• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
بخشی از مطالبی که روی کین در کتابش نوشته:

” در تور پیش فصل تابستان 98 من با اشمایکل درگیر شدم . فکر کنم تو هنگ کنگ بودیم و مشروبات الکی هم زیاد مصرف شده بود .
بدلایل فوتبالی یک مقدار تنش بین ما وجود داشت . پیتر بر سر بازیکن ها فریاد میزد و فکر می کنم که بعضی وقت ها برای تماشاگرا نقش بازی می کرد .
در ان شب به من گفت :” از دستت خسته شدم . بهتر است که تکلیف را مشخص کنیم . ” من قبول کردم و فکر کنم دعوای فیزیکی مان ده دقیقه طول کشید .سرو صدای زیادی بود .
فردا صبح که بلند شدم خیلی چیز زیادی یادم نبود . دستم درد می کرد و یکی از انگشتانم شکسته بود .

مربی موقع سوار شدن به اتوبوس به ما تشر زد و همه راجع به دعوایی که شب قبل در هتل رخ داده بود صحبت می کردند . نیکی بات من را در جریان اتفاقاتی که در طول شب رخ داده بود قرار داد . باتی داور دعوا بود . پیتر گردن من را گرفت و من با کله به صورتش زدم .

در کنفرانس خبری که مدتی بعد برگزار شد . پیتر عینکش را برداشت و کبودی چشمش مشخص شد. خبرنگارا شروع به سوال پرسیدن راجع به علت کبودی کردند . اشمایکل گفت که شب گذشته در تمرین دست یکی از بازیکن ها به چشمش خورده است . اولین تمرین بعد ان دعوا مربی ما را به گوشه ای برد . دقیقا می دانست که چه اتفاقی رخ داده است . گفت که ما مایه ابرو ریزی باشگاه شدیم و همچنین سر بابی که طبقه بالا خواب بوده را بیدار کردیم . گفت که سر بابی دعوای ما را دیده است .
پیتر مسئولیت دعوا را بر عهده گرفت و من از این بابت تحسینش می کنم ولی سر بابی می توانست جلوی ما را بگیرد .
-------------
راجع به ان تکلی که روی الف هالند زدم فقط می توانم بگویم که در زندگیم بابت بعضی چیزها پشیمانم ولی ان تکل یکی از ان ها نبود .:D
-------------
بعد اینکه باشگاه بهم گفت باید از انجا بروم . ماشینی که باشگاه بهم داده بود را برداشتم و باهاش چند ساعت رانندگی کردم . هر پیروزی کوچکی می تواند حیاتی باشد .
-------------
اگر ان ماجرای تونل با ویرا و بازیکنان ارسنال به دعوا کشیده بود ویرا احتمالا می توانست من را بکشد.
من می خواستم تکلیف را در زمین روشن کنم . ما رفتیم و مثل برزیل بازی کردیم و 4-2 هم بردیم .:)
------------
جان اوشی در ان بازی با اسپورتینگ که جلوی رونالدو بازی کرد در بین دو نیمه مجبور شد که پیش دکتر تیم برود چون انقدر سرگیجه گرفته بود که حالش بد شده بود . من رونالدو را از همان اول دوست داشتم . اخلاق کاری خوبی داشت و در کنارش احساس خوبی داشتید . قیافش خوب بود و خودش هم این را از همان اول میدانست .
-----------
چیزی که باعث ترک یونایتد شد، یک بحث مجادله آمیز بین من ، کیروش و فرگوسن بود.

داستان از کمپ تمرینی آلگارو در پرتغال شروع شد. کیروش روی اعصاب من بود. او اصلاً آنجا رفتار خوبی با من نداشت. کیروش با من در مورد کلمه ” وفاداری ” حرف میزد”
” به او گفتم : در مورد این کلمه با من حرف نزن ( چطور جرات کرده بود با من راجع به این موضوع حرف بزند)! ”:D

” به او متذکر شدم که تو بعد از 12 ماه این جا را به مقصد رئال ترک کردی و حالا دوباره برگشتی. با من در مورد وفاداری حرف نزن. من فرصت پیوستن به بایرن و یووه را داشتم ”

بعد از این اتفاق پای فرگوسن به ماجرا نیز کشیده شد، فرگی که از نارضایتی کین آگاه بود با او به صحبت پرداخت. کین گفته است که :
” به رئیس هم گفتم ما بیش از این ها به او احتیاج داریم، او باید بیشتر با ما کار کند. ما از برخی رقبا خیلی عقب هستیم ”

بعد از اینکه گیل و فرگوسن به من گفتند که دورانم در یونایتد به اتمام رسیده به فرگوسن گفتم :” می توانم برای تیم دیگری بازی کنم ؟ ” گفت :” بله می توانی چون ما قراردادت را پاره کردیم ” میدانستم که باشگاه برای من وجود دارد .پس گفتم :” بسیار خوب قبول دارم که دوران همکاری ما به پایان رسیده است . ” زیر لب فحشی دادم و پا شدم و گفتم ” اره من میرم.”

