• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
من مدل fmm-130 دارم ..نرم افزارشم آپديت نكردم و مشكلي ندارم باش.
1) ميخواستم ببينم اگه آپديت كنم , چه چيزهايي به مودمم اضافه ميشه؟ مثلا آيا قدرست سيگنال بيشتر ميشه يا Ping كمتر ميشه؟
2) آيا با آپديت كردن اين مدل, اون تنظيمات كه گفتيد برا اين مدل هم حذف ميشه؟
3) در صورتي كه جواب سوال 2 مثبت هست, آيا روش شما براي اين مدل هم جواب ميده؟
سلام.مودم را چه موقعی خریداری کردید و فریم ور چی روش نصب است؟
این تنظیمات برای تمامی مودم هاست.تست شده بر روی سری fm و bm
در صورت آپدیت از لحاظ امنیت و بالاتر رفته اما از لحاظ سیگنال تغییر چندانی مشاهده نشده.
ایرانسل بدلیل اینکه یوزر های معمولی اطلاعات را دستکاری نکنند این آپدیت ها را قرار داده و با آپدیت سطح کنترل مودم محدود تر می شود.قابل توجه حرفه ای ها

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
دو مگ ایرانسل نگیرید!!!!!!
سلام دوستان
یک ماه پیش سرعت اینترنتم داغون بود با یکی از کارمندهای ارشد ایرانسل صحبت کردم بهم گفت 2 مگ نگیر بیشتر اوقات شیره...ازش پرسیدم جاش چی بگیرم گفت 1 مگ یا 512 شیر نیست لا اقل تا پر نشه"ضرفیت 1 مگ و 512 صد برابر 2 مگه" ...این ماه شارژم تموم شد یک مگ گرفتم و سرعت بدون افت 130k تو پونک میده
اینجاست شرکت حروم خوار ایرانسل که هر چی بیشتر پول بدی بیشتر سرت کلاه می زاره..چرا؟
جالب اببنجاست که انجا تو پونک خیابان ایرانزمین من 2 ماه بود 130 ماهی پول دو مگ می دادم با سرعت کمتر از 32 ...هی من رو دوندن یه مودم فضای باز بهم انداختن تا اینکه یکی از کارمنداش این موضوع رو از سر دلسوزی فاش کرد
الان دارم با همون مودم رو میزی 130k می زنم

این شخص که باهاش صحبت کردم از اشنای یکی از دوستام هست"نمی تونم اسم و سمتش رو بیارم تو بخش شبکه کار میکنه و دم کلفته" ازش پرسیدم که چرا طبقه پایین 1 مگ داره 130k بدون افت دان میکنه ولی من که دو مگ دارم اینجوریم 90 درصد مواقع زیر 32k...اونم با خنده گفت به هر دکل تنها یه دو مگ دادن که اگه بیشتر از یه نفر وصل بشه شیر میشه در حالی که 100 برابر اون 512 و 1 مگ دادن....
منم صبر کردم سر برج بشه اکانتم رو عوض کردم یه مگ شد درست شد 130k ....الانم مطمین شدم اطلاع دادم...
اگه همین الان دو مگ توسط کاربها تحریم نشه پسفردا نوبت 512 و یک مگابایت هست دارن از سطح تحمل مردم تست می گیرن!!!!!!!!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
نه داداش من مشکلم رو حل کردم.. شما 512 یا 1 مگ بگیر شیر نیست ولی دو مگ شیر هست

مصرف من ماهی ۱۲گیگه برا همین ۱مگ با ۲مگ هزینش فرقی نمیکنه برا من و میانگین هم روزا ۱مگه سرعت.
سرعت سرویسای ایرانسل به ترافیک کل شبکه ربط داره مثلا ترافیک بره بالا سرعت کل افت میکنه برا همین اونی که سرویس بالاتر داره متوجه افت میشه اما اونی که مثلا ۵۱۲ داره افتی براش پیش نمیاد.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
در این که ایرانسل را واقعا یک دزد می دونم ولی اینکه قطعی هاش محدود هست و طرح بامدادی هم راه انداخته برای مواقعی که adsl قطعه چیز خوبی است

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
مصرف من ماهی ۱۲گیگه برا همین ۱مگ با ۲مگ هزینش فرقی نمیکنه برا من و میانگین هم روزا ۱مگه سرعت.
سرعت سرویسای ایرانسل به ترافیک کل شبکه ربط داره مثلا ترافیک بره بالا سرعت کل افت میکنه برا همین اونی که سرویس بالاتر داره متوجه افت میشه اما اونی که مثلا ۵۱۲ داره افتی براش پیش نمیاد.
داداش من میگم یکی از مسعولین شبکش اومده بود خونمون گفت به هر دکل bs id یه دومگ بیشتر نمیتونه کانکت بشه اگه بشه دو تا تقسیم بر دو میشه 4 تا تقسم بر 4 ال اخر ولی 512 و 1 مگ حدود 200 الی 50 "بستگی به دکل داره" نفر میتون کانکت بشن 50-200که رد کنه شیر میشه تازه اونم چندان محسوس نیست
الان من با یک مگ نا محدود 24 ساغت 130 تا دانلود میکن ولی وقتی 2 مگ داشتم 20-30 کیلو بیشتر نبود

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
داداش من میگم یکی از مسعولین شبکش اومده بود خونمون گفت به هر دکل bs id یه دومگ بیشتر نمیتونه کانکت بشه اگه بشه دو تا تقسیم بر دو میشه 4 تا تقسم بر 4 ال اخر ولی 512 و 1 مگ حدود 200 الی 50 "بستگی به دکل داره" نفر میتون کانکت بشن 50-200که رد کنه شیر میشه تازه اونم چندان محسوس نیست
الان من با یک مگ نا محدود 24 ساغت 130 تا دانلود میکن ولی وقتی 2 مگ داشتم 20-30 کیلو بیشتر نبود
محدود یا نامحدود فرقی داره تو سرعت؟؟؟ یعنی برا 1مگ محدود هم 130 تا میده یا بیشتر؟؟؟و اینکه وقتی 4-5 تا دانلودو همزمان انجام بدیم سرعت چقدر میده؟؟؟

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
از کی پوشش دادن...چطور اطلاع رسانی نکردن؟!

فکر کنم یک سالی هست . مگه باید اطلاع رسانی می کردند ؟! البته نکه اینجا یه دهات کوچیکه شاید به اون خاطره !:lol:

اینجا لیست فروشندگان وایمکس سبزوار هست
به یکیشون مراجعه کن
سبزوار

اینترنتی هم میتونی ثبت نام کنی

مدارک مورد نیاز هم اینجا نوشته:
مدارک لازم جهت ثبت نام
ممنون دوست عزیز ، برم ببینم چی میشه

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
محدود یا نامحدود فرقی داره تو سرعت؟؟؟ یعنی برا 1مگ محدود هم 130 تا میده یا بیشتر؟؟؟و اینکه وقتی 4-5 تا دانلودو همزمان انجام بدیم سرعت چقدر میده؟؟؟
من تا حالا محدو نداشتم ولی گمون نکنم فرقی کنه
بله برای 1 مگ واسه من 24 ساعته 130k میده...خب داداش اونجوری تقسیم میشه دیگه کل پهنای باندت 130k بیشتر نیست

mostafad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.مودم را چه موقعی خریداری کردید و فریم ور چی روش نصب است؟
این تنظیمات برای تمامی مودم هاست.تست شده بر روی سری fm و bm
در صورت آپدیت از لحاظ امنیت و بالاتر رفته اما از لحاظ سیگنال تغییر چندانی مشاهده نشده.
ایرانسل بدلیل اینکه یوزر های معمولی اطلاعات را دستکاری نکنند این آپدیت ها را قرار داده و با آپدیت سطح کنترل مودم محدود تر می شود.قابل توجه حرفه ای ها

