سلام
بهترین کربوپروتئین چیه بنظر شما؟
سلام
در وحله اول اصلي بعدش برندهايي مثل bsn و اپتيموم و ريل فارم و چند تايت ديگه -- هر كسي ممكنه يه برند رو به عنوان بهترين معرفي كنه كه بستگي به تجربه شخص داره
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
سلام
بهترین کربوپروتئین چیه بنظر شما؟
سلام
در وحله اول اصلي بعدش برندهايي مثل bsn و اپتيموم و ريل فارم و چند تايت ديگه -- هر كسي ممكنه يه برند رو به عنوان بهترين معرفي كنه كه بستگي به تجربه شخص داره
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
سلام وقت بخیربنظرتون فروشگاه تن ورز مورد اعتماده؟
لیست قیمت مکمل های وی گلد اپتیمم و کروبپروتئین اپتیمم و کراتین خوب رو ارسال میکنین؟
اتفاقا این دوستمون یکی از اولین کسانی بود که ازش راهنمایی گرفتم
دوستان الان من چند وقته قصد تهیه مکمل کربوهیدرات رو دارم. خیلی از افراد بودن که این کاره هم بودن و به من گفتن که ضرری نداره اگر درست مصرف کنی
خیلی از افراد هم بودن که من رو منع کردن ازین کار و گفتن ضرر داره! مثل از کار افتادن کبد و...
کسی از دوستان تجربه خاصی داره تو این مورد؟
بر فرض اینکه مکمل درست مصرف شه و تقلبی هم نباشه
الان بر سر دوراهی هستم که استفاده کنم یا نه:general609:
دوستان الان من چند وقته قصد تهیه مکمل کربوهیدرات رو دارم. خیلی از افراد بودن که این کاره هم بودن و به من گفتن که ضرری نداره اگر درست مصرف کنی
خیلی از افراد هم بودن که من رو منع کردن ازین کار و گفتن ضرر داره! مثل از کار افتادن کبد و...
اگه مکمل شما اصلی باشه که 90% اینایی که تو بازاره نیسدوستان الان من چند وقته قصد تهیه مکمل کربوهیدرات رو دارم. خیلی از افراد بودن که این کاره هم بودن و به من گفتن که ضرری نداره اگر درست مصرف کنی
سلام دوستان کسی میدونه این آمپول ها اصل هستن یا نه ؟
مال شرکت rotexmedica آلمان هست تو اینترنت نمونش رو پیدا نکردم اینم یه عکس دیگه
این وسایل رو برای دوره گرفتم نمیدونم اصلا یا نه کسی میدونه راهنمایی کنه
سلام تکی مصرف نمیکنم ترنبولون و بولدنون با هم هست فقط نمیدونم اصل هستن ۸ سال هست تمرین میکنم چند بار هم استروئید استفاده کردم