• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا اينجا بحثي از سيستم هاي بزرگتري مثل كوئيست وebl نیست

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از ali313 :
من اينو شديدا تكذيب مي كنم
همه وقتي مي خوان يه نفر رو پرزنت كنند اينو ميگن
من سكه ها رو كه مال دوستم بود رو دادم يه طلا فروشي بزرگ توي مشهد كه همه نوع فلزات با ارزش ميفروخت حتي پالاديوم :eek: و ...
خلاصه به طرف كه از آشنا هامون بود گفتم اين سكه ها رو كه قضيشو مي دوني ... يه تحقيق كن چه قدر مي ارزه
آقا طرف يك هفته تحقيق كرد (اين كاره بود ها ... اطلاعات جهاني در مورد فلزات با ارزش داشت)
خلاصه سرتونو درد نيارم گفت اين سكه ها (نقره ش. طلاش . ضرب سكه ش و ... ) همه با هم 75 هزار تومان مي ارزه :blink: :blink: :blink:
البته شايد بعضي ها جهت تبليغات مسموم از يكي دو نفر سكه ها رو با ارزش بيشتر از خريد بخرند ولي ....

آقا ( ali) من اينجا نيمدم کسی (Peresent ) کنم
آقا من همينجا به همگان ا علام میکنم..هر کسی سکه گلد ماين داره چه 375$ چه 500$ بياره
پيشه من من ازش با همون مقدار اوليه ميخرم ازش.......اصلاً من ميخوام ضرر کنم
شما سکتو بيار من ازت ميخرم..من از دهن دارم صحبت میکنم از **** صحبت نمیکنم عزيز

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از benyaminj :
دوست من سکه ( GMI) بردار بيار من با کمال ميل با همون قيمت اوليه که از خود
شرکت خريدی حالا چه 375$ چه 500$ من از شما ميخرم با ( ID) من تماس بگير
در ضمن آقا احسان شما مثل اين که خيلی خيلی تو ( NetWork Marketing) واردی ماشالا به شما ...
همين آقا اميد که هی ادعا میکنه که ايينا کلاه برداريه
من خودم به شخصه بهش گفتم يه میتينگ ترتيب میديم و به بحثو گفتگو میپردازيم ببينيم شما ها
راست میگيد يا ما ها..فعلاً که داره تفره میره و از گفتگو فرار میکنه...اگه شماها به
کارتون و اطلاعاتتون واقف هستيد خوب پس بايد بتونيد حضور ی هم جواب بديد
آقا احسان يه سؤال دارم از شما من..به نظره شما چرا دکتر مهندسايه زيادی
تو اين سيتمها شرکت کردن و تمامه قانونشو قبول دارن...دوست دارم نظرتو بدونم

آقا بنيامين بحث در مورده اين مسئله بضرر منه چون بدونه اينكه مثل شما از اين راه درامدي داشته باشم(هرچند حتي كم باشه) مجبورم وقتمو تلف كنم و پول تلفن و اينترنت و خلاصه اينجور هزينه ها هم بدم . من بشخصه نظرم رو گفتم . سوده اصلي اينجور شبكه ها رو كسايي كه در ابتدا اين سيستمها رو وارد كردن و الان جزو سرشاخه ها هستند دارن ميبرن و الان عضو شدن در اينجور شبكه ها ديگه دير شده و فقط حال دادن به بالايياست . من 4 سال پيش با گلدكوئست آشنا شدم و قبول دارم كه اگه همون موقع جنبيده بودم الان ميليونها تومن درآورده بودم ولي الان ديگه نميشه :eek:

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
به نقل از golden_boy :
خيلي جالبه !! حرفت كاملا بي اساسه :wacko: !!
سكه ي گلد ماين 20 گرم طلاي 24 عياره !!!
اگه بخواي اونو آب كني و بفروشي :
هر گرم طلاي آب كرده ي 24 عيار : 12000 تومان تقريبا مي ارزه :happy: !!!
پس 20×12=240.!!!! :p
حد اقل 240000 تومان ميشه !!!
تازه من خودم كرج قيمت كردم. گفت 300000 نقدا مي خره كه نفروختم . بهتر از اينها هم ميشه فروخت.
عزيز دل برادر سكه هاي دوست من گلد كوئيست بوده (چهار تا سكه نقره و يكي طلانقره)

