• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Jun Fan Jeet Kune Do (کارشناس متخصص استاد آبتین)

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
تکنیکی در سانشو است اگه حریف ضربه بزنه با دست میتونی پاشو بگیری و با پات اون یکی پاش که روی زمینه رو درو کنی

در جیت کان دو بروس لی فنی رو اجرا که اگه کسی اینجوری پاتو گرفتن با چرخش 270 درجه بزنی توی صورت حریف

واقعا که جیت کان دو نظیر نداره

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
تکنیکی در سانشو است اگه حریف ضربه بزنه با دست میتونی پاشو بگیری و با پات اون یکی پاش که روی زمینه رو درو کنی

در جیت کان دو بروس لی فنی رو اجرا که اگه کسی اینجوری پاتو گرفتن با چرخش 270 درجه بزنی توی صورت حریف

واقعا که جیت کان دو نظیر نداره

البته natars جان زیرگیری های سانشو زیاد و در عین حال بسیار کاربردی هست مثلا در یکی از فنون شما با گرفتن پای حریف و تنها با حرکت دست خود قادر خواهید پای حریف رو بشکنید ..
البته در این که جیت کاندو توسط نابغه هنرهای رزمی جهان هنرو سبکی بسیار خوب هست شکی نیست

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
البته natars جان زیرگیری های سانشو زیاد و در عین حال بسیار کاربردی هست مثلا در یکی از فنون شما با گرفتن پای حریف و تنها با حرکت دست خود قادر خواهید پای حریف رو بشکنید ..
البته در این که جیت کاندو توسط نابغه هنرهای رزمی جهان هنرو سبکی بسیار خوب هست شکی نیست

اینو میدونم که ساندا در ارتش چین هم تعلیم داده میشه
ولی کونگ فو نقطه ضعف هایی داره
بروس لی گفته بود هرکسی بتونه به من ضربه بزنه و من نتونم از خود دفاع و حمله کنم اعلام میکنم که جیت کان دو کاربردی نیست
دقت کردید شکارچی با اسلحه شخصی رو نشونه میگیره بزنه اگر اون شخص بصورت احتمال تصادفی موقعیت بدنی خودشو ثانیه ای جابجا کنه احتمال تیر خورن بهش صفر میشه
جیت کان دو در مبارزه در واقع جنگ ثانیه هاست

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دست شما درد نکنه دیگه یعنی ما فرق زبان مادری و فرانسه رو متوجه نمیشیم؟;)
این هم برای اثبات حرفم:santa::

باشگاه واقعی بروسلی

منظورم دوبله ی فرانسوی بود آقا مرتضی :)

فیلمی که لینکش را گذاشتید یک سریال آمریکایی است که از انگلیسی به فرانسه دوبله کرده اند.

سو تفاهم شد.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
عذر میخوام شما الان جیت کاندو کار میکنید ؟ بعد یک سوال دیگه اینکه با توجه به اینکه کیک بوکس و سانشو هردو در یک سبک و تقریبا یک تکنیک هستند فقط فرق اونها در اینه که در سانشو زیرگیری وجود داره اما در کیک بوکس خیر فکر نمیکنید برای مبارزه سانشو بهتر باشه
ممنون از راهنمایی های خوبتون

بله کار می کنم البته اینجا پارتنری ندارم متاسفانه.

بله، خواهش می کنم، موافقم با شما، سانشو بهرحال برتری دارد در زمینه تکنیک های گلاویزی. شخصا علاقه دارم به این تکنیک ها.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اینو میدونم که ساندا در ارتش چین هم تعلیم داده میشه
ولی کونگ فو نقطه ضعف هایی داره
بروس لی گفته بود هرکسی بتونه به من ضربه بزنه و من نتونم از خود دفاع و حمله کنم اعلام میکنم که جیت کان دو کاربردی نیست
دقت کردید شکارچی با اسلحه شخصی رو نشونه میگیره بزنه اگر اون شخص بصورت احتمال تصادفی موقعیت بدنی خودشو ثانیه ای جابجا کنه احتمال تیر خورن بهش صفر میشه
جیت کان دو در مبارزه در واقع جنگ ثانیه هاست
ممنون از شما.

صحبت شما من رو یاد نکته ای انداخت. ریتم شکسته یا همان Broken Rhythm.

معمولا دو مبارز تمایل دارند حرکات منظمی داشته باشند. کسی هجوم می آورد، دیگری عقب نشینی می کند. کسی مشت می زند دیگری دفاع می کند و برعکس اینها.

این حرکات در یک به اصطلاح whole-beat اجرا می شوند. اگر شما بتوانید این ریتم یکنواخت را به یک ریتم تصادفی تبدیل کنید، حریف قادر به پیش بینی و عکس العمل نخواهد بود. برای این منظور می توانید به طور half-beat حرکت کنید و ...

