• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه شغل میخوام

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
کسی میدونه این کارهای طراحی بنر و کارت ویزیت و غیره رو اگه بخوام سفارش بگیرم تو خونه انجام بدم درآمدی داره یانه؟ اگر کسی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه
اصلا میشه به عنوان یه شغل روش حساب کرد؟

درامد که داره ، ولی باید بازریابی کنی
من رفیقم توی این کاره
ولی خب چیزه زیادی براش نمیمونه
در حد خرجو مخارجشه

اگه بخای بصورت حرفه ای هم کار کنی که باید ی دفتر بگیری که اونم بیشتر درامدت میره پای اجاره

البته میتونی کار چاپ هم انجام بدی
یعنی هم طراحی هم چاپ که میدی چاپ خونه

ولی خب الان دست زیاد شده

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
درامد که داره ، ولی باید بازریابی کنی
من رفیقم توی این کاره
ولی خب چیزه زیادی براش نمیمونه
در حد خرجو مخارجشه

اگه بخای بصورت حرفه ای هم کار کنی که باید ی دفتر بگیری که اونم بیشتر درامدت میره پای اجاره

البته میتونی کار چاپ هم انجام بدی
یعنی هم طراحی هم چاپ که میدی چاپ خونه

ولی خب الان دست زیاد شده
ممنون از پاسختون با این اوصاف نمیشه زیاد روش حساب کرد

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
تاپیک اینقد شلوغ شد که همشو نخوندم
اگه پیشنهادم تکراریه ببخشید.

آقا اگه زبانت خوبه برو تو کار ترجمه
اگه برگی 2000 تومن بگیری و مثلا اگه روزی 7-8صفحه هم ترجمه کنی.روزی 15تومن.یا به عبارتی ماهی 450 میشه.البته اگه پشتکار داشته باشی خیلی بیشتراز این هم گیرت میاد
مشتری یابیش هم خیلی راحته.چندتا برگه A4 پرینت بگیر و تو دانشگاه ها و کتابخونه های عمومی بچسبون.به چند تا کتابخونه هم شمارتو بده و بگو اگه کسی کار ترجمه خواست میتونی انجام بدی(که معمولا یه درصدی هم باید به اونها هم بدی)
کار راحتیه و میتونی هرجا(خونه.پارک.و...)هر موقع زمان داشتی کارتو انجام بدی.اصلا هم به آدم فشار نمیاد
من خودم تجربه اینکار رو داشتم و ازش راضی بودم

RAYAN4

Registered User
لایک‌ها
1
اساتید گرامی
همینجور که دارین برای جناب نصاب کار پیدا میکنین یه کاری هم به من پیشنهاد بدین ماهی 200-300 درآمد داشته باشه،توانایی های زیر رو هم دارم اما بنا به دلایلی نمیتونم جایی کار کنم!

-مسلط به شبکه Lan و Wan
-مسلط به ویندوز سرور 2003 و 2008
-تسلط نسبی به بانک های اطلاعاتی SQL
-تسلط نسبی به لینوکس
-مسلط به شبکه های بیسیم
-مسلط به سیتمهای مونیتورینگ
-مسلط به طراحی و نصب سیستمهای حفاظتی و مخابراتی(دوربین های مدار بسته و باز،سیستمهای سانترال)
-سرعت تایپم خیلی خوبه
-زبانم بدک نیست.
-طراحی با فتوشاپ بلدم اما چون یه کمی اعصابم جا نیست طرفش نمیرم.

به نظر خودم شرکتی باشه که توی زمینه فناوری که دورکاری قبول کنه بدک نباشه،ضمنا بیمه هم احتیاج ندارم.
والبته یه شرکت هم خودم دارم که تقریبا ورشکست شده فعلا یه بدبختی داره ادارش میکنه خدمات هوشمند و وایرلس و ADSL میده اما کلا 8-9 میلیون میارزه!

حدود 15 سال هم سابقه دارم،کارمو با شاگردی شروع کردم مونتاژ سیستم و نصب ویندوز و اینجور چیزا.
فکر نکنین آدم اسکلی هستما،شرایطم ویژه اس.

ممنون

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
اساتید گرامی
همینجور که دارین برای جناب نصاب کار پیدا میکنین یه کاری هم به من پیشنهاد بدین ماهی 200-300 درآمد داشته باشه،توانایی های زیر رو هم دارم اما بنا به دلایلی نمیتونم جایی کار کنم!