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از benyaminj :
دوست من سکه ( GMI) بردار بيار من با کمال ميل با همون قيمت اوليه که از خود
شرکت خريدی حالا چه 375$ چه 500$ من از شما ميخرم با ( ID) من تماس بگير
در ضمن آقا احسان شما مثل اين که خيلی خيلی تو ( NetWork Marketing) واردی ماشالا به شما ...
همين آقا اميد که هی ادعا میکنه که ايينا کلاه برداريه
من خودم به شخصه بهش گفتم يه میتينگ ترتيب میديم و به بحثو گفتگو میپردازيم ببينيم شما ها
راست میگيد يا ما ها..فعلاً که داره تفره میره و از گفتگو فرار میکنه...اگه شماها به
کارتون و اطلاعاتتون واقف هستيد خوب پس بايد بتونيد حضور ی هم جواب بديد
آقا احسان يه سؤال دارم از شما من..به نظره شما چرا دکتر مهندسايه زيادی
تو اين سيتمها شرکت کردن و تمامه قانونشو قبول دارن...دوست دارم نظرتو بدونم
مگه ما همه دلايلمونو اينجا نگفتيم؟ چه چيزي وجود داره كه نميشه اينجا گفت؟ مطمئن باش همه اينايي كه دارن اينجا مخالفت ميكنن قبلا پرزنت شدن!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از golden_boy :
در مورد اشباع:
نمي دونم مقاله دكتر فريدون قاسم زاده در اين زمينه رو خونديد يا نه ؟!
اشباع هيچ وقت اتفاق نمي افته :rolleyes: . هميشه نمودار رشد جمعيت از شاخص رشد ما يا پلن بارها و بارها كندتر و كندتره :happy: !
چرا كه ميليونها نفر به دنيا مي آيند و هزاران نفر ميميرند.
-----------------------------------------------------------------------
اينم يه پاراگراف از مقاله خود دكتر :
یک مساله مورد بحث در ساختارهای با رشد سریع از جمله ساختار باینری، اشباع است. اشباع به معنی واقعی هیچگاه اتفاق نمی افتد اما زمانی می رسد که بیشتر اغلب دوستان، آشنایان و همکاران فرد یا در شبکه مزبور عضو شده و یا مخالف عضویت در شبکه هستند. در این حالت جذب یک فرد جدید در زیرمجموعه فرد، مستلزم تلاش زیادتر و در واقع هزینه فرصت بیشتر است و لذا در این حالت، تعداد زیادی از افراد دست از تلاش می کشند. خود این امر باعث افزایش عدم تعادل در سیستم می شود، زیرا بسیاری از افراد که در حالت عادی به تلاش برای متعادل کردن مجموعه نامتعادل خود ادامه می دهند، در این حالت دست از تلاش کشیده و مجموعه خود را رها می کنند. شرکت نیز صرفا پورسانت قسمت متعادل سیستم را به افراد می پردازد و در عین حال از طریق فعالیت افراد باقی مانده به فروش محصولات خود ادامه می دهد. با توجه به اینکه به دلیل اینکه در یک Plan با طراحی هدفمند همیشه شاخص رشد Plan از شاخص رشد جمعیت کمتر است. اشباع به معنی واقعی هیچگاه اتفاق نمی افتد اما از عوامل تشدید عدم تعادل در سیستم است.
علی رغم وجود موارد بیان شده، ساختار باینری به دلیل امکان درآمدزایی همیشگی از جذابیت خاصی در میان انواع ساختارهای بازاریابی شبکه ای برخوردار است. در عین حال، افراد در این ساختار تلاش می کنند تا با گسترش زیرمجموعه خود به مناطق جغرافیایی جدید، در شهرها و کشورهای دیگر، امکان رشد طولانی مدت شبکه خود را فراهم آورند. همچنین افراد در زیرمجموعه خود، اقدام به خرید مجدد محصول می نمایند تا بتوانند از چند نقطه در شبکه، پورسانت دریافت کنند و در این زمینه تکنیک های بسیاری وجود دارد که به تعادل زیرشاخه های در کنار یک فرد کمک می کند.
--------------------------------------------------------

خيلي راحت بگم شركت كوئيست 7 ساله داره عضو گيري مي كنه ! طبق رنجي كه شما مشخص كرديد بايد دو سال پيش جمعيت دنيا تمام ميشد :happy: !!!!!
در صورتي كه الان هنوزم كه هنوزه تو ايران روزانه بالغ بر 1000 نفر ورودي داره :blink: !!
مقاله دكتر رو حتما كامل بخونيد ! ماهنامه ي همه چيز ديماه 84. كه نمونه اي از مقاله ي ايشون در مورد انواع الگوهاي بازاريابي شبكه اي در دنيا تو اين لينك است :
http://goldquest-gorgan.blogfa.com/83111.aspx
راستي ! من كوئستي نيستم ها !! فقط از سابقه اش استفاده كردم !
اگه اينطور باشه كه ميليونها نفر به دنيا بيان و هزاران نفر بميرن بايد جمعيت جهان تو هر دوره 1000 برابر بشه!!!!
لطفا يه چيزي بگو كه منطقي باشه، در ضمن اين كه گفتي حرف من اشتباهه و اشباعي در كار نيست بهتره دقيقا بگي كجاي حرفم اشتباه بوده نه اينكه كلي بگي سيستم اشباع نميشه. من مطمئنم پست منو كامل نخوندي.

