برگزیده های پرشین تولز

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
امکان حذف دفترچه‌های بیمه تامین اجتماعی تا پایان شهریور



رئیس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی گفت: پیش بینی شده تا پایان شش ماهه اول امسال امکان حذف دفترچه‌های درمانی را برای بیمارانی که به مراکز ملکی تامین اجتماعی مراجعه می‌کنند فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار «اجتماعی» ایسنا، دکتر عباس کبریایی‌زاده در گفت‌وگوی تلویزیونی شب گذشته در شبکه یک گفت: در بودجه سال جاری سازمان به موضوع فناوری اطلاعات و حذف مراجعات حضوری مخاطبان سازمان به خصوص کارفرمایان و بیمه شدگان تمرکز شده است، لذا پیش بینی ما این است که تا پایان شش ماهه اول سال جاری زمینه‌ای فراهم شود تا بیمه شدگان در زمان مراجعه به مراکز ملکی سازمان نیازی به ارائه دفترچه‌های بیمه نداشته باشند و بتوانند با کارتهای هوشمندی که در اختیار آنها قرار داده می‌شود، خدمات را دریافت کنند.

وی سازمان تامین اجتماعی را به عنوان "بزرگترین نهاد اجتماعی و بیمه‌ای کشور" خواند و گفت: این سازمان هم چنین بزرگترین نهاد اقتصادی کشور است که بیش از 38 میلیون ایرانی را تحت پوشش خودش قرار داده است.

وی افزود: از طرف دیگر این سازمان به عنوان بزرگترین نهاد سرمایه گذار در کشور در بخش‌های مختلف صنایع، اندوخته‌های ناشی از پرداخت بیمه‌گزاران را در حوزه‌های مختلف کشور سرمایه‌گذاری کرده است. هم چنین بزرگترین خریدار خدمت در بخش درمان کشور بوده و نیازهای درمانی بیش از 38 میلیون ایرانی در حوزه‌های درمان مستقیم و غیرمستقیم پوشش می‌دهد.

کبریایی‌زاده سپس سازمان تامین اجتماعی را یک سازمان موثر در نیروی کار کشور و همینطور اشتغال دانست.

وی در این رابطه گفت: از این سازمان می‌توانیم به عنوان بزرگترین نهاد و باتجربه ترین نهاد که نیازهای امروز و فردای نیروی کار کشور را تامین می کند یاد کنیم.

وی ادامه داد: این سازمان هم چنین پرتجربه ترین سازمان مسئول در بخش بیمه کشور دارای ذخایر علمی، دانشی و تجربی قابل توجهی در ایجاد ساختارهای بیمه‌ای در کشور و همینطور حفظ سوابق افراد است.

رئیس سازمان تامین اجتماعی با اشاره به بودجه 460هزار میلیارد ریالی سال جاری سازمان گفت: 25 درصد منابع برای پوشش بیمه‌های درمان بیمه شدگان اختصاص داده شده و این اعتبار از طریق مراکز ملکی سازمان در قالب درمان مستقیم و همینطور از طریق مراکز درمانی وابسته به وزارت بهداشت و بخش خصوصی و سایر بخشهای عمومی کشور قابل ارائه است.

وی هم چنین در رابطه با بودجه سال 93 گفت: هیات مدیره جدید و مدیریت اجرایی سازمان در تدوین بودجه 93 سازمان برای اولین بار تمرکز را بر استراتژیها و راهبردهای کلیدی قرار دادند که اصول حاکم بر آن شاخص‌های حاکمیتی خوب سازمانی باشد، بر همین اساسبودجه سال جاری سازمان با رویکردهایی تدوین شد که ضریب پاسخ گویی سازمان به بیمه شدگان خودش را افزایش دهد.

وی ادامه داد: در برنامه 3ساله‌ای که به عنوان برنامه راهبردی سازمان در حال تهیه است و تا پایان سال جاری نهایی می شود و به عنوان الگوی آتی سازمان مد نظر قرار گرفته، از همین شاخصه‌های یک سازمان خوب و کارآمد استفاده خواهد شد.

کبریایی‌زاده در توضیح شاخص‌ها گفت: شاخص‌هایی مانند پاسخ گویی، شفافیت، پویایی، اعتماد آفرینی و مشارکت مد نظرمان است و در برنامه سالهای آتی سازمان مهم ترین تمرکز بر این قرار گرفته که با استفاده از دانش روز شرایطی را فراهم کنیم که با استفاده از فناوریهای اطلاعات و فنون مدیریت شرایطی در سازمان حاکم باشد که مواجه با تعرضاتی به اندوخته‌ها و اموال کارگران وسایر صاحبان این سازمان نباشیم.

رئیس سازمان تامین اجتماعی در نهایت گفت: این سازمان تامین کننده نیازهای امروز و فردای نیروی کار کشور است. به عبارتی این سازمان رسالت دارد تا نیروی سالم و کارآمد در کشور را مورد حمایت قرار دهد و همچنین بازماندگان آنها را مورد پوشش قرار دهد به نحوی که با‌ آرامش به زندگی خودشان ادامه دهند.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وزیر کشور: 80 درصد خواست مردم حل مشکلات اقتصادی است
رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه سیاست باید در خدمت ملت باشد، خاطرنشان کرد: بزرگان سیاسی باید حوزه نفوذ خود را در عرصه سیاسی در خدمت مردم و ایجاد اشتغال صرف کنند.
وزیر کشور گفت: در حوزه سیاسی وحدت و انسجام در میان مسئولان، سران قوا و گروه‌های سیاسی برقرار است.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی عصر روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری جنوب کرمان بیان کرد: بیش از 75 تا 80 درصد خواست مردم جبران خلاء مشکلات معیشتی، اقتصادی و همچنین بیکاری است.

وی با بیان اینکه در حوزه سیاسی وحدت و انسجام در میان مسئولان، سران قوا و گروه‌های سیاسی برقرار است، افزود: در این راستا نگرانی‌ و دغدغه‌ای نیست و در جلسه روز چهارشنبه دولت با مقام معظم *****، معظم له به دولت تذکر دادند که به هیچ وجه وارد حاشیه‌ها نشود و اگر مواردی مطرح می‌شود، پاسخ ندهند، چراکه مردم به خوبی ناظر کارهای انجام شده هستند.

رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه سیاست باید در خدمت ملت باشد، خاطرنشان کرد: بزرگان سیاسی باید حوزه نفوذ خود را در عرصه سیاسی در خدمت مردم و ایجاد اشتغال صرف کنند.

رئیس شورای امنیت کشور با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی در زمینه تامین امنیت کشور نداریم، تصریح کرد: در همسایگی ایران دو کشور ناپایدار و بی‌ثابت در شرق کشور داریم که قدرت کنترل بر مرزهای خودشان را ندارند و همچنین در غرب نیز کشور عراق اخیرا دچار بی‌ثباتی‌هایی شده است.



وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود به مهار آب‌های مرزی اشاره‌ای داشت و گفت: برای این منظور 25 هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است تا 765 هزار هکتار زمین زیر کشت قرار بگیرد.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این منطقه خاطرنشان کرد: جنوب کرمان می‌تواند نیاز بازارهای کشور و منطقه را تامین کند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
صدای روسیه بررسی کرد:
ماموریت سرنوشت ساز ظریف در اروپا
در اواخر ماه سپتامبر، حسن روحانی، رئیس جمهور ایران به روسیه سفر خواهد کرد. این سفر در چارچوب اجلاس خزر در آستراخان انجام می شود. اواخر ماه سپتامبر ، نشست رهبران 5 کشور حاشیه خزر برگزار خواهد شد. روسای کشورهای ایران، آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان و روسیه برای حل و فصل مسأله مقام حقوقی خزر و بررسی تعامل بین المللی در اراضی حاشیه خزر با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
76176_688.jpg

صدای روسیه نوشت: مأموریت ظریف در اروپا، ماموریت سرنوشت سازی برای ایران خواهد بود.

به گزارش «انتخاب»، در روز های آینده سفرهای محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران به چند کشور اروپایی از جمله ایتالیا، لوکزامبورگ و بلژیک آغاز می شود.

سفرهای اروپایی وزیر امور خارجه ایران در آستانه رویدادهای مهمی اتفاق می افتد. این رویدادها هم بر رشد و توسعه مناسبات ایران – روسیه و حل و فصل مسأله هسته ای این کشور و هم بر آینده تعامل ایران با غرب تأثیر گذار خواهد بود. در این رابطه، مأموریت ظریف در اروپا از حالت سرنوشت سازی برای ایران برخوردار می شود.

در اواخر ماه سپتامبر، حسن روحانی، رئیس جمهور ایران به روسیه سفر خواهد کرد. این سفر در چارچوب اجلاس خزر در آستراخان انجام می شود. اواخر ماه سپتامبر ، نشست رهبران 5 کشور حاشیه خزر برگزار خواهد شد. روسای کشورهای ایران، آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان و روسیه برای حل و فصل مسأله مقام حقوقی خزر و بررسی تعامل بین المللی در اراضی حاشیه خزر با یکدیگر دیدار خواهند کرد.

اما سفر رسمی رئیس جمهور ایران به روسیه از اهمیت خاصی برخوردار است. با توجه به علل عینی و ذهنی، همه انتظار دارند که مناسبات روسیه و ایران را احیا شده ببینند.

در ماه اوت ، مسکو و تهران تفاهمنامه ای در باره توسعه مناسبات تجاری – اقتصادی دو جانبه به امضا رساندند. تمام مواضع قید شده در تفاهمنامه دقیق تر خواهد شد و بصورت اسناد معتبر دارای جهات مشخص در زمان اجلاس کمیسیون بین الدول روسیه – ایران در همکاری تجاری – اقتصادی که 10-9 ماه سپتامبر برگزارخواهد شد آماده می شود.

اواخر ماه سپتامبر، روسای جمهور روسیه و ایران «نقطه نهایی» را خواهند گذاشت. قابل درک است که در مذاکرات روسای جمهور پوتین و روحانی، فقط از مناسبات تجاری – اقتصادی صحبت نخواهد شد. در زمان حاضرکه ایران و روسیه با تحریم های اقتصادی روبرو هستند ، حرکت آنها بسوی یکدیگر از مضمون جدیدی برخوردار می شود.

از اینرو، سفر محمد جواد ظریف، وزیر امورخارجه ایران به مسکو از اهمیت خاصی برخوردار می گردد. طرفین باید درباره فهرست طولانی مسائل سیاسی، اقتصادی، مالی و احتمالا نظامی به گفتگو بپردازند که مسکو و تهران در رفع آنها ذینفع هستند. سفر وزیر امور خارجه ایران به مسکو پایه و اساس خوبی فراهم خواهد کرد تا تمام برنامه های ماه سپتامبر با شرکت روسیه و ایران به موفقیت بیانجامد.

مسأله هسته ای برای ایران اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل، در آستانه مذاکرات 1+5 و ایران که در آستانه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل، 16 ماه سپتامبر در نیویورک برگزار خواهد شد ، ظریف اول ماه سپتامبر در بروکسل مذاکراتی با کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواهد داشت.

هدف اصلی این نشست در بروکسل بحث در باره مکانیزم ادامه مذاکرات و رفع اختلاف نظرات برای دستیابی به موافقتنامه قابل قبول برای همه در باره برنامه هسته ای ایران خواهد بود. بدون وجود چنین سندی نمی توان در باره لغو نهایی تحریم های مالی – اقتصادی علیه ایران صحبت کرد. اما به عقیده کارشناسان سیاسی ، شانس رسیدن به توافق هسته ای و رهایی تهران از تحریم ها وجود دارد.

