plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
نمیدونم شما چی فکر میکنید ولی از زمان اومدن فن خال یه چیز جدیدی با خودش به باشگاه اورده که اون هم اینه که وقتی مطبوعات ازش میپرسن که به دنبال کی هستید یا چه بازیکنی رو میخواید، خیلی راحت میگه که به خودم و مدیر مربوط میشه و به شما نمیگم...!!!!!!!!!
شاید بعضی از دوستان فکر میکنن که این حرکت حرفه ای هستش و با این کار شایعات رو کم میکنه دور و بر تیم، در صورتیکه کاملا برعکس هستش، این یارو فکر میکنه که تو عصر حجر زندگی میکنه، الان عصر ارتباطات هستش و هیچ چیزی پنهون نمیمونه، دقیقا با این کارش داره بازار شایعه برای تیم رو درست میکنه، یادمه زمان رئیس حتی تو سایت باشگاه هم از گزینه های مورد نظرمون هم صحبت میکردن، ولی الان نبودن یه خبر موثق دقیقا باعث شده که هر روزنامه ای هر روز یه خبر و شایعه رو بسازه برای تیم، شمارو نمیدونم ولی من یکی از این وضعیت خسته، زده و نا امید میشم(من هم یه نمونه طرفدار باشگاه هستم) فکر میکنید چه تاثیری روی بازیکن هایی که میخوان به این باشگاه بیان میزاره؟؟؟ دقیقا تاثیر مستقیم، طرف فکر میکنه که میخواد بره باشگاهی تا بازیکن فیکس باشه ولی میشنوه که همون تیم دنبال یه بازیکن دیگه تو همون پستی که اون بازی میکنه هم هست!!! دقیقا وضعیتی که دخیا داشته برای رفتن به رئال، تنها دلیل دو دل بودنش هم بوده که کاسیاس استقبال کرده بود از اومدنش ولی گفته بود که از رئال نمیره و برای جایگاه اول میجنگه...
بعد از پایان فصل پیش بود که شایعات شروع شد که همین باعث شد که دخیا هم قراردادش رو تمدید نکنه...
شاید بعضی از دوستان فکر میکنن که این حرکت حرفه ای هستش و با این کار شایعات رو کم میکنه دور و بر تیم، در صورتیکه کاملا برعکس هستش، این یارو فکر میکنه که تو عصر حجر زندگی میکنه، الان عصر ارتباطات هستش و هیچ چیزی پنهون نمیمونه، دقیقا با این کارش داره بازار شایعه برای تیم رو درست میکنه، یادمه زمان رئیس حتی تو سایت باشگاه هم از گزینه های مورد نظرمون هم صحبت میکردن، ولی الان نبودن یه خبر موثق دقیقا باعث شده که هر روزنامه ای هر روز یه خبر و شایعه رو بسازه برای تیم، شمارو نمیدونم ولی من یکی از این وضعیت خسته، زده و نا امید میشم(من هم یه نمونه طرفدار باشگاه هستم) فکر میکنید چه تاثیری روی بازیکن هایی که میخوان به این باشگاه بیان میزاره؟؟؟ دقیقا تاثیر مستقیم، طرف فکر میکنه که میخواد بره باشگاهی تا بازیکن فیکس باشه ولی میشنوه که همون تیم دنبال یه بازیکن دیگه تو همون پستی که اون بازی میکنه هم هست!!! دقیقا وضعیتی که دخیا داشته برای رفتن به رئال، تنها دلیل دو دل بودنش هم بوده که کاسیاس استقبال کرده بود از اومدنش ولی گفته بود که از رئال نمیره و برای جایگاه اول میجنگه...
خوب همین دیگه، اگه فصل پیش به دنبال تمدید قراردادش بودن، الان همچین وضعیتی نبود که بخوایم با 25 میلیون بفروشیمش، یا حتی اصلا اگه قیمتش بالا میبود، رئال هم به دنبالش نمیومد...بحث تمدید کردن قراردادش از ابتدای فصل بود یعنی دو فصل قبل از پایان قراردادش , حقوقش آنچنان هم زیاد نبود 75 هزار پوند که برای تمدیدش یه جاهایی گفته شده تا 270 هزار پوند پیشنهاد دادیم
ذات یه بازیکنایی رو نمی تونی عوض کنی وقتی که اسم درمیارن حریص تر میشن و رنگ عوض می کنن دخیا هر چی داره از منچستره اگه بخواد با این وضع باشگاه رو ترک کنه که باید گفت برو گمشو! اون مصدومیتش توی بازی آخرش در الدترافورد هم فیلمش بوده
اگه بجای این دو رو بازیا و پنهان کاریا که کلا یک فصل همه رو سرکار گذاشت اواخر فصل می اومد و می گفت که در پایان فصل از منچستر میره تو همون بازی آخر هم بجای موش مردگی صادقانه از هواداران خداحافظی می کرد به مراتب قابل احترام تر بود
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2015/06/08/12503282/de-gea-tells-manchester-united-i-want-to-join-real-madrid
بعد از پایان فصل پیش بود که شایعات شروع شد که همین باعث شد که دخیا هم قراردادش رو تمدید نکنه...
Last edited: