دوستان توجه کنن فن خال تیم رکورد شکن مویس رو تحویل گرفته بود. این موضوع که مویس تیمش مهره نداشت و خرج نکرده بود نسبت به امسال قبول ولی به هر حال تیم مویس با نتایج درخشانش و حذف از باشگاههای اروپا رسید به فن خال. اینکه بگیم بازیکنهای تاپ همشون رو میشه با پول و پرداخت حقوق بیشتر خرید اشتباهه بنظر من. بازیکنهای بزرگ دوست دارن تو رقابتهای بزرگ حضور داشته باشن و تیم ما این امتیاز مهم رو تابستون امسال نداشت. از طرفی با وضعی که منچستر گرفتارش شد پارسال بازیکنها میترسیدن بیان یونایتد چون ممکن بود به روند نزولیش ادامه بده. بنظر من اعتبار فنخال هم تا حدی تو خرید بازیکنها تاثیر داشت، از طرفی مجبور بودیم حقوق بیشتر هم بدیم یعنی به نوعی باج دادن به بازیکن که اینهم بخاطر وضعیت بد یونایتد در سال گذشته و عدم حضور در لیگ قهرمانان بودش. مگه مویس به بازیکنها باج نداد؟ قرارداد رونی بنظرتون یجور باج نبود؟ بنظر من مبلغ خرید بازیکنها منطقی بود و واقعا به قیمت زیاد خریداری نشدن مثلا دی ماریا رو پاریس میخواست با همین قیمت یا لوک شاو رو چلسی میخواست با همین قیمت و مو گفت حقوق درخواستیش زیاد بود.
این رو هم یادمون نره که از اول فصل چندتا بازی بوده که ما همه بازیکنهامون رو در اختیار داشته باشیم؟ خدایی بی انصافیه اگه به این موضوع توجه نکنیم که فن خال مجبور شده خیلی از بازیها به مک نیر و بلکت بازی بده که شاید هیچ مربی دیگه ای بهشون اعتماد نمیکرد.حالا چرا مثلا تابستون مدافع نخریدیم، خوب اصلا مدافع خوب در دسترس نبود و باشگاهها نمیفروختنش، دوما بازیکن خوب در انتخاب تیم جدیدش موثره مثلا بن عطیه رو اول رم گفت فروشی نیست و بعد خود بن عطیه گفت میخوام برم بایرن و رم مجبور شد بفروشدش. مگه پیشنهاد یونایتد به رم بر اساس رسانه های اون زمان کم بود تازه فن خال روخو و شاو و حتی بلیند رو خرید که خط دفاع رو تقویت کنه ولی نمیدونست کل خط دفاع یونایتد که معضله! فکر میکرد ایوانز و اسمالینگ و جونز و رافائل میتونن کمک کنن ولی حالا فهمیده بعضیهاشون بازیکن متوسطن و باید برن. تازه همینها هم که کلی مصدوم بودن و مک نیر و بلکت بازی میکردن.
منم منتقد ترکیب چیدن فن خال هستم و بنظرم این سیستم ۳۵۲ بدرد ما نمیخوره و فن خال داره روی این سیستم لجبازی میکنه ولی از اون طرف باید مصدومیتها، در اختیار نداشتن بازیکنها، عدم هماهنگی تیم با توجه به همون مصدومیتهای طولانی مدت و شرایط تیم در فصل گذشته رو هم در نظرداشت و بی انصافیه به این موارد فکر نکرد. فعلا هم که جایگاهمون بد نیست و هممون هم اول فصل هدف یونایتد رو واسه امسال حضور در لیگ قهرمانان درنظر گرفتیم و امیدواریم به این هدف برسیم.
البته خیلی از این بحث ها درست هست ولی میدونی که مویس تیمش رو تو CL به 1/4 رسوند و اون بازی روبروی بایرن رو یکدفعه ای از دست داد، در صورتیکه اگه تمرکز مدافع ها بیشتر بود حتی میشد بایرن رو حذف کرد...
بحث کردن در مورد مویس خیلی بی اهمیت هستش وقتی تیم ما مشکلاتش اینقدر واضح هستش و کاری در جهت رفعش انجام نمیشه...
کاملا درسته ما مصدوم و محروم و نا هماهنگی زیادی داشتیم از اول فصل ولی الان به قول خود فن خال 3-2 هفته ای هستش که مصدوم نداریم، غیر از یانگ ولی ترکیبهای خنده داری(گریه آوری) تو زمین چیده میشه که باعث ضعف تیم میشه و عملکرد بازیکنها رو بد کرده، ولی یه سوال اگه ما فقط 5تا خرید داشتیم که تقریبا بیشتر فصل مصدوم یا محروم بودن(به هر شکلی با تیم نبودن، لجبازی مربی هم میتونه جزوش باشه) پس ما با همون ترکیب قدیمی فصل پیشمون بیشتر بازی کردیم؟؟؟ پس بحث هماهنگی نمیتونه باشه؟؟ خریدهامون هم اگه بگیم پست خیلی مهمی از تیم رو دارن که احتیاج به هماهنگی دارن که همچین چیزی نیست...
هررا با تیم قبل از فصل بوده و کاملا هماهنگ هستش، در مورد دیماریا من یکی که احتیاجی به هماهنگی ندیدم(6تا پاس گل و 4 گل) در مورد روخو که زیاد هم دفاع جالبی نبوده، فالکائو رو هم اگه بگیم که بازی بهش نداده اصلا اشتباه نبوده، پس یک خرید افتضاح دیگه بوده...
من یکی که میگم اگه ما قرار هستش خرید بکنیم، مهمترین خریدهامون باید هافبک باشن و وینگر...
اگه اونجوری که بازیکن میخوایم یعنی وینگر و هافبکی که جنگنده باشه و باهوش باشه وجود نداره برای خرید، پس مربی حتی معمولی ترکیبش رو طوری با توجه به دارایی هاش میچینه و نه 2-5-3... چیزی که انجام نشده هیچوقت و انجام نخواهد شد، چون مربی چیزی از فوتبال نمیفهمه...
با اینکه اعتقاد دارم هم هافبک خوب و هم وینگر خوب پیدا میشه همین الان هم برای خرید، ولی این ترکیب اونقدر منسوخ شده که دیگه کسی یه وینگر استفاده نمیکنه که 90 دقیقه بازی رو بره و بیاد...
آخرین اخبار هم میگه که منچستر تو همین تعطیلات در حال به خونه فرستادن فلچر و کلورلی و لیندگارد هستش...(کسی که نمیخرتشون...) فلچر رو همون 2 سال پیش باید میفرستادن خونش...
چیز جالب این خبر تو گل این هستش که چقدر لایک خورده و خیلی کم دیسلایک، حتی منچستر هیترها هم میخوان که این 3 نفر از منچستر برن!!!!!