چلو کباب مرغوب دستی 60 هزار تومن ؟؟؟؟؟؟
مهندس @pavilion مگه مرغوب تر از حیدری داریم تو کرمانشاه ؟؟ کرمانشاه هم که قطب کباب و ... ایرانه
کی 60 تومنه ؟ ته ش 20 تومن ...
100درصد تایید میشه. به موارد بالا فرآورده های لبنی رو هم باید اضافه کرد. البته فرآورده های لبنی ممکنه غیربهداشتی نباشند، اما اکثرا دارای مواد آماده وارداتی هستند و درواقع تقلبی هستند! حتی شیر پاستوریزه!داداش اگه ببینی که ماکارونی ، رب ، چایی ، پفک ، روغن نباتی و بخصوص بعضی کنسروها ... رو چطور تهیه میکنن اصلا لب بهش نمیزنی
معدن انواع و اقسام تقلب ها، هر جوری که فکرش را کنید می شود در سوسیس و کالباس های غیربهداشتی دست برد. کلاهبردارها اول از همه توی ریختن نیترات و نیتریت سدیم خساست به خرج نمی دهند و تا دلتان بخواهد از این ماده شیمیایی به آن می زنند تا هم رنگ و طعم بهتری بگیرد و هم میکروب ها سراغش نروند. بعد هم می روند سراغ حیوان های ارزانقیمت. اسم آوردن ندارد! استفاده از پودر خون و پودر استخوان و غضروف هم روش مرسومی در تولید کالباس و سوسیس غیربهداشتی است. ماجرای استفاده از باقلا به جای پسته در کالباس ها را هم خودتان می دانید اما این روزها تقلب دیگری هم باب شده؛ استفاده از خمیر مرغ. مرغ را با پوست و استخوان له می کنند و تحت فشار شدید قرار می دهند تا اینکه گوشت تقریبا مایع می شود، بعد این مخلوط را تحت فشار از یک فیلتر رد می کنند تا پوست و استخوان جدا شود. بعد هم خمیر مرغ می شود ماده اصلی تشکیل دهنده سوسیس و کالباس هایی که سر سفره ما می آیند.خب این خبر رو هم بخونید تا بدونیم چه ملت همیشه در صحنه ای هستیم
http://www.baharnews.ir/vdcc00qp.2bq0e8laa2.html
من به طور مستقیم در این صنعت درگیرم. شما از مارک های معتبر بخرید و خیالتون راحت باشه که استانداردهای اروپا هم چیزی کم نداریم. خمیر مرغ هم یه بحث خیلی تکنیکی و فنیه و موافق و مخالف زیاد داره.باز حالا خوبه مرغه حالا هرچی مرغ باشه
ولی اینا مال جاهایی باید باشه که نظارت روشون نیست.پسر عمه من برای تکمیل طرحش یه مدت تو کارخونه های معتبر مجانی کار میکرده . میگفت ازین خبرا نیست که شایعه میشه و همه چی اصولی و درست درمونه . حالا ممکنه به تمیزی و بهداشت کارخونه های اروپایی نباشه ولی در این حدیم که اینجا نشون داده نیست
گوشتیران فکر کنم خوب باشه؟(همیشه گوشتیران میخریم)من به طور مستقیم در این صنعت درگیرم. شما از مارک های معتبر بخرید و خیالتون راحت باشه که استانداردهای اروپا هم چیزی کم نداریم. خمیر مرغ هم یه بحث خیلی تکنیکی و فنیه و موافق و مخالف زیاد داره.
سر جمع میشه یه آفرین به وزیر بهداشت گفت که داره به این مسائل ورود میکنه. حساسیت نشون دادن روی خمیر مرغ درصورتی که جو بیخود داده نشه خیلی هم لازمه.
مشکل اصلی صنایع گوشتی واحد های آشغال فروش اصفهان و قم هستند که باید از دم تعطیلشون کرد. غیر از چند تا واحد خوب بقیه واحد های این دو تا استان رو باید گل گرفت با مدیراشون.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
من به تازگی گوشتیران بازدید بودم.گوشتیران فکر کنم خوب باشه؟(همیشه گوشتیران میخریم)
جنس خیلی خوبه قیمتاش هم به طبع بالاس , دیروز 1 کیلو سوسیس دودی خریدم 16000تمن به تازگی گوشتیران بازدید بودم.
خط خوبی داره و روی خمیر مرغش هم از چند وقت پیش خیلی حساس شده و از همه جا نمیخره. از لحاظ تجهیزات هم که اووووه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4