مودم من الان به اين چيزايي كه گفتي شما, دسترسي دارم..البته اين مودم رو الان برا مبين نت استفاده ميكنم.. ورژن فرم ويرش اينه: v2.10.13-g1.0.13-mtn
1)پس الان اگر از اين ورژن به ورژن جديد آپديت كنم, چيز مثبت و به درد بخوري بهش اضافه نميشه؟ مثلا سيگنال دهيش بهتر نميشه؟
2) شما راهنماي كامل كانفيگ اين مودم رو داريد؟ (البته نه اون چيزايي كه تو سايت ايرانسل به عنوان راهنما گذاشته..چون اونا خيلي ابتدايي هستن).من دنبال راهنماي كامل هستم.اگر داريد ميشه بي زحمت بهم بدين؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام مودم فضای باز رو که خریدم اخرین اپدیت رو داشت
اینها به چه درد میخوره؟
بازگشت انتخاب سیگنال های B/G/n
بازگشت sunset«wimax
بازگشت wlan«Basic
چطوری پولتون رو بهتون بدم و اموزش رو بگیرم؟

ببین دوست من من تو سایت هم گفتم این سری تنظیمات به درد حرفه ای ها میخوره.ایرانسل این کارو کرده تا جلوی دستکاری یوزرهارو بگیره..مثلا cmwp کارش کنترل از راه دور کاربر برای اونهایی که بلد نیستن هی زنگ میزنن اپراتور ها چرا انترنت ما قطع؟؟؟ ایرانسل با این گزینه میاد و وارد مودم کاربر میشه و تنظیمات رو درست میکنه...خوب خیلی از دوستان دوست ندارن این اتفاق بیوفته..یا رمز Adminکه هربار تغییر بدیش همونه..
wlan>>>کاربردش اینه که یوزرهایی که تو سیستم کار میکنن بجای پسورد از مک استفاده میکنه و امنیت شبکه افزایش پیدا میکنه.
انتخاب سیگنال هم سطح دسترسی رو برای دستگاه های مختلف کنترل میکنه.میتونی تعیین کنی فقط سری دستگاه هایی که با n کار میکنن سیگنالو بگیرن
و آخریش scanset که تنظیمات آنتن رو میتونین تغییر بدید.
فعلا 2تا از دوستان خواستن و شما.

Last edited:

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
مودم من الان به اين چيزايي كه گفتي شما, دسترسي دارم..البته اين مودم رو الان برا مبين نت استفاده ميكنم.. ورژن فرم ويرش اينه: v2.10.13-g1.0.13-mtn
1)پس الان اگر از اين ورژن به ورژن جديد آپديت كنم, چيز مثبت و به درد بخوري بهش اضافه نميشه؟ مثلا سيگنال دهيش بهتر نميشه؟
2) شما راهنماي كامل كانفيگ اين مودم رو داريد؟ (البته نه اون چيزايي كه تو سايت ايرانسل به عنوان راهنما گذاشته..چون اونا خيلي ابتدايي هستن).من دنبال راهنماي كامل هستم.اگر داريد ميشه بي زحمت بهم بدين؟
بله پس آپدیت نکن.
در خصوص تنظیمات متونم قسمت به قسمت راهنماییتون کنم که چطور کانفیگ کنی سیستمتو.سوالی بود در خدمتم

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

من چیزی رو که تو این یکسال و نیم تجربه کردم با اون چیزی که شما میگی یکی از مسئولاش گفته فرق داره ، برای مثال اگر به اون صورت بخواد شیر بشه شبا تو ساعت رایگان که همه گذاشتن رو دانلود باید سرعت شدیدا افت میکرد اما اینجا راحت فول میگیره.
در حال حاضر هم وضعیت اینه:

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
من چیزی رو که تو این یکسال و نیم تجربه کردم با اون چیزی که شما میگی یکی از مسئولاش گفته فرق داره ، برای مثال اگر به اون صورت بخواد شیر بشه شبا تو ساعت رایگان که همه گذاشتن رو دانلود باید سرعت شدیدا افت میکرد اما اینجا راحت فول میگیره.
در حال حاضر هم وضعیت اینه:
اگه اونجوری که شما میگی بود زنگ میزدی ایرانسل نمیگفتن بهت که باید یه دکل خلوت پیدا کنی بردار مودمت رو جابجا کن...
حتما اون اطراف شبها ترافیک خلوت میشه شیر رو بر میدارن تازه موضوع مربوط به نامحدودهاست از حجمیها خبری ندارم در مورد تهران هم صحبت می کنم.....از همه مهمتر هنوز 3 ما نیست شیر کرده بعد شما میگی یک سال نیم؟
من تا 3 ماه پیش تو پونک 24 ساعت 260 تا دانلود داشتم تا اینکه سر برج اون جمله shared bandwith اومد تو پبروفایل من و بقیه...
این شخص اشنای یکی از دوستام هست"نمی تونم اسم و سمتش رو بیارم تو بخش شبکه کار میکنه و دم کلفته" ازش پرسیدم که چرا طبقه پایین 1 مگ داره 130k بدون افت دان میکنه ولی من که دو مگ دارم اینجوریم 90 درصد مواقع زیر 32k...اونم با خنده گفت به هر دکل تنها یه دو مگ دادن که اگه بیشتر از یه نفر وصل بشه شیر میشه در حالی که 100 برابر اون 512 و 1 مگ دادن....
به هر bs id یه دو مگ بیشتر ندادن اگه دونفر به اون دکل وصل بشن سرعت میشه نصف اگه 4 نفر وصل بشن یک چهارم و الا اخر...تقریبا محاله دکلی پیدا کنی که 24 ساعته خالی باشه...
منم صبر کردم سر برج بشه اکانتم رو عوض کردم یه مگ شد درست شد 130k ....الانم مطمین شدم اطلاع دادم...
اون شخصی که اینو بهم گفت دارن تحمل مشتریها رو میسنجن تا از اواخر اردیبهشت 512 و 1 مگ رو هم شیر کنند مگر اینگه بتونن تو اردیبهشت تجهزات دکل خصوصا تجهیزات جدید 10 کیلو هرتز وارد کنند/نصب کنند که با این وضع دلار معلوم نیست..........الان دارن به هر دکل چندین برابر ظرفیت کاربر میدن...اون شخص گفت پهنای باند اضافه دارند ولی تجهیزات ارسال اون به در خونه ها رو ندارن"دکلها دیگه کشش نداره"
الان اگه توی همه حسابهای کاربری ایرانسل وارد بشی چه 512 چه یه مگ چه 2 مگ جلو نوع پهنای باند زده shared bandwith ...منتها فعلا فقط 2 مگ رو عملی کردن
اینجا هم یکی از بچه ها حرف من رو تایید کرده
بحث و بررسي سرويس وايمكس ايرانسل - Page 910
خود من وقتی مودم رو می بردم تهرانسر 24 ساعت 260 کامل میزد چون دو مگ اونجا کم بود ولی تو پونک افتضاحه چون 2 مگ زیاده
من خودم دو تا اکانت داشتم یه دومگ یه 512 جفتش هم نامحدود "یکیش برای داداشم بود"
جفت مودمها هم wix 130 جفتشون ازیه bsid کانکت میشدند ...512 یه ثانیه هم از 65k پایین نمی اومد در حالی که 2 مگ 18 تا بود

Last edited:

mostafad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله پس آپدیت نکن.
در خصوص تنظیمات متونم قسمت به قسمت راهنماییتون کنم که چطور کانفیگ کنی سیستمتو.سوالی بود در خدمتم
ممنون.
چندتا سوال داشتم:
1) الان كه ميخوام Telnet بگيرم از مودمم..وقتي يوزر و پسسورد رو برا Telnet وارد ميكنم, بعدش كه واردش ميشه, اين پيغام مياد:
Enter ? for help
بعدش ؟ يا هر دستوري كه تايپ كنم اين پيغامو ميده:
Session timeout : Please enter id and password
و دوباره يوزر و پسورد رو ميخواد و باز هم همين داستان تكرار ميشه..اگر كه يوزر يا رمز رو هم اشتباه بزنم كه Login Failed ميده
سوالم اينه كه چطور ميتونم به درستي وارد Telnet بشم؟ آيا تنظيم خاصي تو كانفيگ هست كه بشه Telnet رو به حالت عادي برگردوند؟
2) چه دستوراتي هست كه از طريق Browser اينترنت خودمون (مثلا گوگل كروم) بعد از / در آخر http://192.168.1.1 به مودم بدهيم..منظورم دستوراتي مثل دستور Reboot هست كه حتي احتياج به يوزر و پسورد هم نداره..لطفا همه دستوراتي كه هست به اضافه كاري كه انجام ميدن رو بگيد.
يه سري سوال در مورد Lan دارم كه بعدا بازم مزاحمتون ميشم.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
مودم BM632w رو از ورژن B017 به B024 آپگرید کردم:
مشاهده پیوست 214089
اما ای کاش نکرده بودم همچین کاری! :(
1-وقتی مودم آپگرید شد یوزر و پسورد دیفالت ادمین بعد از چند دقیقه به یک چیز نا معلومی تغییر پیدا میکنه توسط سرور ایرانسل و دیگه نمیشه رفت تو پنلش مگه اینکه ریستش کرد.
2-تنظیمات تغییر فرکانس مخفی شده و دیگه نمیشه فرکانس دستی داد به مودم!
3-تنظیمات CWMP مخفی شده و دیگه نمیشه غیر فعالش کرد بنابراین مودم همیشه در کنترل ایرانسله.
4-تنظیمات VoIP آپدیت شده جهت کار با سیستم VoIP ایرانسل.
5-قابلیت فعال کردن آنتن اکسترنال فعال شده اما سیگنال WiFi ام با آنتنی که بهش وصل کردم فقط یکم تقویت شد.

