علاوه به این مواردی که دوستان گفتن قفسه ها + پروانه کسب + کارت بهداشت + پروانه تجاری مغازه رو باید داشته باشید.
الانه دیگه باید دنبال قفسه های سفید باشید که سرتاسری هستن نه مث اون قدیمی ها که مربع مربع جدا میشد.
یه مثله دیگه واسه کف مغازه هست که دقت کنید طوری کف رو بسازید که اگه خواستید کف مغازه رو بشورید دردسر نکشید که آب رو چطوری تخلیه کنید، حتمن واسش یه فکری بکنید که زیاد اذیت نشین، چون رفت و آمد زیاد داره باید هر 3 روز بشورید و گرنه گند میزنه به محیط کاری.
اگه منزل مسکونی کنار مغازه دارید حتمن یه انشعاب برق ازش بگیرید و تو مغازه یه پریز بزنید که برق یخچال رو از انشعاب مسکونی تامین کنید چون نسبت به انشعاب تجاری ارزونتره
سعی کنید همیشه نقدی و حجیم خرید کنید تا 3% تخفیف خرید نقدی رو داشته باشید.
ترازو دیجیتال اگه خواستی بگیری از اون مدلهایی نگیر که فاکتور هم بده چون زیاد کاربردی نیست البته ببین اگه به کارت میاد بگیر.
سعی کن شیشه های مغازه رو سکوریت کنی تا هم ویو خوبی داشته باشه هم تو تمیز کردنش راحت باشی.
نوشابه شیشه ای اصن نیار چون باید بعدن دنبال شیشه هاش بری
به هیچ وجه حساب دفتری واسه هیچ احدوناسی باز نکن، به هیچ وجه. شدیدن پشیمونی داره.
از هرفروشنده ای فاکتور بگیر حتی جنس خرد مث آدامس، فردا اگه تعزیرات بیاد بدجور جریمه میشی.
باید همه جنسهات قیمت داشته باشه، تعزیراتی میدونه که دست رو کدوم جنس بذاره که قیمت نداشته باشه و بهت بگه چرا قیمت واسش نزدی و تو رو جریمه کنه، مث خمیردندانها!
هیچ جنس کارخونه ای من ندیدم از قیمت قبلش کمتر بشه همیشه بیشتر شده، پس اگه پول داشتی حتمن جنسهایی که تاریخ انقضا 2 ساله دارن رو زیاد تر بگیر مث چیپس و ...
یخچال هم خواستی بگیری یه یخچالی بگیر که هم ویترینی باشه هم اگه فردا موتورش خراب شد دربه در دنبال موتورش نباشی، سعی کن جنس خوب بگیری.
و در آخر اینو هم بگم که خیلی افراد کمی هستن که مثلن دنبال رب برند تبرک باشن، یعنی اگه تبرک نباشه نگیرن، شما خودت رو زیاد با برندها درگیر نکن، مشتری فقط دنبال اینه که کارش راه بیافته. البته هستن آدمایی که اینطورین ولی خیلی کم.
واسه یه سوپرمارکت بزرگ هرچی سرمایه کنی بازم کمه چون اونقدری برند و محصول هست که مجبوری واسه جوری جنس بیاری اما باید به محل فروش هم دقت کنی که آیا میصرفه مثلن با برند کاله کار کنی و یا بهروز کار کنی یا نمیصرفه. اگه صرفید باید بیاری دیگه اما طوری نشه که بیاری و کسی نخره و بمونه رو دستت برسه به انقضا بهداشت بیاد جریمت کنه!
واسه شروع پروانه کسب هم میخواد که خیلی بالا پایین داره + کارت بهداشت.
کارخانه ها اکثرن اگر تو منطقه شما باشن سوپروایزرهاش میاد و ازت سفارش میگیره البته میتونی هم خودت زنگ بزنی و اطلاع بدی که آره من در فلان آدرس یه سوپری زدم تا اونا سوپروایزر رو بفرستن سراغت، اما اگه تو منطقه شما نباشه عمومن خودتون باید برید سفارش بدید مگر اینکه خیلی براش سود داشته باشه که بخواد از یه استان دیگه بیاد و واست سفارش بگیره البته الانه دیگه همه کارخونه ها یه نمایندگی تو شهرهای متوسط دارن پس از این بابت نباید نگران بود.
واسه جنسای تاریخ گذشته یا پس نمیگیرن یا اگه بگیرن هزینه ای ازش کم نمیکنن، مث خود همین دوناتها، اگه تاریخش بگذره میاد تعداد رو میگیره و بجاش یه تعداد دیگه میذاره حالا این تاریخ گذشته رو چیکار میکنه خدا میدونه! یا کالباس هم همینطوره!!!!!!!!!!!!!!!