الان از اینکه چند روز بعد از اخراجم از فرگوسن و کیروش عذرخواهی کردم پشیمانم .نمی دانم چرا عذرخواهی کردم . من بخاطر چیزی که اتفاق افتاده بود معذرت خواستم وگرنه بخاطر رفتارم عذرخواهی نکردم . فرقی بین این ها وجود دارد . لازم نبود که بخاطر هیچ چیزی عذرخواهی کنم . ”:mad:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کین در مورد تکلش روی زانو هالند (بازیکن سیتی): "من را کفری کرده بود. باید دهنش را می‌‌بستم. یک عوضی‌ به تمام معنا بود. لبخند موذیانه‌ای داشت و شدیداً آب زیر کاه بود و می‌‌خواستم که با این کارم به او بفهمانم که قضیه از چه قرار است. می‌‌خواستم به او آسیب برسانم و بالا سرش ایستادم و گفتم: بگیر که اومد، فاحشه.":D
در کتاب جدیدش به رئیس هم حمله کرده! دیگه نمیشه دهن کین رو بست این آدم رام نشدنیه! خشن ولی دوست داشتنی و با تعصب!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ظاهرا کین اصلا وفاداری نخواسته داشته باشه...:general509:
متاسفانه چیزهایی که نوشته، بیشتر شبیه حرفهایی هستش که بازیکنان ایرانی بعد از اخراج شدن یا فروخته شدن به یک تیم کم طرفدارتر میزنن...
البته گفتن حقیقت هیچ مشکلی نداره ولی بیشتر بازیکنهایی که تعصبی نسبت به یک تیم دارن، جلوی این جور حرفارو میگیرن...:general509:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کین رو خیلی دوست داشتم، ولی از همون اوایل اختلاف هاش با رئیس از چشمم افتاد، درسته تعصب داشت، ولی آدم بی مغزیه، از این جور آدما هیچ وقت خوشم نیمومده، البته کینگ اریک داستانش جداس:)

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
ظاهرا کین اصلا وفاداری نخواسته داشته باشه...:general509:
متاسفانه چیزهایی که نوشته، بیشتر شبیه حرفهایی هستش که بازیکنان ایرانی بعد از اخراج شدن یا فروخته شدن به یک تیم کم طرفدارتر میزنن...
البته گفتن حقیقت هیچ مشکلی نداره ولی بیشتر بازیکنهایی که تعصبی نسبت به یک تیم دارن، جلوی این جور حرفارو میگیرن...:general509:
وفادار که بود از یوه و چند تیم پیشنهاد داشت تو منچستر موند
به هر حال فرگوسن هم با یه سری بازیکنا بد رفتاری میکرد مثل لنگه کفشی که به بکهام زد
کین هم خیلی دعوایه مثل خودمه :دی
کین به رییس گفته پیرمرد داهاتی تورم میزنم نمیدونم فرگی بهش چی گفته بوده
میگن پیکه خیلی ازش حساب میبره :دی به هر حال هم کین برای یونایتد تلاش کرده هم فرگوسن و هر دو اسطورن انصافا خیلی
با تعصب بود ولی خوب دیگه رد داده زده بالا بنده خدا من خیلی دوسش دارم مخصوصا وقتی با مورینیو دست نداد مورینو سر ونگر
خالی کرد :دی
سو تفاهم نشه یوقت !!

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
روی کین داره شورشو درمیاره این حاشیه ها نباید ایجاد بشه مردک احمق فکر میکنه کی هست ...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ویدال: یووه را بیشتر از پول منچستریونایتد دوست دارم!
آرتورو ویدال برای دیر حاضر شدن در تمرینات روز جمعه یوونتوس، صدهزار یورو جریمه شده و اخطار جدی دریافت کرد!
گزارش شده این بی انضباطی های ویدال که در تمرین صبح پنج شنبه و بعد از بازگشت بیانکونری ها از مادرید هم رخ داده بوده، صبر باشگاه را تا حد لبریزی رسانده است.

