برگزیده های پرشین تولز

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


وزیر اقتصاد:

کبوتر سرمایه‌گذاری بر بام ناامن نمی‌نشیند/ جاذبه‌های ایران برای سرمایه‌گذاری

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر لزوم شناساندن وضعیت موجود ایران به سرمایه گذاران خارجی و ایرانیان مقیم خارج گفت: کبوتر سرمایه گذاری بر بام ناامن نخواهد نشست.
به گزارش خبرنگار مهر، علی طیب نیا گفت: باید شرایط موجود در ایران را به سرمایه گذاران خارجی و ایرانیان مقیم خارج بشناسانیم و اگر این فرصت ها به درستی معرفی شوند مطمئنا می توانیم منابع خوبی را برای کشور جذب کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این مطلب که ایران جذابیت زیادی برای سرمایه گذاری دارد افزود: زیرساخت مناسب، نیروی کار تحصیل کرده و نرخ بالای سود از جذابیت هایی است که سرمایه گذاران را به سمت خود می کشاند.

طیب نیا اظهارداشت: جذب سرمایه گذاری خارجی با ثبات در عرصه اقتصاد کشور ممکن می شود که دولت تدبیر و امید ایجاد ثبات و آرامش را وجهه همت خود قرار داده است.

وی برقراری ثبات در اقتصاد را شرط لازم برای خروج از رکود اقتصادی دانست و گفت: در شرایطی که تورم و نرخ ارز دچار نواسان شدید باشد، نباید انتظار سرمایه گذاری داشت. وزیر اقتصاد برقراری امنیت را پیش نیاز دیگر سرمایه گذاری دانست و بیان کرد: سرمایه گذار ریسک گریز و اهل محاسبه است و اگر امنیت نباشد سرمایه گذار استقبال نمی کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: کبوتر سرمایه گذاری بر بام ناامن نخواهد نشست و این وظیفه سنگینی است که باید اعتماد سرمایه گذاران داخلی و خارجی را جلب کنیم. وی قوانین موجود در کشور را قوانین مناسبی برای سرمایه گذاری دانست و بیان داشت: باید این قوانین به سرمایه گذاران خارجی شناسانده شود تا آنان برای سرمایه گذاری راغب شوند.

طیب نیا محیط کسب و کار سالم را یکی از مولفه های مهم در سرمایه گذاری ارزیابی کرد و اظهارداشت: متاسفانه مشکلات زیادی در این زمینه داشته و هنوز نیز داریم. وی با بیان اینکه وضعیت مناسبی در محیط کسب و کار ایران نداریم، تاکید کرد: اولویت راهبردی دولت اصلاح محیط کسب و کار است.

وی عنوان کرد: بدین منظور برای اولین بار در وزارت امور اقتصاد و دارایی دفتری راه اندازی شده تا به پایش و بهبود فضای کسب و کار کمک کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی قوانین دست و پاگیر را از موانع کسب و کار برشمرد و گفت: برای برطرف شدن این مشکلات تبصره هایی در قانون پیش بینی شده که متاسفانه هنوز قدم های خوبی برای عملیاتی کردن آن برداشته نشده است.

طیب نیا افتتاح مرکز جذب و خدمات و سرمایه گذاری استان تهران را اولین قدم در این راستا ذکر کرد و تصریح کرد: ساده ترین قسمت کار تاسیس این مرکز بوده و از این به بعد کارهای سختی در پیش رو خواهیم داشت.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تنها 5 درصد آب شرب کرجی‌ها از رودخانه کرج تامین می‌شود



مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان البرز به تشریح آخرین وضعیت رودخانه کرج پرداخت و از محرومیت مردم کرج از آب این رودخانه انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان(ایسنا)، حسین محمدی، امروز(هشتم شهریور)، در حاشیه بازدید از مناطق حفاظت‌ شده البرز جنوبی، در جمع خبرنگاران گفت: منطقه حفاظت شده البرز جنوبی حدود 65 هزار هکتار وسعت دارد و رودخانه حفاظت شده کرج نیز در داخل همین منطقه قرار گرفته است و جز قدیمی‌ترین مناطق تحت حفاظت سازمان محیط زیست است.

وی افزود: رودخانه کرج یکی از رودخانه‌های مهم کشور است و از زیستگاه‌های اصلی ماهی خال‌ قرمز که جزو گونه‌های در حال انقراض است، محسوب می‌شود.

محمدی در خصوص ظرفیت آبی رودخانه کرج، خاطرنشان کرد: کل ظرفیت آبی این رودخانه حدود 450 تا 500 میلیون متر مکعب است که از این میزان 350 میلیون متر مکعب حق‌آبه شهر تهران است.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست البرز ادامه داد: فقط پنج درصد از آب شرب کرج از رودخانه کرج تامین می‌شود و مابقی آب شرب مورد نیاز از 300 حلقه چاه تامین می‌شود و با این اوصاف عملاً مردم کرج از رودخانه خود کاملاً بی‌نصیب هستند.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان البرز اذعان کرد: متأسفانه به دلیل کاهش بارندگی در سال‌های اخیر و برداشت زیاد از آب‌های زیرزمینی، دشت کرج هر سال با کاهش یک متری سطح آب مواجه شده است که کاهش کیفیت آب شرب را نیز به همراه داشته است.

وی افزود: به طور متوسط در هر ثانیه حدود هشت متر مکعب آب سد کرج به تهران منتقل می‌شود و این مساله در کنار کاهش 30 درصدی بارندگی در سال گذشته منجر به کاهش شدید سطح آب پشت سدهای کرج و طالقان شده است.

محمدی یادآور شد: در حال حاضر خروجی سد کرج سه برابر ورودی آن است و این مسأله کاهش شدید سطح دریاچه پشت سد را به همراه داشته است.

وی در خصوص آلاینده‌های رودخانه گفت: حدود 120 واحد خدماتی و رفاهی در حاشیه رودخانه کرج شکل گرفته است و به دلیل جاذبه این مسیر همواره شاهد حضور گردشگران زیادی در جاده چالوس هستیم که تولید زباله انبوه و آلودگی رودخانه کرج را در پی دارد.

محمدی در پایان گفت: در حال حاضر بخشداری آسارا به عنوان متولی مدیریت پسماند و زباله در این مسیر با مسائل و مشکلات مالی زیادی روبروست و با صحبت‌های صورت گرفته تصمیم بر این است که مدیریت پسماند این منطقه به بخش خصوصی واگذار شود.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
آیا راهی جز استیضاح وزیر وجود دارد؟!






رضا ساکی



واقعا متاسفیم که حتی وقتی استکبار جهانی با ما رو بازی می‌کند باز متوجه خدعه و نیرنگش نمی‌شویم. واقعا آیا استفاده از 4g به نفع کشور ماست؟ آیا مشکل جوانان ما موی سر آنها... ببخشید 4g است؟ واقعا مجموعه دولت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از مفهوم 4g آگاه نیست؟ الان شما از بچه‌سه ساله بپرسید که 4g یعنی چه به شما خواهد گفت. واقعا متاسف و دلواپس و نگرانیم از 4g. دوستان این همه در تفکیک جنس کوشیدند تا مبادا پنبه و آتش یا بنزین و فندک یا نفت و فتیله به هم برخورد کنند و در اداره مسائل فوق‌ ناموسی پیش بیاید اما حالا با برقراری 4g دوباره زن و مرد قاطی شده‌اند. یعنی انگار مثل سابق زن و مرد در یک اتاق کار می‌کنند. 4g یک محل گناه دائمی است. برخی می‌گویند چرا آیفون تصویری خوب است اما ارتباط تصویری بد است. این افراد خودشان پاسخ خودشان را داده‌اند. آیفون تصویری ارتباط ایجاد نمی‌کند اما 4g باعث ارتباط تصویری می‌شود. شما که نمی‌توانی بروی در خانه مردم دو ساعت با آیفون تصویری حرف بزنی، اما با 4g می‌توانی.



جهت اطلاع روشنفکرنماهای وابسته به غرب و جهت اتمام حجت با دولت تدبیروامید عرض می‌کنیم که 4g یعنی for g یعنی برای گروه g8. بله، استکبار این بار دارد خیلی شفاف می‌گوید که 4g برای تحقق منافع g8 است و ما با غرور این سیستم را در کشور راه‌اندازی کرده‌ایم تا هر چه بیشتر به غرب وابسته شویم. حالا درست است که روسیه در گروه g8 است و ما با روس‌ها ندار هستیم اما آمریکا و انگلیس و فرانسه را چه کنیم؟ آیا راهی جز استیضاح وزیر وجود دارد؟ واقعا الان الکی دلواپسیم؟ واقعا اگر خواهر شما یا مادر شما یا زن شما برای گرفتن پیاز به در خانه همسایه برود و زنگ بزند و همسایه قبل از این که جواب بدهد چند ثانیه از آیفون تصویری به ناموس شما نگاه کند و بعد گوشی را بردارد، شما خوش‌تان می‌آید؟ حالا این فقط آیفون تصویری است و اگر کسی بداند که ناموس شما 4g دارد دیگر واویلاست.



باقی بقای‌تان!



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رییس‌جمهور/1/: تا پایان سال تورم کمتر از 20 درصد خواهد بود


رییس‌جمهور گفت: در بحث تورم بهتر از وعده‌ای که به مردم داده شده محقق خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین روحانی در چهارمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع)، همچنین گرامیداشت هفته دولت و سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و سایر دولتمردان شهید، اظهار کرد: دولت در سالی که گذشت در زمینه‌های مختلف قدم‌هایی که برداشته در مقاطع گوناگون برای مردم تشریح کرده و آنها را توضیح داده است و امروز به مناسبت آخرین روز هفته دولت مباحثی را عنوان می‌کند.

وی با مورد توجه قرار دادن موضوعات در زمینه اقتصاد کشور، گفت: دولت موفق شده تورم را در طول یک سال گذشته مهار کند و به وعده‌ای که به مردم داده بوده به نوعی پاسخ دهد. قرار بود تا پایان امسال تورم 12 ماهه را به 25 درصد برساند و امروز آخرین آمار ما می‌گوید تورم 23/2 بوده است. ضمن اینکه تا پایان سال تورم کمتر از 20 درصد خواهد بود پس بهتر از وعده‌ای که به مردم داده شده محقق خواهد شد.

رییس‌جمهور با بیان اینکه تصمیم دولت بر این است که کاهش تورم در سال‌های بعد هم ادامه دهد ودر سال‌های بعد نیز شاهد یک رقمی بودن تورم خواهیم بود، گفت: اگر این کار عملیاتی شود برای اولین بار است که بعد از 40 سال تورم کشور یک رقمی شده است.

ادامه دارد
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سکونت یک سوم اتباع افغان کشور در تهران



رئیس کانون کفالت، اقامت و اشتغال اتباع خارجی گفت: یک سوم اتباع افغانی در کشور ما در تهران ساکن هستند و اخیراً 315 هزار کارت موقت کار بین این افراد توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار«شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سید تقی قائمی در مراسم افتتاح کانون سراسری انجمن‌های صنفی کفالت، اقامت و اشتغال اتباع خارجی افزود: این کانون به موجب ماده 131 قانون کار از مجموعه انجمن‌های صنفی در 14 استان کشور تشکیل شده و در دو حوزه اقامت و اشتغال اتباع خارجی فعالیت می‌کنند.



وی با بیان اینکه این دفاتر می‌توانند شروعی برای مدیریت متمرکز اتباع خارجی در کشور باشند، ادامه داد: 20 دستگاه دولتی در این خصوص مسئولیت دارند که در برخی موارد تصمیم‌گیری‌های آنها در این خصوص به صورت واحد شکل نمی‌گیرد، بنابراین اگر در کشور یک سیاست‌گذاری متمرکز انجام شود با توجه به شرایط فعلی کشور ضرورت نظارت بیشتر بر این مسئله احساس می‌شود.



وی با بیان این‌که حدود 3.5 میلیون نفر اتباع خارجی در کشور به صورت مجاز و غیر مجاز حضور دارند و مدیریت دولتی نمی‌تواند در این زمینه کافی باشد، گفت: یک سوم اتباع افغانی در کشور ما در تهران ساکن هستند و اخیراً 315 هزار کارت موقت کار بین این افراد توزیع شده است.

رئیس کانون کفالت، اقامت و اشتغال افزود: در حال حاضر 120 کشور در دنیا جمعیتی حدود 3.5 میلیون نفری دارند که برای اداره آنها دولت وجود دارد، این در حالی است که ما در کشور 3.5 میلیون تبعه خارجی داریم که در ابعاد مختلف در کشور ما تأثیرگذارند.

وی با بیان اینکه اتباع خارجی در ایجاد فرهنگ غلط کار به واسطه دو میلیون فرصت شغلی در اختیار دارند موثرند، گفت:‌ هم‌اکنون برخی کارفرمایان علاقه‌ای به داشتن کارگر ایرانی ندارند و ترجیح می‌دهند از کارگر افغانی استفاده کنند چون دستمزد کمتری به آنها می‌دهند و از پرداخت مزایای مثل بیمه، مرخصی، پاداش و بیمه‌بیکاری معاف هستند.

رئیس کانون دفاتر کفالت، اقامت و اشتغال اتباع خارجی ادامه داد: همچنین اتباع خارجی از یارانه بهداشتی، سوخت، خدمات شهری، آموزش و پرورش و حمل‌ونقل کشور ما استفاده می‌کنند بنابراین به این نتیجه رسیدیم که برای ساماندهی این افراد این دفاتر را تشکیل دهیم تا کارهای اجرایی که دست و پای وزارت کشور، وزارت کار و نیروی انتظامی را می‌گیرد به این دفاتر سپرده شود.

به گفته وی، 14 خدمت برای دفاتر کفالت تعریف شده که الان دو خدمت اقامت و اشتغال ارائه می‌شود و به مرور سایر خدمات را به اتباع خارجی خواهیم داد.

