rezafarhang54
Registered User
- نوشتهها
- 220
- لایکها
- 214
دوستان ک با اقای حجت زارع در ارتباطن لطفا شماره تلفن یا ادرس تلگرام ایشونو بدن...مرسی
سلام خریدییی؟؟؟؟سلام خدمت دوستان عزیز
بنده قصد خرید وی گلد اپتیموم از سایت بادی من دارم ولی مثل اینکه مکملی ک راک دارو وارد میکنه زیاد هم خوب نیس و درصد پروتیین کمتری نسبت به مکملی ک در امریکا تولید میش داره..الان موندم ک از همین سایت بگیرم یا از طریق واسطه از امازون یا بی بی خرید کنم...
اگ میش راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز... ن هنوز..منتظرم سایت بادی من یا مکمل شاپ بیارن...داروخونه های شهر ما تموم کردن..اونجور ک فهمیدم راک دارو اینارو دوره ای میارهسلام خریدییی؟؟؟؟
اینجا داروخانه معتبری نداره متاسفانه.کسی از شما شماره حجت زارع رو داره؟
همون که معرفی کردم. محصولات BSN به صورت رسمی هنوز وارد نشده است. از داروخانه سلوکور بگیرید.True Mass BSN
اینو چی؟کدوم بهترن
داروکده هم 352 گذاشتهبنده دیروز پروتیین وی گلد او ان به دستم رسید بهتون بگم داروخانه اینا رو 269 میخره من از دوستم 300 برداشتم اما 352 فروششون بود . عرض کنم بسیار شبیه همونی بود که از مکمل فروش گرفتم اما هنوز بازش نکردم ببینم چطور هست
من امینو انرژی او ان داشتم تمام شده زیاد با هاش حال نکردم قبلش بی سی اا انرژی evl داشتم خیلی خوب بود . امینو او ان رو با امینو پی ان سی مصرف می کردم یعنی روزی 15 تا امینو پی ان سی با یک وعده امینو انرزی می خوردم به نظرم امینو پی ان سی اکی بودو در مورد قیمت هم عرض کردم دوستم داروخانه داره فاکتور خریدش و دارک 269 بود گفن 9 درصدعوارض مالیات می گیرن میشه حدود 300 که من برداشتمداروکده هم 352 گذاشته
قیمت خوبی خریدید(اگر از داروخونه گرفتید نه از دست)
همراه این مکمل دیگه ای هم مصرف میکنید مثل کراتین یا امینو انرژِی؟
اره میشه اما باید یک استراحت داشته باشی بینش روس خود قوطی نوشته شده . کراتین های ترکیبی خوب هستن اصولا اما قیمتشون بالاست منوهیدرات هم تاترکس خوبه من برای دوستم خریدم راضی بود البته 2 نفر هم زمان میخوردن یکی راضی نبود یکی خیلی راضی بود . راستی اب هم زیاد مصرف کن چون رو کلیه فشار میارهبچه ها کراتین دو دوره پشت سر هم میشه مصرف کرد؟البته دوره قبلی من 20 25 روزی میشه ک تموم شده
بعضیا میگن ضرر داره واسه کلیه و این ک نوترکس مصرف داشتین؟چطوره؟کدوم کراتین بهتر جواب میده
درود
دوستان arginine 1000 چه مارک هایی خوبه؟