در استانه این مذاکرات، وزیر امور خارجه ایران به ایتالیا سفر می کند که یکی از شرکای اصلی تجاری تهران است. محمد جواد ظریف در اروپا به احتمال بسیار زیاد سعی خواهد کرد امتیازاتی در مناسبات مابعد تحریمات تجاری – اقتصادی و مالی با غرب کسب کند.

نباید این نکته نادیده گرفته شود که توافق های حاصله در اروپا می توانند برگ برنده تهران در مذاکرات ماه سپتامبر با روسیه در سطوح مختلف بشود.

بدین ترتیب، سفر محمد جواد ظریف ، وزیر امور خارجه ایران به اروپا دشوار خواهد بود، اما در تهران امیدوارند که قابل اجرا باشد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

رئیس‌مجلس عنوان کرد؛

دولت به فعالیت شرکت‌های نیمه‌دولتی پایان دهد/ انتقاد شدید از نحوه واگذاری نیروگاه‌ها

رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از واگذاری نیروگاه ها به وزارت دفاع یا پتروشیمی ها به سازمان تامین اجتماعی خواستار خاتمه فعالیت شرکت های نیمه دولتی در کشور شد و گفت: شرکت های نیمه دولتی از یکسو عنوان خصوصی سازی را یدک می کشند و از طرف دیگر در دولت دست دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی عصر امروز در مراسم اختتامیه دهمین همایش بین المللی انرژی با بیان اینکه تا پایان سال 1391 ایران با در اختیار داشتن بیش از 364 میلیارد بشکه ذخایر قابل برداشت نفت و گاز یکی از بزرگترین دارندگان ذخایر هیدروکربوری جهان است، اظهار داشت: با توجه به ذخایر عظیم نفت، گاز و انرژی باید یک سند راهبردی در حوزه انرژی برای استفاده بهینه از منابع و حامل های انرژی تعریف و اجرایی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در تشریح مهمترین ویژگی های توسعه کشور از وجود ذخایر عظیم انرژی و امنیت سیاسی به عنوان دو پتانسیل عظیم توسعه کشور یاد کرد و افزود: وجود ظرفیت های تولید برق از انرژی های تجدیدپذیر همچون برق بادی و خورشیدی، وجود سواحل گسترده در جنوب و شمال کشور و جمعیت جوان و جویای کار از دیگر پتانسیل های توسعه کشور است.

رئیس قوه مقننه با یادآوری اینکه به عنوان نمونه در سطح صنعت نفت وجود 1.5 میلیون تنوع قطعه و کالا وجود دارد، اظهار داشت: تنها با داخلی‌سازی و بومی‌سازی 300 تا 400 هزار قلم کالا و تجهیزات در صنعت نفت می‌توان یک ظرفیت عظیم اشتغال و کارآفرینی در کشور ایجاد کرد.

این مقام مسئول همچنین از ظرفیت های معادن کشور به عنوان یکی از پتانسیل های توسعه نام برد و یادآور شد: مجلس شورای اسلامی آمادگی حمایت از وزارت صنعت به منظور توسعه معادن کشور را دارد.

لاریجانی در ادامه با انتقاد از نحوه خصوصی‌سازی و اجرای سیاست های اخذ 44 قانون اساسی در کشور گفت: در گذشته برخی از شرکت های دولتی را به جای واگذاری به بخش خصوصی واقعی به شرکت های نیمه دولتی واگذار کرده است.

نماینده مردم قم در خانه ملت در تعریف شرکت های نیمه دولتی که برخی از شرکت های دولتی در قالب خصوصی‌سازی به آنها واگذار شده است، توضیح داد: این شرکت ها از یکسو عنوان خصوصی‌سازی را یدک می‌کشند و از سوی دیگر در دولت دست دارند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از واگذاری نیروها به وزارت دفاع و یا واگذاری شرکت های پتروشیمی به سازمان تامین اجتماعی گفت: اگر قرار بود پتروشیمی ها به سازمان تامین اجتماعی واگذار شود که مسئولیت این مجموعه کار دیگری است، وزارت نفت صلاحیت بالاتری در حفظ و نگهداری شرکت های پتروشیمی داشت.

رئیس قوه مقننه همچنین با انتقاد از واگذاری نیروگاه های برق به وزارت دفاع تاکید کرد: این روش صحیحی برای خصوصی‌سازی به اجرای اصل 44 قانون اساسی نیست و دولت باید هرچه سریع‌تر این واگذاری ها و یا به فعالیت شرکت های نیمه دولتی خاتمه دهد.

این مقام مسئول همچنین خواستار مردمی شدن اقتصاد و فعال شدن بیشتر مردم در اقتصاد کشور شد و افزود: دولت باید به حبس مال توسط شرکت های دولتی پایان دهد و مردم را وارد صحنه اقتصاد کند.

لاریجانی همچنین با اشاره به رقم بالای بدهی های وزارت نیرو به بخش خصوصی بیان کرد: اگر این روند ادامه یابد و بخش خصوصی نتواند مطالبات قانونی خود را اخذ کند، قطعا به دنبال دلالی می رود و در مجموع دولت باید برای این بیماری های اقتصادی راه علاجی پیدا کند.

وی در خصوص مهمترین راهکارهای بهینه سازی مصرف انرژی توضیح داد: اخیرا وزارت نفت 80 میلیارد دلار طرح و پروژه جدید بهینه سازی مصرف انرژی را به شورای مالی اقتصاد ارائه کرده که این اقدام خوبی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین از تخفیف بودجه 12 هزار میلیارد تومانی به منظور افزایش راندمان نیروگاه ها، کاهش مصرف سوخت و بهینه سازی مصرف انرژی در سطح مصرف برق کشور خبر داد و گفت: هم اکنون 20 درصد انرؤی در شبکه تولید و انتقال برق کشور اتلاف می شود که وزارت نیرو باید راهکاری برای این موضوع بیاندیشد.

این مقام مسئول در پایان همچنین با اشاره به ضرورت افزایش ضریب بازیافت از مخازن هیدروکربوری کشور خاطر نشان کرد: افزایش هر یک درصد ضریب بازیافت مخازن هیدروکربوری منجربه افزایش 5 میلیون بشکه‌ای ذخایر نفت ایران می شود.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


وزارت خارجه روسیه از افزایش شانس‌ها برای لغو تحریم‌های ضدایرانی خبر داد
وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد شانس‌ها برای لغو تحریم‌های ضدایرانی در گفت‌وگوهای بین‌المللی افزایش یافته است.


13930529000202_PhotoA.jpg


  • به گزارش فارس، وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرده است که شانس‌ها برای لغو تحریم‌های ضدایرانی در گفت‌وگوهای بین‌المللی افزایش یافته است.

    بنا بر گزارش رویترز، وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای ابراز داشت: «با وجود روند سخت مذاکرات هسته‌ای، امکانی بروز کرده که بر اساس آن می‌توان تمام حقوق هسته‌ای ایران را به‌عنوان عضو ان‌پی‌تی به شکل رضایت‌بخشی احقاق کرد، از جمله حق غنی‌سازی اورانیوم و لغو تحریم‌ها.»

    مذاکرات ایران و 1+5 در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک از سر گرفته می‌شود.

    ایران در این مذاکرات بر حق غنی‌سازی با ظرفیت 190 هزار سو در دوره گام نهایی توافق ژنو تاکید دارد حال آنکه طرف غربی خواستار ظرفیت غنی‌سازی پایین‌تر از این میزان است.

    جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود، اعلام کرده که از حقوق هسته‌ای خود در چارچوب ان‌پی‌تی صرفنظر نخواهد کرد.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

ظریف در مسکو:

موضوع هسته‌ای وارد مرحله حساسی شده است

وزیر امور خارجه کشورمان که هم‌اکنون در مسکو به سر می برد،‌ با بیان اینکه موضوع هسته‌ای وارد مرحله حساسی شده است گفت: روسیه همواره نقش فعال و مثبتی در مذاکرات هسته‌ای ایفا کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر امور خارجه کشورمان که هم‌اکنون در مسکو به سر می برد،‌ با بیان اینکه موضوع هسته‌ای وارد مرحله حساسی شده است گفت: روسیه همواره نقش فعال و مثبتی در مذاکرات هسته‌ای ایفا کرده است.

محمدجواد ظریف روز جمعه در جمع خبرنگاران افزود: روسیه هم به عنوان عضو 1+5 و هم به عنوان کشوری که ایران بیشترین همکاری هسته‌ای را با آن دارد، روابط فعالی در حوزه هسته‌ای در آینده با ایران خواهد داشت.

وی اضافه کرد: به‌ویژه با چشم‌اندازی که در مورد همکاری‌های هسته‌ای میان دو کشور ایران و روسیه وجود دارد، انتظار داریم مسکو نقش فعال و مثبت خود در مذاکرات هسته‌ای را که همواره دارای این نقش بوده است، تقویت کند و برای رسیدن به راه حل، کمک جدی به روند مذاکرات انجام دهد.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: صحبت‌هایی که در این سفر با آقای لاوروف خواهم داشت، برای حرکت به این سمت کمک خواهد کرد.

ظریف در تشریح اهداف سفر خود به روسیه گفت: پس ازسفر به ترکیه و حضور در مراسم تحلیف آقای اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، سفری کاری به روسیه انجام دادم.

وی با بیان اینکه در این سفر می‌خواهم ملاقات جدی کاری با آقای لاوروف وزیر امور خارجه روسیه انجام دهم، افزود: نیاز داریم در موضوع هسته‌ای و موضوعات منطقه‌ای به‌ویژه افغانستان، عراق، سوریه و فلسطین و تحولاتی که در حال انجام شدن است گفتگوهایی انجام دهیم.

وزیر امور خارجه ادامه داد: بحران حضور یک نیروی افراطی همراه با اقدامات وحشیانه در منطقه ما خطری است که کل منطقه را تهدید می‌کند.

ظریف با یادآوری اینکه روابط دوجانبه جمهوری اسلامی ایران و روسیه در یک سال اخیر پس از دولت یازدهم، تحول جدی به سمت روابط راهبردی داشته است خاطرنشان کرد: در این راستا رؤسای جمهور دو کشور سال گذشته دو دیدار انجام دادند و دیدار سوم نیز در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: فصل جدیدی از روابط دوجانبه میان ایران و روسیه در راه است که نیازمند گفتگوهای مستمر و مرتب میان مقامات دو کشور است.

وی افزود: ما این گفتگوها را در ماه‌های گذشته در سطوح مختلف انجام دادیم و این سفر به مسکو نیز در همین راستاست. هم‌اکنون محمدجواد ظریف در حال دیدار و گفتگو با سرگئی لاوروف است.

قرار است پس از این دیدار، وزرای امور خارجه ایران و روسیه در نشستی خبری به سؤالات خبرنگاران پاسخ دهند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

جزئیات نشست 3 ساعته در وزارت کار؛

موافقت با حذف کامل قراردادهای سفیدامضا/ تعیین مزد منصفانه کلید خورد

نماینده کارگران در شورای 3 جانبه ملی کار با اعلام جزئیات نشست ویژه نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت درباره توافق بر سر مدل جدید امنیت شغلی نیروی کار و فراهم شدن زمینه های امنیت سرمایه گذاری، گفت: این مدل که با ابتکار وزارت کار دنبال می‌شود، به دنبال جلوگیری از حذف آسان نیروی کار و همچنین جرم محسوب شدن امضای قراردادهای سفید کاری و حتی قراردادهای چندماهه است.
فرامرز توفیقی در گفتگو با مهر از برگزاری نشست 3 ساعته نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت در شورای 3 جانبه ملی کار خبر داد و گفت: معاونین وزیر کار، نمایندگان کارگران و کارفرمایان مدل جدید وزارت کار درباره موضوع امنیت شغلی نیروی کار را به بحث و بررسی گذاشتند.