قائمی تاکید کرد: با این اقدام افراد تبعه غیرقانونی ترغیب می‌شوند که به طور قانونی فعالیت کنند چون هم‌اکنون بیش از 50 درصد اتباع خارجی ساکن ایران غیرقانونی هستند و ما از شرایط شغلی و اقامتی آنها بی‌خبر هستیم.

رئیس کانون دفاتر کفالت، اقامت و اشتغال با اشاره به برنامه‌هایبلندمدت گفت: برنامه ما این است که بتوانیم حضور و پراکندگی اتباع خارجی در کشور را مدیریت کنیم تا آنها نتوانند محل شغل و اقامت خود را تعیین کنند و از طریق سامانه متمرکز ما و با توجه به نیاز استان‌ها مشخص شود که هر یک از این افراد در کدام استان شاغل و ساکن شوند.

وی افزود: ایجاد حساب بانکی و تحت پوشش بیمه قرار گرفتن اتباع خارجی از دیگر برنامه‌هایی است که مقدمات آن را آغاز کرده‌ایم.

قائمی با بیان اینکه ایجاد سامانه بستر برای این است که اتباع خارجی غیر قانونی احساس امنیت نکنند، گفت: به دنبال این هستیم که تیم‌های مشترکی با همکاری وزارت کار، وزارت کشور و ناجا با افراد غیرقانونی برخورد کنند تا از کشور طرد شوند و حق اتباع قانونی ضایع نشود.

به گزارش ایسنا، بهمن عباسی، معاون اداره‌کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاح کانون سراسری انجمن‌های صنفی کفالت، اقامت و اشتغال اتباع خارجی گفت: این دفاتر در حال حاضر دو حوزه اقامت و اشتغال را پوشش می‌دهند و با توجه به سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی سایر فعالیت‌های اجرایی نیز بر عهده این دفاتر قرار خواهد گرفت.

معاون اداره‌کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه با افتتاح این کانون‌ها شاهد موفقیت در ساماندهی اتباع خارجی خواهیم بود، گفت: اصلی‌ترین برنامه‌ای که در حوزه اشتغال دنبال می‌کنیم راستی‌آزمایی است که با بازرسی‌هایی که با کمک کانون انجام می‌دهیم محل سکونت و اشتغال اتباع خارجی را شناسایی می‌کنیم چون با توجه به جابه‌جایی زیادی که این افراد انجام می‌دهند باید مورد رصد قرار گیرند.

وی در رابطه با برگزاری گشت‌های مشترک برای دستگیری اتباع غیرمجاز خارجی گفت:‌ این اقدام با همکاری نیروی انتظامی، وزارت کشور و کانون انجام می‌شود.

عباسی با بیان اینکه روزانه 10 تا 15 اتوبوس از اتباع غیرمجاز از تهران طرد می‌شوند، افزود: برخورد با این موارد نیاز به مدیریت یکپارچه دارد که با استفاده از سامانه رصد از مهرماه عملیاتی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر با توجه به پراکندگی اتباع خارجی در استان‌های کشور، دفاتر اقامت و اشتغال از حساسیت بیشتری برخوردارند، گفت:‌ با کمک دولت شناسایی و راستی‌آزمایی اتباع غیرمجاز انجام می‌شود.

معاون اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با حمایت وزیر کار و قائم مقام بین‌الملل بودجه‌ای برای گشت‌های مشترک اختصاص داده‌ایم که هفته گذشته به استان‌ها ابلاغ شد و امیدواریم که مرحله دوم بودجه را هم در آینده به این مسئله اختصاص دهیم.

وی با تاکید بر این که دفاتر کفالت، اقامت و اشتغال می‌توانند به عنوان بازوی اجرایی در اختیار دولت باشند و به ساماندهی اتباع خارجی در کشور کمک کنند، افزود: بخشنامه وزارت کار در تیرماه از طریق معاون رئیس جمهور به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد و در این بخشنامه به امر به کارگیری اتباع ایرانی در مشاغل مختلف در راستای صیانت از نیروی کار ایرانی تأکید شده است.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

جانشین فرمانده ارتش:

بیش از همیشه اثبات شده که قدرت لازمه حیات یک ملت است

امیر سرتیپ موسوی، جانشین فرمانده کل ارتش گفت: امروز با حوادثی که شاهد آن هستیم بیش از همیشه بر همه اثبات شده که قدرت لازمه حیات یک ملت است و مؤلفه نظامی قدرت یکی از تعیین‌کننده‌ترین مؤلفه های آن است.
به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ عبدالرحیم موسوی جانشین فرمانده کل ارتش در مراسم آغاز دوره‌های بیست و پنجم و نهم حرفه‌ای دافوس آجا که صبح امروز برگزار شد با اشاره به پیروزی مقاومت فلسطین بر **** صهیونیستی اظهار داشت: این پیروزی از این جهت که بار دیگر به صراحت بر قدرت مقاومت تأکید و آن را تأیید کرد اهمیت مضاعفی دارد.

وی با بیان این که منظور از مقاومت؛ معنا، مفهوم و روش آن است؛ افزود: امروز بدون کوچک‌ترین تغییری می‌توانیم در کنار مؤلفه‌های قدرت سیاسی، اقتصادی، نظامی، سرزمینی و جمعیتی؛ قدرت مقاومت را به عنوان یک مفهوم بدانیم چرا که مقاومت می‌تواند در کنار سایر مؤلفه‌های قدرت مستضعفان عالم را به این مؤلفه امیدوار کند.

امیر موسوی در ادامه تصریح کرد: پیشنهاد بنده به دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش این است که به هر مقطع زندگی خود به عنوان یک مأموریت نگاه کنند و آن را مهم ترین کار ارتش بدانند. در این صورت بازده، نتیجه و بهره‌وری آن متفاوت خواهد بود.

جانشین فرمانده کل ارتش گفت: امروز با حوادثی که شاهد آن هستیم بیش از همیشه بر همه اثبات شده است که قدرت، لازمه حیات یک ملت است و مؤلفه نظامی قدرت اگر مهم ترین نباشد قطعاً یکی از مهم ترین و تعیین‌کننده‌ترین مؤلفه‌هاست.

امیر موسوی تأکید کرد: علم هم قدرت است و هم با واسطه قدرت‌آفرین می‌شود و دافوس محل تلاقی این دو مؤلفه قدرت است. یعنی هم عالی‌ترین سطح علم نظامی‌گری و هم عالی‌ترین سطح نظامی‌گری علمی است.

وی خاطرنشان کرد: اصلی‌ترین هدف دافوس این است که برای ادامه حیات مستقل و سربلند ملت ایران تلاش ‌کند.

وی ادامه داد: سند راهبردی تربیت و آموزش ارتش سه چهار سالی است که تهیه، تصویب و ابلاغ شده است. همچنین سند راهبردی علم و فناوری ارتش نیز با تلاش محققین تهیه و تصویب شده و اخیراً نیز ابلاغ شده است.

شایان ذکر است این دوره از دافوس آجا، دوره 25 و 9 حرفه ای دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش است که برای آموزش مقطع کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی در گرایش های زمینی، پدافند هوایی، هوایی، دریایی، پشتیبانی خدمات رزمی، جنگال و سایبر پذیرفته شده و از میان افسران واجد شرایط یکان های ارتش، وزارت دفاع، ستاد کل، ناجا و کشورهای دوست و هم پیمان می باشند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


معاون ربیعی اعلام کرد:

افزایش نیروی کار فعال به 35 میلیون نفر/ سالی یک میلیون شغل نیاز داریم

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه، یکی از سیاست‌های محوری وزارت کار را کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی اعلام کرد و گفت: تا 7 سال آینده، تعداد نیروهای کار فعال کشور به 35 میلیون نفر افزایش خواهد یافت.
به گزارش خبرنگار مهر، حسن طائی گفت: با توجه به اینکه نیروی فعال کشور در سال 1400 به 35 میلیون نفر می رسد، لازم است سالانه بیش از یک میلیون فرصت شغلی در کشور ایجاد شود. برای این امر نیازمند نرخ رشد 7 درصدی و سرمایه گذاری ریالی و ارزی قابل توجهی هستیم.

معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اظهارداشت: برای مقابله با بیکاری و دوری از پیامدهای اجتماعی و اقتصادی آن باید در چهارچوب رشد فراگیر اشتغال مولد، توزیع درآمد و بهره وری بالا نیز داشته باشیم.

طائی تصریح کرد: برای تحقق این مهم نیاز است مشارکت و هماهنگی لازم وجود داشته و محیط زیست کمتر تخریب شود و در این راستا وزارت تعاون به عنوان کانون سیاست گذاری، وظیفه سنگینی برعهده دارد.

وی مهم ترین سیاست وزارتخانه را تحول در بنگاه های کوچک و متوسط عنوان کرد و ادامه داد: یکی دیگر از سیاست های محوری وزارتخانه، ساماندهی کسب و کار خانگی و خُرد و کوچک است و این فرآیند باید از کار در خانه تا کارخانه لحاظ شود.

طائی با بیان اینکه در بحث آموزش و مهارت، کارآفرینی و بهره ورزی را باید در نظر گرفت تا اشتغالی پایدار صورت گیرد، کارورزی اشتغال دانش آموختگان را یکی دیگر از سیاست های محوری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد.

به گفته وی، دولت توانسته است از طریق توانمندی های بنگاه های در حال تعطیل و حمایت از این بنگاه ها از ریزش 298 هزار نیروی کار در کشور جلوگیری کند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

ربیعی خبر داد:

ایجاد سالانه یک میلیون شغل جدید/ امیدواریم تا پایان امسال به تورم 10 درصدی برسیم

بوشهر - خبرگزاری مهر: وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به تلاش برای ایجاد سالانه یک میلیون شغل جدید در سطح کشور، گفت: برای ایجاد هر شغل در صنعت پتروشیمی دو میلیارد تومان هزینه می‌شود.
به گزارش خبرنگار مهر، علی ربیعی شنبه شب در نشست با مسئولان استان بوشهر اظهار داشت: تلاش‌های بسیار خوبی برای رونق و توسعه اقتصادی کشور صورت گرفته و ما به مردم قول داده‌ایم که تورم را کنترل کرده و کاهش دهیم و گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده است.

وی با اشاره به اینکه تورم از 46 درصد به تا پایان سال 92 به 39 درصد رسیده و هم اکنون تورم 25 درصدی را داریم گفت: امیدواریم بتوانیم تا پایان امسال تورم را به 10 درصد که آرزوی 40 ساله مردم است برسانیم.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برنامه خروج از رکود را طراحی کرده‌ایم، بیان داشت: امسال 3.2 برابر سال گذشته اعتبارات عمرانی را اختصاص داده‌ایم و طی پنج ماهه امسال هفت هزار میلیارد تومان اختصاص یافته است.

هفت میلیون شغل طی هفت سال آینده باید ایجاد شود

وی ادامه داد: برخی از پیمانکاران مطالبات خود را دریافت نکرده بودند و ورشکسته شده بودند و دولت نمی توانست پول پیمانکاران را بدهد و ما تلاش کردیم و این مسائل را حل کرده ایم.

ربیعی با اشاره به اینکه در حال حاضر 22 میلیون شغل در کشور داریم، افزود: تا سال 1400 باید 29 میلیون شغل در کشور داشته باشیم و هفت میلیون شغل طی این مدت باید ایجاد شود تا پاسخگوی افراد جویای کار باشیم.

وی با تاکید بر اینکه سالانه یک میلیون شغل را باید در کشور ایجاد کنیم، اذعان داشت: با این وجود هم مقداری مشکل بیکاری خواهیم داشت و باید تلاش کنیم تا بر غول بیکاری چیره شویم.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد: هر درصد رشد اقتصادی باعث ایجاد 180 هزار شغل می شود و برای دستیابی به اهداف مورد نظر در زمینه اشتغال باید سالانه هفت درصد رشد اشتغالی داشته باشیم.

برای ایجاد اشتغال باید خورده پول‌های مردم را هم به کار بگیریم

وی با بیان اینکه طی سال‌های گذشته حدود 56 درصد رشد منفی اقتصادی داشته ایم، تصریح کرد: باید این عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم و عملکرد مناسبی داشته باشیم.

ربیعی افزود: اگر می‌خواهیم خون شهیدا و انقلاب و ارزش‌ها را حفظ کنیم باید اشتغال ایجاد کنیم و از رکود خارج شویم و با برنامه‌ریزی مناسب برای توسعه هر چه بیشتر تلاش کنیم.

وی تاکید کرد: باید برای ایجاد اشتغال تلاش کنیم که خورده پول‌های مردم را هم به کار بگیریم و هر بخش سهم خود را به وبی در این زمینه انجام دهد.

قیمت تمام شده برای ایجاد هر شغل افزایش یافته است

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی از اجرای طرح های مناسب برای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال خبر داد و گفت: یکی از این طرح تکاپو است که در سطح استان‌ها اجرا می شود.

وی اظهار داشت: موضوع این طرح، کار از خانه تا کارخانه است و خوشه‌های صنعتی و کار با سرمایه کم است که در هفت استان مطالعات آن انجام شده است.

ربیعی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه قیمت تمام شده برای ایجاد هر شغل افزایش یافته است، اذعان داشت: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته در حال حاضر برای ایجاد هر شغل در صنعت پتروشیمی دو میلیارد تومان هزینه می‌شود.

وی تاکید کرد: در بحث تعاونی ها نیز مقام معظم ***** تاکید کردند که باید برنامه مناسبی داشته باشیم و در بحث تعاونی‌ها باید تحول ایجاد کنیم.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

مهر گزارش می‌دهد:

وضعیت بیکاری در 16 استان مرزی/ تجمع در مراکز شهرها برای وقت‌گذرانی!

