• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
قبلا یک دوره مسترون با سوستانون یک دوره وینسترول هلندی باسوستانون یک دوره دکا دورابولین با سیپیونات یک دوره پریموبولان با تستسترون دپوت استفاده کردم بین دوره ها ۳ ماه فاصله میدادم الان میخام ترنبولون با بولدنون استفاده کنم

هنوز استفاده نکردم شاید ترنبولون رو با وینسترول استفاده کردم و بولدنون رو برای یه دوره دیگه با مسترون استفاده کنم شما چی میگید

میخاستم پارابولان بگیرم ولی پارابولان از ترنبولون خیلی خطرناک تره به خاطر همون ترنبولون آستات رو انتخاب کردم

Last edited by a moderator:

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام کسی نمیتونه راهنمایی کنه که این آمپول ها اصل هستن یا نه ؟ تو اینترنت نمونش نیست هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم شرکت معتبره ولی چیزی از این محصولاتش پیدا نکردم

فایل های ضمیمه

• IMG_2016121354749.jpg
    IMG_2016121354749.jpg
    51.8 KB · نمایش ها: 31

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
قبلا یک دوره مسترون با سوستانون یک دوره وینسترول هلندی باسوستانون یک دوره دکا دورابولین با سیپیونات یک دوره پریموبولان با تستسترون دپوت استفاده کردم بین دوره ها ۳ ماه فاصله میدادم الان میخام ترنبولون با بولدنون استفاده کنم

هنوز استفاده نکردم شاید ترنبولون رو با وینسترول استفاده کردم و بولدنون رو برای یه دوره دیگه با مسترون استفاده کنم شما چی میگید

میخاستم پارابولان بگیرم ولی پارابولان از ترنبولون خیلی خطرناک تره به خاطر همون ترنبولون آستات رو انتخاب کردم

تو که می دونی اینا خطرناک هستن پس چرا استفاده می کنی
جان من دلیل واقعیت چیه؟ شاید قانع شدیم ما هم رفتیم استفاده کردیم

stanger

Registered User
لایک‌ها
125
دوستان من الان 2 سال بدنسازی کار می کنم. بدنم تقریبا خطی و 60 کیلو وزن دارم . قدم 174
قبلا حجمم خوب بود طوری که با 62 کیلو وزن همه فک می کردن حد اقل 70 کیلو ام .الان سه ماه باشگاه نمی روم یه مقدار از حجمم کم شده
دوستان به من برای برگردونن حجمم آمینو + گینر و کراتین توصیه کردن
خواستم نظر شما رو هم بدونم . بازم ممنون

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان من الان 2 سال بدنسازی کار می کنم. بدنم تقریبا خطی و 60 کیلو وزن دارم . قدم 174
قبلا حجمم خوب بود طوری که با 62 کیلو وزن همه فک می کردن حد اقل 70 کیلو ام .الان سه ماه باشگاه نمی روم یه مقدار از حجمم کم شده
دوستان به من برای برگردونن حجمم آمینو + گینر و کراتین توصیه کردن
خواستم نظر شما رو هم بدونم . بازم ممنون
سلام دوست عزیز شما اولا باید تمرین رو ادامه بدی و برای برگشتن حجم بدنت آمینو و گلوتامین و پروتئین وی نه گینر چون چربی میاره و کراتین هم باعث احتباس آب میشه و زیاد نباید استفاده کرد چون تو کلیه ها رسوب میکنه و همچنین آرژنین و یا پمپ عضله برای بالا بردن انقباض خون و رشد عضلات خیلی خوبه بازم اگه خواستی عکس از بدنت بگیر بذار ببینم و بیشتر راهنمایی کنم البته اگه دوست داشتی

Last edited:

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تو که می دونی اینا خطرناک هستن پس چرا استفاده می کنی
جان من دلیل واقعیت چیه؟ شاید قانع شدیم ما هم رفتیم استفاده کردیم
دوست گرامی بنده برای مسابقات و و کسب مقام هزینه میکنم و خطر میکنم البته زیر نظر دکتر و بعد از هر دوره پاکسازی میکنم و ۳ تا مقام قهرمانی کشور دارم و ۲ تا مقام قهرمانی تورنمنت بین مللی آزاد دارم و .... برای مسابقات آسیایی آماده میشم من اگه اینجا سوال کردم برای اینکه میخواستم ببینم کسی از این آمپول ها استفاده کرده میدونه اصل هست یا نه ؟چون شک کرده بودم و خودم هم باشگاه دارم تو ارومیه باشگاه هیربد

