حرفای کومان یه بخشیش منو یاد رئیس انداخت. حالا حسادت یا هر چیز دیگه ای من از فن خال خیلی بیشتر قبولش دارم
تو اولین فصلش تو لیگ برتر تیمی که تمام ستاره هاشو از دست داده بود رو بالا نگه داشت
فکر کنم بیشتر داره در مورد الان صحبت میکنه. این جناب دیپای هم اگر تو اف بی پیجشو لایک کرده باشی میبینی هنوز هیچی نشده چقدر داره شلوغ بازی در میاره.به نظر من اگر پی پیشرفت بود باید از دو هفته پیش تمریناتشو به صورت انفرادی شروع می کرد نه اینکه دقیقه ای یه بار از عشق و حالش با پوگبا و لوکاکو عکس بذاره.(البته من برای خودش میگم که دوست داره در حد رونالدو و حتی بهتر از اون بشه)
برای تیمای ایتالیایی خوشحالی!؟:دی
--------
در مورد راموس
اقایون ایرانی وار به قضیه نگاه نکنید ! اولا راموس بازیکن خشنی هست و تو لیگ برتر این خصوصیت یعنی فاجعه! دوما سنش نسبتا بالا هست نهایتا (اگر مصدوم نشه) بتونه سه فصل به تیم کمک کنه بعدش چی؟ یعنی میگید یه بازیکنی که میتونه 12 13 سال دروازه یه تیمو بیمه کنه بدیم بجاش یه بازیکن با همچین خصوصیاتی بگیریم!؟
همین دیگه، گفتم که؟
افشین جون من هم از همین اعصابش میترسم، بازیکنی هستش که خیلی زود از کوره در میره و تو انگلیس اتحادیه به همچین چیزایی رحم نمیکنه...
کلا همونطور که گفتم، هم هوملز و هم اوتامندی گزینه های خیلی خیلی بهتری هستن...
کلا تو فوتبال انگلیس مدافع های قدرتی و خوش استیل و باهوش موفق میشن که خیلی کم پیدا میشه و فقط میتونم بگم که هوملز همچین چیزی هستش در حال جاضر و تا حدی اوتامندی، ولی تو فوتبال اسپانیا مدافع های سرعتی و جنگنده موفق میشن...
کلا به سبک بازی تیمها برمیگرده که تیم ما فقط مدافع باهوش و قدرتی میخواد...
اگه وودی عرضه داشته باشه، دخیارو تا آخر فصل نقل و انتقالات نگه میداره و اون وقت هستش که رئال هم برای دخیا دست و پا میشکونه، چون کاسیاس اصلا نمیمونه تو رئال...
چرا برای تیمهای ایتالیایی خوشحال نباشم؟؟
برگردن که شاید دوباره CL جذاب و قشنگ بشه، نه اینکه الان شده از بین 4-3 تا تیم که هر کدوم بهتر خرید کرد هر سال حتما قهرمان بشه، واقعا CL خیلی خیلی زشت و بی ارزش شده، زیبایی CL این بود که حداقل هر سال 8-7 تا تیم براش عجیب میریختن رو هم، ولی الان ارزش نگاه کردن هم نداره...
تو دهه اول قرن 21 اگه دقت میکردی هر سال اونقدر CL جذاب میشد که هیچ تیمی رو بعنوان قهرمان نمیتونستی حساب کنی...