• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد HTC Touch Diamond ٠

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مرسی FrankenStein عزیز . فقط می خواستم بدونم چرا یه مقدار تفاوت قیمت دارن . من شیراز هستم اینجا دایموند با گارانتی یاس میدن 760 و با گارانتی پرشین تله کام میدن 720 . برام سواله که چرا اینقدر اختلاف قیمت؟؟؟؟
یه چیزه دیگه . این درست که میگن گارانتی پرشین تله کام 1ماه تعویض و 11 ماه تعمیر هست؟

این خیلی عجیب بود چون من خودم با گارانتی یاس خریدم 700 (الان شک کردم که با گارانتی بود یا نه از دوستم میپرسم میگم ولی من 700 خریدم)، حالا شما میگید 760 ، و من فکر میکردم که پرشین تله کام گرون تر باشه

راستش من درباره گارانتی تو ایران هیچی نمیدونم:p

Last edited:

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
با یه ترفند تو رجیستری میتونین icon های programs و settings به icon های کوچکتر تبدیل کنید :

Screen03.png

به این آدرس برید : HKLM\Software\Microsoft\Shell
یه کلید بسازید و اسمشو بزارید : IconConfig
داخل این کلید ۳ تا فایل Dword بسازید :
“ HorizontalIconSpacing” Dec value=”112
VerticalIconSpacing” Dec value=”115″
IconTitleFontSize” Dec value=”6″

سافت ریست کنید
تمام !
اینجوری میتونین ۲۰ تا برنامه رو بدون ه اسکرول تو یه صفحه ببینید !
اگر میخواین آیکان ها باز هم کوچکتر بشه میتونین هوریزنتال و بزارین رو ۹۰ و سایز فونت رو بزارید رو ۵ !

dontsee

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
این جور که معلوم بود یه چند روزیه رام جدید گوشی دایاموند اومده بود و من بی خبر بودم
ورژن 1.93 که پس از نصب به طرز فوق العاده ای سرعت گوشی تغییر کرده و هیچ گونه delay در استفاده از گوشی دیده نمیشه....
من که از این نظر خوشحالم
چند تا اشکال مسخره هم که وجود داشت مثل:
سخت بودن اضافه کردن شهر های مختلف به قسمت آب و هوا
اختلال نرم افزاری گوشی در قسمت audio booster که باعت از بین رفتن bass میشد و در برخی وقت ها به حالت اول بر نمیگشت
قاطی کردن گوشی هنگام زنگ خوردن به طوری که بعد از برداشتن گوشی تلفن دکمه هاش همچنان چشمک اخطار زنگ رو ادامه میدادن و چندین مورد دیگه حل گشته است......

بی تعارف تمام delay های گوشی از بین رفته و آدم به شدت حال میکنه
مخصوصا زمانی که در صفحه touch flo 3d به قسمت های مختلف میرفتی سکته داشت که کاملا حل شده......
mer30 HTC Diamon

navid66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از دوستان اطلاع نداره کیف دایموند تو ایران هست یا نه؟

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
سلام
این جور که معلوم بود یه چند روزیه رام جدید گوشی دایاموند اومده بود و من بی خبر بودم
ورژن 1.93 که پس از نصب به طرز فوق العاده ای سرعت گوشی تغییر کرده و هیچ گونه delay در استفاده از گوشی دیده نمیشه....
من که از این نظر خوشحالم
چند تا اشکال مسخره هم که وجود داشت مثل:
سخت بودن اضافه کردن شهر های مختلف به قسمت آب و هوا
اختلال نرم افزاری گوشی در قسمت audio booster که باعت از بین رفتن bass میشد و در برخی وقت ها به حالت اول بر نمیگشت
قاطی کردن گوشی هنگام زنگ خوردن به طوری که بعد از برداشتن گوشی تلفن دکمه هاش همچنان چشمک اخطار زنگ رو ادامه میدادن و چندین مورد دیگه حل گشته است......

بی تعارف تمام delay های گوشی از بین رفته و آدم به شدت حال میکنه
مخصوصا زمانی که در صفحه touch flo 3d به قسمت های مختلف میرفتی سکته داشت که کاملا حل شده......
mer30 HTC Diamon

منظورت رام اج تی سی هست یا اون که توی ایکس دی ای هست؟ یکم توضیح بدین لطفا.
راستی خودت نصبش کردی؟

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از دوستان اطلاع نداره کیف دایموند تو ایران هست یا نه؟

من دیروز پایتخت بودم. کیفهای جانبی که در اصل برای گوشی های دیگه هستند تو بازار هست، اما کیف اصلی رو وارد نکردند. پرسیدم فروشنده گفت شاید اصلا وارد نکنیم!

Civil.Eng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز پایتخت بودم. کیفهای جانبی که در اصل برای گوشی های دیگه هستند تو بازار هست، اما کیف اصلی رو وارد نکردند. پرسیدم فروشنده گفت شاید اصلا وارد نکنیم!

یاس آورده ، اصله ، ولی خوشگل نیست !:eek:
من خواستم بگیرم خوشم نیومد
17 تومان

محافظ صفحه و استند رو میزی رو هم آورده بود
من دیروز برای اولین بار رفتم شرکتشون ،
بیشتر از نیم ساعت معطلم کرد تا یه محافظ صفحه بهم داد! :wacko:
ولی خوب بلد بودن که با زبون آدم رو خ... کنن که غر نزنه !! ولی در کل به نظرم شرکت بدی نبود ، البته امیدوارم هیچ وقت گذرتون واسه گارانتی اونجا نیفته

navid66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یاس آورده ، اصله ، ولی خوشگل نیست !:eek:
من خواستم بگیرم خوشم نیومد
17 تومان

محافظ صفحه و استند رو میزی رو هم آورده بود
من دیروز برای اولین بار رفتم شرکتشون ،
بیشتر از نیم ساعت معطلم کرد تا یه محافظ صفحه بهم داد! :wacko:
ولی خوب بلد بودن که با زبون آدم رو خ... کنن که غر نزنه !! ولی در کل به نظرم شرکت بدی نبود ، البته امیدوارم هیچ وقت گذرتون واسه گارانتی اونجا نیفته

civil عزیز میشه لطف کنی بگی که کدوم کیفشو آورده؟
من دنبال این کیف میگردم . میشه یه نگاه به این لینک بندازی ببینی احیانا این کیف نبوده؟
http://htctouchpro.com/touch-pro-cases

Civil.Eng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
civil عزیز میشه لطف کنی بگی که کدوم کیفشو آورده؟
من دنبال این کیف میگردم . میشه یه نگاه به این لینک بندازی ببینی احیانا این کیف نبوده؟
http://htctouchpro.com/touch-pro-cases

چرا همین کیف بود ، من خودم دنبال کیفی بودم که لازم نباشه هی در بیاری ! بشه همون تو کیف از گوشی استفاده کرد

Last edited:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
چرا همین کیف بود ، من خودم دنبال کیفی بودم که لازم نباشه هی در بیاری ! بشه همون تو کیف از گوشی استفاده کرد

اون كيفي كه شما مي خواين رو اكسون تو پايتخت آورده. 30 مي ده.

Civil.Eng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خود HTC هم بالاخره فارسی ساز (عربی ساز ) داد . سازگار با رام 1.93
http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=133&cat=2&dl_id=91

دوست عزیز . civil جان گفتن که یاس آورده و میده 17 تومن.

آقا شهرام جواب من رو داد . اون مدل رو که شما می خواهید یاس داره ، اون مدل رو هم که من می خواهم اکسون

Solarix

Registered User
لایک‌ها
2

toopaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان
من چند وقتی هست که مطالب شمارو دنبال میکنیم و البته قصد خرید دایموند رو دارم ولی بعضی مسائل من رو به تعویق انداخته :
1 . منتظرم فارسی ساز درست درمون بیاد ( متوجه هستم که ROM عربی ارائه شده ولی بنظرم تا ایده آل فاصله داره )
2 . من الان یک HTC s710 دارم , ولی فقط بخاطر فارسی نبودنش انداختم یه گوشه ای خاک بخوره و یک سوال هم داشتم آیا کیفیت ساخت درپوش های Mini usb و ورودی های دیگه از کیفیت لازم برخوردارند ؟ چون طبق تجربه من از گوشی خودم بعد دو هفته استفاده تمام در پوش ها از ریخت افتادن و به شکل مضحکی دراومدن !
آیا دایموند اوضاعش متفاوت است ؟
و سوالی دیگه : آیا واقعا با آپگرید کردن گوشی به ROM 1.93 سرعت عملیات گوشی افزایش چشم گیری داشته ؟

ممنون میشم اگر جواب سوالاتم رو بدید .

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
سلام خدمت همه دوستان
من چند وقتی هست که مطالب شمارو دنبال میکنیم و البته قصد خرید دایموند رو دارم ولی بعضی مسائل من رو به تعویق انداخته :
1 . منتظرم فارسی ساز درست درمون بیاد ( متوجه هستم که ROM عربی ارائه شده ولی بنظرم تا ایده آل فاصله داره )
2 . من الان یک HTC s710 دارم , ولی فقط بخاطر فارسی نبودنش انداختم یه گوشه ای خاک بخوره و یک سوال هم داشتم آیا کیفیت ساخت درپوش های Mini usb و ورودی های دیگه از کیفیت لازم برخوردارند ؟ چون طبق تجربه من از گوشی خودم بعد دو هفته استفاده تمام در پوش ها از ریخت افتادن و به شکل مضحکی دراومدن !
آیا دایموند اوضاعش متفاوت است ؟
و سوالی دیگه : آیا واقعا با آپگرید کردن گوشی به ROM 1.93 سرعت عملیات گوشی افزایش چشم گیری داشته ؟

ممنون میشم اگر جواب سوالاتم رو بدید .

۱ ) اینی که جناب توتونچی معرفی کردن عالیه !
۲)درپوش ه خاصی نداره ! ( کیفیت هساخت هم خوبه ! )
۳ ) شاید سسرعت تا ۷۰٪ بالاتر میره

toopaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جواب سریع !
آقای توتونچی لینک ندارن بدید یه نگاهی بندازیم ؟

navid66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی رامی که الان رو سایت htc هست رو نصب کرده ؟ منظورم این رام هست : RUU_Diamond_HTC_WWE-ME_1.93.456.2_Radio_Signed_Diamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship
اگه از دوستان کسی هست لطف کنه بگه که چقدر راضیه از این رام ؟ سرعتش چطوره ؟ و خلاصه هر نکته مفیدی که به نظرش میاد رو بگه . بازم ممنون

بالا