خبرگزاری مهر-گروه اقتصادی: با وجود قرار داشتن 16 استان در حاشیه مرزها با جمعیتی بالغ بر 36.5 میلیون نفر؛ اما عدم سرمایه گذاری های مناسب در دهه های اخیر، نبود صنایع اشتغال زا و تمرکز سرمایه گذاری ها در برخی مناطق کشور مانند تهران، باعث مهاجرت اجباری هزاران نفر به داخل کشور به امید یافتن کار و دسترسی به امکانات بهتر شده است. در حال حاضر، بیکاری در برخی از شهرهای مرزی باعث شده تا در ساعاتی از روز که افراد باید در جایی مشغول به کار باشند، از بیکاری در میادین شهرها به وقت گذرانی بپردازند!
به گزارش خبرنگار مهر، توزیع نامتوازن فرصت‌ها و سرمایه گذاری های صورت گرفته در دهه های اخیر برای ایجاد صنایع و اشتغال در استان ها نه تنها باعث مهاجرت اجباری صدها هزارنفر از استان های مختلف به کلانشهرهایی مانند تهران شده است، بلکه باعث شده تا جمعیت باقی مانده در استان های کمتر برخوردار از فرصت سرمایه گذاری های موثر نیز اغلب با بیکاری بالا و نبود فرصت های شغلی مواجه باشند.

این مسئله در دهه های گذشته در مورد بیشتر استان های کشور وجود داشته اما در مورد استان های واقع در مرزهای کشور، وضعیت بدتر است. در حال حاضر، طبق آخرین تقسیمات کشوری، 12 استان کشور در مرزها قرار گرفته که دارای مرز خشکی با کشورهای همجوار است.

36 میلیون نفر در استان های مرزی

علاوه بر آن، 4 استان مازندران و گیلان در شمال و بوشهر و هرمزگان در جنوب دارای مرز آبی با سایر کشورها هستند که می توان آنها را نیز جزو استان های مرزی محسوب کرد. طبق آخرین سرشماری صورت گرفته در سال 90، جمعیت استان های مرزی ایران 36 میلیون و 583 هزار و 828 نفر است که بیش از نیمی از کل جمعیت کشور را تشکیل می دهد.

هرچند هر یکی از استان های واقع در نوار مرزی ایران دارای شرایط جغرافیایی خاصی بوده و از اینرو دسترسی به امکانات، ایجاد صنایع اشتغال زا، سرمایه گذاری ها و همچنین مراودات با کشورهای همسایه نیز متفاوت است؛ اما در عین حال، وضعیت اشتغال در برخی استان ها مانند استان های واقع در غرب کشور مانند کرمانشاه و ایلام و خراسان جنوبی و شمالی در شرق و شمال شرق قطعا با وضعیتی که در گیلان و مازندران و یا هرمزگان وجود دارد، متفاوت است.

اما نقطه اشتراک در همه استان های مرزی کشور و مناطقی که به دلایل گوناگون از سرمایه گذاری های صورت گرفته، سهم چندانی نبرده اند؛ وضعیت نامناسب بازار کار، نبود فرصت های شغلی متناسب با نیازهای امروز جوانان و همچنین مهاجرت اجباری هزاران کارجوی جوان به مراکز کشور مانند پایتخت به امید یافتن شغلی مناسب است.

طبق آخرین اعلام مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در استان آذربایجان شرقی 10 درصد، آذربایجان غربی 8.5 درصد، اردبیل 9.1 درصد، ایلام 11 درصد، بوشهر 10.1 درصد، خراسان جنوبی 8.4 درصد، خراسان رضوی 10 درصد، خراسان شمالی 13 درصد، سیستان و بلوچستان 12.2 درصد، کردستان 10.4 درصد، کرمانشاه 14.7 درصد، گلستان 13.7 درصد، گیلان 13.6 درصد، مازندران 10.4 درصد و هرمزگان نیز 13.8 درصد بوده است.

نرخ بیکاری در استان های حاشیه کشور

حمید حاج اسماعیلی درباره وضعیت بیکاری در استان های مرزی کشور و مناطقی که در آنها جوانان مجبور می شوند در جستجوی شغل به مناطق دیگر کشور و حتی خارج از ایران مهاجرت کنند، گفت: احساس می شود از گذشته سیاست گذاران درباره سرمایه گذاری در مناطق گوناگون کشور با دیدگاه های خاصی عمل کرده اند.

این کارشناس بازار کار اظهار داشت: اینکه در سرمایه گذاری ها باید میزان ریسک آن هم در نظر گرفته شود تردیدی نیست، اما به نظر می رسد نزدیک بودن استان های مرزی با کشورهای همسایه به ویژه استان های دارای مرز خشکی و وجود برخی ناامنی ها در گذشته در میزان سرمایه گذاری ها تاثیر مستقیمی داشته است.

حاج اسماعیلی ادامه داد: اینکه کشورهای همسایه مانند عراق و افغانستان دارای بی ثباتی و درگیری های داخلی باشند، می تواند به صورت بالقوه در سرمایه گذاری های صورت گرفته در استان های مرزی همجوار با این کشورها مانند سیستان و بلوچستان، کردستان، ایلام و کرمانشاه تاثیرگذار باشد.

وی خاطرنشان کرد: به صورت کلی در دهه های اخیر سرمایه گذاری های مناسبی که بتواند منجر به انصراف مردم از مهاجرت به سایر استان ها به ویژه تهران شود، صورت نگرفته است. از سویی این مسئله باعث شده تا نرخ بیکاری در مناطق مرزی کشور بالا باشد.

به گفته این کارشناس بازار کار، برای ایجاد تعادل در بازارهای کار کشور علاوه بر لزوم توجه به پتانسیل ها و مزیت های منطقه ای، باید سرمایه گذاری های مناسبی بر اساس میزان جمعیت در استان صورت پذیرد.

حاج اسماعیلی تاکید کرد: هیچگاه در ایران تحقیقی صورت نگرفته که مشخص کند هزینه مهاجرت از استان های مرزی به داخل کشور برای جستجوی کار و دستیابی به امکانات بیشتر چقدر بوده و آیا می شد برای جلوگیری از مهاجرت های بی رویه، سرمایه گذاری با هزینه های کمتر از مهاجرت انجام داد؟

این کارشناس بازار کار معتقد است: همچنین عدم انتخاب مدیران بومی در استان های مرزی نیز در دهه های اخیر در تصمیم گیری ها و میزان سرمایه گذاری های صورت گرفته در نقاط مرزی کشور، تاثیرگذار بوده است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


مهر گزارش می‌دهد؛

دردسرهای مصوبه جدید شورای پول و اعتبار/ مجامع بانک‌ها بهم ریخت

خبرگزاری مهر - گروه اقتصادی: شورای پول و اعتبار اخیرا بانک‌ها را ملزم به برگزاری مجمع عمومی عادی فوق العاده براساس اساسنامه جدید کرده است؛ گرچه این مجامع برگزار شد اما برای بسیاری از بانک‌ها به دلیل اشکالات حقوقی، قانونی و محتوایی اساسنامه دردسرساز شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، بعد از تعیین تکلیف شورای پول و اعتبار در مورد اجبار بانک‌های تجاری غیر دولتی جهت تشکل مجمع عمومی عادی فوق العاده با دستور «تصویب اساسنامه جدید طبق نمونه مصوب شورای پول و اعتبار» تا قبل از پایان تیرماه 1393، مجامع فوق العاده بانک های مزبور عمدتاً در موعد تعیین شده دعوت شدند، لیکن به دلایل مختلف یا مجامع مزبور به علت عدم حضور اکثریت سهامداران به حد نصاب رسمی نرسید و یا بعضاً بعد از رسمیت یافتن جلسه، سهامداران حاضر با توجه به اشکالات حقوقی، قانونی و محتوایی که نسبت به «اساسنامه نمونه» داشتند از تصویب آن خودداری کردند.

در بین بانک‌هایی که اساسنامه جدید در مجامع فوق العاده آنها به تصویب نرسید می توان به اسامی بانک های صادرات، ملت، تجارت، پاسارگاد، پارسیان، اقتصاد نوین، سامان، سینا و ... اشاره کرد. ایراد مشترکی که سهامداران مطرح می کردند از جمله «حجیم بودن» اساسنامه نمونه تنظیم شده و «درج عبارت های قانونی در متن اساسنامه» است که به اعتقاد آنها ممکن است در اثر تغییر قوانین مزبور، موجب تغییر چند باره اساسنامه شود.

همچنین گروهی از سهامداران از تضاد بعضی از مواد اساسنامه نمونه با مفاد قانون تجارت گله داشتند و معتقد بودند که قانون آمره در این موارد، قانون تجارت می باشد که نباید مورد غفلت قرار گیرد. به عنوان نمونه، انتخاب اعضای حقوقی به عنوان عضو هیات مدیره در بانکها از وزن و اعتبار بیشتری در مقایسه با اشخاص حقیقی برخوردار است و نباید این حق به طور کامل از سهامداران سلب شود و یا پیش بینی انتخاب یک سرپرست جهت اداره بانک در شرایطی که ترکیب هیات مدیره بانک، ناقص شده باشد، غیر قابل قبول و ناقض حقوق مالکانه سهامداران و خلاف قانون تجارت است.

دسته ای دیگر از اشکالات مطروحه توسط سهامداران معترض مربوط به موادی است که به نوعی حقوق قانونی مالکین سهام را نادیده گرفته و به جای آن بانک مرکزی نقش قیم و وکیل سهامداران را بدون اذن آنها به عهده می گیرد. به عنوان مثال، در ماده 27 اساسنامه نمونه، مقرر گردیده اشخاصی که دارای سهامی بیش از حد مقرر در قانون طبق ماده 5 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی باشند، حق خرید حق تقدم جدید را ندارند. به اعتقاد این گروه از سهامداران در این مورد خاص حق تقدم همزمان با افزایش سرمایه به صورت قهری ایجاد شده و هیچ قانونی نمی تواند مالکیت سهامداران ذیربط بر این حق تقدم را نفی کند، لیکن می توان پذیرفت اعمال حق مالکیت از طریق فروش این بخش از حق تقدم صورت پذیرد.

گروه دیگری از سهامداران بانک‌ها بعضی از مواد اساسنامه نمونه را فراقانونی می دانند، به عنوان نمونه در ماده 39 اساسنامه مزبور سقف حداکثر 10 درصد جهت واگذاری وکالت در مجامع در نظر گرفته شده که به اعتقاد آنها این محدودیت فراقانونی است، همچنین منع اعضای هیات مدیره و مدیرعامل از اخذ وکالت از سهامداران (ماده 40) نمونه دیگری از این محدودیت های غیرموجه و فراقانونی است.

ماده دیگری از اساسنامه نمونه که تقریباً عمده سهامداران بانکها در مورد اجرای آن نظر مخالفی داشتند، ماده 57 اساسنامه نمونه است؛ مبنی بر این که اکثر اعضای هیات مدیره فاقد هرگونه سمت اجرایی، مشاوره ای و نظایر آن در بانکها باشند. این گروه از سهامداران معتقدند که چون طبق قانون تجارت همه مسئولیت های اداره بانک راساً و متضامناً به عهده اعضای هیات مدیره بوده و هیات عامل به صورتی که در اساسنامه نمونه تعریف شده در قانون تجارت پیش بینی نشده است، لذا چگونه می توان انتظار داشت که سهامداران هیات مدیره ای انتخاب کنند که طبق قانون همه مسئولیتی ها به عهده او باشد ولی حق هیچگونه دخالت اجرایی در امور بانک و اخذ تصمیمات مدیریتی را نداشته باشد. علاوه بر این، به نظر می‌رسد واگذاری کلیه مسئولیت های اجرایی بانک به هیات عاملی که در مورد تایید صلاحیت آنها ذکری در اساسنامه به عمل نیامده و علاوه بر آن از مراحل ثبت اسامی آنها به عنوان صاحبان امضای مجاز بانک در اداره ثبت شرکت ها نیز حرفی به میان نیامده، با محیط قانونی حاکم بر کشور در تعارض بوده و رویه مناسبی نیست.

به اعتقاد آنان، ایرادات جزئی و کلی دیگری هم علاوه بر موارد فوق مطرح است که به نوبه خود دارای اهمیت هستند؛ اما شاید تحت این شرایط اصلح باشد که کارشناسان بانک مرکزی با ایجاد یک تعامل مشترک با سهامداران بانکها، این امکان را فراهم آورد تا اساسنامه نمونه بانکها توسط کمیته مشترکی مورد بررسی و بازبینی قرار گرفته و اصلاحات لازم در مورد آن به عمل آید تا صنعت بانکداری کشور پویاتر و کارآمدتر به انجام وظیفه قانونی خود و ارایه خدمات متناسب با زیرساخت های قانونی و اجرایی کشور بپردازد.

پیش از این، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در يک‌هزار و يک‌صد و هشتاد و دومين جلسه شوراي پول و اعتبار مورخ 24/ 4 / 1393 " اساسنامه نمونه مؤسسات اعتباري غيربانکي" را مورد تصويب قرار داده بود.

شوراي پول و اعتبار در سال گذشته به استناد اختيارات مقرر در بند «ج» ماده 30 قانون پولي و بانکي کشور و با هدف ايجاد ساختار و چارچوبي يکسان و استاندارد براي اساسنامه بانک‌ها، «اساسنامه نمونه بانک‌هاي تجاري غيردولتي» را تصويب کرده بود.