نماینده کارگران در شورای 3 جانبه ملی کار با اشاره به اینکه دغدغه امنیت شغلی نیروی کار و همچنین پرداختن به موضوع امن شدن فضای سرمایه گذاری؛ دو موضوع درستی است که از سوی معاون روابط کار وزیر کار مطرح و دنبال می شود، اظهارداشت: به صورت کلی مدل جدید به دنبال این است که علاوه بر ساماندهی وضعیت قراردادهای کار در کشور، انعقاد قراردادهای سفیدامضا متوقف شود و حتی بستن قراردادهای یک‌ماه، تا چندماه نیز جرم تلقی شود.

توفیقی خاطرنشان کرد: در حال حاضر امنیت شغلی نیروی کار در سطح بسیار پایینی قرار دارد و متاسفانه مبحث قراردادهای کار انحصارا در اختیار کارفرمایان قرار دارد؛ بنابراین کارفرمایان می توانند با صلاحدید خود نیروی کار را ابقا و یا اخراج کنند.

این مقام مسئول کارگری کشور ادامه داد: در قالب مدل جدید امنیت شغلی مشمولان قانون کار، قرار است ترتیبی اتخاذ شود تا قراردادها و اخراج براساس یک آئین نامه انضباطی باشد و از این طریق امکان حذف آسان نیروی کار، از بین خواهد رفت.

رئیس کارگروه تخصصی مزد و بهره وری وزارت کار تاکید کرد: در نشست تاکید شد که در صورت افزایش بهره وری و خروج اقتصاد از رکود می توان به تقویت امنیت سرمایه گذاری ها نیز امیدوار بود. همچنین بهره وری می تواند ارتباط مستقیمی با میزان تولید ناخالص داخلی کشور داشته باشد.

به گفته توفیقی، یکی از مباحث مورد توجه در مدل جدید امنیت شغلی نیروی کار بحث منصفانه شدن دستمزدها و تبدیل قراردادهای موقت به نیمه دائم است. البته در کنار این موارد که به امنیت شغلی نیروی کار و انعطاف پذیری بنگاه ها توجه دارد، وزارت کار امتیازاتی را نیز برای کارفرمایان در نظر گرفته است.

نماینده کارگران در شورای 3 جانبه ملی کار اظهارداشت: دریافت امتیازات مناسب از سوی کارفرمایان می تواند منجر به ارائه تعهدات و امنیت شغلی نیروی کار منجر شود. بنابراین نمایندگان کارگران و کارفرمایان با کلیات طرح دولت موافقت کردند.

وی به لزوم تقویت صندوق بیمه بیکاری به عنوان یکی از پیش نیازهای ساماندهی قراردادها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، درصد مستمری بگیران از صندوق بیمه بیکاری دو رقمی است و نسبت دریافت کنندگان مستمری از این صندوق به نسبت کل افرادی که بیمه پرداخت می کنند، بالا است.

این مقام مسئول کارگری کشور تصریح کرد: پس از توافق بر سر کلیات مدل جدید امنیت شغلی نیروی کار و لزوم فراهم شدن امنیت سرمایه گذاری در کشور، قرار شد کارگروه هایی تخصصی با حضور نمایندگانی از کارگران، کارفرمایان و دولت مباحث جزئی را بررسی و کارشناسی کنند.

توفیقی خاطرنشان کرد: در نهایت مصوبه کارگروه به تایید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواهد رسید و پس از آن برای بررسی و طی مراحل قانونی، راهی مجلس خواهد ش
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

هفتمین دیدار ظریف ولاوروف؛
پوتین و روحانی در یک ماه آینده دو بار دیدار می‌کنند/ قدردانی تهران از مواضع مسکو در موضوع هسته‌ای
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه روابط جمهوری اسلامی ایران و روسیه شامل مسایل هسته ای، روابط دوجانبه و موضوعات دیگر است، گفت: از موضع روسیه در موضوع هسته ای قدردانی می کنیم.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد ظریف روز جمعه در مسکو در دیدار سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه گفت: میزان رفت و آمدهای سیاسی دو کشور پس از انتخاب حسن روحانی به عنوان رییس جمهوری به طور بی سابقه ای افزایش یافته است.

وی ادامه داد: ما در طول روی کار آمدن دولت یازدهم دو ملاقات در سطح سران دو کشور داشتیم و دو ملاقات دیگر هم طی یکماه آینده در این سطح خواهیم داشت.

رییس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: بسیار خوشحالم که در یکسال اخیر سه بار به مسکو سفر کرده ام و این ملاقات هفتمین دیداری است که در یکسال گذشته با آقای لاوروف داشته ام.

ظریف ادامه داد: روسای جمهوری ایران و روسیه برای ما نقشه راه و یک رابطه دراز مدت ترسیم کرده اند و ما موظف به پیگیری آن به نفع دو ملت و صلح جهانی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: روسیه و ایران دارای سوابق تاریخی دراز مدت و منافع مشترک قابل توجه هستند.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه ما با تهدید مشترک در منطقه به نام افراط مواجهیم، اضافه کرد: تحولات چند ماه گذشته نشان می دهد که دیدگاه مشترک ایران و روسیه در این باره درست بوده است.

ظریف گفت: بسیاری از اعضای دیگر جامعه بین المللی نیز نگاه دیگری به این پدیده داشته اند که این یک اشتباه راهبردی بوده است.

وی اظهار داشت: ایران و روسیه می توانند در سطح بین المللی برای مبارزه با افراط نقش مهمی ایفا کنند که به ضرر هیچکس نیست و به نفع صلح و امنیت جهانی است.

وزیر امور خارجه گفت که سطح دو هیات نشان دهنده عمق روابط و گستردگی آن در حوزه های مختلف است.

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه روابط جمهوری اسلامی ایران و روسیه شامل مسایل هسته ای، روابط دوجانبه و موضوعات دیگر است، گفت: از موضع روسیه در موضوع هسته ای قدردانی می کنیم.

توافق نظر ایران و روسیه درباره خطر تروریسم در خاورمیانه/تحریم محکوم به شکست است

درجریان این سفر "محمد جواد ظریف" وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران و "سرگئی لاوروف" وزیر خارجه روسیه در کنفرانس خبری مشترکی شرکت کردند.

به گزارش المنار، ظریف در این کنفرانس خبری اظهار داشت: تروریستهایی که زمانی مردم سوریه را تهدید می کردند، هم اکنون مردم عراق را در معرض تهدید قرار داده اند و خطر آنها به مناطق دیگر نیز سرایت پیدا می کند.

وی تاکید کرد: از مواضع مثبت روسیه در جریان مذاکرات با گروه 1+5 قدردانی می کنم.

ظریف افزود: ایران و روسیه بر خلاف برخی کشورها درباره خطر تروریسم در خاورمیانه توافق نظر دارند.

وی در پاسخ به سوالی درباره تحریمها علیه ایران نیز گفت: تحریم هیچ وقت نمی تواند به اهداف سیاسی اش دست پیدا کند و اقدامی زورگویانه است.

لاوروف نیز در اظهاراتی بر لزوم ارتقای سطح روابط اقتصادی و وسیاسی میان تهران و مسکو تاکید کرد.

وی همچنین با تاکید بر تلاش برای رفع تحریمها علیه ایران در جریان مذاکرات، افزود: این گفتگوها باید در چارچوب عادلانه انجام شودو هیچ طرفی نباید از آن برای تحمیل نظرات خود استفاده کند.

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: روابط اقتصادی میان تهران و مسکو یک موضوع حاکمیتی برای روسیه است و بر اساس موازین و قوانین بین المللی برقرار است.

موضوع هسته‌ای وارد مرحله حساسی شده است

همچنین وزیر امور خارجه کشورمان صبح جمعه پیش از دیدار با همتای روسی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه موضوع هسته‌ای وارد مرحله حساسی شده است گفت: روسیه همواره نقش فعال و مثبتی در مذاکرات هسته‌ای ایفا کرده است.

وی افزود: روسیه هم به عنوان عضو 1+5 و هم به عنوان کشوری که ایران بیشترین همکاری هسته‌ای را با آن دارد، روابط فعالی در حوزه هسته‌ای در آینده با ایران خواهد داشت.

ظریف اضافه کرد: به‌ویژه با چشم‌اندازی که در مورد همکاری‌های هسته‌ای میان دو کشور ایران و روسیه وجود دارد، انتظار داریم مسکو نقش فعال و مثبت خود در مذاکرات هسته‌ای را که همواره دارای این نقش بوده است، تقویت کند و برای رسیدن به راه حل، کمک جدی به روند مذاکرات انجام دهد.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: صحبت‌هایی که در این سفر با آقای لاوروف خواهم داشت، برای حرکت به این سمت کمک خواهد کرد.

ظریف در تشریح اهداف سفر خود به روسیه گفت: پس ازسفر به ترکیه و حضور در مراسم تحلیف آقای اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، سفری کاری به روسیه انجام دادم.

وی با بیان اینکه در این سفر می‌خواهم ملاقات جدی کاری با آقای لاوروف وزیر امور خارجه روسیه انجام دهم، افزود: نیاز داریم در موضوع هسته‌ای و موضوعات منطقه‌ای به‌ویژه افغانستان، عراق، سوریه و فلسطین و تحولاتی که در حال انجام شدن است گفتگوهایی انجام دهیم.

وزیر امور خارجه ادامه داد: بحران حضور یک نیروی افراطی همراه با اقدامات وحشیانه در منطقه ما خطری است که کل منطقه را تهدید می‌کند.

ظریف با یادآوری اینکه روابط دوجانبه جمهوری اسلامی ایران و روسیه در یک سال اخیر پس از دولت یازدهم، تحول جدی به سمت روابط راهبردی داشته است خاطرنشان کرد: در این راستا رؤسای جمهور دو کشور سال گذشته دو دیدار انجام دادند و دیدار سوم نیز در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: فصل جدیدی از روابط دوجانبه میان ایران و روسیه در راه است که نیازمند گفتگوهای مستمر و مرتب میان مقامات دو کشور است.

وی افزود: ما این گفتگوها را در ماه‌های گذشته در سطوح مختلف انجام دادیم و این سفر به مسکو نیز در همین راستاست.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در جمع کارکنان سفارت ایران در آنکارا
ظریف: بازی با حاصل جمع صفر منتفی است



وزیر امور خارجه تاکید کرد: در جهان کنونی بازی با حاصل جمع صفر که یک کشور از زیان دیگران نفع ببرد منتفی است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) علیرضا بیکدلی سفیر ایران در آنکارا در صفحه فیسبوکش نوشت:

آقای دکتر جواد ظریف وزیر امور خارجه در جمع همکاران سفارت جمهوری اسلامی ایران در آنکارا گفت: ایران و ترکیه می‌توانند با همکاری یکدیگر شرایط متفاوتی را در منطقه رقم بزنند.

در جهان کنونی بازی با حاصل جمع صفر که یک کشور از زیان دیگران نفع ببرد منتفی می‌باشد. ما و ترکیه یا با هم برنده می‌شویم و یا با هم بازنده می شویم. راه سوم وجود ندارد. امیدواریم کارشناسان دو طرف اینگونه ببینند که در غیر این‌صورت شرایط بین‌المللی این واقعیت را به ما خواهد فهماند.

آقای ظریف از دیپلماتهای ایرانی خواست جهت‌گیری فعالیت خود را بر اقداماتی متمرکز کنند که به سهولت معیشت مردم کمک نماید.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مرعشی پیشهاد داد:
اصلاح‌طلبان تشکل‌های بزرگ‌تری را ایجاد کنند



یک عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: اصلاح‌طلبان باید به سمت تشکیل گروه‌های بزرگ‌تر حرکت کنند.



حسین مرعشی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره تشکیلات سیاسی جدید اصلاح‌طلبان با "نام ندای ایرانیان" اظهار کرد: این تشکل همه جوانان اصلاح‌طلب را دربرنمی‌گیرد و فقط یک گروه خاص از جوانان اصلاح طلب را شامل می شود.



وی افزود: این گروه از جوانان مورد احترام هستند، اما من توصیه می‌کنم اصلاح طلبان به سمت تشکیل گروه های بزرگتر حرکت کنند، نه این‌که تشکیلات کوچک‌تری را به وجود آورند.



مرعشی در پایان اظهار کرد: تا زمانی که ما در کنار هم قرار بگیریم قدرتمندیم، اما هنگامی که از هم دور شویم تضعیف می‌شویم.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رییس دفتر رئیس‌جمهور:
توسعه اقتصاد باید توسعه‌ی مردم محور باشد



رییس دفتر رئیس‌جمهور تصریح کرد که راهکارهای متصدی‌گرایانه دولت دیگر پاسخگو نیست.





به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان، محمدنهاوندیان در حرم مطهر رضوی در جمع زائران و مجاوران حضرت رضا (ع) اظهار کرد: در حرکت اقتصادی باید همه مردم حضور فعالی از خود به منصه ظهور بگذارند تا به این طریق توسعه اقتصادی مردم‌محور شکل گیرد و فضا برای سرمایه‌گذاری بیش از پیش آماده باشد.



رییس‌دفتر رییس‌جمهور با تاکید بر این‌که فضای تقدیر از کارآفرینی باید افزایش یابد تصریح کرد: مقابله ریشه‌ای و همه‌جانبه با فساد لازمه‌ی عدالت و رشد است.



رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت با بیان این‌که مقابله با فساد اقتصادی لازمه رشد پایدار است خاطرنشان کرد: لازمه برقرای عدل و اعتدال مبارزه با فساد اقتصادی است.



وی درباره مسائل و مشکلات اقتصادی کشور عنوان کرد: تا زمانی که مشکلات ساختاری حل نشود، تورم 40 ساله گریبان‌گیر کشور خواهد بود و دولت امیدوار است که نرخ تورم را ظرف سه سال آینده به نرخ تورم تک‌رقمی برساند.



نهاودندیان با اشاره به این‌که راه‌حل اساسی مشکلات اقتصادی، افزایش بنیه تولید و اتکا درآمد دولت به منابع غیر نفتی است یادآور شد: در سال گذشته با اتکا به استقراض از بانک مرکزی گام جدی‌ای برای اصلاح ساختارهای اقتصادی برداشته شد.



رییس دفتر رییس‌جمهور اظهار کرد: خوشبختانه در حال حاضر حماسه مردم و همت ملت مورد لمس دولت و مقام معظم ***** است.



رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت افزود: امسال برای نخستین بار سالگرد هفته دولت با عنوان آرامش و امید نامگذاری شد، چرا که دولت تدبیر و امید همواره خود را برای ایجاد امید در بخش‌های مختلف متعهد کرده است.



وی ادامه داد: احساس اطمینان فعالان اقتصادی چه در خارج و چه در داخل نسبت به اقتصاد ایران رشد چشمگیری داشته است تا جایی که هیات‌های اقتصادی مختلف برای سرمایه‌گذاری در ایران با یکدیگر به رقابت می‌پردازند که این امر نشان‌دهنده اقتصاد پویای ایران است.



نهاوندیان با تاکید بر این‌که رشد پایدار باید در کشور نهادینه شود عنوان کرد: رشد پایدار باید با توجه به افزایش جمعیت در کشور نهادینه شود؛ چرا که در این صورت اقشار کم‌درآمد بهره‌برداری‌شان بیشتر خواهد بود.



رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت خاطرنشان کرد: باید به رشدی حدود 9 درصد برسیم و باید موانع بروکراتیک و قفل و زنجیرهای محیط کسب و کار شکسته شود تا چرخ اقتصاد به حرکت درآید.



نهاوندیان تصریح کرد: ملت ایران باید در همه بازارهای جهانی با ارائه کالای خویش پیام‌رسان انقلاب و مردم انقلابی باشند؛ چرا که تعامل با جهان تنها به حوزه دیپلماسی ختم نمی‌شود بلکه در عرصه اقتصادی باید تعامل انجام گیرد.



رییس دفتر رییس جمهور با اشاره به سخنان مقام معظم ***** مبنی بر این‌که ما با همه جهان از موضع برابر و با توانمندی‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی تعامل خواهیم داشت افزود: خداوند را شاکریم که در یک سال اخیر جهانیان با چهره‌ی برهانی، متین و مودب جمهوری اسلامی آشنا شدند.



رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر این‌که دیپلماسی و سیاست خارجی دولت به‌ویژه در قبال موضع‌گیری در مسائل منطقه همواره مورد تحسین مقام معظم ***** بوده است یادآور شد: این مسائل توافق هسته‌ای را آسان می‌کند، چنانکه در صنعت پتروشیمی صادرات ما زنجیرها را شکسته است.



وی با بیان این‌که در حال حاضر گوشه‌هایی از دیوار تحریم‌ها شکسته شده است، ادامه داد: خداوند شرط گشایش و برکت را ایمان و تقوا می‌داند.



نهاوندیان با اشاره به این‌که رشد پایدار در نگاه اسلامی ایمان و تقوا را محور و حیات اجتماعی اعلام می‌کند افزود: تقوا یک مقوله فردی نیست و در روابط و مناسبات اجتماعی باید خداپروایی مبنای کار قرار گیرد.



رییس دفتر رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: نجات اقتصاد، احیای اخلاق، تعامل سازنده با جهان شعار دولت تدبیر و امید است و احیای اخلاق محور اساسی در سال‌های پیش رو است.



رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به فرمایشات امیرالمومنین در نهج‌البلاغه افزود: مردم نسبت به کارگزاران و کارگزاران نسبت به مردم باید حق یکدیگر را به رسمیت شناخته و در مناسبات اجتماعی احترام دوسویه مبنا قرار گیرد.



وی با تاکید بر این‌که برای تداوم اهداف انقلابی باید وحدت و انسجام حفظ شود عنوان کرد: کسانی که می‌خواهند بین اقشار جامعه و دولت کینه ایجاد کنند را باید با حفظ وحدت مایوس کرد.



نهاوندیان اظهار کرد: در مذاکرات هسته‌ای اهل تعامل هستیم اما از حقوق ملی ذره‌ای کوتاه نخواهیم آمد همچنانکه در استراتژی نرمش قهرمانانه مذاکرات با رعایت خطوط قرمز منعی ندارد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سیدرضا اکرمی: فضای تولید و کسب و کار بهبود می‏‌یابد



رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری گفت: تورم در دولت جدید به 23 درصد رسیده است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال به 20 درصد برسد و تا سال 95 نیز یک رقمی شود.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه چهارمحال و بختیاری، حجت‎الاسلام سیدرضا اکرمی هفتم شهریورماه در جمع نمازگزاران این هفته شهرکرد، هفته دولت را فرصت مناسبی برای تبیین خدمات دولت دانست و افزود: سال گذشته که به نام «حماسه سیاسی و اقتصادی» از سوی ***** مزین شده بود، با شکوه‎ترین انتخابات با حضور 73 درصدی مردم محقق شد و حماسه سیاسی رقم خورد.

او با بیان این که در یک سال گذشته حماسه اقتصادی نیز محقق شده است، تصریح کرد: پس از اعلام نتایج انتخابات در سراسر کشور رضایت ملت از این نتیجه مشهود بود؛ چراکه حجت‌الاسلام روحانی یکی از چهره‌های حوزوی و دانشگاهی با سابقه انقلابی است که بعد پیروزی انقلاب پنج دوره در مجلس اسلامی، 16 سال در شورای عالی دفاع، مجمع تشخیص مصلحت **** و مجلس خبرگان انجام وظیفه کرده و از هر لحاظ برای مردم شناخته شده بود.

اکرمی افزود: سال گذشته برای نخستین‌بار مراسم تحلیف مجلس با حضور 50 نماینده از کشورهای مختلف برگزار شد که زمینه‌ای نیز برای حضور مقامات خارجی به داخل کشور و بالعکس فراهم شد.

وی با اشاره به فضای سیاسی کشور در قبل از انتخابات 92 اظهار کرد: قبل از انتخابات تبلیغات خارجی ما را در انزوا قرار داده بود به طوری که هراس نسبت به ایران، اسلام و شیعه همواره مطرح بود این در حالی است که در دولت جدید این اجماع و انزوای بین‌المللی از بین رفت و با باز شدن فضای سیاسی ارتباطات خارجی نیز بهبود یافت.

رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری تاکید کرد: بعد از انتخابات، آرام آرام فضای اقتصادی کشور بهتر شده است.

او هم‌چنین اجرای طرح تحول سلامت در کشور و کاهش دغدغه بیماران را یادآور شد و افزود: در گذشته بیماران بستری ناگزیر به پرداخت 35 درصد از هزینه‌های درمان بودند اما با اجرای این طرح اکنون این میزان به 10 تا 8 درصد کاهش یافته و تهیه دارو نیز به مراتب بهتر شده است.

اکرمی اظهارکرد: هم‌چنین با فراگیر شدن بیمه سلامت و ارائه دفترچه سلامت برای اکثر مردم، مشکلات درمانی بسیار کاهش یافت.

وی با اشاره به کاهش رشد تورم و رکود اقتصادی کشور در یک سال اخیر، افزود: در مرداد 92 تورم در کشور به 42 درصد رسید اما اکنون به 23 درصد کاهش یافته است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال به 20 درصد برسد.

رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری نرم بین‌المللی تورم را 3 تا 4 درصد دانست و تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود تا سال 95 نرخ تورم کشور تک رقمی شود.

او با اشاره به مشکلات ناشی از رکود اقتصادی در کشور خاطرنشان کرد: رکود اقتصادی به معنای نبود تولید و کار است که دولت در این راستا لایحه‌ای تقدیم مجلس کرد که به صورت فوریتی تصویب شد که پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال اقدامات مطلوبی در راستای بهبود تولید، فضای کسب وکار واشتغال در کشور فراهم شود.

اکرمی به 617 هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان در کشور اشاره و تصریح کرد: باید این نقدینگی در بخش تولید و حمل و نقل هزینه شود تا تولید رونق گیرد.

وی تاکید کرد: باید در میزان مصرف سوخت، انرژی، دارو و حتی لوازم بهداشتی و آرایشی کنترل مصرف داشته باشیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش و به زندگی رونق دهیم.

رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در پایان از مردم خواست تا با همت، همبستگی و حمایت و هدایت دولت در راستای تحقق اهداف **** گام بردارند.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
توزیع پول در جامعه بدون تدبیر رفاه نمی‌آورد



وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: توزیع پول در جامعه بدون تدبیر رفاه نمی آورد و برای تامین رفاه مردم باید برنامه ریزی داشت.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، علی ربیعی که به مناسبت هفته دولت بعنوان سخنران قبل از خطبه های نماز جمعه کرمانشاه سخن می گفت، با آشاره به آرامش ایجاد شده در کشور، به موفقیت های دولت در عرصه سیاست خارجی اشاره و اظهار کرد: با تدبیر دولت دیوار سیاه و بی اعتمادی ساخته شده در جهان در قبال ایران فرو ریخت و در حال حاضر افکار عمومی دنیا نسبت به ایران تغییر کرده است.