با این تفاسیر هرکی دوست داشت آپدیت کنه :wacko:
از دوستان کسی فایل ورژن 17 رو نداره که قبلا تو سایت ایرانسل بود؟

دوستان من روشی رو بلدم که این مشکل رو برطرف میکنه.یعنی دوباره تنظیمات را برمیگردونه براتون.قابل توجه کساییکه آپدیت کردن.!!!

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
تقویت سیگنال مودم های ایرانسل:
این آموزش فنی رو میزارم برای شما دوستان که مشکل عدم پایداری سیگنال دارید.امیدوارم کمک کنه بهتون.

پیش از هر کار، کامپیوتر و مودم‌تان را روشن کنید. پس از بالا آمدن ویندوز، مرورگر وب خود (مثلاً اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس) را باز کنید این مجموعه اعداد را درست به همین شکل در کادر نشانی آن وارد کنید:

192.168.1.1

این عدد که در واقع یک نشانی IP است، شما را به صفحه‌ی تنظیمات مودم‌تان می‌برد. ابتدا باید نام کاربری و رمز عبورتان را وارد کنید که هر دو آن‌ها admin است. با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، صفحه‌ی تنظیمات مودم نمایش داده می‌شود. این پنجره‌ی تنظیمات برای هر یک از مودم‌های وایمکس مبین‌نت متفاوت است و در تصاویر می‌توانید پنجره‌ی تنظیمات مربوط به مودم‌های گوناگون را ببینید.

اکنون با کلیک کردن برگه‌ی Status به این بخش بروید. پس از ورود به بخش Status، سراغ زیرمجموعه‌ی آن Wimax بروید. پارامترهایی که می‌توانید از آن‌ها برای تعیین کردن میزان آنتن‌دهی استفاده کنید، در همین بخش است. این دو پارامتر به ترتیب RSSI و CINR نام دارند و مقدار مناسب آن‌ها به این شرح است:

RSSI: عددی منفی است و هرچه بزرگ‌تر باشد، بهتر است.

CINR: عددی مثبت است و هرچه بزرگ‌تر باشد، بهتر است.

این اعداد نسبت به مکان قرار گرفتن مودم دایماً به‌روز می‌شود، یعنی اگر مودم را جا‌به‌جا کنید، می‌بینید که این اعداد تغییر می‌کنند. اکنون می‌توانید مکان مودم را تغییر دهید و نگاهی به این اعداد بیندازید. هرجایی که این دو عدد بزرگ‌تر بودند، بهترین مکان قرار دادن مودم است.
به سیگنال توجه داشته باشید.قابل توجه کسانیکه پایداری آنتن ندارن.قسمت سیگنال رو بر روی بالاترین میزان و مناسب با موارد گفته شده در بالا ست کنین.