-مسلط به شبکه Lan و Wan
-تسلط نسبی به لینوکس
-مسلط به شبکه های بیسیم
-مسلط به طراحی و نصب سیستمهای حفاظتی و مخابراتی(دوربین های مدار بسته و باز،سیستمهای سانترال)
-سرعت تایپم خیلی خوبه
-زبانم بدک نیست.

به نظر خودم شرکتی باشه که توی زمینه فناوری که دورکاری قبول کنه بدک نباشه،ضمنا بیمه هم احتیاج ندارم.
والبته یه شرکت هم خودم دارم که تقریبا ورشکست شده فعلا یه بدبختی داره ادارش میکنه خدمات هوشمند و وایرلس و ADSL میده اما کلا 8-9 میلیون میارزه!

حدود 15 سال هم سابقه دارم،کارمو با شاگردی شروع کردم مونتاژ سیستم و نصب ویندوز و اینجور چیزا.

ممنون

ماهی 300 تومان !!!! ای بابا !! واقعا 1 ماه میخوای کار کنی واسه 200 تا 300 تومان ؟

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
داداش از همینجا بهت نصیحت میکنم که این جور سایتی نزن!!!! پشیمان میشی آخرش و پولتم که پریده رفته!!!
اصلا کلا از فضای شغلهای اینترنتی فاصله بگیر بیا توی دنیای واقعی که واسه خودت چیزی بشی!!
کدوم ایرانی الان یک سایت زده که بشه مثلا میلیاردر؟ حالا خارجیها رو بگی یه چیزی مثلا طرف فیسبوک میزنه یوتیوب میزنه ebay میزنه و به جایی میرسه ولی ایرانیای داخل چی؟ به کجا رسیدن؟ واسه همینه که میگم بیخیالش شو!!
سایت ایده میخواد و تیم طراحی درست و حسابی و سرمایه درست و حسابی که تا بخوای اینها رو جور کنی پیر شدی!!
شوما کار نمیخان یچیزی میخای لوله قلیون بگیری دستت و هی بچاقی سر برجم بیان 10 میلیون بگذارن تو جیبت بگن قابلتو نداره
کدوم ایرانی الان یک سایت زده که بشه مثلا میلیاردر؟
شما میلیارد نمیخاد بشی نمونش زیاده یدونش رو برات مثال میزنم تابناک و..

RAYAN4

Registered User
لایک‌ها
1
ماهی 300 تومان !!!! ای بابا !! واقعا 1 ماه میخوای کار کنی واسه 200 تا 300 تومان ؟

فعلا با شرایط خاصی که دارم بیشتر احتیاج ندارم و گرنه با همه این کارهایی که بلدم بیشتر از اینا میشه درآورد.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
شوما کار نمیخان یچیزی میخای لوله قلیون بگیری دستت و هی بچاقی سر برجم بیان 10 میلیون بگذارن تو جیبت بگن قابلتو نداره

شما میلیارد نمیخاد بشی نمونش زیاده یدونش رو برات مثال میزنم تابناک و..

منم قدیما مثل تو فکر میکردم.:)
ادامه بده یه چیزی میشی واسه خودت.:rolleyes:

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان من اکثر شغلهایی که دوستان گفتند رو تحقیقات کردم و دیدم که جالب نیستند.
برای مثال پرورش قارچ باید با سرمایه بالا و فضای زیادی وارد شد و در فضای کم و اینا جالب نمیشه و تازه توی محیط کوچیک با تولید کن حداقل 5 6 تومن سرمایه لازمه + دردسر زیاد و فروشش به سوپر مارکتها!!! ولی اگه با سرمایه مثلا 200 تومن و فضای زیاد وارد بشید میتونید صادر کنید و درآمد زیادی داشته باشید.:)
کارت شارژ هم که توش سود نیست و سر هر شارژ مثلا 30 تا تک تومنی سود میبری!!!!
سیگار فروشی هم که فقط سودش توی قاچاقه که اونم دردسر و ریسک فوق العاده بالایی داره و اگر بگیرنت کل جنست که میپره باید دو برابرش هم جریمه بدی!!!:)
مترجمی هم که متاسفانه تخصصشو ندارم.:(
لابراتورار هم که اعدامه.:lol:
در زمینه اینترنت هم موافقم که چیز جالبیه ولی اونم به سرمایه احتیاج داره و اگر بدون سرمایه بخوای کار کنی چیز جالبی نمیشی.:D
در این زمینه ها که گفتم اگه خواستین مشاوره هم میدم.:lol:
___________________________________________________________________________________________
من یک شغل میخوام که ثابت باشه و ماهی حداقل 500 و حداکثر خداد تومن دربیاد.:D

moh1370

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان من یک شغل سراغ دارم و خودمم هم این کارو انجام میدم اگه روزی البته شبا 2الی 3 ساعات بشینی پای اینترنت 25 تومن کمه کمش میتونی کاسب شی البته باید زرنگ باشی و تایپ و روابط عمومی در حد عالی باشه
هر کی میخاد من این کارو میتونم براش را بندازم
پ.خ بدین! :rolleyes:

سلام دوست عزیز
لطف می کنی بیشتر توضیح بدی؟

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان من اکثر شغلهایی که دوستان گفتند رو تحقیقات کردم و دیدم که جالب نیستند.
برای مثال پرورش قارچ باید با سرمایه بالا و فضای زیادی وارد شد و در فضای کم و اینا جالب نمیشه و تازه توی محیط کوچیک با تولید کن حداقل 5 6 تومن سرمایه لازمه + دردسر زیاد و فروشش به سوپر مارکتها!!! ولی اگه با سرمایه مثلا 200 تومن و فضای زیاد وارد بشید میتونید صادر کنید و درآمد زیادی داشته باشید.:)
کارت شارژ هم که توش سود نیست و سر هر شارژ مثلا 30 تا تک تومنی سود میبری!!!!
سیگار فروشی هم که فقط سودش توی قاچاقه که اونم دردسر و ریسک فوق العاده بالایی داره و اگر بگیرنت کل جنست که میپره باید دو برابرش هم جریمه بدی!!!:)
مترجمی هم که متاسفانه تخصصشو ندارم.:(
لابراتورار هم که اعدامه.:lol:
در زمینه اینترنت هم موافقم که چیز جالبیه ولی اونم به سرمایه احتیاج داره و اگر بدون سرمایه بخوای کار کنی چیز جالبی نمیشی.:D
در این زمینه ها که گفتم اگه خواستین مشاوره هم میدم.:lol:
___________________________________________________________________________________________
من یک شغل میخوام که ثابت باشه و ماهی حداقل 500 و حداکثر خداد تومن دربیاد.:D

اگه پیدا کردی به منم بگوو

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
اگه پیدا کردی به منم بگوو

تو هم که همش ساز ناسازگاری میزنی!!!:lol:
هر پستی که من میزنم تو هی میگی پیدا کردی به منم بگو.:lol:
پیدا که میشه ولی به سختی.
اگر سرمایه داشتم الان توی این تاپیک نبودم ولی چون ندارم باید کاری پیدا کنم که سرمایه بشه جور کرد.

hossein206

Registered User
لایک‌ها
10
اگه زبون توضیح دادن داری بم پی ام بده تا یه کار خوب بهت معرفی کنم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اساتید گرامی

-مسلط به شبکه Lan و Wan
-تسلط نسبی به لینوکس
-مسلط به شبکه های بیسیم
-سرعت تایپم خیلی خوبه
-زبانم بدک نیست.

ممنون

با این همه تخصصی و توانایی که داری حداقل باید ماهی 700 گیرت بیاد
با این شرکتهایی که در زمینه تخصصت کار میکنن مکاتبه کن نیمه وقتم کار کنی حتی دو جا بازم حداقل کار مربوط به تخصصت رو انجام دادی !
اما واقعا متاسفم که با این همه تخصص دنبال کار هستی
انشاا... که زودتر یه کار باد درامد خوب پیدا کنی
شما رو می بینم با خودم میگم چرا من به ماهی 2 تومن هم راضی نمیشم!

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
منم قدیما مثل تو فکر میکردم.:)
ادامه بده یه چیزی میشی واسه خودت.:rolleyes:
شوما به کشت قارچت برس تو زمین چمن :lo
پروژه ی ptc و سایر پروژه ها استعداد و پشتکار میخاد که متاسفانه u نداری
موفق باشی

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
تاپیک رو دنبال میکنم.
دوست عزیز nasab ببین تو آگهی های کاری، کار توضیع کننده و فروشنده محصولات شرکتی و برندها، زیاد برخوردم یه نگاه بکنی بد نیست.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
تاپیک رو دنبال میکنم.
دوست عزیز nasab ببین تو آگهی های کاری، کار توضیع کننده و فروشنده محصولات شرکتی و برندها، زیاد برخوردم یه نگاه بکنی بد نیست.

داداش منظورت همون بازاریابی هست؟ یا چیز دیگه؟
خودت هم تا حالا تجربه داشتی؟

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
ویزیتوری، بازاریابی هم شاید بهش بگن، نه والا من تجربه حرفه ای نداشتم، ولی بهتره از خود ویزیتور های شرکتی بپرسی چطور کاریه.

بالا