اینم شام دیشب
همبرگر مشتی فوق سنگین دست ساز خونه
با قارچ سوخاری و مخلفات
جاتون خالی
گوشتاشو سنگین گرفتیم اصلا صبحونه امروز نشد بخورم
My own Life!
قشنگ مغز پخت شده بود؟چون قیافه اش نشون میده که حرارت زغالت زیاد بوده،زدی داغون کردی بال های بدبخت رو
اره این جزغالگی طی یه ربع بوجود اومد. یکم روغن بهش میزدم روش زود نمیسوخت. بال باس جزغاله بشه:general601:قشنگ مغز پخت شده بود؟چون قیافه اش نشون میده که حرارت زغالت زیاد بوده،زدی داغون کردی بال های بدبخت رو
اره این جزغالگی طی یه ربع بوجود اومد. یکم روغن بهش میزدم روش زود نمیسوخت. بال باس جزغاله بشه:general601:
حاجی خشک نشده بود؟ یه حالی با کره بهش میدادی . میخوره سفت و خشک باشه. خوب بود تستش کنیم؟کوبیده مرغ (85گرم سینه :general206: )به همراه جعفری:
خودم عادت دارم برشته باشه وگرنه فک نکنین سوخته.
مشاهده پیوست 811703
نه ضخامت اون خشک شدگی به قدری نیس که طعمشو بد کنه.تو عکس خشک نشون میده وگرنه من میخاستم کلا بسوزونمش:-D اره این کره اصلا تو ذهنم نبود.! حتما امتحان کن .فقط جعفری پاک کردنش سخته!حاجی خشک نشده بود؟ یه حالی با کره بهش میدادی . میخوره سفت و خشک باشه. خوب بود تستش کنیم؟
کوبیده مرغ (85گرم سینه :general206: )به همراه جعفری:
خودم عادت دارم برشته باشه وگرنه فک نکنین سوخته.
مشاهده پیوست 811703
با چرخ گوشت.سینه مرغ کلا چربی نداره خیلی راحت خودشو میگیره. با کباب زن دستی.چجور مرغ چرخش میکنی ؟
بعد چرخش میکنی چجور به سیخش میکنی خودش رو میگیره اصلا ف سفیده تخم مرغ هم بهش میزنی آیا ؟
هر چی چرب تر باشه زودتر میگیره سینه مرغ با همون پوستش و چربی مرغ چرخ کن حوشمزه تر میشه !با چرخ گوشت.سینه مرغ کلا چربی نداره خیلی راحت خودشو میگیره. با کباب زن دستی.
بعضیاشون پوستشون بوی بدی دارن ولی چربیش کلا فکر کنم بو نمیده. به جای پوستش دنبه گوسفند هم میشه ریخت...هر چی چرب تر باشه زودتر میگیره سینه مرغ با همون پوستش و چربی مرغ چرخ کن حوشمزه تر میشه !
زیر کباب نون سنگکه؟؟!کوبیده مرغ (85گرم سینه :general206: )به همراه جعفری:
خودم عادت دارم برشته باشه وگرنه فک نکنین سوخته.
مشاهده پیوست 811703
من از پوست و ران و بال مرغ بدم میاد:general702:هر چی چرب تر باشه زودتر میگیره سینه مرغ با همون پوستش و چربی مرغ چرخ کن حوشمزه تر میشه !
نه نون معمولی.دستگاه ماشینی نیس. تنورش سفالیه.بعضیاشون پوستشون بوی بدی دارن ولی چربیش کلا فکر کنم بو نمیده. به جای پوستش دنبه گوسفند هم میشه ریخت...
زیر کباب نون سنگکه؟؟!
همشو خودت خوردی؟:general408:ناهار ظهر
ارتفاعات تهران
جاتون خالی
My own Life!