برهمین اساس، تمامي مؤسسات اعتباري غيربانکي موظف شده بودند حداکثر تا پايان دي‌ماه سال جاري‌ نسبت به برگزاري مجمع عمومي فوق‌العاده و اصلاح اساسنامه خود مطابق با اساسنامه نمونه ابلاغي اقدام نموده و آن را قبل از ثبت در مراجع ثبتي، وفق بندهاي «د» و «هـ» ماده 30 قانون پولي و بانکي کشور، براي تصويب نهايي در شوراي پول و اعتبار به اين بانک ارسال دارند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
/محیط زیست البرز زیر ذره بین خبرنگاران/
کرج؛ باغ شهر دیروز و کلانشهر امروز


تراکم جمعیت و استقرار 44 درصد واحدهای صنعتی و تولیدی کشور باعث شده تا کرج پس از تهران و مشهد سومین کلانشهری باشد که با آلودگی هوا دست و پنجه نرم می‌کند؛ البته آلودگی هوا تنها مشکل زیست محیطی استان البرز نیست؛ برای درک بهتر مسایل به استان البرز و منطقه البرز جنوبی سفری کردیم.



به گزارش خبرنگار «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، استان البرز با مساحتی حدود 520 هزار هکتار معادل 4/4 درصد مساحت کشور، جمعیتی بالغ بر 4/7 میلیون نفر را در خود جا داده است که این جمعیت سالانه با 3.5 درصد رشد، افزایش می‌یابد، جمعیتی که عمدتا با مهاجرت همراه است و نه رشد طبیعی، این به آن معناست که افراد با حضور در استان نیازهایی را هم با خود به همراه می‌آورند.



در ابتدای این سفر به پاسگاه محیط‌بانی پورکان، رفتیم تا از تاسیسات پایش آب رودخانه بازدید کنیم. فردین حکیمی - رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست شهرستان کرج از پایش مداوم آب رودخانه کرج توسط سه ایستگاه سنجش سلامت به خبرنگاران می‌گوید.



به گفته او، از سال 1346 رودخانه کرج به دلیل تامین آب شرب تهران و کرج اهمیت زیادی پیدا کرده و پایش آن مرتبا انجام می‌شود.



حکیمی با بیان این که رودخانه کرج یکی از مناطق چهارگانه تحت حفاظت محیط زیست و تاثیر گذار در حفظ حیات وحش این منطقه است، افزود: تا کنون اقداماتی جهت پیشگیری از آلودگی و اطلاع از وضعیت کیفی آب رودخانه کرج انجام شده است و در حال حاضر سه ایستگاه سنجش در مسیر رودخانه قرار دارد و تصمیم داریم یک ایستگاه دیگر نیز جهت سنجش سلامت آب در منطقه "سیرا" راه اندازی شود.



وی تاکید کرد: دما، غلظت اکسیژن، میزان اسیدی بودن، غلظت آلاینده‌ها و ... به صورت آنلاین از این سه ایستگاه در دسترس اداره کل محیط زیست استان البرز قرار می‌گیرد.



به گزارش ایسنا، در ادامه عبدالهی - بخشدار آسارا با بیان این که 22 هزار متر مربع ساخت و ساز غیرمجاز در مسیر جاده چالوس تخریب شده است، می‌گوید: متاسفانه مسیر زیبای جاده چالوس به علت ساخت و سازهای غیر مجاز دیگر آن زیبایی سابق را ندارد و به زحمت می‌توان آنرا پنجاهمین جاده زیبای جهان نامید.



وی در ادامه می‌افزاید: بخشداری آسارا کارگروهی برای مبارزه با ساخت و سازهای غیرمجاز اطراف رودخانه کرج تشکیل داده است و اداره حفاظت از محیط زیست البرز را به عنوان دبیر این کارگروه تعیین کرده است. پس از تشکیل کارگروه، با ادارات مختلف جلساتی را برگزار و پس از اتخاذ تصمیم‌های لازم به تخریب 22 هزار متر مربع از ساخت و سازهای غیر مجاز اقدام کردیم.



بخشدار آسارا دامه می‌دهد: متاسفانه بسیاری از قوانین در خصوص مبارزه با ساخت و سازهای غیر مجاز از ضمانت اجرایی مناسبی برخوردار نیستند و امیدواریم به جایی برسیم تا قوانین مناسبی در این خصوص وضع شود.



عبداللهی خطاب به خبرنگاران می‌گوید: باید به کمک رسانه‌ها و دست در دست هم با درست نشان دادن واقعیت‌ها جاده چالوس را به جایگاه خود یعنی چهارمین جاده زیبای جهان برسانیم.



بخشدار آسارا در خصوص انتقال آب رودخانه کرج به تهران و مشکلات زیست محیطی ناشی از آن اظهار می‌کند: مسولان عالی استانی و به خصوص مدیران محیط زیست با در نظر گرفتن عوامل زیست محیطی باید تصمیمی زیست محیطی و مناسب اتخاذ کنند که به علت شرکت نکردن در جلساتی که در این باره برگزار شده است، قادر به اظهار نظر نیستم.



به گزارش ایسنا، در ادامه حسن محمدی، مدیراداره حفاظت محیط زیست استان البرز در پاسگاه محیط بانی وارنگه رود به خبرنگاران می‌پیوندد.



وی در خصوص تنوع زیستی استان البرز می‌گوید: در استان البرز منطقه حفاظت شده البرز مرکزی (ببش جنوبی) با مساحت حدود65 هزار هکتار و معادل 12 درصد مساحت استان و منطقه شکار ممنوع طالقان با مساحت 75 هزار هکتار تحت مدیریت است. ارتقاء سطح حفاظت منطقه شکارممنوع طالقان به منطقه حفاظت شده در اولویت کاری محیط زیست استان است.



به گفته محمدی، سه آثار مهم موجود در استان البرز شامل غار یخ مراد، آبشار هفت چشمه و درخت سرو کهنسال شهرستانک برای ثبت بعنوان آثار طبیعی ملی به علاوه تالاب قارپوزآباد واقع در جنوب غربی حوزه استحفاظی شهرستان نظرآباد بیش از 10 هزار هکتار برای ارتقاء سطح حفاظت، پیشنهاد شده است.



وی با بیان این که استان البرز از نظر برخورداری از تنوع زیستگاهی از غنای گونه‌ای جانوری نیز برخوردار است، اظهار می‌کند: در حال حاضر در استان البرز 447 گونه جانوری شناسایی شده است که گونه‌های شاخص شامل، قوچ و میش البرز مرکزی، کل و بز، پلنگ، سیاه گوش، خرس قهوه‌ای از پستانداران، عقاب طلایی وکبک دری، بحری، بالابان از پرندگان، افعی البرزی و آگامای قفقازی از خزندگان و قزل آلای خال قرمز و قزل آلای رنگین کمان از آبزیان به شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا، پس از آن، خبرنگاران به همراه محیط بانان و مدیر حفاظت محیط زیست استان البرز به دره وارنگه برای دیدن حیات وحش رفتند و دوربین‌های شکاری به تماشا نشستند. با وجود سرو صداها و جمعیت زیاد طبیعی بود که هیچ گونه‌ای در آن نزدیکی نیاید. وقتی از یافتن گونه‌های جانوری در دره وارنگه نا امید شدیم به سوی سدکرج به راه افتادیم و مدیر حفاظت استان البرز در بین راه از شرایط این سد و سایر منابع آبی صحبت کرد.



محمدی با بیان این که خروجی سد کرج سه برابر ورودیهاست، گفت: ذخیره آب سد کرج نسبت به سایر منابعی که آب شرب پایتخت را فراهم می‌کند وضعیت بهتری دارد اما با کاهش بارندگی دچار مشکل خواهیم شد.



وی در خصوص خانه شناور روی دریاچه سد کرج گفت: همانطور که رئیس جمهور در بازدید از سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد همه آنها تخریب شده و تنها چهار واحد باقی مانده است؛ البته توپوگرافی ایستگاه سد کرج به شکلی است که قدرت خودپالایندگی دارد.



محمدی با بیان این که حدود 350 هکتار از باغ سیب به دانشگاه علامه طباطبایی واگذار شده است، می‌گوید: وجود باغ سیب مدیون همت دکتر ابتکار بوده است اما در حال حاضر باید اعلام کنم که این باغ به دلیل نگه داری نامناسب، قطع درختان به بهانه بی‌آبی و احیای باغ، از بین می‌رود. امسال 2000 حلقه درخت با بهانه احیای درختان سیب از این باغ قطع شد در حالی که احیای باغ باید با قطع تدریجی انجام شود. اگر خیزش عمومی مردم با آگاهی بالا و حضور مدیران حفاطت محیط زیست و جهاد کشاورزی در کنار مردم نبود مشخص نبود سرنوشت این باغ چه می‌شد.



وی افزود: ما در خصوص باغ سیب نامه‌ای به دکترابتکار- معاون رئیس جمهوری ارسال و خواستیم تا مانند گذشته از آن محافظت شود. در این رابطه تقاضا داریم این باغ با حفظ کاربری در اختیار شهرداری یا موسسه تحقیقاتی جهاد کشاورزی قرار بگیرد.



به گفته مدیر حفاظت استان البرز، درحال حاضر 30 درصد از باغ سیب خشک شده و کارکرد لازم را ندارد حتی 350 هکتاری که در اختیار دانشگاه علامه طباطبایی است نیز، وضعیت مطلوبی ندارد.



وی می‌افزاید: سرانه فضای سبز در استان البرز 13.5 مترمربع است درحالی که در طرح تفصیلی سرانه فضای سبز 18 متر عنوان شده است.



مدیرحفاظت محیط زیست استان البرز تراکم جمعیت، استقرار حدود 13 درصد واحدهای صنعتی و تولیدی کشور، سهم 20 درصدی استان از ترافیک برون شهری کشور و توزیع سوخت غیر استاندارد و کاهش سطح باغات و فضای سبز را از جمله دلایل بروزچالش جدی آلودگی هوا دانسته و عنوان می‌کند: نتایج سنجش ایستگاه‌ها نشان می‌دهد سالهای 91 و 92 به ترتیب دارای 130 و 127 روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و 20 و17 روز ناسالم برای همه گروه‌ها در کرج وجود داشته است.



محمدی اظهار می‌کند: خوشبختانه با اهتمام و تدبیر دولت یازدهم و توزیع بنزین یورو 4 نتایج ایستگاه‌های سنجش نشان می‌دهد، در سه ماهه اول سال 93 در مقایسه با سال 92 روزهای پاک به میزان شش برابر افزایش یافته است و هوای ناسالم برای همه گروه‌ها به

صفر رسیده است.



وی دامه می‌دهد: توسعه پدیده بیابان زایی و در معرض فرسایش باد قرار داشتن حدود 50 هکتار از مساحت استان در غرب و

جنوب غرب به علاوه دشتهای جنوب قزوین و دشتهایی از غرب استان تهران و شمال شرقی استان مرکزی و وقوع خشکسالی در سال گذشته در حال حاضر استان را با پدیده ریزگرد از استان مرکزی و قزوین مواجه کرده است.



محمدی در رابطه با ساماندهی مسئله فاضلاب نیز، اظهار می‌کند: در استان از 13 شهر فقط شهر کرج دارای سیستم جمع آوری شبکه فاضلاب بوده و تصفیه خانه احداث شده نیز با ظرفیت 35 درصد فعال است. تصفیه خانه شهر جدید هشتگرد نیز در حال احداث و درشهر نظرآباد نیز در حال مکان یابی است.



وی افزود: در استان البرز از 12 شهرک و نواحی صنعتی فعال، فقط سه شهرک دارای تصفیه خانه فاضلاب بوده در حالی که میزان تولید فاضلاب صنعتی در استان حدود 5000 مترمکعب در روز است که از این میزان حدود 4500 مترمکعب روزانه تصفیه می‌شود و مابقی بطور غیراصولی وارد محیط می‌شود.



مدیرحفاظت محیط زیست استان البرز با اشاره به تولید روزانه حدود 500 هزار متر مکعب روزانه فاضلاب شهری می‌گوید: از این میزان در حال حاضر حدود 16 درصد تحت پوشش شبکه جمع آوری و شش درصد از آن تحت پوشش سیستم تصفیه است. این در حالیست که در کشور بطور متوسط 50 درصد انشعابها تحت پوشش جمع آوری فاضلاب و16 درصد تحت پوشش سیستم تصفیه فاضلاب هستند و این آمار بیانگر یک عقب ماندگی در زمینه مدیریت فاضلاب در استان البرز است.



محمدی - مدیر حفاظت استان البرز، از تولید روزانه حدود 1400تن پسماند عادی در مناطق روستائی و شهری استان البرز خبر می‌دهد و می‌افزاید: 71.7 درصد از زباله‌ها از نوع تر و مابقی 28.3 درصد خشک است و شهر کرج با تولید روزانه حدود 11 هزار تن پسماند عادی رتبه اول را در تولید پسماند استان داراست.



محمدی با بیان این که روزانه بیش از 1200 سرویس نخاله‌های ساختمانی در حدود 10 هزار تن در گود حصار تخلیه می‌شود، عنوان می‌کند: در سال 92 سازمان مدیریت پسماند استان با شرکت سرمایه گذار چینی جهت تبدیل حدود 1000 تن روزانه نخاله به مصالح ساختمانی در زمینی به وسعت 10 هکتار قراردادی را منعقد کرد که از اقدامات مدیریتی در خصوص نخاله‌های ساختمانی استان محسوب می‌شود.



وی ادامه می‌دهد: همچنین مقرر شد تا دو سو م دیگر در گود حصار و اراضی شمال بیمارستان البرز تا ورودی جاده آتشگاه تخلیه شود و این کار از 40 سال گذشته در گود حصار انجام می‌شده است.



به گزارش ایسنا، محمدی - مدیرحفاظت استان البرز به همراه یگان حفاظت به دو رستوران در حاشیه رودخانه کرج سرکشی کردند تا از پلمپ چاه‌های فاضلاب آن دو اطمینان حاصل کنند.



