Handel
Registered User
سریوس مس دارخونه ای که راک دارو وارد میکنه اصله ؟
جواب نمیدید بهترین مارک امینو و گلوتامین و ال کارنیتین و ala و cla رو میخامسلام بهترین مارکهای مکملهایی که میگم رو لطفا بگید در دوران چربی سوزی هستم امینو اسید ال کارنیتین گلوتامین ala. Bcaa. Cla
متاسفانه از **** کالری شمار بدون ورزش استفاده کردم طی یک سال و نیم از 115 رسیدم به 85 کیلو همراه با چربیها عضلات رو هم ریختم الان یک ماه هست زیر نظر مربی **** غذایی با پروتویین بالا و کربوهیدرات کم استفاده میکنم یک ماه 4 کیلو کم کردم الان این مکملها و بعضی از ویتامینها مثل امگا 3 و مولتی ویتامین و کرومیوم نوشته و من اصلا از این مارکها سر در نمیارم لطفا همین اصلیا مثل امینو و گلوتامین و ال کارنیتین و alaو claو bcaa رو مارک معرفی کنید مرسی
سلامسلام تو دوره چربی سوزی هستم فقط چربی شکم و پهلو دارم الان امینو 2700 ینیورسال مصرف میکنم تموم شد به جاش یه امینو 222 بگیرم با یه دونه پروتیین وی بهتر نیست؟
منظورم نوع ترکیب امینو ها هست یه امینو که داری پروتویین هست مثل 2700 یونیورسال و یه امینو که بدون پروتویین هست مثل 222،چند جا خوندم که امینو بدون پروتویین مصرف کنید مثل 222 ولی همراهش یه پروتوییین وی هم بگیرید ایا این حرف درسته؟؟سلام
مصرف سی ال ا در کنار امینو و پروتیین گزینه خوبیه
الویت با سی ال ا و پروتیین وی باشه
البته شرایط بدنتون و نوع تمرین و تغذیه هم مهمه
بهترین چربی سوز قرص نچرال اسلیمینگ هست که قیمتش هم زیاد بالا نیست.بهترین چربی سوز چی هست؟ یه چیزی میخوام خیلی سریع جواب بده!
سلام میخوام برم دبی ایا امار مکمل فروشهای اونجا رو داره ؟داروخونه لایف مطمینه یا برم اسپورتر تو ابو ظبی مکمل بخرم ؟ بر اساس سایت های مکمل فروش ها هیچ کدوم نمایندگی تو دبی ندارن ولی شنیدم مکمل های اسپورتر و لایف اصله کسی امارشونو داره ؟
دوستان اهل فن راهنمایی کنند ممنون میشم مربی به من با سابقه تمرینی یکسال به بنده کراتین و گلوتامینو گینر تجویز کردن که من کراتین و گلوتامین رو میخوام از برند on تهیه کنم ولی چون قبلا گینر سریوس مس از اوپتیمم رو امتحان کردم و تاثیری ازش ندیدم میخوام گینر رو ا یک برند دیگه بیرم که مجز هم داشته باشه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
دوستان مکمل برای افزایش قد چیزی داریم؟ممنون میشم معرفی کنید
سلام .... من قبلا از آقای کوروش پناهی مکمل میگرفتم شمارشونو از سایت بادی بیلدینگ ایران پیدا کرم کارش درست بود متاسفانه الان شمارشونو ندارم دوستانی ایشونو میشنان لطف کنن آدرس کانال یا شمارشونو بدن
خیلی گشتم /ادم مطمئنی بود میخوام مکمل بگیرم
دمتون اگه میشناسید کمک کنید..