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از golden_boy :
در مورد اشباع:
نمي دونم مقاله دكتر فريدون قاسم زاده در اين زمينه رو خونديد يا نه ؟!
اشباع هيچ وقت اتفاق نمي افته :rolleyes: . هميشه نمودار رشد جمعيت از شاخص رشد ما يا پلن بارها و بارها كندتر و كندتره :happy: !
چرا كه ميليونها نفر به دنيا مي آيند و هزاران نفر ميميرند............
ببینم این قاسم خان شما دکتراش رو از کجا گرفته؟ ما هم بریم یه دو سه تا بگیریم.
این فکر کنم مال سوم دبستان باشه:
وقتی شکر رو تو آب حل میکنیم اونجایی که دیگه شکر تو آب حل نمیشه و شروع میکنه به ته نشین شدن میگیم اشباع شده. البته از نظر علمی این دقیقا معنیش این نیست که دیگه حتی یه ملوکول شکر هم تو آب حل نمیشه بلکه معنیش اینه که وقتی اون دونه شکر چند دور تو لیوان چرخید و جایی برا فرو کردن خودش پیدا نکرد میره ته لیوان عین بچه آدم میشینه. در صورتی که تو اون لیوان شاید به اندازه میلیون ها ملوکول دیگه شکر جا برا حل شدن باشه!
ببینم جمعیت زمین هر چند وقت یکبار دو برابر میشه؟ جمعیت گلدکوییست چند وقت یکبار ؟
وقتی اون روزی رسید که به قول ما سیستم اشباع شد و به قول دکتر اشباع به معنی غیر واقعی کلمه اتفاق افتاد یه چیزی تو مایه های 75% ضرر میکنند. و عوام به این میگن کلاهبرداری(که البته چون اکثریت جمعیت کره زمین کلاه سرشون نمیزارن در واقع کلاه‌بردای هم هیچ وقت به معنی واقعی کلمه اتفاق نمی‌افته!).
حالا که تلوزیون داره ما رو نشون میده یه توصیه‌ای هم برا جونایی که دارن منو میبینند بکنم:
شما به جای اینکه برید مقاله‌های قاسم و اکبر و اصغر و لیدر و کوفت و زهر مار رو بخونید برید ریاضیات پایه(ضرب و تقسیم و...) رو یاد بگیرید که حداقل مثل ما گول گربه نره و روباه مکار رو نخورید. البته یه کم یه کم مردونگی هم چاشنی کار کنید بد نیست.;)

alireza_a4

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يه سكه خريدم
هركي مي خواد مي فروشمش

توي گلد ماين هستش

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sepehrnoush :
ببینم این قاسم خان شما دکتراش رو از کجا گرفته؟ ما هم بریم یه دو سه تا بگیریم.
این فکر کنم مال سوم دبستان باشه:
وقتی شکر رو تو آب حل میکنیم اونجایی که دیگه شکر تو آب حل نمیشه و شروع میکنه به ته نشین شدن میگیم اشباع شده. البته از نظر علمی این دقیقا معنیش این نیست که دیگه حتی یه ملوکول شکر هم تو آب حل نمیشه بلکه معنیش اینه که وقتی اون دونه شکر چند دور تو لیوان چرخید و جایی برا فرو کردن خودش پیدا نکرد میره ته لیوان عین بچه آدم میشینه. در صورتی که تو اون لیوان شاید به اندازه میلیون ها ملوکول دیگه شکر جا برا حل شدن باشه!
ببینم جمعیت زمین هر چند وقت یکبار دو برابر میشه؟ جمعیت گلدکوییست چند وقت یکبار ؟
وقتی اون روزی رسید که به قول ما سیستم اشباع شد و به قول دکتر اشباع به معنی غیر واقعی کلمه اتفاق افتاد یه چیزی تو مایه های 75% ضرر میکنند. و عوام به این میگن کلاهبرداری(که البته چون اکثریت جمعیت کره زمین کلاه سرشون نمیزارن در واقع کلاه‌بردای هم هیچ وقت به معنی واقعی کلمه اتفاق نمی‌افته!).
حالا که تلوزیون داره ما رو نشون میده یه توصیه‌ای هم برا جونایی که دارن منو میبینند بکنم:
شما به جای اینکه برید مقاله‌های قاسم و اکبر و اصغر و لیدر و کوفت و زهر مار رو بخونید برید ریاضیات پایه(ضرب و تقسیم و...) رو یاد بگیرید که حداقل مثل ما گول گربه نره و روباه مکار رو نخورید. البته یه کم یه کم مردونگی هم چاشنی کار کنید بد نیست.;)

لازم به ذكر است كه بگم :happy: :
دکتر فریدون قاسم زاده پس از دریافت مدرک کارشناسی در رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف و فوق لیسانس تحلیل سیستم ها در همین رشته برای اخذ دکترای مدیریت سیستم های اطلاعاتی راهی کانادا می شود. حضور وی در دانشگاه مک مستر کانادا تا مقطع دکترا و سپس ادامه تحصیل در سطح فوق دکترا و همچنین یکسال تدریس در همان دانشگاه ادامه می یابد. وی در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف است و ریاست دپارتمان سیستم های اطلاعاتی را در این دانشگاه بر عهده دارد. بسیاری از خبرگان امر فناوری اطلاعات از او به عنوان یک متخصص در زمینه تجارت و دولت الکترونیک نام می برند.
-------------------------------------------------------------------------------------
برگرفته شده از مصاحبه اختصاصي با دكتر فريدون قاسم زاده. اين لينك رو حتما باز كنيد و كاملا بخونيد.
http://nms.ir/download.php?article_id=4
-------------------------------------------------------------------------------------
شركتهايي امثال گلد كوئيست و ماي سون دياموندز كه به ترتيب بيشتر از 7 سال و 4 ساله در ايران فعاليت مي كنند و عضو گيري دارند چرا اشباع نشدند !!! نمونه ي زنده ي اين مثال كوئيست است : روز به روز بر تعداد وروديهاي گلد كوئيست افزوده مي شه ( با وجود اين همه تبليغات منفي). در صورتي كه همون رنج كند خودشون رو اگه محاسبه كنيد (يعني هر كس در يك ماه دو نفر خودش رو بياره) در عرض 36 ماه بايد جمعيت دنيا تمام مي شد. ولي چرا اين اتفاق نيافته ؟؟!!!؟؟؟ دقيقا به همون دليلي كه اشاره كرده بودم. چون اشباع هيچ وقت اتفاق نمي افته !! فقط و فقط:
- بعضي افراد از كار زده شده و به دنبال زير مجموعه نمي گردند ( كه خود باعث ضرر و باخت خودشان مي شوند)
- بعضي از افراد شاخه هاي خود را گسترش داده و به بيرون از ايران هدايت مي كنند كه الي .... رشد مي كنه.
- بعضي هم اصلا انگيزه ي ورودشون به اين سيستم ها اشتباه است. با انگيزه پول وارد مي شن نه كار كردن !! انتظار كشيدن براي پولدار شدن بزرگترين و احمقانه ترين كار تو اين جور تجارت هاست!!!
تجارت الكترونيك از جمله نتورك ماركتينگ نسبتا يك تجارت نوينه (50-70 ساله كه داره كار مي كنه) حتي يك قرن هم نشده !!! ايران كه هميشه چند نسل عقبه ... ! انتظار زيادي نميشه داشت ! سوالهايي كه شما مي كنيد سالها و سالها پيش در آمريكا كه نقطه ي ثقل نتورك بود مطرح شد ! حتي منجر به دادگاه و شكايت شد ! اما آيا اون شركتها تعطيل شدند ؟؟؟ آيا مراجع آمريكا اونا رو حرام كردند ؟؟؟!!
نه !!! كارشناسان بزرگ اقتصاد دنيا تشخيص دادند كه نتورك ماركتينگ تجارتي جديد و جذاب است كه با استفاده از سيستم باينري مي تواند زندگي شخصي را متحول كند (بسته به فعاليت هر كس) .
قبل از ورود به اين سيستم تو جلسات فالو و فالو آپ ذكر ميشه كه: اين تجارت سود ده هست ولي زود ده نيست !!!
يك امر طبيعيه كه هر كسي توي هر تجارتي نمي تونه موفق باشه ! انگيزه ي افراد از ورود به اين سيستم بايد محك زدن خودشون باشه ( با يك تجارت جديد و نوين كه ميتونه اونا رو به جايي برسونه.. ) نه پولدار شدن در عرض چند ماه يا چند سال !! نظر من اينه كه نتورك از جمله سخت ترين كارهاي روي زمينه !!! كسايي كه وارد شدند و مجموعه دارند منظور من رو مي فهمند !!!
بزرگترين مشكل افرادي كه تو اين جور سيستمها موفق نمي شن اينه كه اين تجارت رو به عنوان يك شغل قبول نمي كنند !! وقتي شغل دوم يا سوم من نتورك باشه من به اون احترام ميذارم و زماني كه براي اون مي ذارم مختص خودشه !!! هيج نتوركري تو دنيا نيست كه شغلش نتورك باشه ولي ناراضي باشه !!! دليلش هم اينه كه نتورك رو درك كرده !!
بعضيها فكر مي كنند ما با وارد كردن بقيه خودمون رو به راس هرم ميرسونيم و اونا هستند كه له ميشند !! در صورتي كه يكي از اصول اوليه ي نتورك (نتورك سالم) اينه كه : اول به فكر زير مجموعه باش بعد به فكر خودت چرا كه سود اون سود شماست.