اینم چند تا عکس از خودم

اینم چند تا دیگه

فایل های ضمیمه

• IMG_2016122328586.jpg
    IMG_2016122328586.jpg
    81.1 KB · نمایش ها: 40
  • IMG_201612235909.jpg
    IMG_201612235909.jpg
    87.7 KB · نمایش ها: 38
  • IMG_2016122352616.jpg
    IMG_2016122352616.jpg
    73.5 KB · نمایش ها: 38
  • IMG_2016122325903.jpg
    IMG_2016122325903.jpg
    64.3 KB · نمایش ها: 40
  • IMG_2016122349434.jpg
    IMG_2016122349434.jpg
    38.8 KB · نمایش ها: 35
  • IMG_2016122353511.jpg
    IMG_2016122353511.jpg
    73.6 KB · نمایش ها: 36
  • IMG_2016122332190.jpg
    IMG_2016122332190.jpg
    65.3 KB · نمایش ها: 37
  • IMG_2016122342449.jpg
    IMG_2016122342449.jpg
    46.4 KB · نمایش ها: 39

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
دوست گرامی بنده برای مسابقات و و کسب مقام هزینه میکنم و خطر میکنم البته زیر نظر دکتر و بعد از هر دوره پاکسازی میکنم و ۳ تا مقام قهرمانی کشور دارم و ۲ تا مقام قهرمانی تورنمنت بین مللی آزاد دارم و .... برای مسابقات آسیایی آماده میشم من اگه اینجا سوال کردم برای اینکه میخواستم ببینم کسی از این آمپول ها استفاده کرده میدونه اصل هست یا نه ؟چون شک کرده بودم و خودم هم باشگاه دارم تو ارومیه باشگاه هیربد
این مگه دوپینگ حساب نمیشه؟ و آیا اینا استروئیدن؟

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این مگه دوپینگ حساب نمیشه؟ و آیا اینا استروئیدن؟
سلام خوب چرا ولی قبل از مسابقات استفاده میشه و پاکسازی میشه و آزمایش چیزی نشون نمیده و ضمنا توی ایران برای مسابقات پرورش اندام آزمایش نمیگیرن و بله استروئید هستن و همه قهرمان های دنیا استفاده میکنن

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
سلام خوب چرا ولی قبل از مسابقات استفاده میشه و پاکسازی میشه و آزمایش چیزی نشون نمیده و ضمنا توی ایران برای مسابقات پرورش اندام آزمایش نمیگیرن و بله استروئید هستن و همه قهرمان های دنیا استفاده میکنن
اثرش تا چند وقت می مونه، مثلا چند تا باید تزریق بشه تا بدن رو بیاد؟ و آیا مواد خوراکی وجود داره که مثل تزریق اثربخش باشه؟ مرسی:D

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اثرش تا چند وقت می مونه، مثلا چند تا باید تزریق بشه تا بدن رو بیاد؟ و آیا مواد خوراکی وجود داره که مثل تزریق اثربخش باشه؟ مرسی:D
خوب فرق میکنه بستگی داره چه استدوئیدی باشه مثلا ترنبولون آستات یه دورش ۸ هفته میشه هر هفته ۲۰۰ میل تزریق میشه هفته ای ۲ بار هر بار یک میل و کنارش وینسترول استفاره میکنن اونم به همین اندازه خوب بعضی استروئید ها خوراکی هم دارن ولی اثرش مثل آمپول نیست و ضمنا خوراکی به کبد آسیب میرسونه و برای مصرف کاملا باید آشنایی داشته باشید بعضی از استروئید ها ۱ ماه بعضی ها ۵ ماه و... البته فکر نکنید بعد مثلا یک ماه که اثرش رفت حجم هم بره این طور نیست بعضی از استروئید ها باعث احتباس آب میشن مثل تستسترون که انواع مختلف داره که بعد از مدتی آب دفع میشه و حجم هم میره استروئید های مثل ترنبولون وینسترول مسترون بولدنون پریمابولان پرابولان و ... باعث جمع شدن آب نمیشن و حجمی هم که میدن خشک هست البته باید **** غذایی هم رعایت بشه و تو دوره کنارش پروتئین وی گلوتامین آرژنین آسید آمینه شاخه دار bcaa هم استفاده بشه تا نتیجه خوبی گرفته بشه و آمپول های دیگه ای هم هستن که استروئید نیستن پپتایت هستن مثل سوماتروپین آی جی اف وان و ... که مثل استروئید عوارض ندارن خیلی ناچیز هست و باعث حجم خشک میشن که در زمان مسابقات استفاده میشن و قیمتشون هم بالاست

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خوب فرق میکنه بستگی داره چه استدوئیدی باشه مثلا ترنبولون آستات یه دورش ۸ هفته میشه هر هفته ۲۰۰ میل تزریق میشه هفته ای ۲ بار هر بار یک میل و کنارش وینسترول استفاره میکنن اونم به همین اندازه خوب بعضی استروئید ها خوراکی هم دارن ولی اثرش مثل آمپول نیست و ضمنا خوراکی به کبد آسیب میرسونه و برای مصرف کاملا باید آشنایی داشته باشید بعضی از استروئید ها ۱ ماه بعضی ها ۵ ماه و... البته فکر نکنید بعد مثلا یک ماه که اثرش رفت حجم هم بره این طور نیست بعضی از استروئید ها باعث احتباس آب میشن مثل تستسترون که انواع مختلف داره که بعد از مدتی آب دفع میشه و حجم هم میره استروئید های مثل ترنبولون وینسترول مسترون بولدنون پریمابولان پرابولان و ... باعث جمع شدن آب نمیشن و حجمی هم که میدن خشک هست البته باید **** غذایی هم رعایت بشه و تو دوره کنارش پروتئین وی گلوتامین آرژنین آسید آمینه شاخه دار bcaa هم استفاده بشه تا نتیجه خوبی گرفته بشه و آمپول های دیگه ای هم هستن که استروئید نیستن پپتایت هستن مثل سوماتروپین آی جی اف وان و ... که مثل استروئید عوارض ندارن خیلی ناچیز هست و باعث حجم خشک میشن که در زمان مسابقات استفاده میشن و قیمتشون هم بالاست

* توجه *
بحث و تبادل نظر در مورد داروهای ممنوعه و خطرناک فقط جنبه علمی داره و فقط برای بالابردن سطح آگاهی کاربران این مطالب عنوان میشه
این دسته از داروها در برخی مواقع باعث ایست قبلی و در بیشتر اوقات باعث ایجاد سلول های سرطانی میشن
داروهای استروئیدی شامل عوارض آندروژنی و استروژنی فراوانی نیز هستند

ترنبولون هگزا هیدرو بنزیل کربنات یا استات یا انانتات برای افرادی که کمتر از 2 سال سابقه تمرینی مداوم دارند و یا کمتر از 2 سال سابقه مصرف استروئید دارند اصلا توصیه نمیشه ( برای مصرف ترنبولون ابتدا باید یک دوره بولدنون رو امتحان کرد و فشار رو بر روی کلیه ها برانداز کرد در صورتی که بدن به مشکل بر بخوره استفاده ترنبولون در دوره های بعدی مثل خودکشی می مونه !
دوز مصرفی هم بستگی به خیلی از موارد داره مثل تداخل دارویی - میزان حساسیت فرد - نوع هدف و طول دوره ( در حالت عادی کمپانی ها یک دوز مصرفی رو معرفی می کنند که خیلی هم برای بدنسازان کاربردی نیست )
در مورد دفع آب منظور همون احتباس آب و املاح هست مثل سدیم - پتاسیم و ... که باعث میشه دور استخوان رو فرابگیرن و در نتیجه توانایی شما هم بالاتر میره البته در موازنه نیتروژن هم نقش بسزایی ایفا می کنند !
البته پپتاید ها هم عوارض دارند که در بخش های گذشته بهش اشاره شده نمیشه گفت ناچیز چون مثلا یک بخشش که دیابت شیرین هست رو واقعا نمیشه گفت ناچیز و 100 البته همیشه در دوران کات هم استفاده نمیشن و در ورزش های مختلف کاربردهای دیگه ای هم دارند مثل افزایش استقامت

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
با تزریق این موارد بدن رو نمیاد
باید چندین سال سابقه تمرینی داشته باشید این موارد به همراه **** - نوع تمرین - استراحت و ... فقط 20 درصد در پیشرفت به شما کمک می کنند این نیست که فکر کنید اینا رو بدنسازان حرفه ای تزریق می کنند بعد میشن اینی که می بینی

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
* توجه *
بحث و تبادل نظر در مورد داروهای ممنوعه و خطرناک فقط جنبه علمی داره و فقط برای بالابردن سطح آگاهی کاربران این مطالب عنوان میشه
این دسته از داروها در برخی مواقع باعث ایست قبلی و در بیشتر اوقات باعث ایجاد سلول های سرطانی میشن
داروهای استروئیدی شامل عوارض آندروژنی و استروژنی فراوانی نیز هستند

