راهنمایی برای پخت لبو !

شروع موضوع توسط Bella_aster ‏15 نوامبر 2011 در انجمن آشپزی و خوراکی ها

  1. Bella_aster

    Bella_aster مدیر نرم افزار و پاتوق مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2007
    نوشته ها:
    5,919
    تشکر شده:
    2,126
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام

    دوستانی که تو امر پخت لبو تخصص / تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن... چیکار کنیم لبوها خوشمزه و به خصوص خوش رنگ بشه؟

    این دست فروش ها چیکار می کنن لبوهاشون این رنگی میشه؟

    تشکر...
     
  2. Ali_softcenter

    Ali_softcenter کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2009
    نوشته ها:
    5,908
    تشکر شده:
    7,413
    محل سکونت:
    In my Sad Little world
    فک کنم اونا رنگه...
     
  3. paymanparsa

    paymanparsa کاربر فعال موسیقی و آشپزی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    206
    تشکر شده:
    226
    محل سکونت:
    tehran
    نه بابا رنگ چیه ؟ دیگه توصنعت غذا رنگ از رنگ چغندر پیله تر و قوی تر نداریم ، فقط باید دقت کنید نوع چغندری که تهیه می کنید مناسب باشه ، چغندر قند با رنگ صورتی وا رفته با چغندر لبویی فرق می کنه که مطمئنم اینو می دونین ، یکی هم این که نحوه پخت مؤثره ، اگه توی زودپز لبو درست کنین که مدت حرارت دهی ش کم باشه خیلی رنگ بهتری خواهید داشت ...
     
  4. Asadi

    Asadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    792
    تشکر شده:
    53
    محل سکونت:
    Vavan
    هر کاری هم که می کنی مثل لبو این دست فروش ها نمیشه.... لامصب! :دی
     
  5. alfons

    alfons Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    188
    تشکر شده:
    6
    روش خوب و مناسب برای پخت لبو :

    ابتدا هنگام خرید چغندر دقت کنید که کاملا سالم باشد و نرم نشده باشد ( در آشپزی اصطلاحا میگویند وقتی با دست فشارش میدین نباید جواب بده )

    یعنی کاملا سفت باشد و به دو انتهای چغندر دقت کنید که بریده نشده باشد .

    پس از شستن آنرا بصورت درسته در فویل آلومینیومی بپیچید بطوریکه سمت براق فویل در داخل باشد و در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید .

    مدت زمان لازم بستگی به اندازه چغندر دارد . برای چغندری با اندازه متوسط تا بزرگ بین 60 تا 90 دقیقه زمان لازم است .

    برای اینکه از پخته شدن لبو اطمینان حاصل کنید کافیست یک خلال دندان را از روی فویل به داخل چغندر فرو کنید . اگر این کار براحتی صورت گرفت و خلال دندان

    مجددا براحتی خارج شد لبوی شما آماده است . ضمن اینکه بوی لبوی پخته شده را باید بخوبی احساس کنید .

    بزرگترین مزیت این روش پخت حفظ کامل مواد معدنی و مفید در چغندر است در صورتیکه با پخته شدن در آب درصد زیادی از این مواد معدنی از چغندر خارج میشود .

    فقط یک بار امتحان کنید تا متوجه تفاوت در طعم و رنگ و کیفیت بشین . البته همونطور که گفته شد دقت در هنگام خرید رو فراموش نکنید .
     
  6. jujushow

    jujushow Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2007
    نوشته ها:
    2,226
    تشکر شده:
    1,004
    اگه چغندر از اول قرمز و شیرین باشه و ریشه هم نداشته باشه عالی در میاد . صبونه با کره خیلی فاز میده

    برای رنگش ایده ای ندارم اما بغضی از چغندرها شور ! هستند ، موقع پخت یه کم شکر بریزی توش حله ...
     
  7. patteerr

    patteerr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,246
    تشکر شده:
    1,811
    ببين داداش لبو رو ميخري . يه لبوي خوووب . ميشوري . پوستشو كامل ميكني .... بعد ميذاري تو زود پز و دوشاب رو بهش اضافه ميكني . همين تمام شد رفت . اون رنگش ماله دوشابه .
     
  8. alfons

    alfons Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    188
    تشکر شده:
    6
    پیشنهاد میکنم بعد از پخت با این روش بجای لبو همون دوشاب رو میل کنید چون تمام مواد معدنی و مفید چغندر شما وارد این محلول شده اند و لبوی شما چیزی جز یک تفاله کم ارزش نیست .
     
  9. JVC

    JVC Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    1,216
    تشکر شده:
    254
    محل سکونت:
    در پناه خدا
    [​IMG]
     
  10. JVC

    JVC Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    1,216
    تشکر شده:
    254
    محل سکونت:
    در پناه خدا
    [​IMG]


    [​IMG]
     
  11. Bella_aster

    Bella_aster مدیر نرم افزار و پاتوق مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2007
    نوشته ها:
    5,919
    تشکر شده:
    2,126
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنون از دوستان عزیز برای راهنمایی ها :دی

    تو این چند روز که نت نداشتم، جای پی تی گردی چند سری لبو درست کردم!! به چندتا نتیجه رسیدم :

    یکی همون انتخاب موقع خرید که اکثرا گفتین و مهمه...

    بعد اینکه لبو اگه تو زودپز بپزه رنگش قرمز درمیاد... اما اگه تو ظرف روی (روحی/روهی؟!) باشه رنگش همون بنفش خوش رنگ لبو فروش ها میشه...

    مزه هم بیشتر اینایی که قرمز نمیشن خوشمزه تر هستن... اما کلا من از طعم لبوی پخته شده تو زودپز خوشم نیومد...

    شیرینیش هم که گذشته از خود لبو دست خودتونه...

    راستی! دو قاشق سرکه رو هم اضافه کنین برای رنگ بهتر...
     
  12. SirMasoud

    SirMasoud Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    265
    تشکر شده:
    234
    محل سکونت:
    اصفهان
    تو ظرف مسی پختن را هم امتحان کنید
     
  13. p30room

    p30room Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2010
    نوشته ها:
    2,298
    تشکر شده:
    3,568
    محل سکونت:
    IRAN
    لبو باید تنوری باشه این طوری رنگ و مزش خیلی عالی میشه . کیفیت خود لبو هم خیلی مهمه نباید ریشه داشته باشه برای رنگ بهتر هم میتونید از لبوی سفید و قرمز با هم استفاده کنید تو طعمش خیلی موثره
     
  14. tanha2011

    tanha2011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    2,931
    تشکر شده:
    161
    محل سکونت:
    HAMEDAN
    کدو و لبو تو زمستون خیلی حال میده
     
  15. Mohammad1980

    Mohammad1980 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    8
    fzahrab از این نوشته تشکر کرده است.