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
اگه اينطور باشه كه ميليونها نفر به دنيا بيان و هزاران نفر بميرن بايد جمعيت جهان تو هر دوره 1000 برابر بشه!!!!
لطفا يه چيزي بگو كه منطقي باشه، در ضمن اين كه گفتي حرف من اشتباهه و اشباعي در كار نيست بهتره دقيقا بگي كجاي حرفم اشتباه بوده نه اينكه كلي بگي سيستم اشباع نميشه. من مطمئنم پست منو كامل نخوندي.
پست شمارو كاملا خوندم عزيز جان !
فكر كنم شما اون لينكي كه گذاشته بودم رو نخوندي !!
اطلاعات من در اين زمينه بارها و بارها از آقاي دكتر فريدون قاسم زاده (دولت الكترونيك) كمتره !!
پس حرفهاي ايشون خيلي كاملتره ! شما لطف كن و اين مقاله رو بخون. مطمئن باشيد ايشون سطح علميشون از من و خيليها كه ادعاي نتوركر بودن مي كنند كاملتره !! زماني كه من تو كوچه فوتبال بازي مي كردم ايشون داشته در مورد نتورك تحقيق مي كرده.
بحث اشباع بحث كمي نيست كه به سادگي بشه ازش گذشت !! از لحاظ رياضي ميشه ثابت كرد كه سيستم اشباع ميشه ولي عملا هيچوقت اتفاق نمي افته !! مثل اين ميمونه كه من بخوام آخرين عدد دنيا رو روي يك كاغذ بنويسم ! چيزي كه مشخصه اينه كه اونو نميشه نوشت (دركش سخته) . اشباع هم همينطوره !
اشتباهي كه بعضي از بچه ها مي كنند اينه كه سيستمهاي هرمي ( يا دسيسه هاي هرمي) رو با سيستمهاي باينري يكي مي دونند !! و مقايسه ميكنند ! در صورتي كه تمامي كشورها فعاليت سيستمهاي هرمي رو ممنوع كردند.. !!!! سيستمهاي هرمي : سيستمهايي كه معمولا جنسي رد و بدل نميشه !! و فقط يك كاغذه كه براي اونها ارزش داره. در صورتي كه سيستمهاي باينري 1- اشباع ناپذيرند 2- عملا ضرري در اونا نيست ( بسته به انگيزه ورود شخص) 3- در هر زمان مي توان ادعاي خسارت كرد و لا اقل محصول خريداري شده را تحويل گرفت !!!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
آقاي دكتر گفته هميشه شاخص رشد پلن از شاخص رشد جمعيت كمتره. من اصلا اينو درك نميكنم چطور ميشه شاخص رشد سيستمي كه داره دودويي پيش ميره از شاخص رشد جمعيت كه به هيچ وجه دودويي پيش نميره كمتر باشه. البته خودش دليل اين كمتر بودن رو خيلي جالب گفته كه چون يه عده كار نميكنن و نااميد ميشن، ميرن كنار واسه همين جا براي عضو گيري يه عده ديگه كه فعال هستن باز ميشه!! خوب همين ميشه كه يه عده تو اين سيستمها ضرر ميكنن در غير اين صورت اگه همه بخوان كار كنن كه ديگه جمعيت جواب سيستم رو نميده. بعدش ميگه خيلي ها زير مجموعه رو به تو كشورهاي خارجي گسترش ميدن كه حرف بيخوديه چون جمعيت كشورهاي خارجي هم بالاخره محدوده.
پس براي اينكه سيستم جواب بده و شاخص رشد سيستم از شاخص رشد جمعيت كمتر بشه حتما بايد يه عده اين وسط فعال نباشن و ضرر كنن در غير اين صورت اگه همه فعاليت كنن مسلمه كه رشد سيستم دودويي به سمت بينهايت ميره و رشد جمعيت ازش عقب ميمونه. استدلال جالبي بود از آقاي دكتر!

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
آقایون شرمندم!
من تا صفحه 3 بیشتر نخوندم!
امما شما که میگید پول از کشور خارج میشه!
تکلیفه این شرکت های ایرانی مثل ایران بین! پرشیا و کارگشا چیه؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا بيا اينهمه شما ها تبليغ نتورك و... مي كرديد ما هم اينجا ايران بين رو مي كنيم
http://tafrihi.com/iranbin

جان من التماس مي كنم بياييد زير مجموعه من :blink: :D

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خيلی جالب بود ( Golden_Boy) من مقاله دکترو نخونده بودم

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از golden_boy :
........دکتر فریدون قاسم زاده پس از دریافت مدرک کارشناسی .................
شركتهايي امثال گلد كوئيست و ماي سون دياموندز كه به ترتيب .............
.............بحث اشباع بحث كمي نيست كه به سادگي بشه ازش گذشت !! از لحاظ رياضي ميشه ثابت كرد كه سيستم اشباع ميشه ولي عملا هيچوقت اتفاق نمي افته !! مثل اين ميمونه كه من بخوام آخرين عدد دنيا رو روي يك كاغذ بنويسم ! چيزي كه مشخصه اينه كه اونو نميشه نوشت (دركش سخته) . اشباع هم همينطوره !..................
golden_boy جان. با این وضع که پیش میری حسنی باید بیاد پیش شما پولیتیک زدن یاد بگیره‌ها.

چون خیلی برید و بریده نوشتی من هم همون جور جواب میدم.

