• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا 50 تومن که خیلی کمه.. لاقل 100 تومن بهش میدادی
گفتیم شما رو برو تعمیرگاه هرچقدر بود من میدم
رفت زنگ زد حدود 200 خرج داره . دقیقا گفت 240 تومن خرج داره
گفتم من یه جا میگم برو با 100 واست ردیف میکنن در میارن
گفت نه من همون جا که خودم میخوام باید بدم درست کنه
گفتم آقا جون 50 تومن بت میدم بیشتر از اینم ندارم اگه نمیخوای برو شکایت کن خودت از پشت زدی مقصری
گفت باشه اما بازم زنگ زدو اس ام اس دادو این حرفا
حالام فردا قراره 50تومن دیگه بش بدم بره پی کارش . بازم حرف پولو بزنه میزارم بلک لیست گوشیم هر غلطی میخواد بکنه

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
ببینید
من داشتم رامو میرفتم یهو دیدم راه هست واسه سبقت حالا لایی یا هر چیز دیگه ای که بود
من ردش کردم اما ته ماشینم که سمت چپ میشه به گلگیر سمت راست همون سمت شاگرد 206 گرفت
دقیقا همین
داداش صد در صد شما مقصری ،
یه وقت فکر نکنی طرف مقصره برید سراغ پلیس :D

912

Registered User
لایک‌ها
472
من گواهینامه امروز رسید واسم

یک سوال دارم چرا نوشته گواهینامه پایه سوم؟ مگه پایه سوم هم داریم؟ پشت کارت نوشته پایه سوم برای سواری و وانت هست

و یک سوال دیگه تاریخ اعتبارش مگه نباید یک سال باشه واسه کسی که گواهینامه جدید میگیره؟ ولی نوشته 10 سال اعتبار
:blink:

جالبه حالا جدا برای شما نوشته پایه سوم یا زده ب1 ؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
خدايي کم دادي حداقل و بدون کم شدن از قيمت ماشين 150 ميدادي طرفم که مردونگي کرده گفته زنگ نميزنه

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
اصلا به این کار نداشته باش که مقصر شمایی یا اون

اول چون شما خودت قبول کردی بره و هزینه رو گردن گرفتی هزینه معمولی ترین و داغون ترین صافکار کنار خیابونیم ببری زیر ۱۳۰-۱۵۰ دست نمیزنه

در ضمن عزیز ایشون کافی اقدام به شکایت کنه و پلاک شما رو بده تا کارشناس بیاد ببینه تشخیص بده و حق رو به هر کی بده نزدیک دو هفته طول میکشه تو این مدت اصلا نمیتونی ماشینو بفروشی این از این

اینو میگم چون تجربشو دارم یه خانومی زد و فرار کرده بود من ندیده بودم همسایه شمارشو برداشته بود منم زنگ زدم شکایت کردم تا موقعی هم که معلوم نشد ایشونمقصر بودن چون من شکایت کرده بودم

لپ کلوم بگم بهت سعی کن کدخدا منشانه حلش کنی وگرنه دردسر میفتی حتی اگر مقصرم نباشی

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
استارتر عزیز در اینکه مقصر شمایی هیچ شکی نیست.
اولا میگی لایی کشیدی. دوم میگی موبایل دستم بود. حالا کاری به خلاف بودن لایی کشیدن نداریم. موبایل دستت بوده و به قول خودتون حواستون نبوده. دیگه نور علی نور.

بعدشم کجای دنیا هزینه صافکاری 206 50تومن در میاد؟!
بین 150 تا 200 هزینه برمیداره.
سوم اینکه اگه بره شکایت کنه اگه چک کنن (که نمیکنن) ببینن اون اطراف دوربینی چیزی بوده که صحنه تصادف رو گرفته باشه و گرفته باشه، کارت گیره، اگه نه هیچی دست یارو نیست.

ولی:
خودت رو بزار جای طرف. اگه شرایط برعکس بود شما همین 20-30 تومن خرج ماشینتون رو که خودتون میفرمایید 200-300 حساب میکردی. نگو نه که اکثر ایرانیا از جمله خودم همینجور هستیم.

در مورد صافکار و این بحثا توی شهر ما عرف اینشکلی هست که هر دو طرف ماشین رو میبرن چند جا نشون میدن و میانگین قیمت رو به عنوان خسارت حساب میکنن. یا اینکه هر کدوم یه صافکار معرفی میکنه. هر کدوم توافق شد ماشین رو میبرن و هزینه رو مقصر پرداخت میکنه.

