amirusa
Registered User
دوستان در جریان باشن اولین پیشتهاد سیتی واسه raheem strling رد شده
فرستاده شده از SM-N910Hِ من با Tapatalk
فکر میکنم مشکلات دفاع میانی اونفدر بزرگ بود که ترجیح داد والنسیارو بزاره دفاع کنار و جونز رو بزاره وسط...میلاد نمیدونم چرا از جونز تو دفاع راست استفاده نمیکنه فن خال؟زمان رییس چند باری ازش استفاده کرد تا جایی که یادمه و خیلی هم خوب جواب داد تو اون پست،ای کاش این فصل چند بار محکش میزد تو پست دفاع راست
من انقد خوشحال میشم از این شایعاتفکر میکنم مشکلات دفاع میانی اونفدر بزرگ بود که ترجیح والنسیارو بزاره دفاع کنار و جونز رو بزاره وسط...
ولی اگه دفاع میانی بگیریم و اگه بخوایم یکک بازی دفاعی انجام بدیم شاید بشه به همچین کاری فکر کرد(جونز حرکت رو به جلو داره ولی هیچ وقت مثل یه وینگ بک نمیشه، تازه مک نر رو هم داریم...)
وقتی تو فصل نقل و انتقالات هستیم باید مشکلاتمون رو حل کنیم، فکر کن که چقدر امسال از ضعف تیم در سمت راست ضربه خوردیم، چقدر زجر کشیدیم امسال از بابت بی خیر بودن سمت راست تیم...
امروز یه خبر از ESPN اومده که اگه واقعیت داشته باشه خیلی خوب هستش، میگن که با 13 میلیون پوند فرمینو رو از هافنهایم خریدیم(این پسر فوق العاده هستش)
شایعه بعدی که همونطور که دوستان گفتن، پیشنهاد 69 میلیون یورویی (50 میلیون پوند) واسه کین هستش!!!!!!!
روزنامه شهر منچستر هم خبر زده که اشنیدرلین رو حتما میخوایم...
شایعات قشنگی هستن، تا وقتی بازیکنان رو با لباس منچستر ندیدید، باورتون نشه...
اگه این خریدها انجام بشن، بعداز اینا فقط به خط دفاعی فکر میکنم، اوتامندی و لاپورته و یک دفاع راست درسته حسابی(که این یکی رو مطمئنم که از کوپا آمریکا میشه گیر اورد)من انقد خوشحال میشم از این شایعات
نسبت به شایعاتی که میگن 150 میلیون واسه بیل میخوایم بدیم...
یا دیوونه اینیم که کاوانی رو با هر قیمتی بیاریییم!
لااقل بازیکنایی که دوست داریم شایعه میشن حرصش یه طرفس
اصلا موافق نیستم ب گرونی کین خیلی هم مفته ،گل تو بخش شایعات زده که منچستر اماده است که برای برای کین ۶۹ میلیون پوند بپردازه
به نظر من زیادی گرونه این مبلغ
50 میلیون پوند، 69 میلیون یورو...گل تو بخش شایعات زده که منچستر اماده است که برای برای کین ۶۹ میلیون پوند بپردازه
به نظر من زیادی گرونه این مبلغ
خیلی دیگه خوش بینانه هستش...دوستان نظرشون در مورد این ترکیب
مبارک ه تیم با هواداراش
■ ممفیس از همین لحظه رسماً بازیکن منچستریونایتد هستی. چه احساسی داری؟
رویایی بود که به حقیقت پیوست. بسیار خوشحال هستم و بی صبرانه منتظرم برای تیم بازی کنم و از بازی در منچستر لذت ببرم.
■ درPSV فصلی فوق العاده داشتی، به نظرت آماده بازی در لیگ جزیره هستی؟
بله، واقعا فکر می کنم آماده هستم. هنوز جوان هستم ولی باید قدم به قدم پیش بروم و به دنبال این هستم برای بهترین تیم جهان در لیگ برتر به میدان بروم.
■ در این فصل عملکردهای فوق العاده ای از تو دیده ایم ولی خودت توانایی هایت رو چگونه ارزیابی می کنی؟
من چند پله بیشتر پیشرفت کرده ام و در فصلی که گذشت گل های زیادی به ثمر رساندم که این مورد برای من اهمیت زیادی دارد. پس از این بابت خوشحالم و بازی های ملی از جام جهانی به خوبی پیش رفته اند. در حال پیشرفت هستم و می خواهم خودم را به سطح بالاتری برسانم.
■ در جام جهانی با لوئیس فن خال کار کرده بودی، بودن فن خال در اینجا برای تو چقدر مهم بود؟
بسیار زیاد. او به من این فرصت را داد که در جام جهانی بازی کنم، به من اعتماد به نفس زیادی داد و فکر می کنم او بهترین مربی جام جهانی بود. فن خال روش های تمرینی مرا در تمرین بهتر کرد و این بسیار مهم بود. بنابراین بسیار مشتا بودم با او در اینجا کار کنم.
■ در اینجا چند مربی و چند بازیکن هلندی داریم، مثل بلیند و فن پرسی. چقدر می توانند زندگی در اینجا را برای تو آسان تر کنند؟
به نظرم این به من کمک خواهد کرد تا آسان تر خودم را تطبیق دهم. می توانم از بقیه بپرسم در اطراف باشگاه چه می گذرد ولی با احساساتم نیز به من این حس را می دهند. نیاز دارم همه چیز را ببینم، نیاز دارم پیشرفت کنم، نیاز دارم ورزشگاه را ببینم. فکر می کنم تاثیر بزرگی روی من داشته باشد زیرا جوان هستم و اینجا باشگاه بزرگی است که هوادران زیاد و فوق العاده ای دارد. بسیار خوشحالم.
■ در مورد بازی با لباس منچستر در اولدترافورد چه فکر می کنی؟
من رویای آن را داشته ام، بنابراین دوست دارم هر چه سریع تر اتفاق بیافتد. نمی توانم برای بازی در اولدترافورد صبر کنم.
■ این باشگاه وینگرهای بزرگ زیادی در طول تاریخ داشته است، مثل کریستیانو رونالدو و گیگز؛ چقدر می خواهی جای آن ها را پر کنی؟
با فوتبالم این را به شما نشان می دهم. امیدوارم بتوانم در لیگ برتر پیشرفت کنم و امیدوارم بتوانم شبیه همچین اسطوره هایی شوم. باید سخت تلاش کنم بنابراین باید دید چه می شود. باور دارم که می توانم در منچستریونایتد تبدیل به بازیکنی بزرگ شوم.
■ پیش از این تجربه بازی در لیگ برتر را نداشته ای. تا چه اندازه برای بازی در این لیگ هیجان داری؟
به نظرم گل زدن در لیگ برتر احساس فوق العاده خواهد داشت، هواداران اینجا دیوانه فوتبال هستند. با لیگ هلند بسیار متفاوت است و می توانم تصور کنم که چقدر بزرگ است ولی وقتی در زمین بازی کنم می توانم جوی را که هواداران به وجود می آورد احساس کنم.
■ مربی گفت می خواهد در اینجا عناوین زیادی کسب کند. جاه طلبی تو چیست؟
خوب من نیز می خواهم با تیم قهرمانی کسب کنم. بزرگترین باشگاه دنیا هستیم پس باید برای قهرمانی بازی کنیم.
■ مدت زیادی از پایان فصل نمی گذرد، ولی در آغاز فصل با منچستریونایتد چه هدفی را دنبال می کنی؟
فصل فوق العاده ای داشتم ولی آن در سطح دیگری بود و این را می دانم. از اینکه عضو منچستریونایتد هستم، بسیار هیجان دارم ولی باید قهرمانی کسب کنیم. مطمئن هستم که می توانیم این عنوان را کسب کنیم.
هسته ترکیب خوبه!دوستان نظرشون در مورد این ترکیب
برای اوتامندی باید بری سره معامله تا قیمتش کمتر شههسته ترکیب خوبه!
ولی همونطور که میلاد گفت اوتامندی و واران با هم معقول نیست، به جای یکیشون ترجیح میدم از جونز و اگر جونز نبود از روخو استفاده شه!
واسه سمت راست هم مک نر بازی های خوبی داشته و نشون داده میتونه مؤثر باشه تو اون پست.
دی ماریا و دیپای هم با هم تو سمت چپ شدیداً تیم رو از نظر دفاعی ضعیف میکنه، چون شاو هم شدیداً هجومی هست،
دروازه بان هم که ببینیم چی میشه..
چک، یوریس یا ...؟!
مک نر سمت راست؟ بیخیال تورو خدا ! مدافعین کناری مهمتر از خصوصیت دفاعیشون باید بتونن خوب سانتر کنن و سرعتشون بالا باشه. دلت میاد من از الان انرژیمو بذارم فحش ها رو سهمیه بندی کنم؟هسته ترکیب خوبه!
ولی همونطور که میلاد گفت اوتامندی و واران با هم معقول نیست، به جای یکیشون ترجیح میدم از جونز و اگر جونز نبود از روخو استفاده شه!
واسه سمت راست هم مک نر بازی های خوبی داشته و نشون داده میتونه مؤثر باشه تو اون پست.
دی ماریا و دیپای هم با هم تو سمت چپ شدیداً تیم رو از نظر دفاعی ضعیف میکنه، چون شاو هم شدیداً هجومی هست،
دروازه بان هم که ببینیم چی میشه..
چک، یوریس یا ...؟!