hassan.Sabbah
Registered User
گللللللللللللللللللللللللللللللللل اول جیمزززززز
Sent from my iPhone using Tapatalk
کار خیلی سختیه این فصل. اما این 4 بازی رو قبول کنیم در کنار بی برنامگی ، بدشانس هم بودیم.
بازی دوم اگه پوگبا پنالتی رو گل میکرد برده بودیم.
بازی سوم روی ضعف سر زنی لیندلوف گل خوردیم. اما بازهم پنالتی از دست دادیم و بعد اون سوتی بد دخه آ
و این بازی هم باز روی ضعف سر زنی لیندلوف گل خوردیم و در خط حمله ضعیف بودیم.
به نظر من در بازی بعد آنخل گومز رو باید جا لینگارد بازی بده. پوگبا رو یه خط بیاره جلو. توانزبه رو بذاره جا لیندلوف.
به نظر من شاید بهتر باشه پست لیندلوف عوض شه. اینطور که پیداست مدافع خوبی حداقل در جزیره نمیشه.
میسون گرینوود رو بذاره جا رشفورد.
من فکر میکنم اگه این تغییرات تاکتیکی رو انجام بده منچستر بهتری شاهد خواهیم بود.
گومز مگه مصدوم نشد تو بازی زیر 23 سال ها؟کار خیلی سختیه این فصل. اما این 4 بازی رو قبول کنیم در کنار بی برنامگی ، بدشانس هم بودیم.
بازی دوم اگه پوگبا پنالتی رو گل میکرد برده بودیم.
بازی سوم روی ضعف سر زنی لیندلوف گل خوردیم اما بازهم پنالتی از دست دادیم و بعد اون سوتی بد دخه آ
و این بازی هم باز روی ضعف سر زنی لیندلوف گل خوردیم و در خط حمله ضعیف بودیم.
به نظر من در بازی بعد آنخل گومز رو باید جا لینگارد بازی بده. پوگبا رو یه خط بیاره جلو. توانزبه رو بذاره جا لیندلوف.
به نظر من شاید بهتر باشه پست لیندلوف عوض شه. اینطور که پیداست مدافع خوبی حداقل در جزیره نمیشه.
میسون گرینوود رو بذاره جا رشفورد.
من فکر میکنم اگه این تغییرات تاکتیکی رو انجام بده منچستر بهتری شاهد خواهیم بود.
مشکلش مصدومیت مچ پاست که البته گفتن به بازی بعدی یونایتد می رسه.پول پوگبا رسما از لیست تیم ملی فرانسه خط خورد، این خبر عالیه پوگبا قطعا این فصل در یونایتد بزور میمونه و فصل بعد میره اما اون چیزیکه مهمه حالا میفهمه با منگول بازی و قدم زدن تو زمین و بیخیالی نه جایی تو تیم ملی فرانسه داره و نه فصل بعد تیمی جذبش خواهد کرد و نه اسپانسرهای تبلیغاتیش دیگه ساپورتش میکنند، بزودی میفهمه که باید حرفهای رفتار کنه
فک میکنم آخرین شانسمون باشه برا تاپ4، البته اگه همین الانشم دیر نشده باشه. فردا هم بخوایم امتیاز از دست بدیم دیگه کامل میشه بیخیال شد لیگولوک شاو، مارسیال و پوگبا مصدومانی هستند که بازی سخت فردا مقابل لستر قطعا نخواهند رسید.
اشلی یانگ که جایگزین شاو خواهد بود اما در غیاب پوگبا و مارسیال باید ببینیم اوله چطور تیم رو روانه میدان خواهد کرد.
فک میکنم آخرین شانسمون باشه برا تاپ4، البته اگه همین الانشم دیر نشده باشه. فردا هم بخوایم امتیاز از دست بدیم دیگه کامل میشه بیخیال شد لیگو