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
منظورم دوبله ی فرانسوی بود آقا مرتضی :)

فیلمی که لینکش را گذاشتید یک سریال آمریکایی است که از انگلیسی به فرانسه دوبله کرده اند.

سو تفاهم شد.
ببخشید فکر کردم منظورتون دوبله به فارسی هست.
تعجب کردم بروسلی فرانسه هم بلد باشه.چون زبون سختیه و یاد گرفتنش زمانبره.این سریال اسمش چیه؟ در دسترس هست؟

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
جناب آبتین درباره ی علت مرگ بروسلی هنوز به هیچ نتیجه ی درستی نرسیدم.اصلا علتش مشخص شده؟ عاملین مرگش و کلا در این خصوص اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیارمون بذارید. تشکر فراوان

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
جناب آبتین درباره ی علت مرگ بروسلی هنوز به هیچ نتیجه ی درستی نرسیدم.اصلا علتش مشخص شده؟ عاملین مرگش و کلا در این خصوص اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم در اختیارمون بذارید. تشکر فراوان

چیزی که به طور رسمی بیان شد مرگ بر اثر حساسیت دارویی بود.

اما شخصا بنا به دلایلی اعتقاد دارم لی به قتل رسیده.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ببخشید فکر کردم منظورتون دوبله به فارسی هست.
تعجب کردم بروسلی فرانسه هم بلد باشه.چون زبون سختیه و یاد گرفتنش زمانبره.این سریال اسمش چیه؟ در دسترس هست؟

خواهش می کنم آقا مرتضا.

نه بروس لی فرانسوی نمی دانست.

این سریال نامش Ironside هست. اما بروس لی همین یک سکانس رو در آن بعنوان مهمان حضور داشت...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

من هم با شما موافقم بروسلی احتمالا دچار مرگ طبیعی نشده جالب اینجاست که چند وقت بعد پسر بروسلی هم به طور اتفاقی با اسلحه سر یک صحنه فیلم کشته میشه
نمیشه این موضوع رو قبول کرد که اینها همه طبیعی بوده با توجه به اینکه بروسلی دشمن زیاد داشته

sanaz_naz080

Registered User
لایک‌ها
34

سلام
امکانش هست دلایلتون رو بگید

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
چیزی که به طور رسمی بیان شد مرگ بر اثر حساسیت دارویی بود. اما شخصا بنا به دلایلی اعتقاد دارم لی به قتل رسیده.
تو یه مجله خوندم پزشکی قانونی اعلام کرده بود تعدادی از رگ های عضلات سینه ی بروسلی دچار پارگی شده و احتمالا بخاطر اصابت ضربه ی مرگ که رزمی کاران حرفه ای برای کشتن استفاده میکنن که مضروب ظرف سه روز میمیره.نمیدونم چقدر صحت داره.

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
خواهش می کنم آقا مرتضا.

نه بروس لی فرانسوی نمی دانست.

این سریال نامش Ironside هست. اما بروس لی همین یک سکانس رو در آن بعنوان مهمان حضور داشت...
پس از نظر ما که عشق بروسلی هستیم فقط اون یه سکانس ارزش دیدن داره و بقیه ی فیلم،مالی نیست:D

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
تو یه مجله خوندم پزشکی قانونی اعلام کرده بود تعدادی از رگ های عضلات سینه ی بروسلی دچار پارگی شده و احتمالا بخاطر اصابت ضربه ی مرگ که رزمی کاران حرفه ای برای کشتن استفاده میکنن که مضروب ظرف سه روز میمیره.نمیدونم چقدر صحت داره.

نه آقا مرتضی. این مطلب صحت نداره :) تا سال ها بعد از مرگ بروس لی حجم داستان های ساختگی و حواشی که درباره اش گفته می شد، فوق العاده زیاد بود (البته هنوز هم تموم نشده!)
از اعتیاد او به ماری جوانا گرفته تا سامورایی باستانی ای که در عالم رویا به سراغ لی می اومد و هر بار او را شکست می داد ...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
حالا که بحث رسید به بروسلی یه سوال هست که همیشه توی ذهنم بوده بروسلی که با بزرگان سبک های دیگه مبارزه میکرد ، با وجود اینکه با اویاما توی یک دوره بودن اما هیچ وقت با هم مبارزه نکردن

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
حالا که بحث رسید به بروسلی یه سوال هست که همیشه توی ذهنم بوده بروسلی که با بزرگان سبک های دیگه مبارزه میکرد ، با وجود اینکه با اویاما توی یک دوره بودن اما هیچ وقت با هم مبارزه نکردن
فکر کنم استاد اویاما برنده میشد

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
فکر کنم استاد اویاما برنده میشد

درسته استاد اویاما بعنوان بنیان گذار کیوکوشین بسیار قوی بودند ولی هوش استاد بروس لی رو هم دست کم نگیرید
اگر بخوام بروس لی رو توصیف کنم ایشان برای مقابله با هر روشی یک بی روشی داشتند و برای هر بی روشی یک روشی داشتند

بالا