دوستان من درباره مبارزه اویاما و بروسلی زیاد شنیدم که اویاما پیشنهاد مبارزه داد اما بروسلی قبول نکرد حتی توی اینترنت هم که الان سرچ کردم به نظر شما این شایعه هست یا واقعیت؟
ترین گرامی، لینکی از آن مطلب دارید؟
از نظر تکنیک و تاکتیک،بروسلی واقعا اعجوبه بود اما:درسته استاد اویاما بعنوان بنیان گذار کیوکوشین بسیار قوی بودند ولی هوش استاد بروس لی رو هم دست کم نگیرید
اگر بخوام بروس لی رو توصیف کنم ایشان برای مقابله با هر روشی یک بی روشی داشتند و برای هر بی روشی یک روشی داشتند
من این رو توی سایت میهن دانلود (برای دانلود مستند هنر رزمی بروسلی ) در صحبت های کاربران خوندم بعد که سرچ کردم یک مورد دیگه هم توی یکی از فروم ها بود که حتی خود طرفدارای بروسلی هم این رو می گفتن قبلا هم شنیده بودم اما خودم این رو یک شایعه مثل هزارتاشایعه دیگه ای که برای بروسلی ساختن میدونم.... اما الان سایت موثقی رو که این رو تایید کنه ندیدم
از نظر تکنیک و تاکتیک،بروسلی واقعا اعجوبه بود اما:
1-بروسلی نمیتونست تمام ضربات حریف رو رد یا دفاع کنه.بعضی از ضربات به بروس برخورد میکرد.
2-قدرت ضربات استاد اویاما به طرز وحشتناکی زیاد بود طوریکه با ضربه ی دست،گاوهای وحشی رو میکشت.در کمیته های صد نفره ای که داشت،خیلی از حریفهاش رو فقط با یه ضربه ی سوکی شکست داد.
نتیجه:تصور کنید یکی از ضربات استاد اویاما به بروس اصابت میکرد.به نظرتون چه اتفاقی می افتاد؟
فرمایش شما صحیح.ولی در مورد استقامت چطور؟ استاد اویاما_خودتون بهتر از من میدونید_در اون کمیته ی سه روزه ی معروف در شرایطی به مبارزه ادامه میداد که ضربه های زیادی رو از حریفهاش دریافت کرده بود و مجروح شده بود ولی باز هم مبارزه میکرد.یعنی به نظر شما نمیتونست در برابر ضربات بروس مقاومت کنه؟خب تحلیل جالبی بود آقا مرتضی.
بنده هم یک تحلیل مختصری عرض کنم.
اول باید گفت که مبارزه ای در این سطح واقعا قابل پیش بینی نیست. این افراد رزمی کاران عادی نبودند ...
یک نکته.
مفهوم "جیت کان" یا "جیت دا" را به خاطر دارید؟ بروس لی این تکنیک را به کمال رسانده بود. این سخت ترین شکل دفاع است. دفاع هجومی.
زمانی که به حمله فکر می کردید او این را می دانست و به شما ضربه می زد.
صرف نظر از مفهوم جیت دا، کسانی که در برابر لی قرار می گرفتند یک تجربه ی مشترک داشتند؛ آنها ضربات بروس لی را نمی دیدند!
با احترام به اویامای بزرگ، من بروس لی را پیروز می دانم.
فرمایش شما صحیح.ولی در مورد استقامت چطور؟ استاد اویاما_خودتون بهتر از من میدونید_در اون کمیته ی سه روزه ی معروف در شرایطی به مبارزه ادامه میداد که ضربه های زیادی رو از حریفهاش دریافت کرده بود و مجروح شده بود ولی باز هم مبارزه میکرد.یعنی به نظر شما نمیتونست در برابر ضربات بروس مقاومت کنه؟
فقط کیوکوشین؟ مگه با اساتید سبک های دیگه هم مبارزه نمیکرد؟ (چه گیری دادم من! )کمیته سه روزه بسیار سخت بوده بدون شک، اما مبارزاتی در قالب کیوکوشین بوده است و با قوانینی خاص. طبیعتا افراد به چشم، بیضه و غیره ضربه نمی زدند.
فقط کیوکوشین؟ مگه با اساتید سبک های دیگه هم مبارزه نمیکرد؟ (چه گیری دادم من! )
فقط کیوکوشین؟ مگه با اساتید سبک های دیگه هم مبارزه نمیکرد؟ (چه گیری دادم من! )
راستش دعوت اویاما از بروس لی برای مبارزه شایعه ست. ممنونم از توضیحتون.
کمیته سه روزه بسیار سخت بوده بدون شک، اما مبارزاتی در قالب کیوکوشین بوده است و با قوانینی خاص. طبیعتا افراد به چشم، بیضه و غیره ضربه نمی زدند.
جالبه
شما خیلی مطمئن صحبت میکنید و هیچ دلیلی هم برای حرفاتون نمیارید
اون بنده خدا چندتا سایت و دلیل و ... اورد ولی به خودشون اجازه نداد که قطعی بگه دعوت به مبارزه ای بوده یا نه بعد شما قاطع میگی شایعه ست؟؟!!!!
اما به نظر من اگه مسابقه ای صورت میگرفت بی شک سوسای اویاما پیروز بود
همونطور که اون دوستمون گفت بروسلی در مبارزاتش ضربه میخورد و به اگه ضربه سوسای بهش میخورد بعید میدونم دوام میاورد
و اینکه اگه هم بروسلی ضربه ای میزد با اون کتک خوری بالای سوسای(قدرت مبارزه با سیصد نفر در سه روز! ) فکر نکنم آسیبی به سوسای میرسید
اما در کل بعید میدونم اگه مبارزه ای بود بروسلی شرکت میکرد چون با شرکت در مسابقه و باخت دیگه اون محبوبیت خودشو از دست میداد
(اینها همه نظر من بودند و دیگر هیچ!!!! )
جالبه
اون بنده خدا چندتا سایت و دلیل و ... اورد ولی به خودشون اجازه نداد که قطعی بگه دعوت به مبارزه ای بوده یا نه بعد شما قاطع میگی شایعه ست؟؟!!!!
همونطور که اون دوستمون گفت بروسلی در مبارزاتش ضربه میخورد و به اگه ضربه سوسای بهش میخورد بعید میدونم دوام میاورد
و اینکه اگه هم بروسلی ضربه ای میزد با اون کتک خوری بالای سوسای(قدرت مبارزه با سیصد نفر در سه روز! ) فکر نکنم آسیبی به سوسای میرسید
اما در کل بعید میدونم اگه مبارزه ای بود بروسلی شرکت میکرد چون با شرکت در مسابقه و باخت دیگه اون محبوبیت خودشو از دست میداد
جالبه
من هم با ایشون موافقم در یک مبارزه قطعا دوطرف بهم ضربه میزنند و شانس استاد اویاما بیشتر بوده هرچند با که با توجه به شگردهای فایترها در مبارزه آزاد هرگز نمی توان به طورقطع در این مورد نظر داد
نظر شما و سایر دوستان محترم است.
بنده پیشتر نظرم را درباره کیوکوشین و روش مبارزه اش مطرح کرده ام.
مطمئنا شما در این بحث از من اطلاعات زیادتری دارید
نظر شما برای من محترم و از ابراز نظر شما ممنونم