسيار مضرن

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
مكمل و پودرهاي پروتيني رو اصلا توصيه نميكنم و كاملا ضرر دارده ولي امپول و قرص هاي هورموني مثل كراتين و استروئيد و كرتون و سوما و ... نه تنها ضرر نداره بلكه خيلي هم مفيده براي بدن

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دوستان الان من چند وقته قصد تهیه مکمل کربوهیدرات رو دارم. خیلی از افراد بودن که این کاره هم بودن و به من گفتن که ضرری نداره اگر درست مصرف کنی
خیلی از افراد هم بودن که من رو منع کردن ازین کار و گفتن ضرر داره! مثل از کار افتادن کبد و...

درود
سوالتون رو در این تاپیک مطرح می کردید تا حالا پاسخ گرفته بودید
------------------------------
عملکرد , عوارض و فواید مکمل ها با هم تفاوت داره ( مکمل های اصل و اورجینال )
در مورد مکمل های تقلبی یا درجه 2 وضعیت فرق می کنه و عوارض خیلی بیشتر میشه

بعد از دوره های مصرف مکمل حتما روزانه نصف لیوان عرق کاسنی یا خارشتر مصرف کنید
در صورت مصرف بیش از حد پروتئین می تونید تا 30 روز روزانه 1 قرص لیورگل 140 مصرف کنید
می تونید از سوربیتول برای شست و شوی روده استفاده کنید ( در مجموع 10 روز هر روز 1 سوسپانشن ساعت 10 صبح با 1 لیوان آب ولرم قاطی کرده و مصرف کنید )

بعد از دوره های مصرف مکمل باید حتما ریکاوری انجام بدید ( پاکسازی از نظر عوام در بدنسازی که فقط اعتقاد دارند بعد از مصرف استروئید ها این کار باید صورت بگیره در صورتی که اینطور نیست و شامل مکمل ها هم میشه )

بخشی از عوارض مکمل ها :
پروتئین :
1 - بالا رفتن آنزیم آلکالین فسفات : این آنزیم فسفاته به این دلیل آلکالین نام گرفته که در محیط های قلیایی فعالیتش زیاد می شه یعنی غیر از مصرف بیش از حد مکمل یا وعده های پروتئینی سنگین با استفاده از داروهای استروئیدی مثل قرص های خوراکی استانوزولول ( وینسترول ) که در فرمول شیمیایی خود دارای آلفا 17 قلیایی است باز هم موجب بالا رفتن این آنزیم میشه البته در جوانی معمولا تا یک حدی اگر بالا باشه خطر خاصی نداره و پزشک داخلی معمولا میگه جوونی چیز مهمی نیست البته تا یه حد خاص.
2 - بالا رفتن آنزیم های SGOT - SGPT در کبد
3 - دفع پروتئین
4 - پفکی شدن اندام
فرمول محاسبه مصرف مکمل برای اشخاص از طریق شاخص هدف , سابقه تمرینی , سابقه بیماری مرتبط با کبد مشخص میشه
---------------------------------------------------------------
در مورد کراتین در تاپیک های مکمل های بدنسازی و مشاوره بدنسازی توضیح مفصل دادم مثل رسوب کردن , بر هم خوردن آب و الکترولیت بدن که خودش شامل یک سری عوارض دیگه هست! که می تونید مطالعه کنید جایگزینش که کارایی بیشتری داره هم معرفی کردم ( ال آرژنین + ویتامین C یک ساعت قبل از تمرین بی هوازی یا همون تمرین با وزنه )
پمپاژ : که از شایع ترین عوارضشون افزایش فشار خون مقطعی است
چربی سوزها : توضیح بسیار در همون تاپیک هایی که عرض کردم نوشتم می تونید مطالعه بفرمائید ( اعتیاد - افزایش فشار خون - سردرد - سرگیجه - استفراغ - افزایش شدید تمایل جنسی و ... )
در مورد کورتیکواستروئید ها مثل دگزامتازون و ... که کورتون دارند عوارضشون کاملا غیر قابل جبران هستند و با جون خودتون بازی می کنید.
در مورد استروئیدها عوارض متفاوته ولی اصلا قابل مقایسه با عوارض مکمل ها نیست ! عوارض استروئیدها و داروهای پپتایدی مثل سوما به شدت خطرناک تر و جدی تر هستند
مثلا اگر سلول های سرطانی داشته باشید که قراره 30 سال دیگه یا کلا هیچ وقت شروع به کار نکنند با استفاده از هورمون رشد مثل این میمونه که بنزین بریزید روی آتیش. ( از شایع ترینش میشه به سرطان خون اشاره کرد )
عوارض دیگری مثل آکرومگالی - دیابت شیرین و ... اشاره کرد )

Last edited:

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185

از پاسخهای دوستان متوجه شدم اکثرا هیچ اطلاعات و مطالعاتی در این زمینه ندارن و بیشتر در نسخه پیچی متخصص هستن . بگذریم ... این درد همیشگی جامعه ماست . نادانی . اظهار فضل

اما پاسخ شما :
دوست عزیز هر چیزی به میزان کنترل نشده و افراطیش مضر هست .
گوشت قرمز زیاد موجب بیماری نقرس میشه . آیا به این دلیل توصیه میشه گوشت قرمز مصرف نشه ؟
کلا پروتئین حیوانی زیاد موجب سنگ کلیه میشه . آیا توصیه میشه کسی پروتئین مصرف نکنه ؟
مصرف بیش از حد جگر موجب افزایش ویتامین آ و مسمومیت میشه . آیا توصیه میشه کسی جگر مصرف نکنه ؟
مصرف بیش از حد شیر موجا کاهش جذب آهن میشه . آیا کسی نباید شیر مصرف کنه ؟

پاسخ اینه که باید درست و به اندازه مصرف کرد . نه افراطی و تجربی !

برای مکملها نیز به همین صورته
شما چرا کربوهیدرات میخای مصرف کنی ؟ آیا کمبود وزن داری ؟ آیا زیادی لاغری ؟ همینطوری که کاربر محترم @OVH در بالا گفتن باید انتخاب مکمل براساس وضعیت فعلی و هدف شما باشد . نه صرفا توصیه دیگران . شاید پروتئین برای شما گزینه بهتری باشد ، شاید هم کربوپروتئینی با درصد کربوهیدارت بیشتر . این موضوع باید طبق بدن شما تعیین بشه
منع مصرفی هم در مورد مکملها وجود نداره مگر اینکه سابقه بیماری خاصی داشته باشید . پس به توصیه های الکی بقیه توجه نکنید که من پسرخالم مکمل مصرف کرد ، مرد ! یا من مکمل مصرف میکنم خیلی عالیه !

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
این چیزی که میگم، نظر پزشک متخصصه.

بلا استثناء ضرر داره.
تمام کسانی هم که می بینی که ورزششون در ظاهر هیکلشون اثر گذاشته، از این چیزها مصرف میکنن.... ورزش طبیعی، هر چقدر هم که حرفه ای و سخت باشه، بعد از سن بلوغ روی ظاهر آدم تاثیر آنچنانی نداره. خود این شکل ظاهری عضلات، مشکل پزشکیه. عضله ای که سالم باشه و بصورت طبیعی وظیفه اش رو در بدن انجام میده، نباید این شکلی باشه:D.... مثلا می بینی که طرف هیکلش اندازه غوله:p، اما توان چند دقیقه فعالیت رو نداره. یا بیماری هایی داره که ناشی از نارسایی عضلانیه... یا حتی زورش متناسب با هیکلش نیست. این بخاطر اونه که عضلاتش خاصیت عضله ای خودشون رو از دست دادن. عضله که دکور نیست که همیشه در حالت نیمه انقباض باشه:D، باید بتونه کل مراحل خودش از استراحت کامل تا انقباض کامل رو طی کنه

معمولا مربی های ورزشی به شما توصیه میکنن که از این چیزها مصرف کنی و اسم های بی ضرر مثل مکمل و کربوهیدرات و کراتین روش میذارن که گول بخوری. در صورتیکه 90 درصدشون حتی نمیدونن که این کراتین با کراتینی که در ناخن وجود داره، فرق داره:D
عاقبت استفاده از این چیزها هم یا مثل رضا زاده و مرحوم عباسپوره، یا در بهترین حالتش ریزش مو و انواع بیماری های گوارشی و کلیوی و غدد که در سنین میانسالی خودش رو نشون میده

من ورزشکار حرفه ای می شناسم که زیر نظر پزشک کمیته ملی المپیک از همین مکمل ها مصرف کرد و همه به قول خودشون اصول رو هم رعایت کرد، اما باز هم اثر نامطلوبش رو روی سلامتیش گذاشت.... بخاطر چند سال جوونی و خوشگل سازی عضلات، مرتکب این اشتباه نشو که 50 سال با عوارضش درگیر باشی

Last edited:

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
اگه مکمل شما اصلی باشه که 90% اینایی که تو بازاره نیس
اگه سابقه بیماری ندارین
اگه اوردوز نکنین
هیچ منعی واسه مصرف وجود نداره و به حرف افرادی که فرق بین مکمل و دارو رو نمیدونن توجه نکنین ولی در خرید مکمل بشدت دقت کنین که مکمل تقلبی خیلی عوارض داره

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان کسی میدونه این آمپول ها اصل هستن یا نه ؟

مال شرکت rotexmedica آلمان هست تو اینترنت نمونش رو پیدا نکردم اینم یه عکس دیگه

این وسایل رو برای دوره گرفتم نمیدونم اصلا یا نه کسی میدونه راهنمایی کنه

فایل های ضمیمه

• IMG_2016121112752.jpg
    IMG_2016121112752.jpg
    56.6 KB · نمایش ها: 27
  • IMG_201612113216.jpg
    IMG_201612113216.jpg
    84.9 KB · نمایش ها: 27
  • IMG_2016121140843.jpg
    IMG_2016121140843.jpg
    63.8 KB · نمایش ها: 27
Last edited by a moderator:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام دوستان کسی میدونه این آمپول ها اصل هستن یا نه ؟

مال شرکت rotexmedica آلمان هست تو اینترنت نمونش رو پیدا نکردم اینم یه عکس دیگه

این وسایل رو برای دوره گرفتم نمیدونم اصلا یا نه کسی میدونه راهنمایی کنه

از نوع دارو و مکمل هایی که می خوای مصرف کنی مشخصه قصدت کات کردن یا عضله سازی با کیفیت هست

سابقه تمرینیت چقدره ؟
سابقه مصرف مکمل یا استروئیدهای آنابولیگ داری ؟

بولدنون داروی قدرتمندی نیست و اصولا داروی ملایمی به حساب میاد البته طولانی شدن دوره عوارض وخیمی هم روی کلیه هات داره و هم روی میل و قوای جنسیت! معمولا در شرایط های متفاوت همراه با داروهای دیگه مصرف میشه ( عوارض بیشتر بر روی کلیه : مصرف مایعات رو افزایش بده - در صورت احساس درد کلیه و یا دیدن تیرگی زیاد ادرار و یا خون مصرف رو قطع کنید - به بعضی ها هم نمیسازه - تزریقش کمی با درد همراهه به علت دیر جذب بودن )
عوارض آندروژنی هم داره : چرب شدن پوست - جوش های پوستی - خشونت های رفتاری و اخلاقی - ریزش مو همچنین موجب مهار ترشح طبیعی تستوسترون هم میشه پس در هنگام ریکاوری باید به این موضوع دقت داشته باشی
بولدنون به خاطر افزایش گلبول های قرمزی که انجام میده باعث دم خوبی در هنگام تمرین میشه ! کمی بهتون انرژی میده و با توجه به نوع **** و هدف میشه ازش در هر دو دوره حجم و کات استفاده کرد ! البته با توجه به افزایش محسوس اشتهایی که ایجاد می کنه در دوران کات اذیتت می کنه به نظر دوره استروئیدی خوبی رو انتخاب نکردی ولی به احتمال زیاد مربیت با توجه به نیازت چنین تشخیصی داده ! با این حال نمیدونم چرا می خوای این دارو رو تکی استفاده کنید شاید مبتدی باشید و این دارو در مبتدیان هم می تونه مصرف بشه! البته بازم می گم این دارو کاملا با توجه به هدف ! نوع تمرین و تغذیه شما وقف پذیره ! ولی بهتر بود از پریمبولان دپو که داروی سالم تری بود به جای بولدنون استفاده می کردید.
طول دوره نباید زیر 6 هفته باشه و از 8 هفته هم بالاتر نرید
در عکس غلظتش به نظر بد نیست ! از طریق سایت سازنده می تونید پی ببرید که اصله یا تقلبی
اگر می خواستید تکی برید می تونستید از وینسترول های آلمانی استفاده کنید ( برای کبد سمی - بالانس LDL , HDL رو بر هم میزنه - ریزش مو چون از مشتقات دی هیدروتستوسترون )
بعد از اتمام دوره باید وارد دوره ریکاوری بشید دقیقا یک الی 2 روز بعد از آخرین هفته مصرف
مصرف داروهای استروئیدی کار عاقلانه ای نیست ولی سر خود مصرف کردن این داروها بدون برنامه ریزی دقیق دیوانگی است
------------------------------------------------------------------
مکمل ها رو هم که اینجوری از ظاهر نمیشه تشخیص داد
با ال - آرژنین ویتامین سی بخور خیلی بیشتر جواب می گیری

Last edited:

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام تکی مصرف نمیکنم ترنبولون و بولدنون با هم هست فقط نمیدونم اصل هستن ۸ سال هست تمرین میکنم چند بار هم استروئید استفاده کردم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام تکی مصرف نمیکنم ترنبولون و بولدنون با هم هست فقط نمیدونم اصل هستن ۸ سال هست تمرین میکنم چند بار هم استروئید استفاده کردم

درود
ترنبولون عوارض وخیمی رو کلیه داره چرا با دارویی مچش کردی که اونم عوارضش روی کلیه است ؟! می تونستی با وین یا تست پروپیونات مچ کنی
این داروها رو از همه نظر باید با هم بررسی کرد و بعد استک کرد ! با این حال حتما خودتون جوانب و عواقب رو در نظر گرفتید!!!! صلاح مملکت خویش خسروان دانند

بالا