بن آموس و تام تورپ هم ریلیز شدن.
تو رئالی که رونالدو و کاسیاس بخاطر یکی دو بازی بد هو میشن شلوار امثال دخیا رو نکشن پایین هنر کردن!تقصیر من هستش که خواستم ضرر بازنده رو کم کنم...
خوب همونطور هم که گفتم، تنها مشکل دخیا حضور کاسیاس بود که اون هم انگار حل شده، کاسیاس هم توافق کرده که قراردادش رو با رئال فسخ کنه تا دخیا به راحتی به رئال بپیونده...
من مثل بقیه دوستان براش آرزوی موفقیت نمیکنم!!!!!!!
امیدوارم که با چندتا نمایش ضعیف طرفدارای رئال چهره خودشون رو بهش نشون بدن تا بفهمه پوشیدن لباس منچستر لیاقت میخواد، کسی هم پایه نشد که بریم دست و پاش رو بشکنیم، همین شکل برخورد و راحت کنار اومدن منچستری هاست که باعث میشه که بازیکنهامون بهمین راحتی از تیم برن...
کلا چند هفته ای هست که مطمئن هستم که داره میره، من هم مثل افشین بیخیالش شدم و فقط میخواستم که مفت از دستش ندیم که انگار این اتفاق هم افتاده، چون میخوان 25 میلیون(خیلی جالبه که وقتی میخواستن قراردادش رو تمدید کنن، هی مشکلش این بود که میخواست ریلیز کلاوس واسش بزارن تو قراردادش به قیمت 25 میلیون، انگار که از همون موقع سر قیمت هم به توافق رسیده بودن) بفروشنش و در ازاش هیچ بازیکنی هم ازشون گرفته نمیشه...
اگه جای وودوارد بودم، نگهش میداشتم تو تیم یه فصل دیگه و به هیچ عنوان نمیفروختمش، بازی افتضاح هم میخواست بکنه، مینداختمش رو نیمکت(در صورتیکه بازی افتضاح هم میکرد، خیلی راحت رئال بیخیالش میشد...)
کاملا صحیح هستش، ولی چه کنم که دل اینو میخواد؟؟؟تو رئالی که رونالدو و کاسیاس بخاطر یکی دو بازی بد هو میشن شلوار امثال دخیا رو نکشن پایین هنر کردن!
دخیا هنوزم گهگاهی سوتی میده امیدوارم در بازی های حساس چند نمونه از این سوتی ها رو برای هواداران رئالی رونمایی کنه تا قشنگ مورد عنایتش قرار بدن
می شد قید این پولو بزنیم و تا پایان قراردادش مثل چوب خشک بنشونیمش بین تماشاگرا ولی این کار حس کینه جویانه ای داره و برای وجه باشگاهی مثل منچستر خوب نیست و گرنه حقش کمتر از اینا نبود
امیدوارم. ظاهرا دخیا دیگه تموم شده است. پس باید به پیتر خوشامد بگیم. یا باب الحوائج :general105:علی جان اگه بنا به رفتن باشه مطمئن باش چک یونایتد رو انتخاب میکنه! یعنی رو این مسئله حاضرم شرط ببیندم که اگه واقعاً دخیا رفت و یونایتد چک رو خواست با سر قبول میکنه!
علی خان، انگار پست هارو دنبال نمیکنی؟!!امیدوارم. ظاهرا دخیا دیگه تموم شده است. پس باید به پیتر خوشامد بگیم. یا باب الحوائج :general105:
ویکی که دوباره دچار شیطنت شده بود، الان درست شده.اینم از ویکی کاسیاس
http://en.wikipedia.org/wiki/Iker_Casillas
فری ایجنت
باید انتقال دخئا رو نهایی دونست. ایکر مقدس رو اونطوری هو کردند دخئا اتلتیکو مادریدی هوادار تیم دشمن رو چه کنند.
پرز کار خاصی نکرده برادر ! نون هالیوودی بودن لالیگا رو میخورهکاملا صحیح هستش، ولی چه کنم که دل اینو میخواد؟؟؟
خبرهای خوب ادامه داره، میگن که پرز هم هر گونه معاوضه بازیکن با منچستر رو رد کرده...(به سلامتی مدیران با کیفیت و با عرضه... مشاهده پیوست 816627 )
میدونی افشین جون، پرز هر کاری میتونه برای تیمش میکنه، ولی مدیرای تیم ما هر کاری برای درآمدشون میکنن...پرز کار خاصی نکرده برادر ! نون هالیوودی بودن لالیگا رو میخوره
پرز و امثالش اگر تواناییشو داشتن مثل مدیرای یونایتد عمل می کردن
تو بدترین شرایط یونایتد در سه دهه اخیر با رفتن اسطوره ای مثل سرالکس مدیرای تیم گرون ترین قرار داد های فوتبالی رو با شورلت و ادیداس بستن (جدا از جذب اسپانسر های دیگه)
نمیخوام راجبه تیم دیگه تو تاپیک یونایتد حرف بزنم اما همین جناب پرز تو این چند سال بهترین بازیکنای جهان و بهترین مربیا رو جمع کرد تو تیمش نتیجش چی بود؟
همین خودت نبودی که یه عکس زده بودی از ملاقات مثلا با چک؟؟؟ و چقدر دلت میخواست به تیم بیاد؟؟؟چک بره ارسنال
هندانوویچ -بگوویچ و خیلیای دیگه هستن که تیم میتونه برای خریدشون اقدام کنه
تا الان به نظره من خوب پیش رفته بگو چرا ؟تقریبا نصف قیمت فردیناند و برباتوف رو داشت...(بربا گرونترین خریدش بود تقریبا 31 میلیون)، ولی یه مقایسه اینجوری بکنیم که این بازیکنهارو الان اگه میخواستیم بخریمشون چقدر باید پول واسشون پرداخت میکردیم؟؟ بربا طرفای 80 میلیون و ریو 100 میلیون؟؟؟
شایعه جدید اینه که افتادیم دنبال مانژوکیچ که خبر روزنامه لندنی هستش(پس جدی نگیرید) و خبر مارکوینوش هم از یک روزنامه فرانسوی هستش که باز هم جدی نگیرید...
خوب این رو باید بگم که Hate to disappoint you guys but چک داره کارهای انتقالش به آرسنال رو انجام میده، مورینیو هم تایید کرده که حاضر هستش چک به آرسنال بره...
نظرتون در مورد عملکردمون تو نقل و انتقالات تا الان چطور بوده؟؟؟:general408::general408:
دقیقا درست فهمیدی و زدی تو خال. اونقدر سرم شلوغه که نرسیدم تا آخر پستها رو بخونم. همون موقع که پست اصلان رو خوندم جوابش رو نوشتم. اما بعدش دیدم که داستان پیتر چک داره به آرسنال ختم میشه.علی خان، انگار پست هارو دنبال نمیکنی؟!!
چک خودش رو کشته که به آرسنال بره، مورینیو هم تایید کرده که میخواد به آرسنال بره و اجازه رفتنش رو هم داده، به زودی هم خبر قراردادش میاد...
میدونی افشین جون، پرز هر کاری میتونه برای تیمش میکنه، ولی مدیرای تیم ما هر کاری برای درآمدشون میکنن...
این دقیقا چیزی هستش که از پست خودتم میشه برداشت کرد...فقط درآمد درآمد درآمد که 1/10 اون هم به جیب باشگاه نمیره...نمیخوام این قضیه رو باز کنم دوباره، خسته شدم دیگه حتی حوصله فکر کردن بهش رو هم ندارم...
همین خودت نبودی که یه عکس زده بودی از ملاقات مثلا با چک؟؟؟ و چقدر دلت میخواست به تیم بیاد؟؟؟
خوب چی برداشت میکنی از نیومدن چک به تیم؟؟؟ ضعف تماشاچی یا دوری مسافت خونه چک تا منچستر؟؟؟
به این میگن بی عرضگی مدیر!!!!!!!!!!! یا علاقه خیلی کمش به تیم...
میلاد جون شما هم تا تقی به توقی می خوره میگی مدیرا!همین خودت نبودی که یه عکس زده بودی از ملاقات مثلا با چک؟؟؟ و چقدر دلت میخواست به تیم بیاد؟؟؟
خوب چی برداشت میکنی از نیومدن چک به تیم؟؟؟ ضعف تماشاچی یا دوری مسافت خونه چک تا منچستر؟؟؟
به این میگن بی عرضگی مدیر!!!!!!!!!!! یا علاقه خیلی کمش به تیم...
ساعتی پیش، سرخیو سائوکا، خبرنگار تلویزیون TVE، گزارش داد که بین باشگاه رئال مادرید و ایکر کاسیاس برای فسخ قرارداد این دروازه بان توافقات کلی صورت گرفته و بدین ترتیب همه چیز برای ورود دخیا به رئال مهیا خواهد شد. طبق این گزارش، انتقال دخیا از منچستریونایتد به رئال، هفته بعد رسمی خواهد شد. این خبر از سوی کادنا سر نیز تایید شده و در رسانه های اسپانیا به سرعت بازتاب داشته است.