فکر میکنی برای چی من نمیتونم با لیگ برتر و لا لیگا کنار بیام؟ اصولا تیم ها دفاع کردن رو دوست ندارن.
مثلا همین بازی چند هفته پیش رئال و ویارئال. میخواستم خودم رو بزنم از بس از ویارئال و بازی احمقانه اش لجم گرفته بود! عین نقل و نبات داشت گل میخورد ولی باز به خودش زحمت کمی دفاع رو نمیداد.
دیشب آرسنال جوری جلوی بارسا و مسی بازی میکرد انگار که بازی لیگ برتر هست. معلومه وقتی به مسی این همه فضا بدی نابودت میکنه!
من نمیگم مسی نمیتونه به اینتر گل بزنه یا باعث حدف اینتر بشه، ولی ببینید آیا میتونه همون کاری رو با دفاع اینتر بکنه که با دفاع آرسنال کرد؟ یا ببینید آیا تو جام جهانی میتونه تیم ها رو به تنهایی نابود کنه؟ سطح دفاع تیم های لا لیگا خیلی غلط اندازه متاسفانه. نمیگم مسی الان بهترین تو دنیا نیست. ولی همونقدر خوبه که مثلا رونالدو ی برزیلی خوب بود. این اظهاراتی که از فرط جوگیری در مورد بهترین در تاریخ و بهتر از مارادونا و ... بودن مسی میشه واقعا باعث تاسفه! بازیکنی که باید اول امتحانش رو تو جام های جهانی و ... پس بده (مثل مارادونا و رونالدو) بیاد اصلا بیاد با اینها مقایسه بشه. البته تقصیر خودش نیست به هیچ وجه!
به هر حال، برگردم به اصل موضوع، شاید برای هوادار های لیگ برتر و لالیگا دیدن اینکه یه تیم ضعیف تر بیاد و به قول خودشون "یک بازی باز و تهاجمی" ارائه بده و 4-5 تا گل بخوره جذاب باشه. برای من شخصا دیدن اینکه یه تیم ضعیف یه تیم بزرگ تر رو با دفاع خوب به زحمت بندازه جالب تره.
البته هم تو لالیگا و هم تو لیگ برتر دیده شده از این دست تیم ها. برعکس تو سری آ هم هستن تیم هایی که تا حدودی جلوی تیم های بزرگتر وا میدن. نمیگم مطلقا یا این وری هست یا اون وری. ولی در کل چرا.
خب من فکر می کنم بازم نظرات سیاه – سفید بعد از یه ناکامی داره توی بخش باریدن میگیره . حالا بحث های بچگانه ی یه سری کاربر معلوم الحال در تاپیک لیگ قهرمانان که از فوتبال فقط ویکی پدیا گردیش رو یاد گرفتن و در طول ماه 3 بازی فوتبال هم نمی بینن ارزش بحث نداره از نظر من ولی اینجا داره مغالطه صورت میگیره . 1 بازی رو ملاک قرار میدیم و کلهم تاریخ لیگ برتر رو می بریم زیر سوال . من چند نکته رو سعی می کنم خلاصه بگم :
1 . "آرسنال یه جوری بازی میکنه انگار لیگ برتر هست" : این یعنی چی وقتی چلسی گاس هیدینک میاد بارسا رو اونجوری یونان وار خفه میکنه؟! اگر قرار به بازی درگیرانه و پرس شدید و خفه کردن تیم حریف باشه این بی انصافیه که بگی تیم های لیگ برتر بلد نیستن این کار رو انجام بدن . اینو اگه میشه توضیح بده .
2 . از کی تا به حال یک بازی ملاک قضاوت در مورد لیگ برتر شد!؟
ترکیب دوم تیم شکننده ای مثل آرسنال که هیچ کس ازش انتظاری نداره در خانه ی حریفی به اسم بارسلونا 4 گل میخوره با 2 توپی که در بازی رفت و برگشت به تیرک میزنه . می تونی پاسخ بدی میلان چرا از منچستری که به قول تو محک درست و حسابی هم نخورده بود در مجموع بازی رفت و برگشت 7 گل دریافت میکنه!؟ از منچستری که از نظر بازی شناور و سرعتی نصف بارسلونا هم نیست تازه
3 . آرسنال طبیعت فوتبالش ارائه ی بازی باز و تهاجمی هست . این حرف تو که میگی " به زحمت بندازه جالب تره. " مثل این میمونه که از بارسا انتظار بازی درگیرانه داشته باشی . یا زیاد آشنا نیستی به بازی ارسنال یه به هر حال شاید بازی های لیگ برتر رو دنبال نمی کنی . هر تیمی طبیعتی داره و دقیقا به خاطر همین من همیشه می گفتم که ارسنال بازنده ی بازیه . چون در مقابل بارسا باید مثل چلسی ه گاس هیدینک بازی کنی تا شانس برد داشته باشی و این اصولا هیچ ربطی به لیگ برتر نداره .