plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
کاملا درسته، گوندوغان بازیکن با فیزیک بالایی نیست، ولی درگیر بازی میکنه(چه فایده؟) ولی وقتی رو فرم بود(دو فصل پیش) واقعا عالی بود و بعداز مصدومیتش دیگه در حد اون بازیکن نبوده و نیست...راستش واسه من که مربی عزیزمون رو از خیلی وقت قبل ارادت دارم خدمتش ترسناک ترین قسمت فصل شروع شده تقریبا همیشه تو نقل و انتقلات گند زده حالا هرجایی که بوده.الان دنبال بازیکن های درجه دوم هستیم .گوندوغان عملا درجه دو حساب میشه از نظر من همین ماتا و هررا خیلی بهترن این با این فیزیک تخ میش میخواد هافبک دفاعی بازی کنه ؟توانگلیس؟جلوی توره و ماتیچ و ...؟مهاجم نداریم دروازه بان نداریم دفاع نداریم هافبک نداریم نداریم نداریم و در پایان مربی درست و حسابی هم نداریمگند زدن تو چند فصل پشت سر هم تیم رو تبدیل ب تیم متوسط میکنه مثل لیورپول که باید دری ب تخته ای بخوری یکی مثل سوارز پیدا شه تیمو بکشه بالا و الا جاشون معلومه از اول فصل.
میراندا رو دنبالشیم با سن و سال بالا و احتمالا قیمت نجومی . گوندوغان و ..........بن زما بازیکن خوبی اما ما مهاجم تمام کننده تمام عیار میخوایم بازی فانتزی که همین دیپای و دیماریا و رونی و ماتا رو داریم دیگه یکی مثل نیستلروی نیاز داریم بزاریم اون جلو از کمترین فرصت ها استفاده کنه
مشکلات تیم رو همه میدونن، ولی هیچ کاری هنوز در جهت رفعشون نشده، نه دفاع و نه هافبک و نه مهاجم و نه دروازه بان...راستی چلسی به چک اجازه رفتن به یه تیم انگلیسی دیگه رو داده...
مشکل بعدی اینه که تنها مهاجمهایی که میشناسم که بتونن اونقدر تاپ باشن، کین و لواندوفسکی و سوارز و مولر و بنزما هستن، به نظرتون کدومشون به تیم ما میاد؟
یا باید به فکر بازیکن سازی باشیم یا خرید ستاره های جوون که آینده دار باشن رو به تیم بیاریم و امیدوار باشیم که مشکلات مارو در آینده حل کنن، دیپای و ویلسون گزینه های عالی هستن، ولی خوب مشکلات مارو در حال حاضر حل نمیکنن...
هافبک جایگزین یا بهتر از کریک نداریم، دفاع های میانی و راست کاملا تعطیل هستن...