وی افزود: مشی دولت در عرصه سیاست خارجی این است که با حفظ ارزش های اسلامی و شان مردم بتوان حق مردم را که با دلایل واهی از آنها گرفته شده بود را بازپس گیرد.



ربیعی با تاکید بر تلاش دولت برای شکسته شدن تحریم ها گفت: قطعا آثار روانی این کار می تواند آرامش بیشتری در کشور ایجاد کند.



وی به تحولات منطقه نیز اشاره کرد و گفت: در شرایط ناامن منطقه، ایران در آرامش و امنیت است که این با لطف پروردگار، تدابیر مقام معظم ***** و پشتوانه مردم ایجاد شده است.



وی در ادامه با یان اینکه دولت بی توجه به مسائل و مشکلات مردم نیست، گفت: مبارزه با فقر از سیاست های اصلی این دولت است.



وزیر کار گفت: روند سیاست های رفاهی و مبارزه با فقر دولت تا پایان عمر دولت ادامه دارد و شاهد اجرای برنامه های مختلفی در این زمینه خواهیم بود.



وی به اجرای طرح تحول سلامت نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته یکی از مهمترین عواملی که سبب فقر مردم می شد هزینه های بالای بخش درمان بود که با اجرای این طرح بخش عمده ای از هزینه های درمان از دوش مردم برداشته شد و شش میلیون نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.



ربیعی به مشکل اشتغال کشور نیز اشاره کرد و گفت: در هشت سال گذشته تعداد زیادی از جوانانی که باید جذب بازار کار می شدند به دانشگاه رفتند و امروز همه این فارغ التحصیلان به دلیل رشد منفی اقتصادی آن سالها با مشکل اشتغال مواجه اند و دولت یا بیکاری مضاعف و متورم شده مواجه است.



وی افزود: دولت به هیچ وجه تسلیم این شرایط نمی شود و با جدیت رفع مشکل بیکاری را دنبال می کند.



وی گفت: لایحه های مختلفی از جمله حمایت از تولید و خروج از رکود تهیه شده که به بهبود وضعیت اشتغال کشور می انجامد.



وی با بیان اینکه برای بهبود وضعیت اشتغال به ایجاد سالانه یک میلیون شغل نیاز داریم، گفت: روش هایی اتخاذ شده که تسهیلات مناسبی به بخش های تولیدی داده شود، بدون اینکه نرخ تورم افزایش یابد.



وی گفت: 50 درصد این تسهیلات به کارهای تولیدی جدید اختصاص می یابد.



ربیعی در ادامه به پالایشگاه در حال ساخت آناهیتا کرمانشاه اشاره کرد و گفت: تلاش می کنیم اجرا این پروژه که مشاغل زیادی در بخش پایین دستی ایجاد می کند، سرعت بگیرد.



وی همچنین در خصوص پیگیری تسریع اجرا راه آهن کرمانشاه قول مساعد داد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رئیس کل بانک مرکزی:
تورم یکساله نصف شد/ بانک نباید خودش صاحب بنگاه باشد



رئیس کل بانک مرکزی، ایجاد تعادل در توسعه یافتگی را از اولویت‎های کاری دولت برشمرد و گفت درحالی که در یک‌سال گذشته نرخ رشد تورم نصف شده است، امیدواریم با ثبات وضعیت اقتصادی، شاهد رونق سرمایه‌گذاری باشیم.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، ولی اله سیف در جریان افتتاح طرح‌های گازرسانی به شهرهای گراب و کوهنانی، اظهار کرد: باعث خوشحالی من است که توفیق پیدا کردم به نمایندگی از طرف دولت تدبیر و امید در خدمت مردم لرستان و هم ولایتی‌های خودم باشم.



وی با بیان اینکه در جلسات مختلف استاندار لرستان گزارشات خوبی از فعالیت‎های صورت گرفته در لرستان را ارئه کردند، ادامه داد: احساسم این است که حرکت توسعه استان لرستان به سمت شکوفایی هر چه بیشتر کلید زده شده است.



سیف با بیان اینکه در این سفر توفیق دارم که حامل پیام و سلام دکتر روحانی رئیس جمهوری به مردم لرستان باشم، خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید اشتیاق و عزم جدی برای خدمت رسانی به مناطق مختلف کشور به ویژه استان‎های نیازمند به توسعه بیشتر دارد و تلاش خواهد کرد که ایجاد تعادل در توسعه‎یافتگی را در اولویت کاری خود قرار دهد.



وی با بیان اینکه همه نقاط کشور باید از اثرات اشتغال، توسعه و رونق اقتصادی بهره‌مند شده و شرایط رشد یافته‌ای داشته باشند، گفت: ظرفیت‌ها و پتاسیل‎های لرستان برای پیشرفت و توسعه زیاد است و از همه جنبه‌ها سرزمینی غنی محسوب می‌شود.



سیف با بیان اینکه توسعه استان تدبیر و برنامه ریزی می‌طلبد، تاکید کرد: در دولت تدبیر و امید تلاش می‌شود همه عوامل دست به دست هم داده تا بتواند لرستان را در شرایط رو به رشد قرار دهند.



سیف از سفر اخیر هیئت دولت و رئیس جمهوری به لرستان به عنوان یک نقطه عطف برای رونق و شکوفایی اقتصادی در استان یاد کرد و افزود: پیش از برگزاری این سفر در تهران جلسه‌ای برگزار و راهکارهای لازم برای رفع مشکلات اقتصادی استان ارائه شد.



وی با تاکید بر ضرورت توجه به ایجاد اشتغال و رونق بنگاه‎های اقتصادی در استان، اضافه کرد: در این راستا آمادگی اعطای تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای استان وجود دارد.



سیف با اشاره به اینکه در هر استانی دو نوع منابع اعتباری وجود دارد، افزود: یک بخش از منابع توسعه‌ای بوده و برای پروژه‌های حوزه عمرانی مانند راه‌ها، راه آهن، مدرسه و... مورد استفاده قرار می‌گیرند. رئیس کل بانک مرکزی نوع دوم منابع در استان‌ها را منابع اقتصادی و سرمایه گذاری دانست و گفت: این منابع را سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی به استان می‌آورند و **** بانکی هم از آن‌ها حمایت می‌کند تا پروژه‌های این سرمایه گذاران منجر به تولید شده و بیکاری را کاهش دهد.



وی از بیکاری به عنوان یکی از چالش‎های مهم لرستان یاد کرد و گفت: در این راستا بانک مرکزی آمادگی دارد با حمایت از سرمایه گذاران و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی در راستای کاهش نرخ بیکاری گام بردارد.



سیف در ادامه سخنان خود به شرایط اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: یکسال پیش که دولت یازدهم در کشور شروع به فعالیت کرد با شرایط پیچیده اقتصادی مواجه بودیم.



این مقام مسئول تاکید کرد: علمای اقتصاد می‌گویند که اگر کشوری در شرایطی دچار تورم شد با یک شرایط و برنامه ریزی می‌توان این تورم را کاهش داد و به تعادل رساند و همچنین اگر یک کشوری اقتصادش دچار رکود شد این موضوع نیز راهکار دیگری دارد تا بتوان به رونق رسید.



رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه کشور یکسال پیش در شرایط رکود تورمی بود، افزود: در این حالت شرایط اقتصادی بسیار بسیار پیچیده است و ما سال گذشته با این مشکل مواجه بودیم ولی خوشبختانه با تلاش‎هایی که در این مدت صورت گرفت دستاوردهای خوبی توسط دولت یازدهم حاصل شد.



سیف با اشاره به کاهش تورم در کشور تصریح کرد: در طول این مدت زمان یکساله تورم روبه افزایش نزدیک ۴۵ درصد در کشور نصف شد و به ۲۳ درصد رسید که این روند بسیار نویدبخش است.



وی با بیان اینکه ما فکر می‌کردیم نرخ تورم را با شرایط موجود در کشور در پایان سال ۹۳ به ۲۵ درصد برسانیم، افزود: ولی با فعالیت‌های انجام شده در نیمه دوم سال ۹۳ نرخ تورم به ۲۳ درصد رسیده است.



رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: یکی از قدم‌های اولیه که در هر اقتصادی باید برداشته شود و بر اساس آن شرایط سرمایه گذار قدرت پیش بینی پیدا کرده و بتواند برای سرمایه گذاری تصمیم بگیرد ثبات اقتصادی است و من امروز مفتخرم که بگویم در سال ۹۳ اقتصاد ما به ثبات نسبی خود رسیده است.



سیف با بیان اینکه با شرایط اقتصاد امروز سرمایه گذار جرات دارد که در مسیر سرمایه گذاری قدم بردارد، خاطرنشان کرد: در این شرایط سرمایه گذار می‌تواند یک افق چند ساله را برای آینده ببیند و سپس تصمیم بگیرد.



وی گفت: نوسانات نرخ ارز سال گذشته جرات سرمایه گذاری را از سرمایه گذار سلب می‌کرد و نگران بود که این تلاطم به کجا ختم می‌شود.



او بیان کرد: ولی الان ثباتی که در قیمت دلار ایجاد شده به سرمایه گذار جرات می‌دهد که برنامه ریزی کند و این زمینه ساز رشد می‌شود.



رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه مطابق برنامه‌های اقتصادی تنظیم شده سال ۹۵ سال تک نرخی شدن تورم است، گفت: با روند نزولی نرخ تورم از ۴۵ درصد سال گذشته به ۲۳ درصد امسال پیش بینی می‌کنیم که در سال ۹۵ نرخ تورم تک رقمی شده و به زیر ۱۰ درصد برسد که این امر موجب ثبات هرچه بیشتر اقتصادی شده و می‌تواند زمینه ساز رونق اقتصادی کشور باشد.



سیف در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه علاوه بر فعالیت‎های اقتصادی دولت، تصمیمات و حرکت‎های عمرانی خوبی نیز شکل گرفته است، گفت: در بحث گازرسانی به روستا‌ها نه تنها لرستان بلکه در کل کشور‌ها گام‌های خوبی برداشته شده است.



وی با بیان اینکه با حرکت جدی ایجاد شده به دنبال این هستیم که یک پوشش کامل گازرسانی در کشور ایجاد کنیم، افزود: در استان لرستان در طول هفته دولت ۸۵۷ پروژه با مبلغ ۴۵۷ میلیارد تومان افتتاح شد که اقدام بزرگی در استانی بوده که از بابت اشتغال با مشکلاتی مواجه است.



سیف با بیان اینکه میزان گازرسانی صورت گرفته به روستاهای لرستان طی یکسال گذشته ۶۰ درصد کل گازرسانی در طول دولت‎های گذشته است، گفت: این حرکت نشان دهنده عزم جدی دولت برای خدمات رسانی به مناطق محروم است.



وی با بیان اینکه کشور به رشد و رونق اقتصادی و عمرانی نیاز دارد، افزود: امیدواریم در این مسیر **** بانکی هم وظایف خود را انجام دهد.



رئیس کل بانک مرکزی به دیدار اعضای هیئت دولت با **** معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: فرمایشات **** فرزانه انقلاب برای همه ما روشن‎گر و جهت دهنده بود.



سیف با اشاره به رضایت نسبی ***** انقلاب از عملکرد دولت، اظهار کرد: ایشان با ابراز لطف خود به اعضای هیئت دولت روحیه دادند.



وی با بیان اینکه دیگر موارد و اشارات مطرح شده از سوی **** معظم انقلاب برای ما هدایت کننده بود تا روی این موارد نیز تمرکز کنیم، گفت: ایشان در بیانات خود اشاره کردند که بانک‌ها باید در خدمت تولید باشند که این موضوع برای ما جهت دهنده است.



رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه بانک نباید خودش صاحب بنگاه باشد، افزود: در صورتیکه بانک‌ها به سمت بنگاهداری پیش بروند نمی‌توانند عدالت را بین متقاضیان تسهیلات رعایت کرده و نسبت به یک بنگاه اقتصادی که متعلق به خودش است و دیگر متقاضیان یک روش درست و بدون تبعیض را در پیش بگیرند. **** بانکی در اطراف خود ذی‎نفعانی دارد که باید در برخورد با این ذی نفعان مدیریت عادلانه داشته باشد و باید به گونه‌ای عمل شود که شاهد یک رضایت عمومی از بانکداری باشیم.



وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مصوبات سفر رئیس جمهوری به لرستان، گفت: **** بانکی با توجه به جهت گیری که دارد اولویت را بر این قرار داده است که اگر یک بنگاه یا شرکت تولیدی به دلیل نداشتن سرمایه در گردش خوابیده **** بانکی این رقم را تامین کند.



رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه از استاندار نیز خواسته‌ایم که اگر واحدهای تولیدی یا شرکت‌هایی چنین مشکلاتی دارند به بانک مرکزی معرفی شوند، گفت: سال ۹۳ برای تامین تسهیلات یاد شده این تعهد را داده‌ام و نگرانی در زمینه محدودیت این منابع نیز نداشته باشید.



سیف اظهارامیدواری کرد سال ۹۳ سالی باشد که بنگاه‎های تولیدی به بهره‎برداری رسیده و تولید جریان پیدا کند و سال آینده هم شاهد شکل گیری سرمایه گذاری‌های جدید باشیم.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وزیر کار:
هدف‌گذاری برای رشد اقتصادی 2.5 درصدی است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به این‌که هدف‌گذاری دولت برای امسال رشد 2.5 درصدی اقتصادی استف گفت: برای ایجاد اشتغال مناسب در کشور باید شرایطی فراهم کنیم که تولید رونق بگیرد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، علی ربیعی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اقتصاد نسبتا نحیف، بیکاری تلمبار شده و عدم رشد اقتصادی مثبت در سالهای اخیر موجب شده این دولت با وضعیت بیکاری مضاعف و متورم شده ای روبرو باشد.



وی با بیان اینکه مثبت شدن نرخ رشد اقتصادی از برنامه های دولت تدبیر و امید است، گفت: سال گذشته تا حدودی رشد اقتصادی کشور بهتر شد و 1.2 درصد رشد داشتیم، اما این میزان رشد کافی نیست و در سال جاری هدف گذاری شده 2.5 درصد رشد داشته باشیم.



ربیعی افزود: برای ایجاد سالانه یک میلیون شغل در کشور باید رشد اقتصادی هفت درصدی را تجربه کنیم.



وی ادامه داد: دولت برای ایجاد اشتغال مناسب در کشور بهبود فضای کسب و کار، خروج از تورم و حمایت از تولید را طرح ریزی کرده تا شاهد ایجاد اشتغال مناسب در کشور باشیم.



ربیعی گفت: برای ایجاد اشتغال باید از منابعی استفاده کنیم که منجر به ایجاد تورم در کشور نشود.



وی افزود: دولت عرصه را برای سرمایه گذاری پیش بینی پذیر کرده، نرخ ارز ثابت شده و تمام زمینه ها برای رونق تولید فراهم است.



وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور افتتاح چندین طرح و حضور در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه به این استان سفر کرده است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
دبیر کل جمعیت هلال احمر تاکید کرد
از انرژی و توان جوانان برای تحول کشور استفاده کنیم



دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور گفت: جوانان باید با اقدامات بشردوستانه خود مانع از رواج فرهنگ انتفاع فردی شوند.



به گزارش خبرنگار«جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) -منطقه کرمانشاه، سید احمد موسوی در آیین افتتاح اردوگاه هلال احمر امید کرمانشاه بر لزوم اعتماد به جوانان تاکید کرد و افزود: بزرگترین و ارزشمندترین پتانسیل یک جامعه جوانان هستند و جوانان می‌توانند معجزه‌گر هزاره سوم باشند.



وی ادامه داد: در دروان هشت سال جنگ تحمیلی این جوانان بودند که حماسه‌های بزرگی خلق کردند و امروز اگر می خواهیم در ساخت آینده ایران موفق باشیم باید باز به جوانان اعتماد کنیم و از انرژی و توان آنها برای تحول کشور استفاده کنیم.



دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه امروز کشور ما با مشکلات اجتماعی فراوانی مواجه است، جوانان را کلید حل این مشکلات دانست.



موسوی با تاکید بر اینکه باید از انتفاع فردی پرهیز شود، خاطرنشان کرد: امروز فرهنگ کشورهای دیگر بر ما تاثیر گذاشته و فرهنگ انتفاع فردی وارد جامعه ما شده که لازم است جونان با کار تیمی، اقدامات بشردوستانه و ... مانع از رواج این فرهنگ شوند.



وی افزود: باید برای ترویج اخلاق بین جوانان تلاش کنیم و به عنوان راهنما و مشاور کنار جوانان باشیم.



وی تصریح کرد: فراهم کردن امکانات ورزشی، اردویی و تفریحی برای جوانان ظاهر ماجراست، اما در باطن تلاش می‌شود تصمیم گیران آینده کشور تفاهم و همکاری و کار تیمی را بیاموزند و روحیه همکاری بین آنها تقویت شود.



موسوی در ادامه سخنان خود به پتانسیل‌های غرب کشور اشاره کرد و افزود: غرب کشور فرصت های زیادی دارد و امیدواریم بتوانیم در بخش هایی که تحت اختیار ما است غرب کشور را توسعه دهیم.



فریدون نوری عضو هیات مدیره جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه نیز در این مراسم بر لزوم تحول ساختاری جدی در جمعیت هلال احمر تاکید کرد.



وی افزود: باید آموزش‌های تخصصی در دستور کار قرار گیرد.



وی سازمان هلال احمر را یک سازمان شبه نظامی امدادگر دانست که هیچ کس در آن دنبال پول نیست و همه کار داوطلبانه انجام می دهند.



نوری تصریح کرد: امروز جمعیت هلال احمر ایران در بسیاری از کشورها حضور دارد و باید کاری کنیم تا پرچم ایران نماد افتخار و اقتدار ما باشد.



وی گفت: جمعیت هلال احمر کرمانشاه یکی از جمعیت‌های پیش‌رو در کشور است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اصلاح پول ملی به جریان می‌افتد‌/‌ حذف صفر به شرط تورم تک رقمی



در حالی اصلاح پول ملی و حذف صفر مدت هاست به طور جدی مطرح نشده که رییس کل بانک مرکزی عنوان می کند که آمادگی کافی برای آن وجود داشته و با برقراری ثبات در اقتصاد و تک رقمی شدن تورم می توان نسبت به آن اقدام کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حذف صفر از پول ملی در سالهای گذشته در بسیاری از کشورهای دنیا که اغلب با تورم روبه رو بوده اند به اجرا گذاشته شد هر چند که در ابتدای امر در نحوه اجرا و حتی پذیرش این موضوع از سوی جامعه مسایلی پیش روی آنها قرار داشت.

این در حالی است که در اواخر دهه 80 بود که مسولین وقت کشورمان نیز به دلیل تغییرات ایجاد شده در تورم و ادامه کاهش قابل توجه ارزش پول ملی تصمیم به حذف صفر از پول ملی گرفته و بحث آن را به طور جدی مطرح کردند.

اما به دلیل شرایط موجود و فراهم نبودن زمینه های لازم کم کم بحث حذف چهار صفر که از سوی مقامات بانک مرکزی مطرح شده بود کنار رفت در عین حال که در مدت یک سال گذشته که دولت یازدهم نیز به طور رسمی در اداره کشور وارد شده این مساله مورد تاکید قرار نگرفت.

با این وجود در همان ابتدای ایجاد تغییر و تحولات در بانک مرکز ی در دولت جدید بود که اکبر کمیجانی-قائم مقام بانک مرکزی- با اشاره به این که حذف چهار صفر از پول ملی از دستور کار بانک مرکزی خارج نشده و در آینده بررسی می‌شود، عنوان کرد که یکی از دلایلی که اصلاح واحد پول ملی مطرح شد ایجاد تورم بود بنابراین در حال حاضر اولویت این است که در قالب سیاست های پولی و مالی در جهت مهار تورم و ثبات قیمت‌ها گام برداریم.

براین اساس با توجه به اینکه در طول یک سال گذشته تورم به طور قابل ملاحظه ای کنترل شده و کاهش یافته است همچنین پیش از این مقامات بانک مرکزی از احتمال حذف صفر از پول ملی در نیمه دوم سال 1393 سخن گفته بودند به نظر می رسد که بحث حذف صفر از پول ملی و اصلاح آن می تواند به طور جدی تری مورد توجه بانک مرکزی باشد.



سیف: آماده حذف صفر هستیم اما...
این در حالی است که ولی الله سیف-رییس کل بانک مرکزی- به ایسنا اعلام کرد که زمانی که ثبات در اقتصاد ایجاد شده و تورم تکی رقمی شود آنگاه می توان گفت که شرایط حذف چهار صفر از پول ملی فراهم شده است.

وی شرایط فعلی را موقعیت مناسبی برای اقدام به اصلح پول ملی نداست و گفت: با این حال مطالعات لازم برای حذف صفر از پول ملی انجام شده و در حال انجام است اما باید زمینه های لازم برای این مورد فراهم شود.

وی تاکید کرد: که بانک مرکزی آمادگی ورود به حذف صفر را دارد اما تا هنگامی که تورم تک رقمی نشده و تثبیت نشود و یا آنچه که برای این امر ضروری به نظر می رسد وجود نداشته باشد اقدام نخواهیم کرد.



حذف صفر فقط یک اتفاق پولی است
با این وجود کارشناسان اعتقاد چندانی به اینکه حذف صفر از پول ملی می تواند ارزش را به آن باز گرداند ندارند و بر عواقب اجرای آن در صورت فراهم نبودن شرایط تاکید می کنند.

در همین رابطه عباس شاکری-رییس دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی- با تاکید بر این‌که در اقتصاد ایران نمی‌توان مساله کاهش ارزش پول ملی را با حذف صفر حل کرد، معتقد است که این مسئله تنها یک اتفاق پولی بوده و نمی‌تواند نقشی در افزایش ارزش پول ملی و کاهش تورم داشته باشد.

وی گفت: فرض حذف صفر از پول ملی و اثر مناسب آن بر تورم و ارزش پول ملی در شرایطی منطقی است که در جامعه قدرت قیمت‌گذاری دلخواه وجود نداشته و قیمت‌ها در بازارهای رقابتی عمیق و کارا تعیین شود، همچنین باید فرض شود که در **** پولی ما هیچ‌گونه پول منفعلی وجود ندارد و پول و نقدینگی در اقتصاد فعال است و قابلیت کنترل و مدیریت دارد.

