ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,738
ارزون تر این نداشتتا تو باشی از این روکشای سسشعر نخری
خداییش این چیه؟
شبیه پیژامه های زمان قاجاره
بعد فیدبک های خوبی گرفته بود
ارزون تر این نداشتتا تو باشی از این روکشای سسشعر نخری
خداییش این چیه؟
شبیه پیژامه های زمان قاجاره
واسه من از ۱۵ ماه پیش تا همین دیروز عصر که اومدن بردنش و هنوز خبری نشدهمن چند تا جنس سفارش داده بودم که شنبه به دستم رسید.
یکی از این جنس ها - محافظ دوربین و صفحه نمایش گوشی بود.
بسته بندیش بسیار داغون و پاره + محافظ دوربینش شکسته بود.
خلاصه درخواست مرجوعی کردم.
فرداش اومدن جنس رو بردن.
پس فرداش پولشو واسم کارت به کارت کردن و برگشت زدن.
کلا پروسه مرجوعی سه روز هم بیشتر طول نکشید
لامصب نیومده حداقل یه قیمتی بذاره که آدم باور کنه و بگه دمشون گرم که تخفیف دادن! یعنی قشنگ یه جوری قیمت گذاشته که هرکی همچین چیزی رو بخره باید به سلامت عقل و روانش شک کرد! مثل این میمونه که یکی پرایدش رو بذاره 3 میلیون و بعد طرف بخره و ناراحتی کنه که این پرایده اصلاً راه نمیره!https://www.digikala.com/product/dkp-729784/عسل-شیگوار-مقدار-1800-گرم?variant_id=1733105
1800 گرم عسل 30 تومن :general502: هم بسته بندی بکنن از این گرون تر میشه
اونوقت چرا زده اسید چرب ترانس 0 باز قرمز هست یعنی زیاد ؟لامصب نیومده حداقل یه قیمتی بذاره که آدم باور کنه و بگه دمشون گرم که تخفیف دادن! یعنی قشنگ یه جوری قیمت گذاشته که هرکی همچین چیزی رو بخره باید به سلامت عقل و روانش شک کرد! مثل این میمونه که یکی پرایدش رو بذاره 3 میلیون و بعد طرف بخره و ناراحتی کنه که این پرایده اصلاً راه نمیره!
بهترین نظری که زیرش دیدم این بود:
به نظر نمیاد عسل باشه اما به نسبت قیمتش میشه بجای شیرین کننده استفاده بشه
:general304:
فعلا که دو بار درخواست دادم، پیامک دادن برای مرجوعی مراجعه نکردن! یک هفته میشه درگیرم!خب برای ما هم بعد از سال ها پیش اومد بلاخره! یک عدد ماکرویو خریدم که بعد از باز کردن جعبه متوجه شدم بدنه ضربه خورده رفته تو و همینطور پنلش از بدنه جدا شده!
فعلا مرجوعی زدم ببینم چی میشه.
پست رو بعدا اپدیت می کنم:general210:
واسه من دقیقا از لحظه ای که با تلفن مرجوع کردم و تا لحظه ای که پولو ریختن به کارتم دقیقا ۱ ماه طول کشیدفعلا که دو بار درخواست دادم، پیامک دادن برای مرجوعی مراجعه نکردن! یک هفته میشه درگیرم!
یبار که افتاد با بازی دربی طرف نیومد! بار دیگه به من میگه پرینترمون خراب بود برای شما چاپ نشده بود! برای هر مرحله باید صد بار زنگ بزنی تا یونشون رو تکون بدن یه حرکتی بکنن!واسه من دقیقا از لحظه ای که با تلفن مرجوع کردم و تا لحظه ای که پولو ریختن به کارتم دقیقا ۱ ماه طول کشید
منتها به گفته خودشون ماشین پستشون تصادف کرده بود ۱ ماه جایگزین نذاشته بودن؟
نداره زورشون میاد مالیات بدنبه اینماد شکایت کنین تا رسیدگی کنن .
فصل کلاه برداری در ایران که برسه دیگه دیجی کالا و ایمالز معنی ندارهخب تیر ترکش دیجی کالا ما به ما هم رسید ....
جنسی را خریده ام و بعد از تستش متوجه شدیم که کیفیت لازم را ندارد. برچسب اصالت کالا را خراشیدیم و متوجه شدیم جنس تقلبی است. زنگ می زنیم دیجی کالا زیر بار بازپسگیری جنس مورد نظر نمی روند!
می خواهم فروشگاهم را عوض کنم. ایمالز/ Emalls چطور است؟ آیا وقتی مبلغ جنس را پرداخت می کنیم در شرکت بلوکه می شود و پس از کسب رضایت ما پول به حساب فروشنده واریز می گردد؟