سلام
erfanyazdani عزيز
. قبلن در پستي در همين تاپيك يك نكته را عرض كرده بودم، FF از نسخه 8 يا 9 به بعد، گزينهاي به
Tools\Options\General Tab\Startup Frame خود اضافه نموده كه در زير ميتوانيد مشاهده نماييد:
تصوير 1
. اگر شما گزينه 1 را همانند تصوير انتخاب نماييد گزينه 2 فعال شده و ميتوان آن را انتخاب نمود. اين براي كساني مثل من كه هميشه حداقل چندين تب باز را در بروزر دارند عالي هست. اين توانايي در هيچ بروزر ديگري نيست و با وجود اين توانايي سرعت بار شدن اوليه هيچ يك با چندين تب باز به FF نميرسه. البته اگر كسي دوست نداره كه Session قبلي را ضبط و در دفعه بعدي بار كنه اين گزينه بدرد او نميخورد و در چنين حالتي همچنان Chrome و Opera در بار شدن اوليه از FF سريعترند.
. اما من هم اكنون 6 تب در 4 رديف باز شده در FF خودم دارم و با توجه به اين گزينه خيلي خيلي زودتر از 2/3 همين تبها در Chrome بروزر FF من باز ميشود. (شايد زير 20 ثانيه!) پروسسور من جديد نيست و حافظه سيستم من هم 2GB هست و ويندوزم هم 7 هست!
. نكته بعدي ميزان حافظه مصرفي هست:
تصوير 2
. همانطور كه ملاحظه ميكنيد با توجه به 6x4=24 تب باز فقط حدود 250MB از حافظه فيزيكي و تقريبن همين ميزان از حافظه مجازي (swap File سابق يا همان Pagefile) استفاده شده است. اگر شما براي chrome يك همچين تستي را بزنيد خواهيد ديد كه اون هم كم مصرف نيست! ولي هنر آن در مديريت خوب حافظه هست كه اون هم به دليل جديدتر بودن و استفاده از روش جديدتر و متفاوتتري نسبت به FF هست. (
امروز داشتم كتاب آموزش برنامه نويسي Android را مطالعه ميكردم ديدم تقريبن 80~90% برنامههاي Android بر پايه java آن هم به شكل مستقيم هستند شايد در نوشتن كد Chome هم بخش عظيميش از java استفاده شده باشد!؟؟!)
. نكته بعدي اين هست كه ممكنه بعضي از دوستان كه كندي زيادتري ميبينند يا حافظه زيادي از دست ميدهند!! به علت بعضي از extensionها و Pluginهاشون باشه!؟ من در زير تصوير بخش extension ها و Pluginها را قرار ميدهم تا Enable و Disable ها را مشاهده نمايند. با اينكه تعداد آنها زياد است ولي من با توجه به اون گزينه
تصوير 1 و اون همه تب زياد هيچ كندي ديگري از نسخه 9 به بعد مشاهده نميكنم!!
اول extension ها:
تصوير 3
. حالا plugin ها:
تصوير 4
. همانطور كه قبلن هم عرض كردم اگر كسي پلاگين IDM داره حتمن Disable اش كنه كه خيلي مضخرفه و هميشه يه باگي به FF داده! و به جاش از Flashgot استفاده كنه و بعدش به كمك اين extension ميتونه دانلودها را به IDM بفرسته يا ...
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
91/02/16