ترنبولون هگزا هیدرو بنزیل کربنات یا استات یا انانتات برای افرادی که کمتر از 2 سال سابقه تمرینی مداوم دارند و یا کمتر از 2 سال سابقه مصرف استروئید دارند اصلا توصیه نمیشه ( برای مصرف ترنبولون ابتدا باید یک دوره بولدنون رو امتحان کرد و فشار رو بر روی کلیه ها برانداز کرد در صورتی که بدن به مشکل بر بخوره استفاده ترنبولون در دوره های بعدی مثل خودکشی می مونه !
دوز مصرفی هم بستگی به خیلی از موارد داره مثل تداخل دارویی - میزان حساسیت فرد - نوع هدف و طول دوره ( در حالت عادی کمپانی ها یک دوز مصرفی رو معرفی می کنند که خیلی هم برای بدنسازان کاربردی نیست )
در مورد دفع آب منظور همون احتباس آب و املاح هست مثل سدیم - پتاسیم و ... که باعث میشه دور استخوان رو فرابگیرن و در نتیجه توانایی شما هم بالاتر میره البته در موازنه نیتروژن هم نقش بسزایی ایفا می کنند !
البته پپتاید ها هم عوارض دارند که در بخش های گذشته بهش اشاره شده نمیشه گفت ناچیز چون مثلا یک بخشش که دیابت شیرین هست رو واقعا نمیشه گفت ناچیز و 100 البته همیشه در دوران کات هم استفاده نمیشن و در ورزش های مختلف کاربردهای دیگه ای هم دارند مثل افزایش استقامت
۱۰۰ البته که یه ورزشکار مبتدی نمیتونه از ترن و پارابولان و ... استفاده کنه باید حداقل ۳ سال سابقه استفاده از استروئید های ملایم تر رو داشته باشه چون اینا خیلی قوی هستن و حتی باید در طول اوایل روز استفاده بشه تا تحرک داشته باشی خود بنده یک بار چون تمرینم دیروقت بود تزریق رو دیر انجام دادم و شب از شدت فشار و گرما نمیتونستم بخوابم و به دوستان مبتدی اصلا توصیه نمیکنم فقط محض آشنایی گفتم

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با تزریق این موارد بدن رو نمیاد
باید چندین سال سابقه تمرینی داشته باشید این موارد به همراه **** - نوع تمرین - استراحت و ... فقط 20 درصد در پیشرفت به شما کمک می کنند این نیست که فکر کنید اینا رو بدنسازان حرفه ای تزریق می کنند بعد میشن اینی که می بینی
خوب بله حتما این جور هست باید چندین سال زحمت کشید و هزینه کرد تا حرفه ای شد راه چند ساله رو یک شبه نمیشه رفت

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
سلام خسته نباشید.
ار امکانش هست بنده را راهنمایی فرمایید.
مکمل گینر افزایش وزن در حال حاظر که مطمین باشه و احتمال تقلبیش پایینتر باشه چی پیشنهاد میکنید؟قصد خرید دارم ولی متاسفانه اکثرا تقلبی هستن و هنوز نتونستم بخرم.
از همه ممنونم

eszmath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان سلام
من قبلن 2بار گینر و کراتین از دوستام گرفته بودم، گینره که طعمش خوب بود و کراتین هم هیچچچچ طعمی نداشت. اینبار اومدم از یکی دیگه از دوستام بگیرم، یه گینر بم داده چنان بو و طعم بدی داره که از 10 متری این قوطیه نمیشه اصن رد شد! کراتیه هم همینطور. خیلی طعمش بده. مگه نباید کراتین بدون طعم باشه؟ گلوتامینی که داده هم طعمش افتضاحه. درصورتی که گلوتامین قبلیم هم مث کراتین هیچ طعمی نداشت.
جریان اینا چیه بنظرتون؟ جنسش بده؟ فاسد شده؟ تقلبیه؟ یا اصن همه این طعم و بوها طبیعیه؟
لطفا کسایی که میدونن راهنماییم کنن که اینا رو استفاده کنم یا نه :|
ممنون از همگی

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خسته نباشید.
ار امکانش هست بنده را راهنمایی فرمایید.
مکمل گینر افزایش وزن در حال حاظر که مطمین باشه و احتمال تقلبیش پایینتر باشه چی پیشنهاد میکنید؟قصد خرید دارم ولی متاسفانه اکثرا تقلبی هستن و هنوز نتونستم بخرم.
از همه ممنونم

