بچه ها نسخه جدید نیومده ؟
خود فایرفاکس تا جایی که من میدونم گزینه ای برای ،اجرای خودکار همراه با بالا اومدن ویندوز، نداره.شما احتمالا فایرفاکس رو توی فولدر Startup قرار دادید و واسه همین فایرفاکس خودکار اجرا میشه.
تو منوی استارت، Startup رو چک کنید.
این هم توضیحات موزیلا در اینمورد که موارد مختلف رو ذکر کرده:
. خب شما يك لطفي بفرماييد به پست اول اين تاپيك http://forum.persiantools.com/t172763.html رفته و چهار مرحله آنجارا انجام دهيد و لينك دنلود دو فايل گزارش را در همان تاپيك برايم قرار دهيد تا سيستم شما را چك كنم...سلام دوست عزيز...
نه تو استارت آپ نيست ولي احتمال اين كه ويروس هم داشته باشم رو ندارم !! آخه ويندوز رو به خاطر همين موضوع عوض كردم و كلا هارد رو فرمت كردم ولي بعد نصب فاير فاكس مجددا اين مشكل بوجود اومد !! Nod32 كه چيزي نشون نميده !!
سلام kia777 عزيز
. خب شما يك لطفي بفرماييد به پست اول اين تاپيك http://forum.persiantools.com/t172763.html رفته و چهار مرحله آنجارا انجام دهيد و لينك دنلود دو فايل گزارش را در همان تاپيك برايم قرار دهيد تا سيستم شما را چك كنم...
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
91/06/05
منم با ورژن 15 مشکل هنگ کردن داشتم.یعنی محیط برنامه هی به اصطلاح فریز میشد و گاهی وقتا برای بازکدن Tab جدید فقط کلید میانبر Ctrl+T کار میکرد :دی
خوب البته اون نسخه هنوز بتا هستش.فعلا این نسخه ی nightly زیاد هنگ کردن نداشته اما بعضی از منوها زیاد به کلیک پاسخگو نیستن.یعنی کلیک میکنی هیچ اتفاقی نمیفته.
واضح ترین! تغییری که توی این نسخه هستش،عوض شدن شکل و شمایل پنجره ی دانلود هستش.اینطوری شده:
روی فایل که کلیک بکنی فایل اجرا میشه.روی اون ذره بین! که کلیک بکنی فولدر دانلود رو نشون میده و روی Show all download که کلیک بکنی این پنجره (Library) نشون داده میشه.
-------
اوه Address Bar رو یادم رفت :دی
بنظر من که خیلی عالی کار میکنه.(نسخه های قبلی که اینطوری نبود؟؟ :دی)
خوب راه کار بر طرف کردنو من توی این متن شما پیدا نکردم.
. شما به سه روش ميتوانيد رد پاي وب گردي خودتان را در سيستمي پاك نماييد:غیر از تنظیمات آپشن فایرفاکس نرم افزار و یا افزونه ای هست که سریع و صد در صد هیستوری و کش و کوکی رو پاک کنه ؟
@ nasimparsi
این پیغام به این دلیل میاد که یه لینک توی اون صفحه هست مربوط به سایت های فیلترشده.
مثلا یه ویدیو توی صفحه هست که از Youtube هست و چون Youtube فیلتر هست طبیعتا نمیتونه لود کنه و اخطار میده.
پ.ن: شما افزونه ی NoScript روی فایرفاکس دارید؟؟ چون فکر کنم NoScript هستش که اینطوری اخطار میده.