shahruzkia
کاربر تازه وارد
مواد لازم برای 4 نفر (روش اصلی)
1 ) سیب زمینی ( خلال درشد ) ............................ 1 کیلو
2 ) سیر یا پودر سیر .............................................. 80 گرم یا 1 ق غ پودر سیر
3 ) زردچوبه ............................................................ 1 ق چ
4 )آب ..................................................................... 1/5 لیتر
5 )نمک و فلفل ....................................................... به مقدار لازم
6 )روغن سرخ کردنی ............................................. 2/5 لیوان
1 ) سیب زمینی ( خلال درشد ) ............................ 1 کیلو
2 ) سیر یا پودر سیر .............................................. 80 گرم یا 1 ق غ پودر سیر
3 ) زردچوبه ............................................................ 1 ق چ
4 )آب ..................................................................... 1/5 لیتر
5 )نمک و فلفل ....................................................... به مقدار لازم
6 )روغن سرخ کردنی ............................................. 2/5 لیوان
1 ) سیب زمینی ( خلال درشد ) ________________________ برای هر نفر یک عدد بزرگ
2 ) پودر سیر و موسیر ________________________________ هر کدام یک قاشق چای خوری
3 ) زردچوبه ________________________________________ یک قاشق چای خوری
4 ) نمک و فلفل _____________________________________ به مقدار لازم
5 ) آویشن _________________________________________ به مقدار لازم (پودر شده)
9 ) روغن سرخ کردنی ________________________________ 2/5 لیوان
2 ) پودر سیر و موسیر ________________________________ هر کدام یک قاشق چای خوری
3 ) زردچوبه ________________________________________ یک قاشق چای خوری
4 ) نمک و فلفل _____________________________________ به مقدار لازم
5 ) آویشن _________________________________________ به مقدار لازم (پودر شده)
6 ) سرکه سفید _____________________________________ 3 قاشق غذاخوری
7 ) آب گرم _________________________________________ به مقدار لازم
8 ) نمک و فلفل _____________________________________ به مقدار لازم7 ) آب گرم _________________________________________ به مقدار لازم
9 ) روغن سرخ کردنی ________________________________ 2/5 لیوان
طرز تهیه
همه مواد بالا رو بجز رو غن داخل آب بریزید و بزارید نیم پز بشه،بعد از نیم پز شدن اونارو بریزین تو صافی و با آب گرم آبکش کنید حواستون باشه که سیب ها نباید پخته بشن و باید حالت خامی خودشون رو حفظ کنن. بعد روغن رو کاملا داغ کنید بطوری که دود از روغن بلند نشه و سیب ها رو داخل روغن بریزین و تا زمانی که رنگ اونا اصطلاحا طلایی نشده اونا رو هم نزنین چون احتمال اینکه سیب ها به هم بچسبن زیاد میشه ، راستی یه نکته کلیدی هم داره و اون اینه که باید بعد از آبکش کردن کاملا آب سیب زمینی ها چیده بشه وگرنه یا روغن آتیش میگیره یا روغن میپاشه رو دستاتون و کار بیخ پیدا می کنه (( در هر دو مرحله نیم پز کردن و سرخ کردن حتما از ظرفی استفاده کنید که جا دار باشه بطوری که سیب زمینی ها کاملا آزاد و درون مایع کاملا شناور باشن ))
حالا از خوردنش لذت ببرید
همه مواد بالا رو بجز رو غن داخل آب بریزید و بزارید نیم پز بشه،بعد از نیم پز شدن اونارو بریزین تو صافی و با آب گرم آبکش کنید حواستون باشه که سیب ها نباید پخته بشن و باید حالت خامی خودشون رو حفظ کنن. بعد روغن رو کاملا داغ کنید بطوری که دود از روغن بلند نشه و سیب ها رو داخل روغن بریزین و تا زمانی که رنگ اونا اصطلاحا طلایی نشده اونا رو هم نزنین چون احتمال اینکه سیب ها به هم بچسبن زیاد میشه ، راستی یه نکته کلیدی هم داره و اون اینه که باید بعد از آبکش کردن کاملا آب سیب زمینی ها چیده بشه وگرنه یا روغن آتیش میگیره یا روغن میپاشه رو دستاتون و کار بیخ پیدا می کنه (( در هر دو مرحله نیم پز کردن و سرخ کردن حتما از ظرفی استفاده کنید که جا دار باشه بطوری که سیب زمینی ها کاملا آزاد و درون مایع کاملا شناور باشن ))
حالا از خوردنش لذت ببرید
Last edited: