• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
یه توضح دیگه هم در مورد نحوه پیگیری مشکلات فنی و غیره بدم بهتون اگه یه روز کارتون افتاد، خیلی عصبی نشید ! از قبل بدونید کی به کیه ! البته این موارد ماه دی و بهمن و اسفند ۸۸ بوده و هست. بعدا شاید تغییر کنه !

چارت سازمانی بخش پشتیبانی و فنی که شما کار دارید باهاشون به این شکل هست.

آقا دمت گرم کلــــــی روشنمون کردی . ولی حیف که سرویس اینجوریه بعد عمری بی اینترنتی امکان استفاده از یه ایترنت غیر از dial up یعنی همون چیزی که بهش میگن پر سرعت بگیریم که اونم اینجوریه داستانش . به هر حال اگر مشکلی پیش اومد دیگه حفظم که اپراتور چی میخواد بگه جوابشو زود تر میدم .:D

Officer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سیستم کلا مورد داره
البته فعلا در یک حرکت مثل شایان من سیستم رو 2 هزار تومان شارژ کردم 341 هزار تومان اعتبار GPRS بهم داد

الان فکر کنم دارید به این فکر میکنید که عجب سیستم توپی
نه توپ نیست

شما باید همیشه پاش باشی
از نت سر درنیاری یا از شبکه باید بری خودکشی کنی
چون خودشون (همین ایرانسلی ها ) هم نمیدوند چی به چیه
فعلا همه چیز به صورت جون مادرت کار کن هست

برای من سیستم در شب پایداری بیشتری نسبت به روز داره و قطعی کمتری

در ضمن به نظر میرسه این سیستم جوری طراحی شده که جلوی دانلود رو بگیره این موضوع برای من یکی اثبات شده چون در صورت دانلود بیش از چند دقیقه سیستم چت میکنه

خب یه سری نکات هم داره :

1- هر بار سیستم از پایداری در اومد ساده ترین روش استفاده از Repair هست و بستن مرور گر و باز کردن مجددش گام بعدی هست

از نرم افزار DU Meter حتما استفاده کنید هر موقع دو تا مثلث روشن بود بدونید سیستم بدون مشکل هست
و اگر مثلث پایینی فقط روشن بود سیستم فعال هست و لی دیتا دریافت نمیشه
و اگر جفت یا مثلث بالایی قرمز بود یا صبر از خود در کنید یا به روش 1 عمل کنید

حتما آنتن outdoor سعی کنید تهیه کنید البته من indoor گرفتم ولی به صورت همون outdoor دارم ازش استفاده میکنم

دیگه فکر نکنم توضیحی مونده باشه

و البته جالبترین قسمت قضیه اینکه من تا حالا بیش از 4 بار هست که تو e-care جای یکی دیگه لوگین شدم :D

توصیه نهایی : اگر حتی adsl 64 دارید بهتره اصلا فکر wimax هم نکنید فعلا چون تا امروز که همش دردسر بوده :f34r:

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
چطور ميشه به تنظيمات اين مودم ايرانسل دسترسي پيدا كرد ؟
192.168.1.1 را ميزنم جواب نميده ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چطور ميشه به تنظيمات اين مودم ايرانسل دسترسي پيدا كرد ؟
192.168.1.1 را ميزنم جواب نميده ...
قبلا یک جایی توضیح داده بودم ... یادم نیست کجا ... ولی به طور خلاصه دوباره میگم.

مودم رو به یک کامپیوتر مستقیم وصل کنید ( بدون هیچ دستگاه اضافی بین اینها ) . connection خودتون رو ادیت کنید و از حالت اتوماتیک خارج کنید. به خودتون یه ip تو رنج 192.168.1 بدید ... یعنی اولش این ۳ تا باشه ... آخرش رو هر چیزی غیر از ۱ بدید. به gateway هم همین رنج رو با ۱ بدید ... حالا همون ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ ی که تست کردید رو تست کنید. پنل مودم میاد. username و password رو هم یکی از این دو تاس. امتحان کنید . اول هر دو بزنید admin ... اگر نشد هر دو رو بزنید user .... یکیش کار میکنه.

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
این همه نظر ! :D ولی برای تاکید، نظر من اینه : فعلا بهش فکر هم نکنید !

والا مال من که هنوز نیومده وصل کنه در حالت نصب مودم قرار دارم :D . ولی خب واقعا اگه کسی adsl داره با این همه توضیحات شما باید مخش معیوب باشه وایمکس بگیره

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
ضمن تائید این صحبت‌ها این رو هم باید اضافه کنم که برای من یک نفر که حداقل وایمکس اصلا stable نیست و اگر شغلتون مرتبط به اینترنت هست ، نمیوتنید روش حساب کنید. از طرف دیگه وایمکس عملا پشتیبانی نداره ! شماره ۷۰۷ یک شماره سر کاری هست و اپراتور ها به هیچ چیزی ( تاکید : به هیچ چیزی ) دسترسی ندارند و اگر شما مشکل فنی داشته باشید حداقل ۲۴ ساعت ( تاکید میکنم ... حداقل ! ) و حداکثر مثل من تا ۱۵ روز حل شدن مشکل شما طول میکشه.

اپراتوری که با شما صحبت میکنه فقط و فقط و فقط و باز هم فقط !!! به اطلاعات حساب شما دسترسی داره. چیزی که خودتون هم تو e-care میتونید ببنید. اگر شما کوچکترین مشکل فنی داشته باشید ( اول بهتون میگه مودم رو و کامپیوتر رو خاموش روشن کنید ... بعد popup blocker رو میگه خاموش کنید و بعد هم proxy رو چگ میکنه و بعد) برای شما یک فرم پیگیری پر میکنه ... میفرسته بخش فنی ! حالا بخش فنی بعد از حداقل ۲۴ ساعت ( اون هم از نوع ساعت و روزهای کاری ) اگر صلاح بدونه با شما تماس میگیره . اگر مشکل حل شد که شد ... نشد میره تا چند روز دیگه !

تو تبلیغات و اس ام اس هاش میگه با 700 تماس بگیرین
کسی تا حالا تماس گرفته ببینه این شماره هم پشتیبانی داره؟؟

tadbiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
ممکنه ابعاد مودم iindoor ایرانسل رو به من بگید؟!
ممنون!

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
توی اون تاپیک که کسی جواب نمیده

بچه های وایمکس کسی می تونه به وی/پی*ان وصل بشه؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
من امروز وايمكسم وصل شد ولي فقط سايت ايرانسل باز ميشه ...!
مشكل چي هست ؟

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
من امروز وايمكسم وصل شد ولي فقط سايت ايرانسل باز ميشه ...!
مشكل چي هست ؟
منظورت از وصل شد یعنی چی؟

تازه مودم رو برات نصب کردن یا فعال شده اکانتت ؟

اگه تازه مودم رو برات نصب کردن حالا یه چند وقتی مهمون الافی ایرانسل هستی تا اس ام اس فعال سازی برات بیاد.

اگه اگه اکانتت فعال شده پنل وایمکس رو چک کن ببین مانده حساب چقدره؟ همینطور از قسمت جزئیات حسابهای ویژه ببین مقداری در قسمت اینترنت همراه هست یا نه؟

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
سلام!
ممکنه ابعاد مودم iindoor ایرانسل رو به من بگید؟!
ممنون!

مهمه ؟؟
ابعادش اینه : 130م.م - 128 م.م - 185 م.م

اگه تازه مودم رو برات نصب کردن حالا یه چند وقتی مهمون الافی ایرانسل هستی تا اس ام اس فعال سازی برات بیاد.

اگه اگه اکانتت فعال شده پنل وایمکس رو چک کن ببین مانده حساب چقدره؟ همینطور از قسمت جزئیات حسابهای ویژه ببین مقداری در قسمت اینترنت همراه هست یا نه؟

ماله منم امروز اورد مودمو تحویل داد . گفت که 2 یا 3 روز دیگه بهت اس ام اس میدن که مدارکت تایید شده یا نه .
سیگنال هم 2 تا روشنه . مودم ایندور . توی نقشه ایرانسل هم خارج محدوده بودم .

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

دوستان من از اين مودم هاي ايرانسل خوشم نمياد . بد قبافه هستند

چه مودمي بخرم كه با شبكه اين ها مچ بشه و راحت كار كنه ؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170

بله فعال شده
اين عكس از پنل :
we1z21oaryop1veu8pk0.jpg

من مودم را روی Route تنظيم كردم . ميشه كلا در مورد تنظيمات مودم يه توضيح بديد ...

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
مشكل من حل شد ... اينم يك تست سرعت وايمكس ايرانسل سرعت 128 كيلوبايت :

30054111

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
آقا مبارکه، تونستی یه وی-پی/ان تست کن ببین وصل میشی؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
تو تبلیغات و اس ام اس هاش میگه با 700 تماس بگیرین
کسی تا حالا تماس گرفته ببینه این شماره هم پشتیبانی داره؟؟
پست های قبلی من رو مرور کنید.

۷۰۰ هم پشتیبانی خط های تلفن ایرانسل هست نه وایمکس ( البته گاهی اگر حال اپراتور خوب باشه، شما رو به پشتیبانی وایمکس وصل میکنه یعنی همون ۷۰۷ ولی بهتره یک راست به ۷۰۷ زنگ بزنید. )

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا مبارکه، تونستی یه وی-پی/ان تست کن ببین وصل میشی؟
تو اون یکی تاپیک توضیح دادم. مشکلی نیست با *** . شاید یکی از پروتکل های مشکل داره ( که من تست نکردم ) ولی با یکیش هیچ مشکلی نداره. مثل اکثر ISP های دیگه.

بالا