در بازدید از منطقه پلخواب، شهروندانی را دیدیم که برای استراحت و تفریح به محلی آمده بودند که آب شرب تهرانی‌ها از آنجا می‌گذرد. آلودگی‌هایی زیادی را می‌توان مشاهده کرد وقتی به جنس زباله‌ها نگاه می‌کنیم. بسته بندی خوراکی‌ها و بقایای غذا و میوه‌هایی را می‌بینیم که از سفره گردشگران باقی مانده و نکته جالب آن که سطل زباله‌ای نیز در این نقطه تعبیه نشده بود.



مرکز تخلیه نخاله‌های ساختمانی حصار نیز منطقه دیگری بود که در پایان از آن بازدید کردیم. گودی که امروز پس از 40 سال دره‌ها و کوه‌هایی را ایجادکرده که با پوشش طبیعی اول منطقه بسیار تفاوت دارد.



شهر کرج، مرکز استان البرز در گذشته‌ای نه چندان دور، با توجه به آب و هوای مناسب و وجود منابع آبی چون رودخانه کرج، باغ شهری سبز با درختان کهن و بی‌شمار بود اما طی ۴۰ سال اخیر و با هجوم جمعیت از سراسر ایران به این شهر، رفته رفته باغ‌های آن تخریب و با مناطق مسکونی و راه‌ها جایگزین شد.

امروز کرج، با جمعیتی بالغ بر 1.6 میلیون نفر پس از تهران بزرگ‌ترین شهر مهاجرپذیر ایران است و اگر این روند ادامه داشته باشد هر روز مشکلات بیش تری دامن گیر این استان خواهد بود، اما امیدواریم با توسعه منطقی و توجه مسئولان محیط زیست به استان همسایه پایتخت از بروز مشکلات زیست محیطی بیشتر جلوگیری شود.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ظریف در مسکو: امیدواریم با کمک روسیه در مسئله هسته ای به نتیجه برسیم
سرگی لاوروف وزیر خارجه روسیه هم در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: برای حل مسالمت آمیز مسئله هسته ای ایران به همراه احترام به حق تهران در غنی سازی پافشاری می کنیم.
ظریف ابراز امیدواری کرد ایران و گروه 1+5 به نتایج ملموسی در مذاکرات آینده برسند.

به گزارش خبرنگار اعزامی عصر ایران، محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران در کنفرانس مشترک خبری با همتای روس خود سرگی لاوروف گفت: پرونده هسته ای ایران تحت تاثیر تحریم های غربی قرار نگرفته است گرچه فشارهایی به مردم وارد شده است اما این تحریم ها هیچ هدف سیاسی را محقق نمی کند. تحریم ها نتوانسته اند برنامه هسته ای ایران را متوقف کند.

ظریف برای دیدار با سرگی لاوروف وزیر خارجه روسیه در سفر یک روزه، جمعه به مسکو رفت.

وی با یادآوری رویارویی تهران و مسکو با تهدید مشترکی به نام افراط گرایی در منطقه تاکید کرد: تحولات چند ماه گذشته نشان می دهد که دیدگاه مشترک ایران و روسیه در این باره درست بوده است.



ظریف افزود: از مواضع مثبت دولت روسیه در موضوع هسته ای ایران تشکر می کنیم. امیدواریم با کمک دوستان روسی مسئله هسته ای ایران را به نتیجه برسانیم.

سرگی لاوروف وزیر خارجه روسیه هم در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: برای حل مسالمت آمیز مسئله هسته ای ایران به همراه احترام به حق تهران در غنی سازی پافشاری می کنیم.
وی افزود: مسکو حق ایران را در غنی سازی اورانیوم برای اهداف صلح آمیز تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید می کند. برخی طرف ها تلاش می کنند دستاوردهای یکجانبه ای از مذاکرات ایران و گروه 1+5 داشته باشند ولی مسئله هسته ای ایران باید به صورت عادلانه و به شکلی حل شود که منافع همه طرف های شرکت کننده در مذاکرات هسته ای تامین شود.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
روحانی: مسئولیت مذاکرات هسته ای را شخصاً برعهده دارم/ در انتخابات چادری و غیر چادری را دعوت می کنیم اما بعد از انتخابات...!
ما باید بتوانیم نفتمان را سالم بفروشیم نه این که این نفت را بدهیم به آقایی که آن را بفروشد و پولش را بر دارد و ما هم نفهمیم این پول چه شد. 2 میلیارد و 600 میلیون دلار پول این مردم هم اکنون کجاست وچه شد.
رییس‌جمهور با بیان این که دولت به معنای عام اختصاص به دستگاه اجرایی ندارد، گفت: همه‌ی دستگاهها از قوه مقننه و قضاییه، نیروهای مسلح و همه‌ی آنهایی که در نهادهای عمومی غیر دولتی در جهت تحقق مطالبات مردم تلاش می‌کنند، در مجموع کارکنان دولت‌ هستند.

به گزارش عصر ایران به نقل از ایسنا، حسن روحانی در جشنواره شهید رجایی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان باهنر و رجایی، با ذکر فضایل اخلاقی این دو شهید گفت: ما به شهید رجایی و باهنر و همه شهدای بزرگ دولت اسلامی از روز اول انقلاب تا امروز افتخار می‌کنیم و به روحشان درود می‌فرستیم و از خدا می‌خواهیم که مسیر آنها را ادامه دهیم.

وی با اشاره به این که این جشنواره برای تجلیل از خدمات برگزیدگان دستگاه اجرایی است، افزود:‌ البته این مراسم کاملا نمادین است چون اگر بخواهیم همه برگزیده‌ها را یکجا جمع کنیم فضا و زمان زیادی احتیاج داریم.

روحانی با بیان این که مقصود از دولت تنها هیات دولت یا 20-30 نفری که هفته‌ای چند بار دور هم جمع می شوند و آیین نامه تصویب می‌کنند، نیست. بلکه دولت یعنی همه آنهایی که برای اجرای برنامه‌های دولت و مطالبات و خواست مردم به عنوان کارکنان این **** تلاش می‌کنند.

روحانی افزود:‌ دولت بدون همراهی قوه قضاییه، قوه مقننه ونیروهای مسلح نمی‌تواند خدمات لازم را به مردم داشته باشد.

رئیس جمهور با تاکید بر این که عدالت را باید برای همه یکسان و برابر ببینیم چرا که ما خادم کل ملت ایرانیم، تاکید کرد: یک بام و دو هوا نمی‌شود. چطور شب انتخابات همه را صدا می‌زنیم و قومیت‌ها را با لباس‌های مختلف و افراد را از این جناح و آن جناح و چادری و با حجاب و بدحجاب را ردیف می‌کنیم؛ حال این موضوع باید هر روز باشد. نمی‌شود شب انتخابات کل ملت ایران را دعوت کنیم و انتخابات که تمام شد ببینیم ما هستیم و یک قبیله. این موضوع بر خلاف توصیه‌های امام(ره) و ***** است. همه را باید یکسان ببینیم و خالصانه خدمت کنیم و عادلانه به همه نگاه کنیم.

حسن روحانی در مراسم تجلیل از دستگاهها، وزارتخانه‌ها و کارمندان نمونه‌ی کشور ،در بیان علت تجلیل از سه وزارت‌خانه‌ی امور خارجه ، بهداشت و درمان و نفت اظهار کرد: اگر در این جلسه از این سه وزارت‌خانه تجلیل شد به معنای آن نبود که بقیه‌ی وزارت‌خانه‌ها ودستگاهها از تلاش و وظیفه‌ی خود چیزی کم گذاشتند همه دستگاهها تلاش و خدمت کردند اما در یک سالی که گذشت ما یک برنامه‌ی ویژه و خاص را بر دوش این وزارت‌خانه به دلیل شرایط کشورمان گذاشتیم.

وی افزود: برای ایجاد آرامش در منطقه و برای این که صدای این ملت رساتر به گوش جهانیان برسد، همچنین به این دلیل که از حقوق مردم در صحنه‌های بین‌المللی بهتر دفاع کنیم و جلوی ظلم‌ها و تجاوزها و تعدی‌هایی که بر این ملت متاسفانه روا شده است را بگیریم رسالت و وظیفه‌ی بس سنگینی را بر دوش سربازان خط مقدم دیپلماسی کشور گذاشتیم.

روحانی با بیان این که این موضوع به دلایل حساسیت شرایط ما روابط ما با دنیا، ظلم‌های ناروایی که بر ما شده بود همچنین تحریم‌های غیر انسانی و غیر قانونی بر ملت ما بوده است، گفت: لازم بود در این میدان افسران و سربازان دیپلماسی کشور شب را از روز نشناسند و کار بزرگ و سنگینی را بر دوش بگیرند.

روحانی خطاب به فعالین در این میدان گفت: به آنها خداقوت ودست مریزاد می‌گویم آنها تا امروز کار بزرگی را انجام داده‌اند و کار بزرگتر و بار بزرگتری را پیش رو دارند. همه باید آنها را کمک و تشویق کنیم و به مدد آنها برخیزیم و از خدا توفیقشان را بخواهیم و بی‌تردید حمایت مردم و هدایت ***** بهترین توشه‌ای است که آنها را به نقطه مخصوص راهنمایی می‌کند.

رئیس جمهور با تاکید براین که این کار به حول و قوه الهی ادامه خواهد یافت،گفت:‌ ما لحظه‌ای از فرصت و وقت خودمان را در این مسیر تلف نخواهیم کرد و همه توان خود را در این زمینه به کار خواهیم گرفت. البته این موضوع به معنای این نیست که ما از تحریم‌ها ترسیده‌ایم و یا می‌ترسیم. همچنین به این معنا نیست که ما با وجود تحریم‌ها نمی‌توانیم زندگی کنیم که در این مدت هم با وجود همین تحریم‌ها دولت کار خود را در پیش گرفته است. تحریم و ظلم و تجاوز به حقوق یک ملت است و ما باید در مقابل این تجاوز بایستیم و تجاوزگران را سر جای خود بنشانیم و نگذاریم تجاوز نسبت به این کشور و ملت ادامه یابد و یا تکرار شود و این از وظایف ماست.

وی تصریح کرد: جناب آقای دکتر ظریف وزیر امور خارجه همه معاونان و همکارانشان که در این راه کار گسترده‌ای انجام دادند و من به خوبی می‌فهم که کارشان تا چه اندازه سخت است. در این راستا هر جا لازم بوده من شخصا مسئولیت کار را بر عهده گرفتم و اگر لازم بوده که دراین مسیر کمکی انجام دهم مستقیما این کمک را انجام داده‌ام و این بار نیز در حضور ملت ایران عرض می‌کنم که رئیس جمهور به شخصه بار این مسئولیت را بر دوش گرفته است و تا پایان بر دوش خواهد گرفت.


رییس جمهور در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ما به لطف حق امیدواریم و می‌دانیم حمایت مردم همواره ادامه می‌یابد و می‌دانیم راهبر دلسوز این انقلاب که تا امروز در کنار این حرکت بوده مستمرا تا رسیدن به هدف نهایی ان‌شاءالله در کنار این حرکت خواهند بود و از حمایت‌های ایشان بهره خواهیم برد.

روحانی در ادامه با مورد توجه قرار دادن انتخاب وزارت بهداشت و درمان به عنوان یکی دیگر از وزارت‌خانه‌های تجلیل شده در این مراسم اظهار کرد: معضل سلامت معضلی بود که ما از روز اول با آن مواجه شدیم در این راستا همه‌ی افراد کم و بیش در طول زندگی خود به نوعی با این موضوع در ارتباط بودند. همه سختی‌هایی که بحث بیماری دارد را با پول گزاف و هزینه‌های گزافی که یک بیماری در کنار خود به همراه دارد را ضمیمه کنید. دراین موقع می‌بینید که گاهی یک نفر مجبور می‌شود همه پس‌انداز زندگی‌اش را برای بیماری صرف کند. گرچه بار معنوی بیماری را یک پزشک با امید دادن ، لبخند ونشاط و روحیه دادن بر زمین می‌گذارد اما به هر حال بار مادی بر دوش دولت بود و دولت این تصمیم را گرفت که در یک بخش بار سنگینی را بر دوش بگیرد. اگر چه باید ضمن این موضوع متوجه بقیه بخش‌ها هم باشد که به آنها فشار فوق‌العاده وارد نشود. از سوی دیگر بحث فقط بودجه و پول و هزینه نیست. نحوه‌ی اداره کردن و خرج کردن هم کار بسیار سختی است و وزارت درمان و بهداشت و آموزش پزشکی الحق این بار را که بار سنگینی بود بر دوش گرفت.

وی افزود: آقای دکتر هاشمی از جمله وزرایی بودند که از ابتدا با اصرار فراوان به دولت آمدند و من 3 مرتبه ایشان را خواستم و در بار سوم نکاتی را به ایشان گفتم که راضی شدند که این بار مسئولیت را بر دوش بگیرند.

روحانی با بیان اینکه تحول سلامت کار بسیار بزرگ و سنگینی بود گفت: الحمدالله ما امروز بار مادی را کاهش داده‌ایم و امیدواریم بتوانیم این راه را تا پایان ادامه دهیم. تا مردم ما یک مقدار خیالشان راحت‌تر باشد. گرچه امروز می‌بینیم که وقتی فردی به بیمارستان می‌رود بارش سبک‌تر شده است. به برخی بیماران موقع تسویه حساب پولی هم برگردانده می‌شودو مردم باورشان نمی‌شود ومی‌گوید اینجا ایران است. و برخی از شدت خوشحالی اشک می‌ریزند و همین لبخندیک نفر و یک بیمار برای ما بس است.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: شما نمی‌دانید خدمت به مردم در پیشگاه خداوند چقدر اجر و مقام دارند. بعضی وقتها که آدم از کار زیاد و نقدها‌ی غیر منصفانه و تخریب‌ها خسته می‌شود وقتی بر می‌گردد و به خدا می‌گوید توانستم مشکل یک گروه ، یک نفر و یا یک قشر را حل کنم چقدر این موضوع به انسان روحیه می‌دهد.

وی افزود: ان‌شاءالله خداوند همه خادمین را طوری موفق کند که پایان کار و روز کاریشان یک خوشحالی معنوی داشته باشند و البته خوشحالی معنوی، حقوق و مزایا نیست. این که شما مشکل یک نفر را بیش از وظیفه‌ی اداری‌تان حل کنید شب موقع خواب واقعا سر بر بالین استراحت می‌گذارید و خدا نکند کارمندی کسی را آزار داده باشد یا نعوذبالله از کسی رشوه‌ای گرفته باشد در این صورت چطور می‌تواند سر بر بالین استراحت بگذارد. چنین شخصی سر بر بالین حسرت می‌گذارد و روز قیامت برای کسانی که از وقت و سمتشان درست استفاده نکرده‌اند روز حسرت است.

روحانی در ادامه گفت: ما باید به مردم کمک کنیم و در این بین لازم است یک چیز باورمان شود. باید باورمان شود که این کشور برای ملت ایران است و این پول بیت‌المال نیز از آن ملت ایران است. ما باید باورمان شود که خادم مردمیم و باید خدمت کنیم و تا باورمان نشود نمی‌توانیم به وظیفه‌ی خود عمل کنیم. مهم آن دنیا است که در پیشگاه خداوند و در محضر همه خلایق سربلند باشیم.

وی از وزیر بهداشت، قاضی زاده هاشمی و همه همکاران تشکر کرد.


رئیس جمهور در ادامه سخنان خود به فعالیت‌ها و تلاش‌های وزارت نفت اشاره و اظهار کرد: انرژی معضل دیگر ما بود از یک طرف دنیا فروش نفت ما را تحریم کرده بود که البته هنوز هم در شرایط تحریم هستیم و از طرف دیگر هم ظرفیت‌های تولید ما پایین آمده است. مشکل سوم ما این بود که منابع مشترک ما را دیگران بردند و می‌بردند و ما هم تماشا می‌کردیم. البته به دلایلی چون مشکل مادی، تکنولوژیک و عدم حضور شرکت‌های خارجی این موضوعات وجود داشت که هنوز هم خیلی از این مشکلات سر جای خود باقیست. با وجود تمام این ها لازم بود که کارهایی در این بخش انجام شود. اول این که ما بتوانیم نفتمان را سالم بفروشیم نه این که این نفت را بدهیم به آقایی که آن را بفروشد و پولش را بر دارد و ما هم نفهمیم این پول چه شد. 2 میلیارد و 600 میلیون دلار پول این مردم هم اکنون کجاست وچه شد. البته قوه قضاییه این موضوع را دنبال می‌کند و این آقا زندان است و ما امیدواریم که این پول به بیت‌المال بارگردد.

وی افزود: مهم این بود که ما بتوانیم نفت را بیش از آن کسی که قدرت‌های استکباری بر ما تحمیل کرده بودند بفروشیم. مهم این بود که سالم و حساب شده بفروشیم که البته در این زمینه قدم‌های خوبی برداشته شده و ان‌شاء الله برخی از این قدم‌ها در ماههای آینده شکوفا می‌شود و به ثمر می‌رسد.

روحانی وی با مورد توجه قرار دادن موضوع ظرفیت در نفت گفت: حتی اگر تحریم‌ هم وجود نداشته باشد ما باید نفت تولید کنیم و آن را بفروشیم. ضمن این که در منابع مشترک باید سرمایه‌گذاری خوبی انجام می‌دادیم. زمستانی که در سال 92 گذشت هر چقدر سرمای هوا زیاد می‌شد چهره‌ی مهندس زنگنه هم گرفته‌تر می‌شد. ایشان می‌ترسیدند گاز خانه‌های مردم قطع شود. ولی به هر ترتیب ان‌شاء الله امسال و تا اول زمستان روزانه 100 میلیون متر مکعب گاز در تولید اضافه می‌شود. این کار کار بزرگی است و انشاءالله سال بعدی هم 100 میلیون دیگر بر این مقدار اضافه خواهد شد.


وی در ادامه اظهار کرد: کسانی که مسیرشان به چاههای نفت بیفتد می‌بینند که دکل‌ها در چاههای نفتی در حال اضافه شدن هستند و ضمن این که این نکته را باید مورد توجه قرار داد که هم اکنون در موضوع بنزین شاهد هستیم که هوای تهران و شهرهای بزرگ نسبت به قبل تغییرکرده من نمی‌گویم سالم شده؛ کار در محیط زیست کار سنگینی است اما با این وجود قدم‌های بسیار بزرگی برداشته شده است.

روحانی در ادامه سخنان خود با مورد توجه قرار دادن موضوع این جشنواره یعنی تجلیل از کارمندان و مسائل مربوط به آنان اظهار کرد: این موضوع خیلی مهم است که تعداد خدمتی که به مردم ارائه می‌دهیم با تعداد کارمند ما متناسب باشد. به من گزارشی دادند که طی آن اعلام شده خدمتی که امروز در ایران داده می‌شود با یک پنجم این نیرویی که وجود دارد شدنی است و به هر ترتیب آنچه که مسلم است این است که در حال حاضر عدد کارمند ما با خدمت ما نمی‌خواند. گرچه بحث سر مقدار کوچک کردن دولت نیست. خدمت دولت باید با نیاز جامعه ما متناسب باشد و خدمتی هم که به مردم می‌دهیم عادلانه باشد. این که این موضوع که فردی که پای میز من کارمند اداری آمده به کدام جناح تعلق دارد به من کارمند چه ربطی دارد. این که فرد مراجعه کننده در انتخابات به کدام کاندیدا رای داده و این که او برای کدام قومیت است و مذهب و دینش چیست به من کارمند چه ربطی دارد. تمام مردم ایران، شهروندان ایرانی، برای خدماتی که دولت باید به آنها عرضه کند هیچ تفاوتی وجود ندارد و همه یکسان‌اند. شیعه و سنی و مسلمان و ارمنی و یهودی و کرد و ترک و بلوچ و عرب و ترکمن فرقی ندارند. ایرانی، ایرانیست. وقتی می‌خواهد شناسنامه یا جواز ساختمان بگیرد و یا نقل و انتقال انجام دهد و یا شکایتی دارد یا می‌خواهد در بانک حساب باز کند فرقی ندارد. عدالت این است که همه را یکسان و برابر ببینیم و ما خادم کل ملت ایران هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در این موضوع نباید تردید کنیم این که ما حدود 4 میلیون کارمند داریم عدد بالایی است و البته در دولت نیز گزارشی به من ارائه داده شده که تاسف برانگیز است. گفته شد در 8 سال گذشته چیزی حدود 500 هزار نفر استخدام شده‌اند که این موضوع در چارچوب مقررات و قوانین موجود و شرایطی که می‌بایست در نظر گرفته شود نبوده است.

وی همچنین گفت: ما تلاش می‌کنیم تا اگر کسی را که امروز و دیروز به حقوق ملت تخلف و تعدی کرده با محاسبات قانونی به دست عدالت بسپاریم. و در این مساله هم نباید تردید کنیم. اگر امروز کسی تخلف کرده این کار را کنیم و اگر شخصی در دیروز و گذشته تخلف کرده نیز همین کار را انجام دهیم. البته راه حل نهایی دولت الکترونیک و این است که ارتباط مردم با کارمند به حداقل تقلیل پیداکند.

در این راستا لازم است از تخصص‌ها و فناوری‌های مختلف استفاده شود تا رابطه کارمند و دولت را کم کنیم.

همچنین لازم است تا محیط اداری‌ ما سالم باشد و خدمت درست به مردم ارائه دهیم. راه ما باید راه شهید رجایی و باهنر و بالاتر از این راه حکومت مولایمان علی (ع) باشد.



روحانی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با گرامی‌داشت یاد و نام و خاطره‌ی شهیدان رجایی و باهنر گفت: باید یاد امام (ره) را به عنوان راهبر کاروان بزرگ انقلاب و استقلال و آزادی این سرزمین و همچنین یاد همه‌ی شهیدانی که با ایثارشان انقلاب و نهضت اسلامی به پیروزی رسید گرامی بداریم. شهیدانی که 8 سال از میهن ، کشور و انقلاب و **** دفاع کردند .




وی همچنین گفت: اگر بگوییم شهید رجایی و باهنر از دولت مردان نمونه‌ی نه تنها دوران انقلاب که تاریخ این سرزمین بوده اند چیزی به اغراق و مبالغه نگفته‌ایم. من قبل از انقلاب بااین عزیزان از نزدیک آشنا بودیم و بعد از انقلاب نیز به دلیل همکاری و مسئولیت‌های مختلف آنها را می‌شناختم و شاهد بودم که خضوع و تواضع و مردم داری و فداکاری‌شان مشهود بود.

وی گفت: رجایی رئیس جمهور رجایی نخست وزیر و رجایی نماینده مجلس با رجایی مبارز تحت شکنجه در زندان تا رجایی به تعبیر امام به عنوان یک دست‌فروش در بازار هیچ تغییر نکرد و رجایی همان رجایی بود که سراسر زندگی‌اش رجا و امید و پاکی و فداکاری برای این مردم بود.

همچین شهید باهنر به عنوان یک اندیشمند ، دانشمند و روحانی مبارز از آن روز که در **** گذشته برای آموزش و پرورش این سرزمین تلاش می‌کردم تا روزی که به عنوان عضو جامعه روحانیت مبارز در تهران فعالیت داشت و تا بعد از انقلاب در مجلس و بالاخره در سمت نخست وزیری همواره کارهایش را هنرمندی انجام داد و بی‌هنری در سراسر زندگی این مرد بزرگ دیده نشد. او متواضع، خلاق و خوش بیان و متفکر بود و ما به شهید رجایی‌ها و شهید باهنر ها و همه‌ی شهدای بزرگ این دولت اسلامی از روز اول انقلاب تاکنون افتخار می‌کنیم و به روح بلندشان درود می‌فرستیم و از خدا می‌خواهیم که راه و مسیر آنها را ادامه دهیم و اهداف و آرمان‌های بلند آنها که اهداف و آرمانهای امام و انقلاب بوده است را پاس بداریم.

رئیس جمهور با مورد توجه قرار دادن موضوع جشنواره شهید رجایی به عنوان جشنواره‌ای برای تجلیل از خدمت برگزیدگان در دستگاههای اجرایی اظهار کرد: البته این تجلیل از این برگزیدگان کاملا نمادین است چرا که اگر ما بخواهیم تمام برگزیده‌ها را در یک فضا جمع کنیم این کار به یک فضای وسیع و زمان بلند نیاز دارد.

وی گفت: وقتی ما از دولت صحبت می‌کنیم منظورمان همه کارکنان دولت است . مقصود ما از دولت فقط هیات دولت و یا آن عده‌ای که هفته‌ای چند بار دور یک میز جمع می‌شوند و آیین نامه تصویب می‌کنند و برنامه مورد بررسی قرار می‌دهند وبر کشور نظارت دارند نیست. دولت یعنی همه آنهاییکه برای اجرای برنامه‌های دولت و مطالبات و خواست مردم به عنوان کارکنان این **** تلاش و خدمت می‌کنند و حتی دولت به معنای عام اختصاصی به دستگاه اجرایی ندارد و همه دستگاهها اعم از قوه مقننه، قضاییه و نیروهای مسلح و همه آنهایی که در نهادهای عمومی غیر دولتی نیز تلاش می‌کنند در مجموع کارکنان دولت هستند.

وی همچنین تاکید کرد:‌ هر کاری که در این کشور انجام می‌شود نه کار رئیس جمهور، نه کار وزرا و نه کار معاونین است. آن کار و خدمت به همه کارکنان دولت تعلق دارند و همه در این راستا دست به دست هم می‌دهند. اگر در کنار دولت قوه مقننه نباشد و قانون لازم در اختیار ما قرار نگیرد و برنامه از سوی آنها تصویب نشود و آنها بودجه‌ی سالانه را تصویب نکنند چگونه ما بتوانیم به این مردم بزرگ و عزیزمان خدمت کنیم.

وی افزود: همچنین اگر دستگاه قضایی در کنار دولت نباشد و عدالت را مستقر نکند و پناهگاه مظلومین و آنها که تظلمی دارند نباشد مگر می‌تواند خدمتی به این مردم ارائه داد. ضمن این که اگر نیروهای مسلح و ایثارگر از مرز و بوم این کشور دفاع نکنند مگر بدون امنیت ملی و اجتماعی می‌توان کاری را در این کشور به سامان رساند و ضمن این که نمی‌توان تلاش همه آنهایی که دراین کشور به نوعی مشغول خدمت و تلاش هستند را نادیده گرفت
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


با حضور مدیرعامل راه‌آهن و روسای UIC انجام شد
آغاز همایش بین‌المللی امور مسافری و سیستم‌های ریلی سریع‌السیر UIC در تهران
همایش بین‌المللی امور مسافری و سیستم‌های ریلی سریع‌السیر UIC در تهران لحظاتی پیش با حضور مدیرعامل راه‌آهن، روسای بخشی از راه‌آهن‌های دنیا و اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌‌‌های دنیا آغاز شد.


780133_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، این همایش که توسط دفتر امور بین‌المللی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برگزار شده است تا روز 10 شهریور ماه ادامه دارد.

    بنابراین گزارش در ابتدای این همایش پیام ویدئویی مدیرکل اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها (UIC) قرائت شد.

    در متن این پیام آمده است: امیدوارم این رویداد بتواند کمک‌های فنی را که اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها تاکنون ارائه داده و در حال حاضر نیز ارائه می‌دهد خصوصا در ارتباط با مسائل مسافری و ترافیک سریع‌السیر ریلی برجسته کند و البته بتواند کمک و نقشی را که اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌های دنیا در اینجا به منطقه خاورمیانه اختصاص داده است، نشان دهد.