شاکری این را هم یادآور شد که بعد از حذف صفر قبح روانی افزایش قیمت در بسیاری از کالاها از بین می‌رود و قیمت گذار در مقابل هرگونه تغییر در فضای اقتصادی کشور قیمت محصول خود را تغییر خواهد داد از این رو نرخ اغلب کالاها و خدمات مصرفی همچنین املاک به گونه ای متناسب کاهش نیافته و زمینه افزایش تورم بیشتر را فراهم می آورد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در سفر به روسیه
ظریف: مسکو نقش مثبتش در مذاکرات هسته‌ای را تقویت کند



وزیر امور خارجه کشورمان با بیان این‌که موضوع هسته‌ای وارد مرحله حساسی شده است، گفت: روسیه همواره نقش فعال و مثبتی در مذاکرات هسته‌ای ایفا کرده است.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) محمدجواد ظریف که هم‌اکنون در مسکو به سر می‌برد،‌ روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت: روسیه هم به عنوان عضو 1+5 و هم به عنوان کشوری که ایران بیشترین همکاری هسته‌ای را با آن دارد، روابط فعالی در حوزه هسته‌ای در آینده با ایران خواهد داشت.



وی اضافه کرد: به‌ویژه با چشم‌اندازی که در مورد همکاری‌های هسته‌ای میان دو کشور ایران و روسیه وجود دارد، انتظار داریم مسکو نقش فعال و مثبت خود در مذاکرات هسته‌ای را که همواره دارای این نقش بوده است، تقویت کند و برای رسیدن به راه حل، کمک جدی به روند مذاکرات انجام دهد.



وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: صحبت‌هایی که در این سفر با آقای لاوروف خواهم داشت، برای حرکت به این سمت کمک خواهد کرد.



ظریف در تشریح اهداف سفر خود به روسیه گفت: پس از سفر به ترکیه و حضور در مراسم تحلیف آقای اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، سفری کاری به روسیه انجام دادم.



وی با بیان اینکه در این سفر می‌خواهم ملاقات جدی کاری با آقای لاوروف داشته باشم، افزود: نیاز داریم در موضوع هسته‌ای و موضوعات منطقه‌ای به‌ویژه افغانستان، عراق، سوریه و فلسطین و تحولاتی که در حال انجام شدن است گفتگوهایی انجام دهیم.

وزیر امور خارجه ادامه داد: بحران حضور یک نیروی افراطی همراه با اقدامات وحشیانه در منطقه ما خطری است که کل منطقه را تهدید می‌کند.



ظریف با یادآوری اینکه روابط دوجانبه جمهوری اسلامی ایران و روسیه در یک سال اخیر پس از دولت یازدهم، تحول جدی به سمت روابط راهبردی بوده است، خاطرنشان کرد: در این راستا رؤسای جمهور دو کشور سال گذشته دو دیدار انجام دادند و دیدار سوم نیز در آینده نزدیک انجام خواهد شد.



رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: فصل جدیدی از روابط دوجانبه میان ایران و روسیه در راه است که نیازمند گفت‌وگوهای مستمر و مرتب میان مقامات دو کشور است.



به گزارش واحد مرکزی خبر وی افزود: ما این گفت‌وگوها را در ماه‌های گذشته در سطوح مختلف انجام دادیم و این سفر به مسکو نیز در همین راستاست.

بر اساس این گزارش ظریف با لاوروف صبح امروز دیدار کرد.





پس از این دیدار، وزرای امور خارجه ایران و روسیه در نشستی خبری به سؤالات خبرنگاران پاسخ می‌دهند.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


سخنگوی دولت:
مقید هستیم به همه به یک نسبت یارانه ندهیم/ تشکیل کارگروه تأمین اعتبار مسکن مهر

سخنگوی دولت با بیان اینکه در پرداخت یارانه‌ها مقید هستیم به همه به یک نسبت یارانه ندهیم، گفت: با توجه به اینکه درباره مسکن مهر کار ناتمام داریم، کارگروهی برای تأمین اعتبار بخش‌های روبنایی و زیربنایی مسکن تشکیل می‌شود.

13930329000369_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اراده ملی٬ محمدباقر نوبخت شب گذشته با حضور در برنامه ثریا در شبکه اول سیما اظهار داشت: تلاش کردیم تمام راه های ایجاد تورم در سال های اخیر را ببندیم.

    وی یادآور شد: تورم به عنوان افزایش چشمگیر قیمت٬ در دوره‌ای معین از چند عامل نشات گرفته بود که یکی از آنها از بین رفتن تعادل میان عرضه و تقاضا بود.

    معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور تاکید کرد: اگر به هر دلیلی قدرت خرید را دامن بزنیم و عرضه وجود نداشته باشد قیمت ها افزایش می یابد از این رو برای کنترل این مهم٬ به دنبال افزایش عامل تقاضا گشتیم.

    نوبخت با اشاره به دلایل افزایش نقدینگی توضیح داد: پایه پولی و ضریب فزاینده پولی یکی از دلایل افزایش نقدینگی است و این پایه پولی از سوی حاکمیت کنترل می شود.

    وی تاکید کرد: در سال های اخیر کسری بودجه باعث افزایش پایه پولی شد از این رو سعی کردیم جلوی کسری بودجه را بگیریم.

    سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهوری اظهار کرد: کمتر از نصف منابعی را که باید تحصیل می کردیم در سال گذشته بدست آورده بودیم. از این رو تلاش کردیم سقف بودجه را از 210 هزار میلیارد تومان به 150 هزار میلیارد تومان برسانیم.

    نوبخت با بیان اینکه سعی کردیم با مردم صادقانه برخورد کنیم، گفت: مجلس لطف کرد و بودجه در نهایت به 170 هزار میلیارد تومان رسید پس از این اقدام به دستگاه ها اعلام کردیم بر اساس این بودجه جدید هزینه کنند تا دوباره از بانک مرکزی استقراضی انجام نشود.

    وی تصریح کرد: اگر قرار بود پایه پولی را رشد منفی می‌دادیم باید شیب چشمگیرتری در کاهش تورم می داشتیم؛ رشد تورم پیش از این 40 درصد بود اما امروز بر اساس ارقام ارائه شده توسط مرکز آمار٬ تورم یکساله اخیر به 22.3 برسد.

    وی با بیان اینکه همچنان تورم داریم اظهار کرد: علاوه بر کسری بودجه همچنین 4.1 میلیارد دلار از منابع نفتی در حسابی بود که در آن زمان نمی توانستیم برداشت کنیم و در نهایت ما از آن حساب استفاده و آن را تبدیل به ریال کرده و بخش بزرگی از مطالبات پیمانکارانمان را پرداخت کردیم.

    نوبخت با اشاره به اینکه تبدیل این ارز به ریال موجب برقراری تعادل در بازار ارز شد و افزود: امروز کسانی که ریال دارند به دنبال تبدیل سرمایه خود به ارز نیستند و در این بخش شاهد ثبات نسبی هستیم.

    وی در ادامه با اشاره به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها و یادآور شد: قیمت برخی اقلام به ویژه سوخت را برای اجرای مرحله دوم هدفمندی ها افزایش دادیم.

    * شفاف‌سازی مالیاتی

    معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری با اشاره به تلاش برای شفاف سازی مالیاتی و تکمیل زیرساخت های مورد نیاز برای این مهم ادامه داد: بر اساس توافقنامه با سازمان امور مالیاتی٬ حاضر شدیم 500 میلیارد تومان به اعتبارات این سازمان افزوده شود تا بتوانیم یک سیستم مالیاتی مدون ایجاد کنیم و با این اقدام توانستیم بخش قابل توجهی از **** مالیاتی را به صورت مکانیزه انجام دهیم.

    نوبخت در ادامه درباره برخی اظهار نظرها درباره مالیات بانکی تصریح کرد: هیچ کشوری از سپرده های مردم در **** مالی مالیات نمی گیرد و اگر اینکار انجام شود شاهد فرار سرمایه ها خواهیم بود.

    وی تاکید کرد: در گمرک، **** مالیاتی و دیگر بخش ها به دنبال مکانیزه کردن سیستم های کسب اطلاعات هستیم تا دقیق به سراغ بحث مالیات برویم.

    *یارانه افراد خارج از کشور را قطع می‌کنیم

    نوبخت در ادامه توضیح داد: نسبت به پرداخت یارانه ها مقید هستیم که به همه به یک نسبت یارانه ندهیم ما ابتدا از مردم درخواست کردیم کسانی که می توانند یارانه نگیرند به ما اعلام کنند تا یارانه‌های پرداختی به تولید اختصاص داده شود.

    وی با بیان این که بیش از دو میلیون و 400 هزار نفر انصراف دادند، ادامه داد: در 90 روز اول، دولت یازدهم سعی کرد مباحث اطلاعاتی هدفمندی یارانه ها را شفاف کند.در این مدت شناسایی دقیق کرده و دریافتیم که مشکلات زیادی در این راه وجود دارد.

    وی درباره قطع یارانه کسانی که در خارج از کشور زندگی می کنند، گفت: کسانی که خارج از کشور هستند چرا باید یارانه بگیرند؟ کسانی یارانه می گیرند که در داخل کشور هزینه افزایش سوخت را پرداخت می کنند.

    به گفته وی٬ اولین افراد نگران قطع یارانه٬ افراد کم درآمد هستند و ما قطعا یارانه افراد ساکن در خارج از کشور را قطع می‌کنیم.

    معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری تاکید کرد: یک ریال از اعتبارات حاصل از انصراف مردم از یارانه ها برای بخش عمران استفاده نشد و خدمات بیمارستان ها از طریق این بخش پرداخت شده است، دولت علاقه مند برای بدست آوردن منابع بیشتر است اما در این راه بدون دقت عمل نکرده و تعجیل نخواهیم داشت.

    وی درباره اخذ مالیات از منازل خالی که از سوی برخی وزرا مطرح شده بود،گفت: وقتی هیات وزیران به موضوعی رای بدهد همه وزرا باید از تصمیم نهایی این هیات دفاع کنند. هر وزیری حق دارد نظری داشته باشد این نظر وقتی در هیات وزیران مطرح شود در صورتی که جمع بندی نهایی باشد، تصویب خواهد شد.

    * تشکیل کارگروه برای اتمام مسکن مهر

    معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری درباره وام 80 میلیونی مسکن نیز اظهار کرد: این موضوع در کمیسیون های تخصصی در حال بررسی است و چنانچه هیات وزیران درباره آن به جمع بندی برسد، آن را مصوب می‌کند.

    نوبخت درباره مسکن مهر نیز توضیح داد: با توجه به اینکه درباره مسکن مهر کار ناتمام داریم و میلیون‌ها نفر در انتظار این مسکن‌ها هستند مقرر شد کارگروه‌های مختلفی برای اتمام این نوع مسکن و دیگر کارهای ناتمام تشکیل شود تا اعتبارات بخش‌های روبنایی و زیربنایی مسکن مهر نیز تامین شود.

    وی تاکید کرد: بیش از 800 میلیارد تومان بودجه برای انشعابات آب و برق مسکن مهر نیاز است از این رو در جلسه ای، این بودجه برای آماده شدن این مسکن‌ها تامین شد.

    معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری با اشاره به پرداخت وام ازدواج از عید فطر گفت: پرداخت وام ازدواج یکی از تعهدات دولت است و به رغم محدودیت ها این کار را انجام می دهیم.

    نوبخت درباره برنامه ریزی های دولت متناسب با رفع تحریم ها نیز تصریح کرد: همه تلاش خود را برای رفع تحریم های غیر عادلانه به ملت ایران از سوی قدرت های بزرگ دنیا خواهیم کرد اما به هیچ وجه برنامه های آینده خود را بر اساس رفع تحریم ها انجام نخواهیم داد و برنامه ها بر اساس شرایط بد بینانه انجام می شود.

