اگه اونجوری که شما میگی بود زنگ میزدی ایرانسل نمیگفتن بهت که باید یه دکل خلوت پیدا کنی بردار مودمت رو جابجا کن...
حتما اون اطراف شبها ترافیک خلوت میشه شیر رو بر میدارن تازه موضوع مربوط به نامحدودهاست از حجمیها خبری ندارم در مورد تهران هم صحبت می کنم.....از همه مهمتر هنوز 3 ما نیست شیر کرده بعد شما میگی یک سال نیم؟
من تا 3 ماه پیش تو پونک 24 ساعت 260 تا دانلود داشتم تا اینکه سر برج اون جمله shared bandwith اومد تو پبروفایل من و بقیه...
این شخص اشنای یکی از دوستام هست"نمی تونم اسم و سمتش رو بیارم تو بخش شبکه کار میکنه و دم کلفته" ازش پرسیدم که چرا طبقه پایین 1 مگ داره 130k بدون افت دان میکنه ولی من که دو مگ دارم اینجوریم 90 درصد مواقع زیر 32k...اونم با خنده گفت به هر دکل تنها یه دو مگ دادن که اگه بیشتر از یه نفر وصل بشه شیر میشه در حالی که 100 برابر اون 512 و 1 مگ دادن....
به هر bs id یه دو مگ بیشتر ندادن اگه دونفر به اون دکل وصل بشن سرعت میشه نصف اگه 4 نفر وصل بشن یک چهارم و الا اخر...تقریبا محاله دکلی پیدا کنی که 24 ساعته خالی باشه...
منم صبر کردم سر برج بشه اکانتم رو عوض کردم یه مگ شد درست شد 130k ....الانم مطمین شدم اطلاع دادم...
اون شخصی که اینو بهم گفت دارن تحمل مشتریها رو میسنجن تا از اواخر اردیبهشت 512 و 1 مگ رو هم شیر کنند مگر اینگه بتونن تو اردیبهشت تجهزات دکل خصوصا تجهیزات جدید 10 کیلو هرتز وارد کنند/نصب کنند که با این وضع دلار معلوم نیست..........الان دارن به هر دکل چندین برابر ظرفیت کاربر میدن...اون شخص گفت پهنای باند اضافه دارند ولی تجهیزات ارسال اون به در خونه ها رو ندارن"دکلها دیگه کشش نداره"
الان اگه توی همه حسابهای کاربری ایرانسل وارد بشی چه 512 چه یه مگ چه 2 مگ جلو نوع پهنای باند زده shared bandwith ...منتها فعلا فقط 2 مگ رو عملی کردن
اینجا هم یکی از بچه ها حرف من رو تایید کرده
بحث و بررسي سرويس وايمكس ايرانسل - Page 910
خود من وقتی مودم رو می بردم تهرانسر 24 ساعت 260 کامل میزد چون دو مگ اونجا کم بود ولی تو پونک افتضاحه چون 2 مگ زیاده
من خودم دو تا اکانت داشتم یه دومگ یه 512 جفتش هم نامحدود "یکیش برای داداشم بود"
جفت مودمها هم wix 130 جفتشون ازیه bsid کانکت میشدند ...512 یه ثانیه هم از 65k پایین نمی اومد در حالی که 2 مگ 18 تا بود