    در ادامه پیام شانپییرلوبینو آمده است: اتحادیه بین‌المللی راه‌آةن‌ها که در منطقه خاورمیانه دارای 15 عضو است تلاش می‌کند تا همکاری‌ها، فعالیت‌ها و تبادل تجربیات بین اعضا را گسترش دهد؛ اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها از بدو تاسیس خود به عنوان پایگاهی برای توسعه فنی با چشم‌انداز سیستمی و یکپارچه عمل کرده است و با داشتن توانایی در ارائه راه‌حل‌ها بر مسائلی نظیر افزایش ظرفیت، کارایی سیستم و ایمنی در اختیار اعضای خود بوده و برگسترش راه‌حل‌ها و شبکه‌های ریلی آینده متمرکز است.

    مدیرکل اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها در ادامه پیام خود آورده است: این اتحادیه از توسعه ترافیک ریلی مسافری در منطقه خاورمیانه حمایت می‌کند؛ این توسعه شامل پروژه‌های مهم مدرنیزه کردن در ایران و در زمینه سرویس‌های مسافری، صدور بلیط، فناوری اطلاعات، بازاریابی و از این قبیل است؛ توسعه سرویس‌های با قابلیت عملکرد بالا در ایران، توسعه سریع‌السیر در منطقه یعنی مجمع منطقه‌ای خاورمیانه، توسعه ایستگاه‌های ریلی از طریق برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی در زمینه ایستگاه‌های مسافری با عنوان ایستگاه‌های بعدی و نیز تعریف و رصد پروژه‌های مهم بین‌المللی یعنی اتصال شبکه‌های سریع‌السیر اسیا و اروپا از دیگر اقدامات اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌ها در این زمینه است.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

رئیس مرکز آمار ایران خبر داد
دلایل ۱۰ساله شدن دوباره سرشماری نفوس و مسکن/ اختلاف آماری مرکز آمار و بانک مرکزی کاهش یافته است
رئیس مرکز آمار ایران با اشاره به دلایل ۱۰ ساله شدن مجدد سرشماری نفوس و مسکن در دنیا تصریح کرد: اختلاف آماری بانک مرکزی و مرکز آمار کاهش یافته است.

13910801000261_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، عادل آذر در حاشیه برنامه کلاسهای مرحله اول آموزش (حضوری) سرشماری عمومی کشاورزی در خصوص علت تغییر اجرای طرح سرشماری نفوس و مسکن از دوره‌های پنج ساله به ده ساله اظهار داشت:‌سرشماری نفوس و مسکن در تمام دنیا معمولا 10 ساله است و ما تنها در یک دوره سرشماری را 5 ساله اجرا کردیم.

    وی افزود: از قدیم تا امروز اکثر کشورها سرشماری را 10 ساله اجرا می‌کنند و به دلایلی در دولت قبل مسئولان دولت به این تحلیل رسیدند که نیازمند دسترسی سریع‌تر به اطلاعات هستند و دوره سرشماری را کوتاه کردند اما هزینه سرشماری بسیار زیاد است و به همین دلایل دوره سرشماری را 10 ساله تعریف کردیم.

    عادل آذر با بیان اینکه در سرشماری نفوس و مسکن سال 90 ، 70 هزار نفر آمارگیر داشتیم افزود: هزینه مستقیم سرشماری سال 90، 100 میلیارد تومان و غیر مستقیم همان قدر بود.

    به گفته وی در طرح سرشماری عمومی کشاورزی 30 میلیارد تومان هزینه مستقیم می‌شود.

    وی ادامه داد: معمولا در سرشماری‌ها تمام کشور و امکانات بسیح می‌شود و هر استانداری به صورت مستقیم پیگیر کار است که همه اینها هزینه‌هایی برای کشور در بر دارد؛ قانون هم اعلام کرده که حداقل هر ده سال یکبار باید سرشماری نفوس و مسکن انجام شود.

    وی در پاسخ به این سوال که چرا همچنان اختلاف آماری مرکز آمار ایران و بانک مرکزی در نرخ تورم وجود دارد گفت: این فاصله آماری کاهش یافته و البته چیزی که قانون تعیین کرده مرجع رسمی اعلام نرخ تورم و مرکز آمار ایران است.

    وی تصریح کرد:‌یکی از علل اصلی فاصله آمار مرکز آمار و بانک مرکزی سطح نمونه گیری و پوشش آماری متفاوت در این دو نهاد است.

    انتهای پیام/م
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


عسگری آزاد در جشنواره شهید رجایی:
۳ میلیون و ۹۸۵ هزار نفر در دولت مشغول به کار هستند
جانشین معاونت توسعه مدیریت منابع انسانی رئیس‌جمهور رقم دقیق کارمندان دولت را ۳ میلیون و ۹۸۵ هزار نفر عنوان کرد.


13921102000511_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس محمود عسگری‌آزاد جانشین معاونت توسعه منابع انسانی رئیس‌جمهور با اشاره به آغاز جشنواره شهید رجایی از سال 1375 گفت: تا سال 1381 این جشنواره در حوزه عملکرد کارمندان فعالیت می‌کرد اما از سال 81 ارائه سازمان‌های نمونه و الگو نیز به این جشنواره اضافه شد.

    وی افزود: هم‌اکنون 2365 دستگاه اجرایی، 149 هزار واحد عملیاتی و 97 هزار واحد سازمانی در حال ارائه خدمات دولتی هستند.

    جانشین معاونت توسعه منابع انسانی رئیس‌جمهور ادامه داد: بیش از 442 هزار مدیر و نزدیک به 3 میلیون و 985 هزار نفر به عنوان کارمند در دولت مشغول فعالیت هستند.

    عسگری‌آزاد گفت: در کنار این نزدیک به 4 میلیون و 490 هزار نفر از صندوق‌های بازنشستگی و تامین اجتماعی مستمری دریافت می‌کنند.

    وی افزود: نسبت بودجه جاری به بودجه عمومی 80 درصد و نسبت بودجه کل نسبت به تولید ناخالص ملی 92 درصد است.

    جانشین معاونت توسعه منابع انسانی رئیس‌جمهور ادامه داد: امسال دولت 25 هزار میلیارد دلار معادل 14 درصد بودجه عمومی را بابت زیان به صندوق‌های تامین اجتماعی اختصاص داده است که اگر این روال به پیش برود طی 10 سال آینده باید 50 درصد منابع به تامین بودجه بازنشستگی کشور اختصاص یابد.

    همچنین عسگری‌آزاد به ارائه راهکارهایی جهت کاهش حجم دولت و **** اداری کشور پرداخت.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مدیر دپارتمان مسافری و سریع‌السیر‌ UIC اعلام کرد
کمک اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌های دنیا به ایران برای افزایش قطار‌های سریع‌السیر‌
مدیر دپارتمان مسافری و سریع‌السیر UIC با بیان اینکه قطار سریع‌السیر بهترین مدیریت، ایستگاه و بازاریابی را می‌طلبد، گفت: اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌های دنیا تلاش می‌کند به راه‌آهن ایران در افزایش قطارهای سریع‌السیر کمک کند.


13920925000129_PhotoA.jpg


  • ‌به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، «ایناکی بارون» امروز در همایش بین‌المللی امور مسافری و سیستم‌های ریلی سریع‌السیر UIC، اظهار داشت: برای اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌های دنیا (UIC) راه‌آهن‌های خاورمیانه در چارچوب هدف‌گذاری‌های سال‌های 2014 و 2015 میلادی اولویت دارند و تلاش می‌کنیم بهترین روش‌ها را برای رشد این خطوط ریلی منتقل کنیم.

    وی با بیان اینکه اتحادیه بین‌المللی راه‌آهن‌های دنیا 240 عضو در تمام قاره‌ها دارد، بیان کرد: شرکت‌های ریلی نیز عضو این اتحادیه هستند و هدف اصلی ما توسعه جهانی سیستم ریلی به صورت پایدار است.

    مدیر دپارتمان مسافری و سریع‌السیر UIC افزود: در این راستا مشکلات و موانع موجود بر سر راه توسعه ریلی دنیا را شناسایی کرده و راه‌حل‌های مشترک در جهان ارائه می‌دهیم.

    ایناکی بارون با بیان اینکه در پنج قاره دنیا حضور داریم، افزود: تبادل روش‌های مناسب بین اعضاء و حمایت از تلاش اعضاء برای توسعه تجارت از دیگر هدف‌گذاری‌های این اتحادیه است.

    وی با بیان اینکه دفترچه راهنمای محصولات و استانداردهای مشترک توسط UIC در حال تهیه‌ است، گفت: در این دفترچه استانداردهای مشترک در سیستم ریلی آورده می‌شود تا به عنوان استانداردهای جهانی مطرح شود.

    ایناکی بارون با بیان اینکه حمل بار و جابه‌جایی مسافر هدف اصلی راه‌آهن است، گفت: در این عرصه فناوری اطلاعات و توجه به سیگنالینگ مهم است.

    مدیر دپارتمان مسافری و سریع‌السیر UIC افزود: در تمام دنیا ‌جابه‌جایی بار و مسافر در سیستم ریلی به صورت 50-50 تقسیم شده است و در این عرصه بخش مسافر مورد توجه خاص است.

    وی با بیان اینکه ‌UIC مسئول هماهنگی بین راه‌آهن‌های دنیا است، گفت: طبق اساسنامه و مأموریت UIC فعالیت‌های مسافری‌ ریلی به نحوی برنامه‌ریزی شده است تا با هر ابزاری قانونی، کسب و کار شرکت‌ها ارتقاء یابد.

    ایناکی بارون با بیان اینکه همه باید بینش مشترکی برای عضویت در UIC داشته باشند، اظهارداشت: قطار سریع‌السیر و بین‌شهری در کنار خدمات ریلی منطقه‌ای از اهداف استراتژیک در راه‌آهن است.

    مدیر دپارتمان مسافری و سریع‌السیر UIC بیان کرد: توزیع و تجارت در این عرصه باید مورد توجه باشد ضمن آنکه ایستگاه‌ها به‌ عنوان نقاط اساسی برای مسافران باید توجه شود؛ ایستگاه ارتباط شهر با راه‌آهن است و کسب و کارها در حاشیه ایستگاه‌ها رونق می‌گیرد.

    وی با تاکید بر لزوم توجه به بلیت‌های الکترونیک اظهارداشت: در ارائه بلیت‌های الکترونیک باید دقت نظر وجود داشته باشد؛ باید عناصر مختلف در قطار سریع‌السیر ترکیب شود.

    ایناکی بارون یادآور شد: در این عرصه برنامه داریم کنفرانس جهانی ایستگاه‌ها را در سال 2015 در مراکش برگزار کنیم.

    مدیر دپارتمان مسافری و سریع‌السیر UIC ‌با بیان اینکه کمیته قطارهای بین‌شهری سریع‌السیر از چندین سال پیش در UIC تشکیل شد، اظهار داشت: این اتحادیه تلاش می‌کند به راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در رشد قطارهای سریع‌السیر کمک کند.

    وی تاکید کرد: قطار سریع‌السیر بهترین مدیریت، بهترین ایستگاه و بهترین بازاریابی را می‌طلبد و احتیاج به فناوری نوین و دقیقی دارد.

    مدیر دپارتمان مسافری و سریع‌السیر UIC تاکید کرد: اصل دیگر قطار سریع‌السیر این است که این قطارها با یکدیگر مشابه نیستند و باید عناصر مختلف در این قطارها با یکدیگر ترکیب شوند. مثلاً در قطار سریع‌السیر فرانسه رزرو صندلی اجباری است اما در آلمان اجباری برای رزرو وجود ندارد و هزینه بلیط تعیین کننده است.

    ایناکی بارون گفت: در قطارهای سریع‌السیر باید از حداکثر سرعت استفاده شود البته در دنیا همه قطارهای سریع‌السیر همواره سرعت یکسانی ندارند اما ظرفیت‌ها و عملکرد باید مورد توجه باشد.

    وی تاکید کرد: در قطارهای سریع‌السیر باید ظرفیت و حجم مسافر بالا باشد زیرا در استانداردهای بین‌المللی سالانه 15 تا 20 میلیون مسافر توسط این قطارها جابه‌جا می‌شود.

    مدیر دپارتمان مسافری و سریع‌السیر UIC ادامه داد: در قطارهای سریع‌السیر «دسترسی» به قطار بسیار مهم است.

    وی افزود: درباره قطارهای سریع‌السیر ‌کارگاهی به نام 50-50 برگزار می‌شود که پنجاهمین سالگرد راه‌آهن سریع‌السیر دنیا را جشن می‌گیریم و بررسی می‌کنیم که در 50 سال گذشته چه فعالیت‌هایی انجام شد و در 50 سال آینده چه فعالیت‌هایی باید انجام شود.

    ایناکی بارون افزود: آموزش در قطارهای سریع‌السیر نیز حائز اهمیت بوده و دارای دو بخش مقدماتی و پیشرفته است.

    وی تأکید کرد: در راه‌آهن دو اصل مدنظر است بدین‌ترتیب که مدل حمل و نقل ریلی خود هدایت کننده است و با چرخ‌های کوچک و سیستم ساده، این غول‌های آهنی با ایمنی کامل حرکت می‌کنند.

    مدیر دپارتمان مسافری و سریع‌السیر UIC تأکید کرد: هنوز از ظرفیت کامل سیستم ریلی به نحو احسنت استفاده نکرده‌ایم.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
یادداشت اقتصادی/
تیغ تحریم سوئیفت بانکی دیگر برش ندارد
تحریم سوئیفت بانکی در چند سال گذشته به ابزار غرب برای ضربه زدن به اقتصاد کشورهای غیر هم پیمان خود شده است که ایران نیز از جمله قربانیان آن به شمار می رود، اما اکنون این نوع تحریم دیگر نمی تواند اقتصاد کشورها را به میزان بالایی تحت تأثیر قرار دهد.