اینم رابطه ی ویدال با تیمی که از پول هم بیشتر دوستش داره! ظاهرا به حدی در دوست داشتن یووه غرق شده که تایم تمرینات این تیم هم یادش میره!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکر میکنم ما دیگه احتیاجی به این ویدال نداریم...
استروتمن رو ترجیه میدم دیگه!!!
بازیکن بی انضباط و بازی که ازش دیدم(شاید میخواد از تیم زودتر بره که اینجوری بازی میکنه) بی ارزشش کرده واسم...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فکر میکنم ما دیگه احتیاجی به این ویدال نداریم...
استروتمن رو ترجیه میدم دیگه!!!
بازیکن بی انضباط و بازی که ازش دیدم(شاید میخواد از تیم زودتر بره که اینجوری بازی میکنه) بی ارزشش کرده واسم...
+ استروتمن جوون تره!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
به نظرتون این همه مصدوم میدیم ما مشکل از مربی بدنسازمون نیست؟
اخه مک نیر جوون چیزیشم نشد به اون صورت
یکی از دلایل مصدومیت های زیاد میتونه تعویض سرمربی باشه. چون سرمربی ها شیوه های متفاوتی برای تمرین دادن دارن و تا بدن بازیکن ها با تمرینات جدید هماهنگ و سازگار بشه بروز یکسری مصدومیت ها تقریبا اجتناب ناپذیره. ولی در کل منم با شما موافقم. این تعداد مصدوم کمی غیر معمول بنظر میرسه!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
http://www.noorbala.com/1393/07/requested-1999-ucl-final/
فینال لیگ قهرمانان 1999 - بایرن مونیخ منچستر
champions-final.jpg

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
- رابین به دلیل مصدومیت جزئی در تمرینات اردوی هلند ممکنه نتونه برابر تیم قزاقستان و شاید حتی برابر ایرلند بازی کنه.!
- از اون طرف خبر خوب اینه که شاو دیروز با تیم زیر 21 ساله های انگلستان تمرین کرده و نباید نگران مصدومیتش بود.
- De Gea: I want Ronaldo back at Manchester United
دخیا هم ابراز امیدواری کرده که رونالدو به یونایتد باز گرده
منبع : گل

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
کین رو خیلی دوست داشتم، ولی از همون اوایل اختلاف هاش با رئیس از چشمم افتاد، درسته تعصب داشت، ولی آدم بی مغزیه، از این جور آدما هیچ وقت خوشم نیمومده، البته کینگ اریک داستانش جداس:)
در مورد روی کین متأسفانه چیزهای نامطلوب زیادی هست. مقایسهٔ سرسختی و یکدندگی سرالکس و روی کین، قیاس مع الفارقه. برای روی کین هیچ چیز یه اندازهء خودش و چیزی که قبول داشت مهم نبود. اما برای رئیس هیچ‌چیز مهم‌تر از تیم نبود. برای تیم هر کاری می‌کرد. لنگه کفش به سمت بکهام پرت می‌کرد و بازیکن‌هایی که به جشن تولد بچهٔ بکهام رفته بودند را یک لیف و کیسهٔ حسابی می‌کشید. در رختکن چنان توی صورت بازیکن‌ها فریاد می‌کشید که تف و ادامسش ... :general612:

اما بیرون، همیشه حامی بازیکنان بود. بعد از لات‌بازی مشهور کینگ اریک، ضمن حمایت از محرومیتش، تمام قد پشت سرش ایستاد و گفت یک روز هم او را از تیم جدا نخواهد کرد. وقتی فردیناند رو به جرم دوپینگ محکوم کردند، از تیم ملی بیرونش کردن و خلاصه مطبوعات داشتند نابودش می‌کردند، سر الکس گفت ریو بازیکنیه که منچستر هیچ‌وقت اون رو از دست نخواهد داد. وقتی همین روی کین از ناحیه عضلات شکم آسیب دید و نمی تونست بیش از بیست سی دقیقه بازی کنه، رئیس بیرون نگذاشتش. حمایتش کرد و درست به همون اندازه که اون تحملش رو داشت، تو تمرینات شرکتش می‌داد و اغلب نیمهٔ دوم می‌فرستادش به زمین. اما وقتی کین جو تیم رو با بداخلاقی‌ها و ناسازگاری‌های خودش به هم ریخت، از تیم کنار گذاشته شد.

من روی کین رو دوست دارم. کاپیتان تیمم بوده و به حدی حضورش موجب دلگرمی بود که هیچ‌وقت جای خالی‌اش پر نشد. اما حضور ۱۲سالهٔ او نشانهٔ وفاداریش نیست (و کیروش حق داشت). روی کین تو منچستر موند چون چه جایی بهتر از اونجا می‌تونست وجود داشته باشه. بازی در این باشگاه رویای کدوم بازیکنی نیست؟

کین وفادار نبود چون وقتی از منچستر رفت، در هر فرصتی به منچستر، سرالکس و بقیه تاخت. همین کار رو در آستانهٔ جام‌جهانی با تیم کشورش انجام داد و ایرلند رو تنها گذاشت. مثل همیشه هم، هیچ‌وقت ابراز پشیمونی نکرد. یکبار هم که این کار رو کرد، حالا حرفش رو پس گرفته!

مقایسه کنید به کتاب خاطرات این دو نفر. سر الکس در بخش روی کین، تصمیم برای خاتمهٔ کار با کین رو یکی از سخت‌ترین و دردناک‌ترین لحظات کاریش میدونه و میگه که این‌یکی از بدترین بخش‌های کار مربیگریه. آرزو میکنه که کاش کین این رومی‌فهمیده و میگه، البته اون این رو نمی‌فهمه، متاسفانه. :(

اما روی کین در همون فیلم مشهور، وقتی ازش می‌پرسند که بزرگ‌ترین مربی زندگیش کی بوده، انگار از اول منتظر این سوال بوده، بدون مکث میگه برایان کلاف. مجری و پاتریک ویرا یکذرع از جا می‌پرند و مجری می‌پرسه، فکر کردم میگی سر الکس فرگوسن. کین لب ورمیچینه و میگه، جواب سوالتون رو دادم.

چی بگم. این عوضی خیلی دوست داشتنیه. از بس باهاش خاطرات خوب داریم. لعنتی! ضمن این که با کامران موافقم. اون دست ندادنش با مورینیو، خیلی خیلی خیلی چسبید.

Last edited by a moderator:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
حالا که دیگه تبریکات تموم شد بیاید نظر بدین ببینیم این مشکل خط دفاعی رو چجوری میشه حل کرد واقعا؟! ببینید الان دفاع های ما نبردهای تن به تن رو تقریبا خوب انجام میدن،تو کار گروهی با هم ضعیف هستن بیشتر،این مشکل رو چجوری باید حل کرد؟آیا گذر زمان و در کنار هم بازی کردن هماهنگشون میکنه؟یا باید یه فکر دیگه ای برداشت؟
همون جور که اصلان گفت هم باید ثبات داشته باشیم هم تجربه تو 2 مدافع وسط. اگه بتونیم برای اکثر بازی ها 2 بازیکن ثابت داشته باشیم میتونیم نتایج بهتری از نظر عملکرد دفاعی بگیریم.
-----------
خیلی خوشحالم که میبینم ونگال خوب داره به جوون ها میدون میده. تو پیش فصل ریس جیمز خیلی خوب بازی کرد و مسلما اگه روخو و شاو مصدوم بودن فرصت بازی بهش می رسید.
بلکت و مک نیر هم خوب بهشون بازی رسید و عملکرد خوبی هم داشتن. تورپ ، مایکل کین ، لینگارد و ویلسون هم تونستن دقایقی بازی کنن.( و قطعا همه این بازیکن ها با تیم اصلی تمرین کردن که خیلی مهمه)
با اینکه هزینه زیادی برای جذب بازیکن کردیم ولی همچنان داریم از بازیکن های آکادمی استفاده می کنیم.
ولی یه مساله ای خیلی ناراحتم می کنه و اون هم اینه که خیلی به یانوزای بازی نرسیده. امیدوارم این موضوع باعث نشه که بخواد بره چون واقعا با استعداده این بشر.

راستی هنریکه که هت تریک کزده.
تیم زیر 21 سال هم با هت تریک ویل کین و 1 گل از weir بازی 2-0 باخته رو 4-2 از Accrington Stanley میبره.

roony

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
az roony baiid bud in khata k kart ghermez gereft albate nadasht, dg bayad naghshe y kapiitano kamel anjam bede.

بالا