• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Jun Fan Jeet Kune Do (کارشناس متخصص استاد آبتین)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان من درباره مبارزه اویاما و بروسلی زیاد شنیدم که اویاما پیشنهاد مبارزه داد اما بروسلی قبول نکرد حتی توی اینترنت هم که الان سرچ کردم به نظر شما این شایعه هست یا واقعیت؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوستان من درباره مبارزه اویاما و بروسلی زیاد شنیدم که اویاما پیشنهاد مبارزه داد اما بروسلی قبول نکرد حتی توی اینترنت هم که الان سرچ کردم به نظر شما این شایعه هست یا واقعیت؟

ترین گرامی، لینکی از آن مطلب دارید؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ترین گرامی، لینکی از آن مطلب دارید؟

من این رو توی سایت میهن دانلود (برای دانلود مستند هنر رزمی بروسلی ) در صحبت های کاربران خوندم بعد که سرچ کردم یک مورد دیگه هم توی یکی از فروم ها بود که حتی خود طرفدارای بروسلی هم این رو می گفتن قبلا هم شنیده بودم اما خودم این رو یک شایعه مثل هزارتاشایعه دیگه ای که برای بروسلی ساختن میدونم.... اما الان سایت موثقی رو که این رو تایید کنه ندیدم

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
درسته استاد اویاما بعنوان بنیان گذار کیوکوشین بسیار قوی بودند ولی هوش استاد بروس لی رو هم دست کم نگیرید
اگر بخوام بروس لی رو توصیف کنم ایشان برای مقابله با هر روشی یک بی روشی داشتند و برای هر بی روشی یک روشی داشتند
از نظر تکنیک و تاکتیک،بروسلی واقعا اعجوبه بود اما:
1-بروسلی نمیتونست تمام ضربات حریف رو رد یا دفاع کنه.بعضی از ضربات به بروس برخورد میکرد.
2-قدرت ضربات استاد اویاما به طرز وحشتناکی زیاد بود طوریکه با ضربه ی دست،گاوهای وحشی رو میکشت.در کمیته های صد نفره ای که داشت،خیلی از حریفهاش رو فقط با یه ضربه ی سوکی شکست داد.
نتیجه:تصور کنید یکی از ضربات استاد اویاما به بروس اصابت میکرد.به نظرتون چه اتفاقی می افتاد؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
من این رو توی سایت میهن دانلود (برای دانلود مستند هنر رزمی بروسلی ) در صحبت های کاربران خوندم بعد که سرچ کردم یک مورد دیگه هم توی یکی از فروم ها بود که حتی خود طرفدارای بروسلی هم این رو می گفتن قبلا هم شنیده بودم اما خودم این رو یک شایعه مثل هزارتاشایعه دیگه ای که برای بروسلی ساختن میدونم.... اما الان سایت موثقی رو که این رو تایید کنه ندیدم

راستش دعوت اویاما از بروس لی برای مبارزه شایعه ست. ممنونم از توضیحتون.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
از نظر تکنیک و تاکتیک،بروسلی واقعا اعجوبه بود اما:
1-بروسلی نمیتونست تمام ضربات حریف رو رد یا دفاع کنه.بعضی از ضربات به بروس برخورد میکرد.
2-قدرت ضربات استاد اویاما به طرز وحشتناکی زیاد بود طوریکه با ضربه ی دست،گاوهای وحشی رو میکشت.در کمیته های صد نفره ای که داشت،خیلی از حریفهاش رو فقط با یه ضربه ی سوکی شکست داد.
نتیجه:تصور کنید یکی از ضربات استاد اویاما به بروس اصابت میکرد.به نظرتون چه اتفاقی می افتاد؟

خب تحلیل جالبی بود آقا مرتضی.
بنده هم یک تحلیل مختصری عرض کنم.

اول باید گفت که مبارزه ای در این سطح واقعا قابل پیش بینی نیست. این افراد رزمی کاران عادی نبودند ...

یک نکته.
مفهوم "جیت کان" یا "جیت دا" را به خاطر دارید؟ بروس لی این تکنیک را به کمال رسانده بود. این سخت ترین شکل دفاع است. دفاع هجومی.

زمانی که به حمله فکر می کردید او این را می دانست و به شما ضربه می زد.

صرف نظر از مفهوم جیت دا، کسانی که در برابر لی قرار می گرفتند یک تجربه ی مشترک داشتند؛ آنها ضربات بروس لی را نمی دیدند!

با احترام به اویامای بزرگ، من بروس لی را پیروز می دانم. :)

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
خب تحلیل جالبی بود آقا مرتضی.
بنده هم یک تحلیل مختصری عرض کنم.

اول باید گفت که مبارزه ای در این سطح واقعا قابل پیش بینی نیست. این افراد رزمی کاران عادی نبودند ...

یک نکته.
مفهوم "جیت کان" یا "جیت دا" را به خاطر دارید؟ بروس لی این تکنیک را به کمال رسانده بود. این سخت ترین شکل دفاع است. دفاع هجومی.

زمانی که به حمله فکر می کردید او این را می دانست و به شما ضربه می زد.

صرف نظر از مفهوم جیت دا، کسانی که در برابر لی قرار می گرفتند یک تجربه ی مشترک داشتند؛ آنها ضربات بروس لی را نمی دیدند!

با احترام به اویامای بزرگ، من بروس لی را پیروز می دانم. :)
فرمایش شما صحیح.ولی در مورد استقامت چطور؟ استاد اویاما_خودتون بهتر از من میدونید_در اون کمیته ی سه روزه ی معروف در شرایطی به مبارزه ادامه میداد که ضربه های زیادی رو از حریفهاش دریافت کرده بود و مجروح شده بود ولی باز هم مبارزه میکرد.یعنی به نظر شما نمیتونست در برابر ضربات بروس مقاومت کنه؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
فرمایش شما صحیح.ولی در مورد استقامت چطور؟ استاد اویاما_خودتون بهتر از من میدونید_در اون کمیته ی سه روزه ی معروف در شرایطی به مبارزه ادامه میداد که ضربه های زیادی رو از حریفهاش دریافت کرده بود و مجروح شده بود ولی باز هم مبارزه میکرد.یعنی به نظر شما نمیتونست در برابر ضربات بروس مقاومت کنه؟

کمیته سه روزه بسیار سخت بوده بدون شک، اما مبارزاتی در قالب کیوکوشین بوده است و با قوانینی خاص. طبیعتا افراد به چشم، بیضه و غیره ضربه نمی زدند.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بروس لی مجهز به ضربات مشت سه گاه لی بود که اختراع خودش و به اسم مشت سه گانه لی در دفاع و حمله این ضربات شهرت داشتن
خیلی سخته که آدم در حالی که عصبانیه بخنده و در حالی که میخنده گریه کنه

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
کمیته سه روزه بسیار سخت بوده بدون شک، اما مبارزاتی در قالب کیوکوشین بوده است و با قوانینی خاص. طبیعتا افراد به چشم، بیضه و غیره ضربه نمی زدند.
فقط کیوکوشین؟ مگه با اساتید سبک های دیگه هم مبارزه نمیکرد؟ (چه گیری دادم من! :D)

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
فقط کیوکوشین؟ مگه با اساتید سبک های دیگه هم مبارزه نمیکرد؟ (چه گیری دادم من! :D)

خواهش می کنم. اگر اشتباه نگویم در مبارزات صد نفره، ایشون با شاگردانشون به روش کیوکوشین مبارزه می کردند.
کمیته ی صد نفره یک نوع آزمون هست در کیوکوشین. افراد دیگه ای هم این آزمون رو انجام دادند.

Last edited:

sanaz_naz080

Registered User
لایک‌ها
34
راستش دعوت اویاما از بروس لی برای مبارزه شایعه ست. ممنونم از توضیحتون.

جالبه
شما خیلی مطمئن صحبت میکنید و هیچ دلیلی هم برای حرفاتون نمیارید
اون بنده خدا چندتا سایت و دلیل و ... اورد ولی به خودشون اجازه نداد که قطعی بگه دعوت به مبارزه ای بوده یا نه بعد شما قاطع میگی شایعه ست؟؟!!!!

اما به نظر من اگه مسابقه ای صورت میگرفت بی شک سوسای اویاما پیروز بود
همونطور که اون دوستمون گفت بروسلی در مبارزاتش ضربه میخورد و به اگه ضربه سوسای بهش میخورد بعید میدونم دوام میاورد
و اینکه اگه هم بروسلی ضربه ای میزد با اون کتک خوری بالای سوسای(قدرت مبارزه با سیصد نفر در سه روز! ) فکر نکنم آسیبی به سوسای میرسید
اما در کل بعید میدونم اگه مبارزه ای بود بروسلی شرکت میکرد چون با شرکت در مسابقه و باخت دیگه اون محبوبیت خودشو از دست میداد
(اینها همه نظر من بودند و دیگر هیچ!!!! )

sanaz_naz080

Registered User
لایک‌ها
34

مبارزه ایشون با تمامی سبکهای اون دوره بوده و به نظر من یک سری قوانین جامع رو وضع کردن و فقط در قالب کیوکوشین نبوده

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
جالبه
اون بنده خدا چندتا سایت و دلیل و ... اورد ولی به خودشون اجازه نداد که قطعی بگه دعوت به مبارزه ای بوده یا نه بعد شما قاطع میگی شایعه ست؟؟!!!!