فایل های ضمیمه

• wimax.png
    wimax.png
    44 KB · نمایش ها: 123
Last edited:
  • Like
Reactions: m1s

haroonpc

Registered User
لایک‌ها
34
سرعت وایمکس در حد اخر اومده پائین

یاد روزهای دایل اپ بخیر

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اگه اونجوری که شما میگی بود زنگ میزدی ایرانسل نمیگفتن بهت که باید یه دکل خلوت پیدا کنی بردار مودمت رو جابجا کن...
حتما اون اطراف شبها ترافیک خلوت میشه شیر رو بر میدارن تازه موضوع مربوط به نامحدودهاست از حجمیها خبری ندارم در مورد تهران هم صحبت می کنم.....از همه مهمتر هنوز 3 ما نیست شیر کرده بعد شما میگی یک سال نیم؟
من تا 3 ماه پیش تو پونک 24 ساعت 260 تا دانلود داشتم تا اینکه سر برج اون جمله shared bandwith اومد تو پبروفایل من و بقیه...
این شخص اشنای یکی از دوستام هست"نمی تونم اسم و سمتش رو بیارم تو بخش شبکه کار میکنه و دم کلفته" ازش پرسیدم که چرا طبقه پایین 1 مگ داره 130k بدون افت دان میکنه ولی من که دو مگ دارم اینجوریم 90 درصد مواقع زیر 32k...اونم با خنده گفت به هر دکل تنها یه دو مگ دادن که اگه بیشتر از یه نفر وصل بشه شیر میشه در حالی که 100 برابر اون 512 و 1 مگ دادن....
به هر bs id یه دو مگ بیشتر ندادن اگه دونفر به اون دکل وصل بشن سرعت میشه نصف اگه 4 نفر وصل بشن یک چهارم و الا اخر...تقریبا محاله دکلی پیدا کنی که 24 ساعته خالی باشه...
اون شخصی که اینو بهم گفت دارن تحمل مشتریها رو میسنجن تا از اواخر اردیبهشت 512 و 1 مگ رو هم شیر کنند مگر اینگه بتونن تو اردیبهشت تجهزات دکل خصوصا تجهیزات جدید 10 کیلو هرتز وارد کنند/نصب کنند که با این وضع دلار معلوم نیست..........الان دارن به هر دکل چندین برابر ظرفیت کاربر میدن...اون شخص گفت پهنای باند اضافه دارند ولی تجهیزات ارسال اون به در خونه ها رو ندارن"دکلها دیگه کشش نداره"
الان اگه توی همه حسابهای کاربری ایرانسل وارد بشی چه 512 چه یه مگ چه 2 مگ جلو نوع پهنای باند زده shared bandwith ...منتها فعلا فقط 2 مگ رو عملی کردن
اینجا هم یکی از بچه ها حرف من رو تایید کرده
بحث و بررسي سرويس وايمكس ايرانسل - Page 910
خود من وقتی مودم رو می بردم تهرانسر 24 ساعت 260 کامل میزد چون دو مگ اونجا کم بود ولی تو پونک افتضاحه چون 2 مگ زیاده
من خودم دو تا اکانت داشتم یه دومگ یه 512 جفتش هم نامحدود "یکیش برای داداشم بود"
جفت مودمها هم wix 130 جفتشون ازیه bsid کانکت میشدند ...512 یه ثانیه هم از 65k پایین نمی اومد در حالی که 2 مگ 18 تا بود

در مورد نامحدود نظری ندارم البته قبلا 512 و 1مگ نامحدود هم گرفته بودم و خوب بود اما 2مگ نامحدود نگرفتم چون میدونستم اینا نمیکشه سیستمشون که 2مگ نامحدود با پایداری بالا بدن برا همین 2مگ محدود گرفتم که اگه سرعت نوسان هم داشت دلم نسوزه و تلافیشو شب سرشون دربیارم :D

سرویس 2مگ محدود بطور میانگین 1مگ رو میده اگه دیگه خیلی افتضاح بشه میشه 512 اکثرا هم بین ساعت 7شب تا 12شب افت پیش میاد.

aminpirlo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ..دوستان کسی اطلاع داره این مودم رو میشه در شمال کشور(برای مسافرت) استفاده کرد یا نه ؟
کلا چه مودمی رو برای مسافرت پیشنهاد میکنین که تو شمال کشور بشه ازش استفاده کرد ؟(منظور از شمال کشور سمت عباس آباد ، تنکابن اونوراس :دی )
ممنون

بالا