Last edited:

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
عزيز با ٥٠ تومن به ماشين نگاهم نميكنن به نظر من ٢٠٠ تومن خوب گفته
همين امروز گلگير يه پرايد رو رنگ صاف كردن ٢٠٠ گرفتن

brayanbarni

Registered User
لایک‌ها
172
من جای یارو بودم احتمالا بیخیال خرج ماشین میشدم چون ماشین واسه زدنه و تصادف هم همیشه جزیی از رانندگی
ولی حتما در اسرع وقت دخل شما رو میاوردم
با اون وضع رانندگیت
بلد نیستی مگه مجبوری بشینی پشت فرمون
زدی ..مقصرم که هستی ... تازه طلبکارم شدی
یعنی باید ...
مرده شور اون احمقی رو ببرن که به شما گواهینامه داده
با این کاراتون.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
عمویی وقتی بهت حال داده زنگ نزده مامور که بیمت خراب نشه دیگه نامردی نکن در حقش :thumbsdowاومدی 50 تومن ریختی حسابش :blink::blink:
150 تا 200 بریز حسابش بزا دعایه خیر پشت سرت باشه نه لعن و نفرین
بدرود

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
عمویی وقتی بهت حال داده زنگ نزده مامور که بیمت خراب نشه دیگه نامردی نکن در حقش :thumbsdowاومدی 50 تومن ریختی حسابش :blink::blink:
150 تا 200 بریز حسابش بزا دعایه خیر پشت سرت باشه نه لعن و نفرین
بدرود

دوستمون ظاهرا هنوز تو دو سال پیش سیر میکنن
206 ی که از 12 تومن شده 35 تومن ایا 50 تومن خرج گلگیر و سپرشه ؟
واقعا متاسفم که دارید از اعتماد اون راننده بیچاره سو استفاده میکنید و الان طلبکار هم شدید

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
100 درصد شما مقصری ...
ولی اینکه طرف بره شکایت کنه و اینا ، عمرا به جایی برسه ...
تجربه داشتم که میگم،
بیمه ی طرف + کارت ماشینش دستم بود ، طرف نیومد باهام بیمه ، گفت هر کاری میخوای کن ...
آقا ما شورای حل اختلاف و دادگاه و همه اینا با کلی خرج و هزینه رفتیم،
کارشناس دادگاه هزینه رو 500 گفت ،
رفتیم بیمه گفت ما 100 تومن میدیم !!!
الان بیمه ی ما دست شخص مقصره ، تا الانم 200 300 تومن خرج کردیم ، به هیچ جا ام نرسیدیم :D

عزيز من خواهشا اطلاعات غلط به مردم نده.. مهر سال پيش من يه تصادف با ماشين صفرم داشتم كه طرف زد و پاشد ماچو بوسه كردن كه اره عروسي داداشم دعوتم و جون هركي دوست داري بزار برم و هرچي بخواي بهت مدرك ميدم و اينا تا اين كه من نه اما خانومي كه تو ماشين من نشسته بود قبول كرد گفت ساسان بزار بره بنده خدا... منم بيمشو گرفتم و گفتم ٨ صبح دفتر بيمه باش و گفت چشم... اين بي پدر از شبش ديگه تلفن جواب نداد و بعد ٤ ٥ روزم اس ام اس داد كه يه هزاري ام بهت نميدم و هر كاري دوست داري بكن
منم گفتم ت..م بابام نيستم اگه كله پات كنم
٣ ماه افتادم دنبالش.. چه جايي؟ شوراي محل اونا پيروزي بود و من پاسداران..خون جلو چشمام و گرفته بود كه كلش كنم
خرج ماشين من ٢٠٠ ٣٠٠ تومن ميشد كه اونم بيمه ميداد و سر كله خر بازي اش

شكايت كردم و حالا
٥٣٠ تًومن خسارت بريدن واسم
(ماشيني كه ٣ سال از توليدش نگذشته باشه جزو ماشين صفري حساب ميشه و پرونده افت قيمت هم داره پس ١٦٠٠ هم افت قيمت ماشين من شد
در كل چيزي حدود ٤٠٠ تومن هم من هزينه ي ٤ تا كارشناس و هزينه كاغذ بازي دادسرا كردم كه همشو مطالبه ميكنيد از مقصر و حالا
چنان بلايي سرش اوردم كه زنش زنگ ميزنه گريه ميكنه پاي تلفن

٣ بار اخطاريه رفت در خونشون و جواب نداد نامه ي توقيف اموال شو گرفتم و ماشينشو از اول تابستون خوابوندن و تا موقع اي كه
٥٣٠ خسارت + ١٦٠٠ افت قيمت + ٤٠٠ هزينه اي كه من كردم تو دادسرا و تخ نكنند ماشينشون به حالت فرغوني خواب تشريف دارن..!!
٢ مليون و پونصد سي بده كاره كه گفتم ازت ٢ مليون پونصد بيست نه هزارم قبول نميكنم كه ادم شي نزني به ماشين مردم و بعدم لات بازي در بياري... پس خواهشا اطلاعات غلط به مردم نديد
استارتر محترم اطلاع داشته باشيد كه اگر طرف شما هم يكي مثل من كينه شتري باشه حتما برات درد سر ميشه پس پيگيرش باش كه بخاطر ٥٠ ١٠٠ تومن بيشتر بدجور اسير ميشي

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دراینکه شما مقصر هستی شک نکن ، خلافتون هم عدم رعایت فاصطه بعد از سبقت هست و الان با 50 تومن به ماشین دست نمیزنن و کار شما هم اشتباه بوده . طرف اومده اعتماد کرده و شما اینطوری جوابش رو دادین ؟ ؟ ؟

میتونستی باهم میرفتین چندتا صافکار تا قیمت دستتون بیاد . بعید میدونم زیر 100-150 کسی به ماشین دست بزنه و اگه ماشینش بالای مدل 88 باشه میتونه افت قیمت هم ازتون بگیره و قضیه پیچیده میشه ، مخصوصاً اگه عکس یا فیلم یا مدرکی داشته باشه که حتماً داره ، مثلاً رسید 50 تومنی که واسش واریز کردین و تلفن هایی که داشتین و یا SMS ای که بهش زدین

حدود 4 سال پیش همچین تصادفی رو قبلاً داشتم ولی من جای 206 بودم و یکی اومد لایی کشید و سپر عقبش به ماشینم خورد و چون سرعتم زیاد بود منحرف شدم و . . . حدود 6 تومن خرج ماشینم شد که طرف خیلی شیک و مجلسی بهم داد واسه همین میگم 100% شما مقصری

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
اقا همین‌که گفتم جلوتر بودی و سبقت گرفته باشی طرف مقصره

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
عزيز با ٥٠ تومن به ماشين نگاهم نميكنن به نظر من ٢٠٠ تومن خوب گفته
همين امروز گلگير يه پرايد رو رنگ صاف كردن ٢٠٠ گرفتن

ای گل گفتی. من دو سال پیش گل گیر 206 رو صافکاری کردم 120 تومن. همون زمان هزینه تعویضش 400 تومن میشد. حالا انتظار دارن با 50 تومن سر و ته قضیه هم بیاد...
واقعا گل و بلبل دارن دور و اطراف ما سیر میکنن و خبر نداریم.

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با تمام این حرفا موافقم با خیلی ها هم مخالف
اما من که نگفتم نمیخوام پول یارو روبدم چرا جبهه میگیرن بعضیا
من گفتم 50 ریختم حسابش که بره تعمیرگاه بعد ببینیم هزینه چقده اونوقت پولشو بش بدم
با 50 تومن پولیش میزنن الان

lsd87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الانم زنگ زدم باحاش قرار گذاشتم راضی شده به 150 تومن
100 تومن دیگه بش میدم بره پی کارش
از همه دوستان ممنونم واسه توضیحات و راهنماییشون

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
الانم زنگ زدم باحاش قرار گذاشتم راضی شده به 150 تومن
100 تومن دیگه بش میدم بره پی کارش
از همه دوستان ممنونم واسه توضیحات و راهنماییشون

کاری به بقیه چیزا که یارو ترمز نگرفت و اینا ندارم اما تو مقصر بودن شما همین بس که اون داشته تو لاین خودش میرفته

من یه بار تصادف کردم وایستاده بودم دور بزنم قشنگ ترمز کرده بودم یارو نمیدونم حواسش کجا اومد اومد زد داغون کرد ماشینو خودشم گفت حواسم نبود اما مامور گفت اون داشته راه خودش رو میرفته!!!

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
من گفتم که تو اینخالت نقص قانون هست و حقو به کسی میده که لایی کشی کرده باشه
این بلا سر خودم تو اتوبان مدرس اومد و افسر تا رسید گفت مقصری. اینا بیان تجربیاتی استکه سر کس دیگه نیاد. یه مشکل دیگه هم قانون داره سر پیچهاست اونو شنیدم و دقیقشو نمیدونم

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
اینکه مقصر هستی که معلومه. مقصر هم نباشی چیزی رو نمیتونی ثابت کنی چون صحنه رو بهم زدی و مدرکی نداری. بعدشم شما حرف زدی خسارتشو میدی پس رو حرفت واستا. ببرش صافکاری هزینشو تعیین میکنه مثه مرد هزینه رو میدی میری:|

p920

Registered User
لایک‌ها
7
مرد مومن 50 تومن دادی طلب کارم هستی؟
بالفرض خرج ماشینش 200 باشه
اون بیچاره چه گناهی کرده بره دنبال صافکار و تعمیر کار و دردسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زدی بهش بعد اون التماس کنه که که بیای خسارتی که تو بهش وارد کردی رو بگیییره؟؟؟؟
تازه از این بگذریم که هر کی بخواد ماشین اون بنده خدا رو بخره میگه صافکاری شده!!!!!!

بالا