بین این cla ها بنظرتون کدوم بهتره ؟
Evlution Nutrition
MusclePharm
RSP
نظرتون در مورد چربی سوز Evlution Nutrition Lean Mode چیه ؟
سی ال ا Rsp
چربی سوز خوبیه
بین این cla ها بنظرتون کدوم بهتره ؟
Evlution Nutrition
MusclePharm
RSP
نظرتون در مورد چربی سوز Evlution Nutrition Lean Mode چیه ؟
evl
cla کلا چیز بیخودیه.مث خیلی چیزای دیگه که صنعت مکمل سازی داره به ملت قالب میکنه.به جای استفاده از چربی سوز بهتره از **** کتوژنیک استفاده کنید.یا برنامه غذایی و تمرینیتون رو ساماندهی کنید .ماکروهای روزانتون رو بر اساس B.M.R بدنتون اندازه گیری کنید.توی گوگل و یوتیوب میتونید بیشتر با این مسائلی که گفتم آشنا بشید.به جای اون لین مود هم به نظرم قبل تمرین یک فنجان قهوه تلخ مصرف شه بهتره.موفق باشید
سی ال ا Rsp
چربی سوز خوبیه
خودتون مصرف کردید یا از نظر خاصی می گید ؟ ماسل فارم چطوره ؟
دروددوستان درود
کیفیت محصولات on داروخونه ای چطوره؟با توجه به این که رسمی وارد میشه
خودم on رو بسیار قبول دارم
کسی تا حالا از مارک مارشال استفاده کرده؟پروتیین وی اش چطوره؟منکه نشنیدم تا حالا نام مارکشو
ببخشید دوستان
این ها برای افزایش حجم چطورن؟
Whey gold
Bcaa
L-arginine
Glutamine
سپاس
عالی انببخشید دوستان
این ها برای افزایش حجم چطورن؟
Whey gold
Bcaa
L-arginine
Glutamine
سپاس
سپاسدرود
ویگلد برای دوره حجم خشک (تفکیک عضلانی) خوبه؛ اگه حجم کلی و افزایش وزن میخواین بصرفه تره که با گینر سریوس مس on جایگزینش کنین
گلوتامین هم خوبه
کراتین از نون شب واجب تره برای بدنسازی، اضافه کنین به دوره تون
56000 فک کنم1. کراتین on چنده ؟
2. در دره کات هم میشه کراتین مصرف کرد ؟
یعنی هم کراتین و هم ال کارنتین و هم آرژنین ؟
ممنون
سپاس
تیپ بدنی من چرب هست و یکی از کسانی که سابقه ی مقام و قهرمانی در استانمون رو داره ،بدنم رو دید و گفت که گینر به درد تو نمیخوره
از طرفی هم داروهایی مث وینیسترول هم حتی نمیتونم استفاده کنم چون باعث افزایش دی هیدرو تستوسترون میشه و من هم فولیکول های موهام به dht حساسه و الان هم دارم ریزش مو رو درمان میکنم
درباره ی کراتین هم خوندم چون باعث افزایش تست و بیشتر از اون باعث افزایشdhtمیشه برای کسانی مث من که استعداد ریزش دارن خوب نیست
تجربه اش رو هم دارم که پس از استفاده از اون ریزش موهام به شدت افزایش پیدا کرد
البته برای کسانی که دی اچ تی بالا دارن و همینطور موهاشون به دی اچ تی حساسه مث من این موضوع پیش میاد،چون دوستانی هم دارم که حتی از استروئید و کراتین استفاده میکنند اما تا جایی که من میدونم نگفتن که ریزشی دارن
ببخشید فک کنم شما از وی گلد اپتیموم استفاده کردید،میشه بگید هر اسکوپش چند گرمه؟و برای گرفتن بهترین نتیجه چند بار در روز و هر بار چند گرم باید مصرف کرد؟
ببخشید که طولانی شد،باسپاس
۱۰۰٪ سوما خیلی خیلی قوی ترهاساتید عزیز
یک سوال
من شکم دارم و حدود 20 کیلو اضافه وزن
چند روزی هست که بدنسازی رو دوباره شروع کردم
بهترین چربی سوزی که پیشنهاد می کنید چیه ؟
من الکارنتین گرفتم ، اما میگم سوماتروپین عملکرد قوی تری داره ، ممنون می شم نظرتون رو بدونم
با تشکر از شما
من عوارض سوماتروپین رو خوندم خیلی هم حاد نبود ، می شه بفرمایید چه عوارض حادی داره ؟
چون توی اینترنت همه جور چیزی نوشته شده و آدم نمی دونه عوارض بالینی حادش چی هستند
ممنون
سلام
این دوره برای افزایش وزن و حجم چطوره ؟
Optimum Serious Mass
Optimum Glutamine
Amino 222
فقط بین MuscleTech و ON موندم ، کدوم رو تهیه کنم.
خوبه، کراتین رو هم اضافه کنین
هر دو برند ماسل تک و اوپتیمم عالی هستن (به شرط اورجینال بودن)
+من به شخصه اپتیمم رو ترجیح میدم