این طراحی منطقی تر از بقیه ست
مصدومه مهدی جان، احتمالا 2 بازی دیگه رو هم از دست میده...فالکائو رو آورده تو ترکیب اصلی ولی رابین حتی روی نیکمت هم نیست!
بله عزیز منظور بنده همین بود که قهرمان کردن بایرن تو آلمان و یا حتی قهرمان کردن بارسا تو اسپانیا تو اوج ضعف رئال هیچ چیزی نیست...در اینکه ونگال مربی باکارنامه ای هست که شکی نیست ولی این وسط دوتا مشکل وجود داره اول اینکه بیشتر افتخاراتش بر میگرده به قبل از مدرن تر شدن فوتباله دوم اینکه ایشون اخیراً با شارژ یک عده توهم زده که بهترین مربی تاریخ هستش توهماتش گسترده تر شد لیگ آلمان هم ضعیف نیست چون نتیجه اش شده قهرمانی جهان ولی مسئله اش اینه که بایرن مونیخ اونجا یعنی همه چیز و خیلی قهرمان کردن بایرن کار عجیبی در آلمان نیست...............به هر شکل باید به اون حداقل تا آخر فصل وقت داد چون کاریه که شده من همینجا گفتم که اول فصل من با ونگال حال نمیکنم یکی از کاربرها گفت من حال میکنم کافیه.....اون موقع جوی راه افتاده بود بین دوستان منچستری که خیلی ها اعتقاد داشتند که این بابا از فرگی هم بهتره ولی روشون نمیشد بگن همین شد که بیشتر این بابا توهم زده هم شد ایرانی و غیر ایرانی هم نداشت تو خود انگلیس هم خیلی ها قربونش رفتن.... حالا که انتخاب شده و تا آخر فصل باید صبر کرد و دید چی میشه....