ببینم از نظر ریاضی ما چیزی به اسم آخرین عدد داریم؟ وقتی من میگم ریاضیات پایه رو یاد بگیرد الکی نمیگم که.

اشکال شما اینه که هنوز درک درستی از معنی کلماتی که به کار میبرید هم ندارید.

- کدوم نابغه‌ای گفته سیستم های باینری(باینری که میدونید یعنی چی؟) جزو سیستم های هرمی نیستن؟
- کدوم نابغه‌ای گفته که تو سیستم های هرمی حتما باید هیچی رد و بدل نشه که بشه اسمش رو گذاشت هرمی؟
- از کی تا حالا کلاه‌بردای شبکه‌ای اسمش شده تجارت شبکه‌ای؟
- شما فرق تجارت/کلاه‌بردای الکترونیک با تجارت/کلاه‌برداری شبکه‌ای رو میدونید؟ شما فرق نت و اینترنت رو میدونید؟
- همه این چیزا چه ربطی داره به دولت الکترونیک؟
- در مورد این که اشباع ناپذیرند پیشنهاد میکنم یه تحقیقی در مورد آلبانی بکنید(امروز تو تلوزیون میگفت کشورشون به .... رفته!)
- ببینم کسایی که میان تو سیستم و سود میکنند همه به انگیزه کار وارد میشن نه پول؟! یعنی میخاید بگید قبل از اختراع این جور سیستم ها بیل گیر نمیومد که طرف بره کار کنه؟(حالا بیل نه هر شغل دیگه‌ای!)
- نظر من اینه که خر کردن آدم ها و گول مالیدن سرشون از جمله سخت ترین کارهای روی زمینه و از دست هر کسی هم برنمیاد مگه حرفه‌ای ها!
- اتفاقا تو جلسات فالو علاوه بر تایید روی سودده بودنش روی زودده و راحت‌ده و زیادده بودنش هم تاکید میکنند.
- اگر شما حداقل همین 8 صفحه رو خونده بودید(پست های DAFTARKHATERAT و EH$@N) حتما متوجه رفتار کشورهای پیشرفته با این جور سیستم‌ها میشدید.

اما آخرش این که آدمیزاد عقل داره که ازش استفاده کنه. شما که هی میگید سیستم درآمدزاست و سودده هست یه دفعه پیش خودتون فکر کردید این پول و سود از کجا درمیاد میره تو جیب این اعضا؟ این پسره‌ی خنگ(انشتین) یه قانونی از خودش در کرده به اسم بقای ماده و انرژی، هر وقت ریاضیات پایه رو یاد گرفتید اون رو هم بخونید ضرر نداره.

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sepehrnoush :
golden_boy جان. با این وضع که پیش میری حسنی باید بیاد پیش شما پولیتیک زدن یاد بگیره‌ها.

چون خیلی برید و بریده نوشتی من هم همون جور جواب میدم.

ببینم از نظر ریاضی ما چیزی به اسم آخرین عدد داریم؟ وقتی من میگم ریاضیات پایه رو یاد بگیرد الکی نمیگم که.

اشکال شما اینه که هنوز درک درستی از معنی کلماتی که به کار میبرید هم ندارید.

- کدوم نابغه‌ای گفته سیستم های باینری(باینری که میدونید یعنی چی؟) جزو سیستم های هرمی نیستن؟
- کدوم نابغه‌ای گفته که تو سیستم های هرمی حتما باید هیچی رد و بدل نشه که بشه اسمش رو گذاشت هرمی؟
- از کی تا حالا کلاه‌بردای شبکه‌ای اسمش شده تجارت شبکه‌ای؟
- شما فرق تجارت/کلاه‌بردای الکترونیک با تجارت/کلاه‌برداری شبکه‌ای رو میدونید؟ شما فرق نت و اینترنت رو میدونید؟
- همه این چیزا چه ربطی داره به دولت الکترونیک؟
- در مورد این که اشباع ناپذیرند پیشنهاد میکنم یه تحقیقی در مورد آلبانی بکنید(امروز تو تلوزیون میگفت کشورشون به .... رفته!)
- ببینم کسایی که میان تو سیستم و سود میکنند همه به انگیزه کار وارد میشن نه پول؟! یعنی میخاید بگید قبل از اختراع این جور سیستم ها بیل گیر نمیومد که طرف بره کار کنه؟(حالا بیل نه هر شغل دیگه‌ای!)
- نظر من اینه که خر کردن آدم ها و گول مالیدن سرشون از جمله سخت ترین کارهای روی زمینه و از دست هر کسی هم برنمیاد مگه حرفه‌ای ها!
- اتفاقا تو جلسات فالو علاوه بر تایید روی سودده بودنش روی زودده و راحت‌ده و زیادده بودنش هم تاکید میکنند.
- اگر شما حداقل همین 8 صفحه رو خونده بودید(پست های DAFTARKHATERAT و EH$@N) حتما متوجه رفتار کشورهای پیشرفته با این جور سیستم‌ها میشدید.