همونطور که اون دوستمون گفت بروسلی در مبارزاتش ضربه میخورد و به اگه ضربه سوسای بهش میخورد بعید میدونم دوام میاورد
و اینکه اگه هم بروسلی ضربه ای میزد با اون کتک خوری بالای سوسای(قدرت مبارزه با سیصد نفر در سه روز! ) فکر نکنم آسیبی به سوسای میرسید
اما در کل بعید میدونم اگه مبارزه ای بود بروسلی شرکت میکرد چون با شرکت در مسابقه و باخت دیگه اون محبوبیت خودشو از دست میداد

کاراته یک ورزش قدرتی است
استراتژی قابل قبولی در برابر جیت کان دو بروس لی نداره
نه اینکه بد باشه نه ولی همیشه سبک قویتری هم وجود داره
بروس لی سلطان چارلز پادشاه بوکس تایلند که در 10 سال قهرمان موی تای بود رو شکست داده بود

یک روز بروس لی به استاد درس فلسفه در دانشگاه سیاتل مراجعه میکنه و میگه استاد من در دنیای ورزش های رزمی حریف خوبی برای خودم پیدا نمیکنم استاد میگه پس روشی پیدا کن تا با خودت مبارزه کنی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
جالبه

من هم با ایشون موافقم در یک مبارزه قطعا دوطرف بهم ضربه میزنند و شانس استاد اویاما بیشتر بوده هرچند با که با توجه به شگردهای فایترها در مبارزه آزاد هرگز نمی توان به طورقطع در این مورد نظر داد

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
جالبه

شما و دیگران مختار هستید نظر بنده را نپذیرید. اما از شما می خوام درست بحث کنید!

بنده محترمانه از آقای ترین خواستم لینکی از مطلبی که مطالعه کردند در اختیار بگذارند. ایشان هم فرمودند منبع معتبری ندارند.
شاید اشاره ی شما به موضوع مرگ لی است که از من خواستید دلایلم را بگویم و بنده عرض کردم بزودی! این یعنی بنده دلیلی برای چیزی که می گویم ندارم؟!

اگر با بنده آشنایی ندارید، قبل از اینکه قضاوت کنید زحمت بکشید و مطالب همین تاپیک را از ابتدا مرور کنید تا متوجه بشوید بنده کمترین و کوچکترین حرفی را بدون دلایل کافی مطرح نمی کنم.

متاسفانه در زمینه هنرهای رزمی حرف های بی پایه فراوان است. بنده لااقل در این تاپیک با این قبیل حرفا شدیدا برخورد می کنم.

مزید اطلاع شما هم عرض می کنم لی از هیچ مبارزه، در هیچ شرایطی سرباز نزد.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
من هم با ایشون موافقم در یک مبارزه قطعا دوطرف بهم ضربه میزنند و شانس استاد اویاما بیشتر بوده هرچند با که با توجه به شگردهای فایترها در مبارزه آزاد هرگز نمی توان به طورقطع در این مورد نظر داد

نظر شما و سایر دوستان محترم است.

بنده پیشتر نظرم را درباره کیوکوشین و روش مبارزه اش مطرح کرده ام.

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
نظر شما و سایر دوستان محترم است.

بنده پیشتر نظرم را درباره کیوکوشین و روش مبارزه اش مطرح کرده ام.

مطمئنا شما در این بحث از من اطلاعات زیادتری دارید
نظر شما برای من محترم و از ابراز نظر شما ممنونم

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
مطمئنا شما در این بحث از من اطلاعات زیادتری دارید
نظر شما برای من محترم و از ابراز نظر شما ممنونم

خواهش می کنم. من هم از شما و دوستان خوبی که در مباحث این تاپیک مشارکت می کنند مجددا تشکر می کنم.

شخصا تمام افراد و عقیده ها را کاملا محترم می دانم.

اگر بنده چیزی را به صراحت عرض می کنم، خواهش می کنم به حساب غرور نگذارید.

بالا