• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی و لیگ برتر انگلیس

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
به هر حال، برگردم به اصل موضوع، شاید برای هوادار های لیگ برتر و لالیگا دیدن اینکه یه تیم ضعیف تر بیاد و به قول خودشون "یک بازی باز و تهاجمی" ارائه بده و 4-5 تا گل بخوره جذاب باشه. برای من شخصا دیدن اینکه یه تیم ضعیف یه تیم بزرگ تر رو با دفاع خوب به زحمت بندازه جالب تره.

دقیقا نظر منم همینه. آلرژی دارم به بازیهای یه طرفه. دفاع کردن خودش هنر میخواد. مثلا دیشب بعد از اینکه مسی 3 تا گل زد، من دیگه رفتم خوابیدم. سر درد میگرفتم اگه بازم بازیو می دیدم.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فکر میکنی برای چی من نمیتونم با لیگ برتر و لا لیگا کنار بیام؟ اصولا تیم ها دفاع کردن رو دوست ندارن.
مثلا همین بازی چند هفته پیش رئال و ویارئال. میخواستم خودم رو بزنم از بس از ویارئال و بازی احمقانه اش لجم گرفته بود! عین نقل و نبات داشت گل میخورد ولی باز به خودش زحمت کمی دفاع رو نمیداد.

دیشب آرسنال جوری جلوی بارسا و مسی بازی میکرد انگار که بازی لیگ برتر هست. معلومه وقتی به مسی این همه فضا بدی نابودت میکنه!

من نمیگم مسی نمیتونه به اینتر گل بزنه یا باعث حدف اینتر بشه، ولی ببینید آیا میتونه همون کاری رو با دفاع اینتر بکنه که با دفاع آرسنال کرد؟ یا ببینید آیا تو جام جهانی میتونه تیم ها رو به تنهایی نابود کنه؟ سطح دفاع تیم های لا لیگا خیلی غلط اندازه متاسفانه. نمیگم مسی الان بهترین تو دنیا نیست. ولی همونقدر خوبه که مثلا رونالدو ی برزیلی خوب بود. این اظهاراتی که از فرط جوگیری در مورد بهترین در تاریخ و بهتر از مارادونا و ... بودن مسی میشه واقعا باعث تاسفه! بازیکنی که باید اول امتحانش رو تو جام های جهانی و ... پس بده (مثل مارادونا و رونالدو) بیاد اصلا بیاد با اینها مقایسه بشه. البته تقصیر خودش نیست به هیچ وجه!

به هر حال، برگردم به اصل موضوع، شاید برای هوادار های لیگ برتر و لالیگا دیدن اینکه یه تیم ضعیف تر بیاد و به قول خودشون "یک بازی باز و تهاجمی" ارائه بده و 4-5 تا گل بخوره جذاب باشه. برای من شخصا دیدن اینکه یه تیم ضعیف یه تیم بزرگ تر رو با دفاع خوب به زحمت بندازه جالب تره.

البته هم تو لالیگا و هم تو لیگ برتر دیده شده از این دست تیم ها. برعکس تو سری آ هم هستن تیم هایی که تا حدودی جلوی تیم های بزرگتر وا میدن. نمیگم مطلقا یا این وری هست یا اون وری. ولی در کل چرا.

خب من فکر می کنم بازم نظرات سیاه – سفید بعد از یه ناکامی داره توی بخش باریدن میگیره . حالا بحث های بچگانه ی یه سری کاربر معلوم الحال در تاپیک لیگ قهرمانان که از فوتبال فقط ویکی پدیا گردیش رو یاد گرفتن و در طول ماه 3 بازی فوتبال هم نمی بینن ارزش بحث نداره از نظر من ولی اینجا داره مغالطه صورت میگیره . 1 بازی رو ملاک قرار میدیم و کلهم تاریخ لیگ برتر رو می بریم زیر سوال . من چند نکته رو سعی می کنم خلاصه بگم :

1 . "آرسنال یه جوری بازی میکنه انگار لیگ برتر هست" : این یعنی چی وقتی چلسی گاس هیدینک میاد بارسا رو اونجوری یونان وار خفه میکنه؟! اگر قرار به بازی درگیرانه و پرس شدید و خفه کردن تیم حریف باشه این بی انصافیه که بگی تیم های لیگ برتر بلد نیستن این کار رو انجام بدن . اینو اگه میشه توضیح بده .