13930320000439_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرگزاری فارس، غرب به بهانه مقابله با پیشرفت‌های هسته‌ای ایران، در دی ماه سال 1390 تحریم سوئیفت بانکی را علیه ایران وضع کرد،‌ این تحریم از همان ابتدا بر اقتصاد کشور تأثیرگذار بود به گونه ای که از آن زمان دلار در بازار داخل روند صعودی نسبتا شدیدی را در پیش گرفت،‌افزایش قیمت دلار در تابستان 1391 شدت بیشتری گرفت و در مدت زمان نسبتا کوتاهی قیمت دلار به بیش از سه برابر افزایش یافت.

    همین امر که یکی از اصلی ترین اهداف غرب از اعمال این نوع تحریم بود تا حدودی در اقتصاد ایران تأثیر گذار بود و یکی از عواملی شد تا تعادل اقتصادی کشور برای مدتی از حالت طبیعی خارج شود.

    طی این مدت با اعمال این تحریم‌ها و تنها بودن ایران در مقابله باعث شد کشور با محدودیت هایی روبرو شود.

    از دلایل محدودیت توانایی ایران در مقابله با این تحریم می توان به وابستگی تجاری عمده کشورها به دلار، عدم احساس خطر کشورهایی مانند روسیه و چین، و همچنین اعتماد برخی کشورها به ساختار اقتصادی آمریکا اشاره کرد.

    اما با گذشت چند سال به نظر می رسد غرب به این نوع تحریم برای ضربه زدن به اقتصاد روسیه چشم دوخته است و همین امر باعث جلب توجه کشورهای غیر هم پیمان آمریکا به چند نکته شده است.

    این اقدام غرب کشورهایی مانند روسیه و چین را نیز نسبت به احتمال به کارگیری چنین تحریم هایی علیه منافع آنها در آینده هوشیار نمود، همچنین رسوایی ها و ناکامی های اقتصادی آمریکا طی چند سال گذشته کشورهای جهان را نسبت به ساختار اقتصادی آن بی اعتماد کرد و از سوی دیگر تجربه ایران دیگر کشورها را بر آن داشت تا اقدامات جدی در این زمینه در نظر بگیرند.

    روسیه با دارا بودن اقتصادی با پتانسیل بالا اگرچه به صورت مستقیم تحت تحریم سوئیفت بانکی قرار نگرفته است اما نگرانی ها نسبت به اعمال تحریم مشابه علیه این کشور توسط غرب و یا هرگونه اعمال محدودیت در دسترسی این کشور به دلار، در ادامه وضع تحریم های شدیدتر علیه روسیه، این کشور را برآن داشته است تا وابستگی خود را نسبت به دلار آمریکا در مبادلات بین المللی کاهش دهد.

    روسیه و چین طی ماه های گذشته تلاش هایی را برای واکسینه کردن خود نسبت به اعمال این تحریم ها آغاز کرده اند و این کشورها توافق کرده اند که با پشتیبانی بانک های مرکزی خود مبادلات فی مابین خود را بر اساس ارزهای بین المللی یوآن یا روبل صورت دهند.

    این اقدام با همراهی دیگر کشورها همراه شد به گونه ای که 11 کشور مشتری نفت و گاز روسیه توافق کردند تا هزینه صادرات خود را به روبل و یا دیگر ارزهای ملی خود به روسیه پرداخت کنند.

    طی ماه های گذشته ایران نیز مذاکراتی را برای حذف دلار از مبادلات خود با روسیه و چین انجام داده است.

    کاهش وابستگی به دلار برای بسیاری از کشورها می تواند پیامدهای مثبت اقتصادی قابل توجهی را در بر داشته باشد. وابستگی به دلار ناخودآگاه اقتصاد کشورها را به سیاست های آمریکا وابسته کرده است و وابستگی اقتصادی نفوذ سیاسی آمریکا را نیز در این کشورها در پی داشته است.

    از یک سو کاهش اعتماد کشورها به سیاست های اقتصادی آمریکا در پی بحران های اقتصادی این کشور در چند سال گذشته و از سوی دیگر تلاش برای افزایش اتکا به ساختارهای اقتصادی خود، کشورها را بر آن داشته است تا سیاست هایی را برای حذف دلار در ساختار مبادلات بین المللی خود در نظر گیرند.

    به نظر می رسد اعمال تحریم های سوئیفت ارزی با هوشیاری کشورها در زمینه مبادلات بین المللی دیگر تأثیر گذشته را ندارند و به نظر نمی رسد این نوع تحریم دیگر توان متزلزل کردن اقتصاد کشورها بزرگی همچون ایران و روسیه را داشته باشد.

    هوشیاری کشورها در باز کردن راه های مبادلاتی غیر دلاری توانسته است تا حدودی کشورها را در برابر این تحریم ها مقاوم سازد.

    تکیه کشورها بر دلار تاکنون تأثیرات اقتصادی منفی گوناگونی را برای این کشورها به ارمغان داشته است. بعنوان مثال بسیاری از کشورها بدلیل وابستگی خواسته یا ناخواسته خود نا خودآگاه قربانی سونامی بحران های اقتصادی آمریکا از سال های بحران اقتصادی 2008 آمریکا شدند که در برخی موارد تأثیرات منفی بحران اقتصادی آمریکا در این کشورها بیش از خود آمریکا بوده است.

    استفاده از دلار باعث محدود شدن رشد اقتصادی و رشد ارزش واحد پول ملی کشورها می شود. اگرچه قرار گرفتن واحد های پولی خود کشورها در بازارهای بین المللی می تواند باعث کاهش ارزش آنها در کوتاه مدت شود اما در طولانی مدت می توان نسبت به بازگشت این واحد ها به ارزش واقعی خود و همچنین تقویت آنها در بازارهای جهانی امیدوارد بود.

    از سوی دیگر ارزش واحد پول ملی به عنوان یکی از اهرم های تنظیم اقتصادی داخلی کشورهاست که در سایه حضور دلار در اقتصاد این نقش ضعیف می شود و با خارج کردن دلار از ساختار اقتصاد داخلی می توان نقش این اهرم را بیشتر کرده و تسلط خود را بر اقتصاد کشورها افزایش داد.

    *سجاد زمانی علیشاه

    انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


عضو شورای اسلامی شهر تهران خبر داد
تمایل شستا برای سرمایه‌گذاری در احداث خطوط ریلی
عضو هیأت مدیره تامین اجتماعی گفت: در شستا یک هلدینگ حمل و نقل داریم که امکان و انگیزه سرمایه‌گذاری برای خطوط حمل و نقل بخصوص خطوط ریلی را دارد اما ساز و کار آن باید در قوانین بالادستی دیده شود.


13920914000032_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری، محسن سرخو در نشست هم‌اندیشی سیاست‌های حمل و نقل در برنامه ششم اظهارداشت: قرار است متروی تهران از 152 کیلومتر فعلی به 300 کیلومتر در پایان سال 97 برسد آنهم در حالیکه تهران و حومه به 740 کیلومتر خط مترو نیاز دارد.

    وی افزود: 50 درصد از هزینه احداث خطوط مترو بر عهده دولت است که در هیچ سالی در حد 10 تا 20 درصد هم پرداخت نشده است.

    عضو شورای شهر تهران ادامه داد: تا پایان برنامه تاکسی‌ها باید هیبریدی شود که قول‌های ضمنی هم از سمت دولت داده شده و موتور سیکلت‌ها هم طی 5 سال باید در شهر تهران به موتورهای الکتریکی تبدیل شوند که از محدوده طرح ترافیک شروع شده و به کل تهران تعمیم خواهد یافت.

    وی ادامه داد: فیلتر جذب دوده برای خودروهای دیزلی نیز در دستور کار قرار دارد که از اتوبوس‌های حمل و نقل درون شهری شهرداری تهران شروع می‌شود و در حال تست است.

    سرخو اضافه کرد: سهم حمل و نقل عمومی با این برنامه‌ها از 65 درصد فعلی به 75 درصد خواهد رسید که همه اینها با اعتبارات خود شهرداری محقق می‌شود و اگر اعتبارات دولت هم به کمک ما بیاید برای خطوط مترو از هدفگذاری 300 کیلومتری به سمت احداث 740 کیلومتر خط متروی مورد نیاز حرکت می‌کنیم.

    وی اظهارداشت: در حال حاضر 2 هزار دستگاه اتوبوس خارج از رده داریم که طی 5 سال اتوبوس فرسوده نخواهیم داشت و کل ناوگان به 9 هزار دستگاه خواهد رسید آنهم در شرایطی که در تهران حداقل به 12 هزار اتوبوس نیاز داریم.

    وی تصریح کرد: 82.5 درصد هزینه خرید اتوبوس در تهران باید توسط دولت پرداخت شود که اگر این رقم تامین شود به سمت ناوگان 12 هزار اتوبوسی حرکت می‌کنیم.

    عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: اعتبارات پیش‌بینی شده برای دولت الزام‌اور نبوده است که امیدواریم با کاهش محدودیت‌ها اختصاص یابد.

    وی با اشاره به سهم بخش خصوصی و بخش عمومی غیر دولتی در حمل و نقل برون شهری گفت: در حمل و نقل جاده‌ای و ریلی اگر ساز و کار لازم در قالب تسهیلات و فاینانس برای واردات تجهیزات اندیشیده شود امکان برنامه‌ریزی در دستگاه‌هایی مانند تأمین اجتماعی و شستا فراهم شود.

    سرخو ادامه داد: در شستا یک هلدینگ حمل و نقل داریم که امکان و انگیزه سرمایه‌گذاری برای خطوط حمل و نقل بخصوص خطوط ریلی را دارد اما ساز و کار آن باید در قوانین بالادستی دیده شود.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مجلس باز هم به تعطیلات رفت...
تعطیلات نمایندگان مجلس بیش از تعطیلات دانش آموزان!
مجلسی ها در حالی تعطیلات یک ماهه تابستانی خود را با "سر زدن به حوزه های انتخابیه" توجیه می کنند که هر ماه ، یک هفته برای سرکشی به حوزه های انتخابیه پیش بینی شده است.
نمایندگان مجلس در حالی از روز چهارشنبه 5شهریور تا پایان تابستان به تعطیلات رفته اند که به صورت متعارف هر ماه یک هفته را به عنوان سر زدن به حوزه انتخابیه در تعطیلات هستند.

به گزارش خبرنگار عصرایران، نمایندگان مجلس بر اساس آئین نامه داخلی خود در فصل تابستان حدود یک ماه تعطیلات تابستانی دارند که بخش اول در اوایل تابستان و بخش دوم در آخر تابستان قرار دارد و به این ترتیب از روز چهارشنبه مجلس ایران تعطیل شد تا جلسه بعدی مجلس 30 شهریور برگزار شود!

این در حالی است که همواره یکی از مهمترین انتقادات نمایندگان نسبت به تعطیلات زیاد تقویم سالانه کشور بوده اما تا کنون اقدامی برای کاهش تعطیلات تابستانی خود انجام نداده اند.

دو سال قبل طرح هایی برای کاهش و یا لغو تعطیلات تابستانی نمایندگان مطرح بود که با مخالفت اکثریت نمایندگان منتفی شد.

تعطیلات طولانی مدت مجلس به عقیده کارشناسان و برخی نمایندگان باعث دور شدن مجلس از تحولات جاری کشور و بازماندن از وظایف تقنینی و نظارتی خود است.

از این گذشته مجلس با حجم انبوه طرح ها و لوایح انباشته شده مواجه است و علاوه بر این بیش از 300 سئوال نمایندگان از وزیران در نوبت رسیدگی قرار دارد. بنابراین تعطیلات تابستانی نمایندگان مجلس که وظیفه اصلی شان تقنین و نظارت است با وجود حجم کارها و جای سؤال دارد و با هیچ بهانه ای قابل توجیه نیست چرا که نمایندگان مجلس به طور طبیعی هر ماه یک هفته را به عنوان سر زدن به حوزه انتخابیه در تعطیلات هستند.بنابراین، توجیه تعطیلات تابستانی با مسأله سر زدن به حوزه های انتخابیه مقبول نیست.

با یک حساب سر انگشتی میتوان دریافت که نمایندگان مجلس در سال که 52 هفته است کمتر از 36 هفته کار مفید دارند که در طول هفته نیز سه روز در جلسات علنی حضور پیدا می کنند بر این اساس تعطیلات نمایندگان مجلس بیشتر از تعطیلات مدارس است.

طبق ماده 84 آیین‌نامه داخلی مجلس، تعطیلات تابستانی مجلس هرسال30روز است که زمان آن با تشخیص مجلس تعیین می‌شود. در مجلس هشتم طبق نظر هیأت رئیسه، تعطیلات 30 روزه به دو تعطیلی 15روزه تبدیل شد. بین هر 15روز تعطیلی، نمایندگان سه‌هفته به مجلس می‌آیند. ماده 85 آیین‌نامه داخلی نیز تصریح دارد که نمایندگان یک‌ماه در هر سال حق استفاده از مرخصی با حقوق را دارند. استفاده از مرخصی ضروری بدون حقوق نیز، با موافقت هیأت رئیسه، حداکثر یک ماه در سال خواهد بود و درصورت عدم‌استفاده می ‏توانند در سال‏های بعد استفاده کنند.

هر چند ممکن است برخی مجالس به حدی دور از شأن "خانه ملت" عمل کنند که اگر کلاً هم تعطیل شوند به نفع مردم باشد ولی در یک ساختار عقلانی، تعطیلی یک ماهه یکی از قوای سه گانه مملکت، چندان اصولی به نظر نمی رسد.
 
بالا