خوب نیمه دوم رو دارم میبینم. چه سیوی کرد دروازه بان QPR!
از طرفی ایوانز رو کشید بیرون و ویلسون رو آورد.
فلاینی هم که گل زد
از طرفی ایوانز رو کشید بیرون و ویلسون رو آورد.
فلاینی هم که گل زد
خوب اول تبریک میگم این برد به دوستان...خدایی از وقتی ایوانز رو کشید بیرون و ۴ دفاعه بازی کردیم، واقعا خوب بودیم و چندین موقعیت بوجود اومد و مالکیت توپ هم بیشتر دست ما بود. فالکایو به این قیمت نمی ارزه و از طرفی حقوق درخواستیش هم زیاده. براهینو و هری کین رو به فالکائو ترجیح میدم که هم قیمتشون نصف قیمت فالکائو هستش و هم حقوقشون یک سوم حقوق فالکائو و شاید کمتر!
تو PES جواب میده به شرط اینکه بهترین بازیکنهای روی زمین رو داشته باشی(بیشتر منظورم کناره ها هستش) و مهاجم های سر زن داشته باشی...من که بازی رو ندیدم. باز هم سیستم 3 دفاع مرکزی! پس مصاحبه اوندفعه که گفته بود شاو و رافائل نیستن و من فول بک در اختیار ندارم وگرنه با 4 دفاع بازی میکردم الکی بود! البته الان هم این دوتا نیستن! ولی تو بازی قبلی بودن هم باز ۳ دفاعه بازی کرد! خسته نباشه واقعا.
از طرفی یجا خوندم که این سیستم بازی با 3 دفاع مرکزی تنها باعث میشه بدلیل تعدد افراد در خط دفاع و پاسکاریهای بیشتر در عقب زمین، آمار در اختیار داشتن توپ بالا بره ولی از اونطرف بدلیل کمتر بودن افراد در مرکز زمین باعث میشه موقعیت سازی کمتر بشه یعنی در حقیقت در اختیار داشتن توپ بیشتر ولی بی فایده!
تازه الان که اسکولزی انتقاد کرده مطمئنا این سیستم حالا حالاها ادامه خواهد داشت تا ثابت بشه بدرد میخوره ولی متاسفانه بدرد نمیخوره. ولی پیشنهاد میکنم تو PES امتحانش کنید خیلی جواب میده!
ایوانز هم که هست و نقطه قوت تیم حریفه لامصب.
بیچاره دخیا.
حیف نیست این سیستم رو امتحان نمیکنه:
4231
دفاع والنسیا - جونز - روخو - شاو و حالا که شاو نیست بلیند.
هافبک کریک و هررا
۳ نفر جلوتر ماتا - رونی و دی ماریا
و مهاجم هم فالکائو.
استاد لطفا یبار امتحانش کن ببین چقدر خوبه بعد اگه بد بود بیا 3511 خودت بازی کن.
گفتما این میلاد چرا پست دادنش یهو قطع شدخوب اول تبریک میگم این برد به دوستان...
راستش من هم اگه جای فالکائو بودم، با این کاری که فن خال باهام کرده بود نه روحیه ای برام میموند و اصلا نمیخواستم بمونم تو تیم...
نیمه اول که افتضاح بودیم، نیمه دوم رو اگه بگم چجوری از دست دادم باورتون نمیشه!!!!!!(روی صندلی خوابم برد!!!!!!!:general402::general402::general402:پایان ترم لعنتی خواب و خوراک رو از آدم میگیره)
مثل اینکه نیمه دوم بهتر بازی کردیم؟؟؟ درسته؟؟؟ ترکیب رو عوض کرد؟؟؟ خلاصه بازی هم که پیدا نمیشه به سلامتی...