100 درصد شما مقصری ...
ولی اینکه طرف بره شکایت کنه و اینا ، عمرا به جایی برسه ...
تجربه داشتم که میگم،
بیمه ی طرف + کارت ماشینش دستم بود ، طرف نیومد باهام بیمه ، گفت هر کاری میخوای کن ...
آقا ما شورای حل اختلاف و دادگاه و همه اینا با کلی خرج و هزینه رفتیم،
کارشناس دادگاه هزینه رو 500 گفت ،
رفتیم بیمه گفت ما 100 تومن میدیم !!!
الان بیمه ی ما دست شخص مقصره ، تا الانم 200 300 تومن خرج کردیم ، به هیچ جا ام نرسیدیم
عزيز من خواهشا اطلاعات غلط به مردم نده.. مهر سال پيش من يه تصادف با ماشين صفرم داشتم كه طرف زد و پاشد ماچو بوسه كردن كه اره عروسي داداشم دعوتم و جون هركي دوست داري بزار برم و هرچي بخواي بهت مدرك ميدم و اينا تا اين كه من نه اما خانومي كه تو ماشين من نشسته بود قبول كرد گفت ساسان بزار بره بنده خدا... منم بيمشو گرفتم و گفتم ٨ صبح دفتر بيمه باش و گفت چشم... اين بي پدر از شبش ديگه تلفن جواب نداد و بعد ٤ ٥ روزم اس ام اس داد كه يه هزاري ام بهت نميدم و هر كاري دوست داري بكن
منم گفتم ت..م بابام نيستم اگه كله پات كنم
٣ ماه افتادم دنبالش.. چه جايي؟ شوراي محل اونا پيروزي بود و من پاسداران..خون جلو چشمام و گرفته بود كه كلش كنم
خرج ماشين من ٢٠٠ ٣٠٠ تومن ميشد كه اونم بيمه ميداد و سر كله خر بازي اش
شكايت كردم و حالا
٥٣٠ تًومن خسارت بريدن واسم
(ماشيني كه ٣ سال از توليدش نگذشته باشه جزو ماشين صفري حساب ميشه و پرونده افت قيمت هم داره پس ١٦٠٠ هم افت قيمت ماشين من شد
در كل چيزي حدود ٤٠٠ تومن هم من هزينه ي ٤ تا كارشناس و هزينه كاغذ بازي دادسرا كردم كه همشو مطالبه ميكنيد از مقصر و حالا
چنان بلايي سرش اوردم كه زنش زنگ ميزنه گريه ميكنه پاي تلفن
٣ بار اخطاريه رفت در خونشون و جواب نداد نامه ي توقيف اموال شو گرفتم و ماشينشو از اول تابستون خوابوندن و تا موقع اي كه
٥٣٠ خسارت + ١٦٠٠ افت قيمت + ٤٠٠ هزينه اي كه من كردم تو دادسرا و تخ نكنند ماشينشون به حالت فرغوني خواب تشريف دارن..!!
٢ مليون و پونصد سي بده كاره كه گفتم ازت ٢ مليون پونصد بيست نه هزارم قبول نميكنم كه ادم شي نزني به ماشين مردم و بعدم لات بازي در بياري... پس خواهشا اطلاعات غلط به مردم نديد
استارتر محترم اطلاع داشته باشيد كه اگر طرف شما هم يكي مثل من كينه شتري باشه حتما برات درد سر ميشه پس پيگيرش باش كه بخاطر ٥٠ ١٠٠ تومن بيشتر بدجور اسير ميشي
Sent from my iPhone using Tapatalk -
now Free