2 . از کی تا به حال یک بازی ملاک قضاوت در مورد لیگ برتر شد!؟ ترکیب دوم تیم شکننده ای مثل آرسنال که هیچ کس ازش انتظاری نداره در خانه ی حریفی به اسم بارسلونا 4 گل میخوره با 2 توپی که در بازی رفت و برگشت به تیرک میزنه . می تونی پاسخ بدی میلان چرا از منچستری که به قول تو محک درست و حسابی هم نخورده بود در مجموع بازی رفت و برگشت 7 گل دریافت میکنه!؟ از منچستری که از نظر بازی شناور و سرعتی نصف بارسلونا هم نیست تازه

3 . آرسنال طبیعت فوتبالش ارائه ی بازی باز و تهاجمی هست . این حرف تو که میگی " به زحمت بندازه جالب تره. " مثل این میمونه که از بارسا انتظار بازی درگیرانه داشته باشی . یا زیاد آشنا نیستی به بازی ارسنال یه به هر حال شاید بازی های لیگ برتر رو دنبال نمی کنی . هر تیمی طبیعتی داره و دقیقا به خاطر همین من همیشه می گفتم که ارسنال بازنده ی بازیه . چون در مقابل بارسا باید مثل چلسی ه گاس هیدینک بازی کنی تا شانس برد داشته باشی و این اصولا هیچ ربطی به لیگ برتر نداره .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با احترامات فائقه، آخرین اتفاقی که میخوام تو این دنیا برام بیفته اینه که باز با تو وارد یه بحث فوتبالی بشم :دی
ترجیح میدم پستم رو پاک کنم و تو هم پستی که توش پست منو کوت کردی پاک کنی و همه چیز رو به فراموشی بسپاریم. هر چیز اضافه ای بگم باعث میشه بحث شروع شه!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
با احترامات فائقه، آخرین اتفاقی که میخوام تو این دنیا برام بیفته اینه که باز با تو وارد یه بحث فوتبالی بشم :دی
ترجیح میدم پستم رو پاک کنم و تو هم پستی که توش پست منو کوت کردی پاک کنی و همه چیز رو به فراموشی بسپاریم. هر چیز اضافه ای بگم باعث میشه بحث شروع شه!
باشه :دی ولی بذار باشه پستت :دی من می خواستم جوابم رو بگیرم خدایی قصد دعوا نداشتم اصلا

حالا اونا رو ول کن :

شانس قهرمانی توی لیگ برتر رو به کی میدی؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
باشه :دی ولی بذار باشه پستت :دی من می خواستم جوابم رو بگیرم خدایی قصد دعوا نداشتم اصلا

حالا اونا رو ول کن :

شانس قهرمانی توی لیگ برتر رو به کی میدی؟
دعوا پیش میاد خودش، حتی اگه قصدش رو نداشته باشیم :دی

-

البته اونقدر ها هم که فکر میکنی در مورد لیگ برتر از مرحله پرت نیستم و بازی های حساس رو میبینم!

در مورد قهرمان لیگ برتر، نمیدونم میدونی یا نه، ولی هوادار های میلان و احتمالا یوونتوس به کارلتوی لیگ لقب almost man رو دادن :D یعنی همیشه تو لیگ تا یکی دو قدمی قهرمانی میره ولی نمیتونه قهرمان شه. الان اختلاف چلسی با بقیه جوری نیست که بتونم به خودم جرات بدم که بگم چلسی. اونم وقتی برنامه ی بازی های باقی مونده سه تیم اول رو نبینم. ولی حس خودم اینه که منچستر!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب فینالیست های FA هم مشخص شدن . امروز پورتس موث هم رفت فینال . از اون مهمتر تساوی منچستر بود که به نظر من روحیه ش رو از دست داده . از اینجا منچستری ها هم رد میشن درست نیست گفتنش ولی واقعا امروز انگار عزادار بود با این سبک بازی :دی . به هر ترتیب جدول قبل از بازی چلسی و ارسنال با حریفانشون خیلی حرفها برای گفتن داره
icon10.gif

attachment.php

چی میشه اگه چلسی هم متوقف بشه
icon10.gif

فایل های ضمیمه

• sss.JPG
    sss.JPG
    14.2 KB · نمایش ها: 86

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
لیورپول رو ولش کن . عجب شیر تو شیری شد . این تاتنهام حالا دیگه لوس شده واقعا . جایی که نباید ببره داره می بره :| به تنهایی داره سرنوشت لیگ برتر رو رقم میزنه . امروز در بدترین زمان ممکن برد چلسی رو :| تف :| به عنوان یه نظر شخصی من واقعا آرزو می کنم منچستر قهرمان نشه . چه بردی چه دقیقه ای . فرگوسن چه انگیزه ای داره خدایی . پا لب گور هست از بردن سیر نمیشه :|

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
لیورپول رو ولش کن . عجب شیر تو شیری شد . این تاتنهام حالا دیگه لوس شده واقعا . جایی که نباید ببره داره می بره :| به تنهایی داره سرنوشت لیگ برتر رو رقم میزنه . امروز در بدترین زمان ممکن برد چلسی رو :| تف :| به عنوان یه نظر شخصی من واقعا آرزو می کنم منچستر قهرمان نشه . چه بردی چه دقیقه ای . فرگوسن چه انگیزه ای داره خدایی . پا لب گور هست از بردن سیر نمیشه :|

http://************/files/3r57jwnfw2adjouszw2e.gif

آرسنال هم اگه امروز ببره، شیر تو شیر تر میشه . چون حتی ممکنه قهرمان بشه !!!
هفته بعد هم بازی ها فوق العاده حساسه. منچستر با تاتنهام، آرسنال با سیتی و چلسی بدون تری با استوک.
هفته بعدش هم لیورپول - چلسی خیلی مهم و حیاتیه.
واقعا نمیشه پیش بینی کرد کی قهرمان میشه.