اما آخرش این که آدمیزاد عقل داره که ازش استفاده کنه. شما که هی میگید سیستم درآمدزاست و سودده هست یه دفعه پیش خودتون فکر کردید این پول و سود از کجا درمیاد میره تو جیب این اعضا؟ این پسره‌ی خنگ(انشتین) یه قانونی از خودش در کرده به اسم بقای ماده و انرژی، هر وقت ریاضیات پایه رو یاد گرفتید اون رو هم بخونید ضرر نداره.

عزيز دل برادر :
اين قوانين و .. كه تو كشورهاي اروپايي در مورد نتورك وضع شده در مورد دسيسه هاي هرميه نه در مورد سيستمهاي نتورك ماركتينگ سالم ( كه اكثر نتوركهاي سالم باينري هستند. معمولا نتوركهاي غير باينري اكثرا شكست خورده اند و يا پيشبيني شكست آنها نزديك است.) . اگه اين سيستمها مشكل دارند از لحاظ قانوني چرا ديوان لاهه كه كارش نظارت بر جرائم اينترنتي و نتوركهاست پشت اينارو بسته ؟؟؟ چرا عضو رسمي سازمان تجارت جهاني هستند ؟؟؟ يعني سازمان تجارت جهاني كم چيزيه كه بياد اعتبار خودش رو با قبول عضويت اين شركتها ببره زير سوال ؟؟
شما خودت هنوز فرق دسيسه هرمي با نتورك سالم رو نميدوني !!! بعد در مورد كلاهبرداري صبحت مي كني !؟؟
در مورد جلسات فالو و فلاو آپ !! بستگي به مجموعه ي شما داره عزيز جان !
تو هيچ نتوركي تمام مجموعه ها درست و علمي كار نمي كنند ! قبل از ورود اشخاص ما سختي هاي كار رو به آنها توضيح ميديم و حتي تعهد كاري هم از بچه ها مي گيريم !!!
خواهشا اطلاعات خودتون رو در اين زمينه بالا ببريد و با مدرك صبحت بكنيد !!! تا بتونيد دو سيستم مجزا رو از هم تشخيص بديد !! :happy:

golden_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mostafa_gm :
آقاي دكتر گفته هميشه شاخص رشد پلن از شاخص رشد جمعيت كمتره. من اصلا اينو درك نميكنم چطور ميشه شاخص رشد سيستمي كه داره دودويي پيش ميره از شاخص رشد جمعيت كه به هيچ وجه دودويي پيش نميره كمتر باشه. البته خودش دليل اين كمتر بودن رو خيلي جالب گفته كه چون يه عده كار نميكنن و نااميد ميشن، ميرن كنار واسه همين جا براي عضو گيري يه عده ديگه كه فعال هستن باز ميشه!! خوب همين ميشه كه يه عده تو اين سيستمها ضرر ميكنن در غير اين صورت اگه همه بخوان كار كنن كه ديگه جمعيت جواب سيستم رو نميده. بعدش ميگه خيلي ها زير مجموعه رو به تو كشورهاي خارجي گسترش ميدن كه حرف بيخوديه چون جمعيت كشورهاي خارجي هم بالاخره محدوده.
پس براي اينكه سيستم جواب بده و شاخص رشد سيستم از شاخص رشد جمعيت كمتر بشه حتما بايد يه عده اين وسط فعال نباشن و ضرر كنن در غير اين صورت اگه همه فعاليت كنن مسلمه كه رشد سيستم دودويي به سمت بينهايت ميره و رشد جمعيت ازش عقب ميمونه. استدلال جالبي بود از آقاي دكتر!

به ازاي هر نفري كه تو ايران ميميره !! چهار نفر به دنيا ميان :cool: !! اگه همين روند رو ادامه بديم متوجه ميشيم كه 4 نفر هم به 18 سالگي ميرسند و .... !! تازه اين تو ايرانه ! اگه بخواهيم كشورهاي مثل هند و چين رو مقايسه كنيم كه .... !!!
ضمننا تو هيچ نتوركي تمام افراد به سود نمي رسند :eek: . هميشه افرادي هستند كه به دليل سهل انگاري در كار موفق به كسب زير مجموعه نميشن و يا اين كه يك باله جلو ميرن. !! چون در هيچ نتوركي تمام لولها به طول كامل پر نميشه پس هزاران نفر از جمعيتي كه پيش بيني ميشده كمتر ميشود. :happy:

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از golden_boy :
عزيز دل برادر :
اين قوانين و .. كه تو كشورهاي اروپايي در مورد نتورك وضع شده در مورد دسيسه هاي هرميه نه در مورد سيستمهاي نتورك ماركتينگ سالم ( كه اكثر نتوركهاي سالم باينري هستند. معمولا نتوركهاي غير باينري اكثرا شكست خورده اند و يا پيشبيني شكست آنها نزديك است.) . اگه اين سيستمها مشكل دارند از لحاظ قانوني چرا ديوان لاهه كه كارش نظارت بر جرائم اينترنتي و نتوركهاست پشت اينارو بسته ؟؟؟ چرا عضو رسمي سازمان تجارت جهاني هستند ؟؟؟ يعني سازمان تجارت جهاني كم چيزيه كه بياد اعتبار خودش رو با قبول عضويت اين شركتها ببره زير سوال ؟؟
شما خودت هنوز فرق دسيسه هرمي با نتورك سالم رو نميدوني !!! بعد در مورد كلاهبرداري صبحت مي كني !؟؟
در مورد جلسات فالو و فلاو آپ !! بستگي به مجموعه ي شما داره عزيز جان !
تو هيچ نتوركي تمام مجموعه ها درست و علمي كار نمي كنند ! قبل از ورود اشخاص ما سختي هاي كار رو به آنها توضيح ميديم و حتي تعهد كاري هم از بچه ها مي گيريم !!!
خواهشا اطلاعات خودتون رو در اين زمينه بالا ببريد و با مدرك صبحت بكنيد !!! تا بتونيد دو سيستم مجزا رو از هم تشخيص بديد !! :happy:
دوست عزیز سیستم باینری رشد هرمی داره. این رو شما نمیدونید؟ میخاید عکسش رو بکشم؟ من همچنان اصرار دارم که شما ابتدا ریاضیات پایه رو یاد بگیرید.
کلاهبرداری های شبکه‌ایه غیر باینری تنها تفاوتشون با باینری‌ها اینه که سود بیشتری رو نصیب بالاتری ها میکنند و همین طور ضرر بیشتری رو نصیب پایین تری ها، ولی این معنیش این نیست که مدل باینری بی‌ضرره!(فقط روند رشدش کمی کندتره پس ضررش [در ابتدا] کمتره که البته وقتی که روز موعود[البته نه به معنای واقعی کلمه!] فرا برسه چون اکثریت قریب به اتفاق جزو متضررین هستن فرق چندانی در نتیجه نهایی نمیکنه)
درمورد دیوان لاهه تا اون جایی که من اطلاع دارم خیلی پیرتر از اینترنت(و جرایم اون) و تجارت شبکه‌ای(و کلاه‌بردای شبکه‌ای) هست.
کی عضو رسمی سازمان تجارت جهانی هست؟ دلیل و مدرک هم دارید؟ مطمئنناً از ما توقع ندارید که بدون دلیل حرف لیدرهای شما رو قبول کنیم!
من شاید اطلاعات دقیقی در موردتجارت شبکه‌ای نداشته باشم ولی حداقل این کلاه‌برداری‌های شبکه‌ای رو بخوبی میتونم تشخیص بدم(با همون جمع و تفریق کردنی که تو دبستان یاد آدم میدن!).
شما به خوبی میدونید که این جلسات فالو جلساتی به شدت کنترل شده هستن که توسط آدم‌هایی احمق و نیمه‌احمق که جز حفظ کردن اون جزوه مسخره هیچ کار مفید دیگه‌ای ازشون برنمیاد انجام میشه. و میشه گفت تقریباً تمام اون‌ها یه مسیر رو دنبال میکنند(حتی در مورد نوع نشستن کلاهبردار ها دور طرف یا طرز و لحن صحبت کردنشون).
اگر مطالب دوستان رو میخونید متوجه میشدید که تو کشورهای پیشرفته این سیستم ها دقیقا از نظر قانونی مشکل دارن!

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از golden_boy :
به ازاي هر نفري كه تو ايران ميميره !! چهار نفر به دنيا ميان :cool: !! اگه همين روند رو ادامه بديم متوجه ميشيم كه 4 نفر هم به 18 سالگي ميرسند و .... !! تازه اين تو ايرانه ! اگه بخواهيم كشورهاي مثل هند و چين رو مقايسه كنيم كه .... !!!
ضمننا تو هيچ نتوركي تمام افراد به سود نمي رسند :eek: . هميشه افرادي هستند كه به دليل سهل انگاري در كار موفق به كسب زير مجموعه نميشن و يا اين كه يك باله جلو ميرن. !! چون در هيچ نتوركي تمام لولها به طول كامل پر نميشه پس هزاران نفر از جمعيتي كه پيش بيني ميشده كمتر ميشود. :happy:
این سیستم مزخرف گلد کوییست یا گلد ماین توسط یک یا چند نفر وارد ایران شدند. حالا هر کدوم از این سیستم ها تو این چند سال جمعیتشون چند برابر شده؟ آیا جمعیت ایران به هم همون نسبت زیاد شده؟ مثلا جمعیت ایران تو 10 سال گذشته حتی 2 برابر هم نشده ولی هر کدوم از این سیستم ها 10ها برابر شدن. نشدن؟
نتیجه گیری اخلاقی: ریاضیات پایه ایز وری گود!

در ضمن نرخ رشد جمعیت چین منفیه! :cool:

بالا