با سلام دوست عزیز خیلی شرکت ها هستن ولی به هر کس نمیشه اعتماد کرد بازار مکمل خیلی کثیفه هم گرون میدن و هم تقلبی به نظر من اگه میخای مطمعن باشی که جنس اصل میخری از داروخانه تهیه کن چون داروخانه از شرکت معتبر میگیرن خودشون هم هیچ وقت محصول رو دستکاری نمیکنن بین گینر ها mas tech شرکت ماسل تک شرکت الیمپ کیسه ای داره شرکت بیوتک و FA ولی همشون هم تقلبی دارن یا باید سر در بیاری از جنس اصل یا از یه نفر معتبر که همون داروخانه انتخاب خوبیه به نظر من

lfc

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان سلام
من قبلن 2بار گینر و کراتین از دوستام گرفته بودم، گینره که طعمش خوب بود و کراتین هم هیچچچچ طعمی نداشت. اینبار اومدم از یکی دیگه از دوستام بگیرم، یه گینر بم داده چنان بو و طعم بدی داره که از 10 متری این قوطیه نمیشه اصن رد شد! کراتیه هم همینطور. خیلی طعمش بده. مگه نباید کراتین بدون طعم باشه؟ گلوتامینی که داده هم طعمش افتضاحه. درصورتی که گلوتامین قبلیم هم مث کراتین هیچ طعمی نداشت.
جریان اینا چیه بنظرتون؟ جنسش بده؟ فاسد شده؟ تقلبیه؟ یا اصن همه این طعم و بوها طبیعیه؟
لطفا کسایی که میدونن راهنماییم کنن که اینا رو استفاده کنم یا نه :|
ممنون از همگی

كراتين و گلوتامين طعم دار وجود داره
عكس از مكمل هاتون برام در پيام خصوصي بفرستيد تا در مورد اصالتشون بتونم نظر بدم

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Omenia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عکس چند نوع رو میزارم ببین اولا سطلی اصلا نگیر چون همش تقلبیه و کیسه ای زیپ دار نباشه توی عکس مال شرک اپتیموم سرش زیپیه تو عکس مشخص هست دبه ای هم که گرفتی زیرش رو نگاه کن از پایین باز میکنن بعد میچسبونن کاملا مشخص میشه و پلمپ سرش محکم باشه شرکت ماسل مد هم خیلی عالیه

فایل های ضمیمه

• image_27015_original_X_450_white.jpg
    image_27015_original_X_450_white.jpg
    26.9 KB · نمایش ها: 18
  • image_prodprod670002_largeImage_X_450_white.jpg
    image_prodprod670002_largeImage_X_450_white.jpg
    24.1 KB · نمایش ها: 17
  • image_prodprod2180321_largeImage_X_450_white.jpg
    image_prodprod2180321_largeImage_X_450_white.jpg
    29.5 KB · نمایش ها: 17
  • image_prodprod890022_largeImage_X_450_white-500x500.jpg
    image_prodprod890022_largeImage_X_450_white-500x500.jpg
    54.7 KB · نمایش ها: 16
  • HKrjbAR02EuTJ8S7K6qV3g.jpg
    HKrjbAR02EuTJ8S7K6qV3g.jpg
    21.4 KB · نمایش ها: 18

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام دوست عزیز خیلی شرکت ها هستن ولی به هر کس نمیشه اعتماد کرد بازار مکمل خیلی کثیفه هم گرون میدن و هم تقلبی به نظر من اگه میخای مطمعن باشی که جنس اصل میخری از داروخانه تهیه کن چون داروخانه از شرکت معتبر میگیرن خودشون هم هیچ وقت محصول رو دستکاری نمیکنن بین گینر ها mas tech شرکت ماسل تک شرکت الیمپ کیسه ای داره شرکت بیوتک و FA ولی همشون هم تقلبی دارن یا باید سر در بیاری از جنس اصل یا از یه نفر معتبر که همون داروخانه انتخاب خوبیه به نظر من
خیلی ممنون لطف کردید دوست عزیز بابت راهنماییتون.
الیمپ داروخانه ها دارن؟بعد شرکت آریا تن ورز چطوره؟ این دو تا شرکت تقریبا مطمین تر هستن.
حالا از بین این محصولات که معرفی فرمودید کدوم یکی رو بخرم و گزینه نهایی کدومه از لحاظ اصلی بودن خیالم راحت باشه چون هیچ اطلاعاتی ندارم نمیتونم اصل و فیک رو تشخیص بدم..نیازمند راهنمایی شما دوست خوبم هستم

بالا