پ.ن : به نظر میاد لقب almost man برازنده آنجلوتی هست !

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
اعلام اسامی تیم ملی فوتبال انگلیس خبرنگاران را شگفت‌زده کرد

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان،اعلام فهرست سی نفره اعضای تیم ملی فوتبال انگلیس از سوی فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی این تیم به منظور شرکت در رقابتهای جام جهانی فوتبال در آفریقای جنوبی سبب شگفتی بسیاری خبرنگاران ورزشی در انگلیس و جهان شده است.

دعوت از جیمز کرگر مدافع تیم لیورپول که در حالیکه وی در آستانه بازنشستگی قرار دارد، اعلام نام اسکات هارپر بازیکن وستهام که کمتر کسی از وی به عنوان یکی از گزینه های حضور در تیم ملی انگلیس نام می برد و انتخاب جو کول هافبک چلسی و لیتون بینس مدافع اورتون از دیگر موضوعات قابل بحث لیست اعلامی کاپلو است. همچنین در این فهرست آدام جانسون از منچستر سیتی و مایکل داوسون از تیم تاتنهام از جمله بازیکنانی هستند که تا کنون در تیم ملی فوتبال انگلیس بازی نکرده اند.
اسامی سی بازیکن دعوت شده به تیم ملی فوتبال انگلیس به شرح زیر است:

دروازه‌بان:
دیوید جیمز( پورتس موث)
رابرت گرین( وستهام)
وجو هارت( منچسترسیتی)

مدافعان:
جیمز کرگر ( لیورپول)
اشلی کول( چلسی)
مایکل داوسون( تاتنهام)
گلن جانسون( لیورپول)
ریو فردیناند( منچستریونایتد)
استفان وارنوک( استون ویلا)
لدلی کینگ( تاتنهام)
جان تری( چلسی)
ماتیو آپسون( وستهام)
و لیتون بینس( اورتون)

هافبک‌ها:
آرایون لننون( تاتنهام)
گرتس باری(منچسترسیتی)
مایکل کریک( منچستریونایتد)
جو کول( چلسی)
استیون جرارد( لیورپول)
تام هاجسون( تاتنهام)
آدام جانسون( منچسترسیتی)
فرانک لمپارد( چلسی)
جیمز میلر( استون ویلا)
اسکات پارکر ( وستهام)
تئو ولکات(آرسنال)
شاون رایت فیلیپس( منچسترسیتی)

مهاجمان:
وین رونی (منچستریونایتد)
دارن بت(ساندرلند)
پیتر کراوچ(تاتنهام)
جرمی دفو (تاتنهام)
امیل هسکی ( استون ویلا)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فقط میشه گفت گلی که خورد مضحک بود و باعث تاسف. فوتباله دیگه
نفهمیدم بعد این گل تعجب کنم/ بخندم/ اعتراض کنم یا

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این آقای گرین روی همه رو سفید کرد
انگار میخواست مرغ بگیره!:دی

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
جان تری چرا انقدر گم بود ! ؟ اصلا توپ به زور میخورد به پاش

یه عکسم اتچ میکنم همینطوری :دی

فایل های ضمیمه

• jrvf2g.jpg
    jrvf2g.jpg
    41.9 KB · نمایش ها: 9

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من دلم خیلی برای گرین سوخت
بنده خدا چدتا توپ خوب گرفت اما اون توپ یه اتفاق بود !
امریکا خوب دفاع میکرد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من دلم خیلی برای گرین سوخت
بنده خدا چدتا توپ خوب گرفت اما اون توپ یه اتفاق بود !
امریکا خوب دفاع میکرد
زیادم نمیشه گفت اتفاق.اصلا بد جور رفت که توپ رو جمع کنه.

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
با اينكه تعصبي رو فوتبال انگليس ندارم، ولي در برابر آمريكا فقط برد حقش بود. با اين بازي زيبا و جذاب و اين مهره هاي سرشناس واقعاً حيف شد نبرد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
دلم برای کاپلو سوخت ... :(
بعد گلی که خوردن کاملا چهرش عوض شد و تا آخر بازی همونجور موند ...
معلوم بود خیلی خیلی عصبانیه

.

بالا