    وی با اشاره به طرح های ناتمام در کشور اظهار کرد: با توجه به ناتمام بودن 2906 طرح بزرگ و اعتبارات وسیع مورد نیاز برای اتمام این طرح ها٬ اقدام به تکمیل طرح هایی با توجیه واقعی خواهیم کرد.

    معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری با اشاره به سفرهای استانی رییس جمهوری تصریح کرد: به جای کلنگ زدن 300 طرح جدید در استان های مختلف تلاش می‌کنیم 40 طرح را به پایان برسانیم و بیشتر به سراغ طرح هایی می رویم که قابلیت اتمام تا پایان سال 93 را داشته باشد.

    نوبخت تاکید کرد: رییس جمهوری در سفرهای استانی بر اساس احساسات تصمیم گیری نکرده و هر تصمیمی بر اساس کار کارشناسی و منابع موجود گرفته می شود.

    وی گفت: 100 درصد بودجه هر طرحی که در استان ها تا پایان امسال قابلیت اتمام داشته باشد از سوی دولت پرداخت خواهد شد و تفاوت این سفرهای استانی تا آخر امسال برای مردم مشخص می شود.

    انتهای پیام/ک
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


نوبخت در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران:
بودجه سال ۹۴ را در وقت مقرر به مجلس می‌دهیم/ تدوین برنامه ششم توسعه منطبق با برنامه اقتصاد مقاومتی
معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور به ارائه گزارشی از فعالیت‌های دولت طی یک سال گذشته در عرصه داخلی و خارجی پرداخت.


13930316000467_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت طی سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران به مناسبت هفته دولت با تجلیل از مقام شامخ شهدای دولت از جمله شهیدان باهنر و رجایی گفت: شاید بتوان فعالیت‌های انجام ‌یافته در داخل و خارج را تقسیم‌بندی مناسبی برای بیان گزارشی از خدمات دولت مناسب دانست. در حوزه داخل مهم‌ترین فعالیت دولت به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم اختصاص یافت.

    وی با اشاره به تلاش دولت برای افزایش قدرت خرید مردم افزود: دو عامل مهم طی دو سال گذشته در جهت کاهش قدرت خرید مردم مؤثر بوده است. عامل نخست، نرخ پرشتاب تورم و عامل دوم، نوسانات نرخ ارز و افزایش آن که در بازار صورت می‌گرفت.

    سخنگوی دولت گفت:‌ دولت تمام توان خود را در مسیر افزایش قدرت خرید مردم به کار گرفت تا در ابتدا جلوی نرخ شتابان تورم را مسدود کند و از سوی دیگر در راستای تثبیت نرخ ارز و کاهش آن تلاش کند.

    نوبخت گفت: یکی از مهمترین مسائلی که در سال‌های گذشته سبب می‌شد تا اقتصاد ما با تورم بالا حرکت کند، کسری بودجه و بی‌انضباطی‌های مالی و بودجه‌ای بود، این وظیفه برای کاهش کسری بودجه با ارائه لایحه‌ای جهت اصلاح بودجه سال 92 انجام شد که من از مجلس محترم به خاطر تصویب آن تشکر می‌کنم.

    وی با اشاره به اینکه رابطه خوب دو قوه می‌تواند در راستای خدمت‌رسانی بهتر مردم تأثیرگذار باشد، افزود: من از مجلس محترم تشکر می‌کنم. ما توانستیم با اصلاح بودجه و تعیین سقف 150 هزار میلیارد تومان برای بودجه جلوی کسر بودجه را بگیریم.

    معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور ادامه داد: این مسئله فرصتی را برای دولت ایجاد کرد تا بتواند نرخ تورم را از عدد بالای 40 درصد به زیر 25 درصد تقلیل بدهد، البته دولت مدعی نیست توانسته باشد قیمت‌ها را ارزان کند، ما تنها بر اینکه بتوانیم نرخ قدرت خرید مردم را بالا ببریم، اولین رویکرد ما این بود که جلوی افزایش شتابنده قیمت‌ها را بگیریم به همین دلیل تقلیل نرخ تورم را از 40 درصد به 25 درصد به معنای ارزان کردن کالا نیز تنها به معنای کاهش شدت افزایش کالاها بوده است و ما امیدواریم بتوانیم طی برنامه‌های آینده نرخ تورم را یک رقمی و یا به صفر برسانیم.

    نوبخت گفت: شاید تنها حوزه‌ای که بتوانیم بگوییم که آن را ارزان کرده‌ایم مسئله هزینه‌های درمانی مردم است. هم‌اکنون مردم زمانی که وارد بیمارستان می‌شوند می‌توانند با پرداخت 10 درصد هزینه‌ها درمان شوند و این مسئله در روستاها به 5 درصد تقلیل پیدا کرد.

    وی افزود: ما امیدواریم بتوانیم با برنامه‌های مختلف گزارش دهیم مردم در بازار احساس ارزانی می‌کنند.

    معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی با اشاره به تلاش دولت برای جلوگیری از نوسانات قیمت ارز جهت افزایش قدرت خرید ادامه داد: طی سال‌های گذشته دیدید که قیمت ارز چگونه با نوسانات مختلف به قیمت بالا رسید و ارزش پول ملی به کمتر از یک‌سوم تقلیل پیدا کند. خوشبختانه با سیاست‌هایی که در پیش گرفته شد قیمت ارز نه تنها دچار نوسان طی یک سال گذشته نشد بلکه ارز در بازار ارزانتر از زمانی است که دولت کار خود را آغاز کرده بود، البته تلاش ما این است که آنقدر قیمت ارز را باثبات کنیم که به اقتصاد باثبات شود.

    نوبخت گفت: نکته دیگر در این رابطه مسئله بیکاری است، بعد از تورم مسئله بیکاری یک مشکل اساسی است، چرا که مردم ما در شرایط رکود کسانی هستند که رنج بیشتری خواهند برد.

    وی افزود: رکود یعنی به معنای اینکه ابزار وجود دارد اما با ظرفیت خود فعال نیست. یک میلیون جوان آماده به کار هستند اما از ظرفیت آنها استفاده نمی‌شود. کارخانجات وجود دارد اما به دلیل نبود منابع کافی و یا نبود مصرف‌کننده استفاده از آنها نمی‌شود. ما امیدواریم در ماه‌های آینده و تا حداکثر یک سال آینده گزارشی به شما بدهیم که رشد منفی دو سال گذشته را به رشد مثبت تبدیل کنیم.

    معاون برنامه‌ریزی نظارت راهبردی رئیس‌جمهور ادامه داد: خوشبختانه ما در سه ماهه اول سال 1393 به یک رشد مثبت نیم‌درصد رسیدیم. حق مردم ما است که بتوانیم با سیاست‌های سنجیده در این مسیر حرکت کنیم.

    نوبخت گفت: ممکن است مردم انتظار نداشته باشند که تمام مشکلات گذشته طی یک سال حل شود، اما انتظار دارم یک رویکرد درست و سنجیده به سمت اهدافی باشد که مردم انتظار دارند.

    وی با اشاره به تقدیم به موقع بودجه سال 93 به مجلس و تنظیم آیین‌نامه‌های آن گفت: من از همین جا می‌گویم که بودجه 94 به وقت به مجلس خواهد رفت.

    معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با اشاره به ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی ***** گفت: از همین رو دولت بر خود فرض می‌داند تا سیاست‌های ابلاغی مقام معظم ***** را به صورت اجرایی تعیین کند.

    نوبخت گفت: امروز روشن است از 24 بندی که توسط مقام معظم ***** ابلاغ شد هرکدام توسط چه دستگاهی باید اجرا شود، به همین جهت معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور مقرر شد تا برنامه ششم توسعه را براساس اقتصاد مقاومتی طراحی کند و هم‌اکنون همکاران من برنامه ششم کشور را در چارچوب اقتصاد مقاومتی و فرهنگ ایرانی و اسلامی طراحی می‌کند.

    وی افزود: تمام مساعی ما این بود که از هزینه‌های جاری بکاهیم و به طرح‌های عمرانی بپردازیم. خوشبختانه ظرف 5 ماه نخست سال بنا بر آمارهای رسمی اعتبارات که به طرح‌های عمرانی داده شد 3.2 اعتباراتی بود که توانستیم ما به طرح‌های عمرانی بدهیم.

    معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور ادامه داد: خوشبختانه این توفیق امروز فراهم شده است که دولت در سال 1393 بسیار بیشتر از سال 1392 در راستای تکمیل طرح‌های عمرانی همت خواهد کرد تا بتواند طرح‌های گذشته را به اتمام برساند، هر چند رئیس‌جمهور برای دیدار با مردم سفرهای استانی را در دستورکار قرار داده اما این چنین نیست که ما برویم علاوه بر طرح‌های باقی‌مانده طرح‌های جدیدی را نیز به تصویب برسانیم. در هر سفر مهم رئیس‌جمهور برخی از طرح‌های مهم را در استان انتخاب می‌کنیم.

    نوبخت گفت: انشاءالله شما در اسفندماه سال جاری از رسانه‌ها خواهید شنید که بخشی از طرح‌های عمرانی که در سفرهای استانی که از سوی رئیس‌جمهور وعده تکمیل آنها داده شد افتتاح می‌شود و آنهایی که برای سال بعد درنظر گرفتیم نیمه نخست سال 94 است.

    وی افزود: در کنار این دولت باید موضع خود را در برابر ایثارگران و خانواده‌های انقلابی شهدا نشان دهد.

    معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با اشاره به تلاش دولت برای تأمین مطالبات خانواده های شهدا و ایثارگران گفت: به رغم تمام تلاش‌هایی که دولت انجام می‌دهد و شخص آقای رئیس‌جمهور بیش از 17، 18 ساعت کار می‌کنند، شب‌های جمعه آقای رئیس‌جمهور بر خود فرض می‌داند که به زیارت خانواده شهدا برود.

    نوبخت گفت: هم‌زمان با فعالیت‌هایی در داخل در عرصه‌های خارجی نیز بر ما فرض است که ملت بزرگ ایران و مقام معظم ***** آن را تأیید کنند. فعالیت‌های دولت تدبیر و امید در عرصه خارجی به سه امر معطوف شده است، اول آنکه بتوانیم از حقوق ملت ایران در عرصه‌های جهانی دفاع کنیم، دوم آنکه بتوان از مسلمین جهان به خصوص کشورهای منطقه دفاع کنیم. وظیفه ما این است که غبار نامردمی را از چهره صمیمی اسلام را بزداییم.

    وی افزود: در ارتباط با دفاع از حقوق ملت ما شاهدید که دولت امریکا ده ها میلیارد دلار از اموال ما را بلوکه کرده بود. شما می‌دانید این تحریم ناجوانمردانه که به ملت ما تحمیل شده بود، ظرفیت صادرات ما را به یک میلیون بشکه صادر کنیم.

    معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور ادامه داد: این بزرگترین ظلمی بود که به ما صادر شد. این وظیفه دولت که برود و در خارج مبارزه کند، هم حقوق هسته‌ای خود را داشته باشد و هم نسبت به رفع این تحریم‌های ناجوانمردانه تلاش کند.

    نوبخت گفت:‌ در عرصه کشورهای منطقه و حقوق مسلمین این تلاش شد تا از حقوق مردم سوریه، لبنان و غزه دفاع کنیم.

    وی در پایان از تأیید مقام معظم ***** نسبت به دولت تشکر و قدردانی کرد.

    انتهای پیام/
 
بالا