بحث داغ که میشه، جذابیتش هم زیاد میشه!!!
حوصله تگ کردن رو ندارم علی جان، یه سره اگه جوابی داشته باشم، میدم...
خوب من هم نگفتم که انجام میشه، گفتم که عمرا رنسانس اتفاق نمیوفته، طبق گفته خودت به پولی که میخواستن رسیدن تو 10 سال گذشته، پس هیچ وقت شیوه مدیریتشون عوض نمیشه...(اما مطمئن باش که اگه امسال هم فن خال افتضاخ به بار بیاره که احتمالش خیلی خیلی زیاد هستش، شاید فصل دیگه شاهد حضور کلوب باشیم که دوباره بخواد راه رئیس رو بره که باز هم میشه چندین سال دوری از جام تا یه تیم درسته حسابی بسازه...)
کاملا بحث مدافع خوب و با تجربه رو قبول دارم و ترجیه میدم که مثلا به جای واران، دنبال کسی مثل هوملز یا اوتامندی باشیم، واران رو برای آینده میگم(همین واران رو سال آخری که رئیس میخواست بره به وودوارد گفت بخره که عرضه خریدش رو نداشت و حاضر نشد 12 میلیون واسش خرج کنه و سر از رئال در اورد:general208::general208
ولی بحث من این هستش که راموس داره وارد 30 سالگی میشه و بعید میدونم که با فوتبال انگلیس مچ بشه...
گلی که اوون زد تو بازی نیم فصل اول بود که بازی 3-2 شد به نفع ما، تو حساب کن که اوون واسه ما تو کل 3 فصل حضورش در 52 بازی 17 گل زد!!!! آمار فالکائو هم بهتر میبود، اما درست میگی قیمتش بالا نبود ولی چه فایده؟؟؟ منچستر تو اوجش همچین مهاجمی داشته باشه...
من با فلینی به شدت از اولش هم مخالف بودم، یه بازیکنی که به هیچ دردی نمیخورده تو زمین و فقط بزارنش که با بازیکنهایی که نزدیکش هستن درگیر بشه و در تاکتیک علی اضغری فن خال هم شرکت داشت،
ولی عملا تیم رو فلج کرده بود!!!!
حرفت در مورد والدز رو که اصلا قبول ندارم، میتونی بری تاپیک بارسایی ها و مطبوعات رو دوباره بخونی که به چه شکلی عذر والدز رو خواستن(بهونشون هم مصدومیتش بود)
گزینه بهتر از والدز اونقدر هست که باورت نمیشه، اوبلاک، هندانویچ، بگوویچ، یوریس، چک هم که پرید... ولی مشکل من این نیست که چرا دخیا داره میره، من دارم میگم که مدیریت افتضاخ به بار اورده در زودتر تمدید نکردن قرارداد دخیا، باز نگید که بهش 200 هزار پوند در هفته رو پیشنهاد کردن و نخواست که 1 سال و نیم مونده به پایان قراردادش یادشون افتاد واسه همچین قضیه ای، وقتی که همه میدونستن که با رئال به توافق رسیده...
راستش فکر نکنم مالکین، به اندازهء تو نگران پولشون نباشند. گاو هم نیستند که. اگر بودند که اینقدر پولدار نمیشدن، اگرنه من از خداوندگار استدعا میکنم که کمی از حماقت و خریت اینها رو به بنده اعطا کنه.
سوال اینه که چرا سراغ گزینههای پیشنهادی تو نمیرن؟ راستش من ذهنخوانی نمیکنم اما لابد اونا سرشون جای دیگهای گرمه. تازه تو هستی که فکر میکنی اینا خوب هستن. مثلا افشین با اوتارمندی موافق نیست. یا یکی دیگه هوملز رو قبول نداره.
اهههههه... نگرفتی که؟
تو داری دقیقا حرف من رو میزنی، من دارم میگم که مدیر به فکر درآمدش هستش، یعنی حاضر نیست 10 میلیون بیشتر خرج کنه و گزینه درست رو انتخاب کنه...
میخواد گزینه ارزونتر رو انتخاب کنه که 2 سال دیگه دوباره همین آش و همین کاسه، تازه به این امید هستن که فن خال کار رئیس رو براشون بکنه و بازیکن جوون مفتی بیارن و ازش قهرمانی CL بگیرن که عمرا اتفاق نمیوفته عمرا...