آرسنالو حساس حساب نکردیاولین بازی فصلمون جذابه اما متاسفانه تمام بازی های حساس نیم فصل اول تو الدترافورد هست!
مشاهده پیوست 819653
فکر میکنم بیشتر از 2 سال بتونه کمک کنه، چون 25 سال بیشتر نداره، نسبت به کریک که 33 سالش هستش و همش مصدومه...اگه بياد من يو ٢ فصل تو اون پست تضمين ه
Sent from my iPhone using Tapatalk
خيال ت راحت بعد دو فصل دنبال بازيكن تاپ ميگردن اين م مير ه ليگ ايتاليافکر میکنم بیشتر از 2 سال بتونه کمک کنه، چون 25 سال بیشتر نداره، نسبت به کریک که 33 سالش هستش و همش مصدومه...
شواینی هم که شایعات خیلی زیاد هستش هم 30 سالش هستش ولی کیفیت بالاتری داره اگه رو فرم باشه و فوق العاده شوت زن هم هست...
مشکلات زیاده تو این تیم، با یه بازیکن حل نمیشه...
یه بحثی هست که فن پرسی و فالکائو خیلی بیشتر از 10 موقعیت 100 درصد گل رو تو این فصل خراب کردن، بازی رو ندیدم ولی نمیشه روی یک صحنه نظر داد در مورد یه بازیکن...در ادامه اما روی اشتباه مدافعان کلمبیا، فرصتی فوق العاده برای برزیل و فرمینو ایجاد شد که این مهاجم هافنهایم، در نهایت بی دقتی فرصت طلایی برزیل را از دست داد و درحالی که تنها دروازه خالی را پیش روی خود داشت، توپ را به آسمان فرستاد
تا حالا خیلی کم دیدم برزیلی تو لیگ انگلیس موفق باشه اگه اینو خریده باشن بجای فن پرسی و فالکائو واسه خط حمله همینجا به همه مدیران و البته مربی زحمتکش تیم تبریک میگم
باید بکنم؟آرسنالو حساس حساب نکردی
عرضه گرفتنش رو نداره وودوارد، چیزی تو خرید بازیکن هزاران بار ثابت کرده...باید بکنم؟
هری کین بازم گفته میخوام تو تاتنهام بمونم و خوشحالم
ایجنت عدنان هم گفته اون هیچ جا نمیره و میخواد تو منچستر تبدیل به یه اسطوره بشه:general705:
میلاد در خانه: بازم یکی این قرص سیانور من رو ورداشته؟ آدم تو این خونه آرامش نداره.امیدی به این تیم ندارم، به هیچ وجه...
خیلی خیلی خیلی بعید هستش...میلاد در خانه: بازم یکی این قرص سیانور من رو ورداشته؟ آدم تو این خونه آرامش نداره.
میلادجان اندکی صبر. چه با خرید چه بی خرید، ما گل سرسبد جزیرهایم. و خواهیم ماند. ما قهرمانیم، چه با جام چه بیجام.
البته فصل آتی یکی از این خوشگلهاش به ویترین اضافه خواهد شد