Cleeev
Registered User
- نوشتهها
- 1,271
- لایکها
- 801
utf-32 رو نصب کردی؟
utf-32 رو نصب کردی؟
سلام دوستان عزيز
. پلاگينهاي درون FF من اينها هست و شكل فايرفاكسم را كلن عوض نموده:
مشاهده پیوست 108098
تصوير
. در تصوير فوق شما آيكن و نام پلاگينها را مشاهده ميكنيد اما اونهايي كه آيكنشون را نميبينيد و نصب هستند عبارتند از:
Add-on Compatibility Reporter
Download Statusbar
FEBE
Mozilla Archive Format (=save or open web pages as MHT file)
Organize Status Bar
Show Picture
. دقيقن به همان نامي كه در تصوير نوشتهام يا در بالا ذكر كردهام اگر در Firefox extensions جستجو نماييد آنها را خواهيد يافت. اگر هم در مورد كارايي ياي نحوه تنظيم هر پلاگين سوالي بود بفرماييد تا پاسخ دهم.
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
90/11/20
. بد فكري نيست! ولي خوب وقتي من با پلاگين FEBE هفته اي يكبار از همه چي FF بكاپ ميگيرم، در هر زمان كه خودم يا كسي به بعضي از اون چيزهاي بكاپ گرفته نياز داشته باشند؛ فقط كافي كه براشون send كنم و به شكل دستي يا باز به كمك FeBE دوباره اونهارا 3 سوته بازيافت كنند! به همين سادگي و خوشمزگي و تميزي. حالا! توي همون لينكي كه اونجا بهتون دادم توضيهش هست.این نسخه پرتابل رو میشه کذینه خوبی برای داشتن کوکی و آدرس ها کرد ؟
. خب اگر Adobe Flash Player را گرفتهايد كه مشكل از اون نخواهد بود ولي اگر چيز ديگري گرفتيد خب آن را پاك كنيد و فقط همون برنامه را بگيريد. در ضمن از لحاظ ايمني هم فقط و فقط بايد همون Adobe را بگيريد كه تازه همان هم كلي خبر حفره ايمني براش هست و ديگه استفاده از نوع ديگه خيلي خطرناكه!!!بنده اون روز یه فلش پلیر واسه فایرفاکس دانلود کردم و بعد از نصب هر بار بعد از روشن و خاموش کردن کامپیوتر home page رو به آدرس سایتی که ازش دانلود کردم تغییر میده که کلافم کرده آیا راهی هست واسه حل این موضوع؟
سلام rasool15 عزيز
. خب اگر Adobe Flash Player را گرفتهايد كه مشكل از اون نخواهد بود ولي اگر چيز ديگري گرفتيد خب آن را پاك كنيد و فقط همون برنامه را بگيريد. در ضمن از لحاظ ايمني هم فقط و فقط بايد همون Adobe را بگيريد كه تازه همان هم كلي خبر حفره ايمني براش هست و ديگه استفاده از نوع ديگه خيلي خطرناكه!!!
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
90/12/04
این هم لیست مهمترین تغییرات نسخه 11 :
. آه! خدا خيرش بده!؟ چند روز پيش روي سيستم شاگردم اومدم همين كار را براش بكنم نميشد! اما بر عكس را براش هفته پيش انجام داده بودم! حالم گرفت! اما حالا بهش خبر مي دهم....به نقل از Firefox new v11 :Firefox can now migrate your bookmarks, history, and cookies from Google Chrome
سلام دوستان
دو روز هست یک مشکل با فایرفاکس و گوگل فارسی پیدا کردم. وقتی در گوگل فارسی جستجو میکنم نتایج رو به صورت وسط چین مثل این عکس که براتون قرار دادم نشون میده. اما وقتی جاوااسکریپت رو غیر فعال میکنم و دوباره فعال میکنم برای مدتی درست شده و بعد بازهم به همین صورت وسط چین شده برمیگرده. فایرفاکس رو کلا پاک کردم دوباره نصب کردم اما بعد مدتی دوباره همین شد. اگه امکانش هست لطفا برای رفع این مشکل راهنمایی کنید.