برگزیده های پرشین تولز

عکس شام

ArAsH.DMA

Registered User
تاریخ عضویت
15 جولای 2014
نوشته‌ها
709
لایک‌ها
431
اینم از شام ما :D
طرز تهیه : باید از مامان بپرسم ، من فقط تست میکنم :p:rolleyes:
 

فایل های ضمیمه

  • 11379967_775905245841746_551611689_n.jpg
    11379967_775905245841746_551611689_n.jpg
    85.3 KB · نمایش ها: 144

saeedtz

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2011
نوشته‌ها
4,552
لایک‌ها
6,803
اینم شام دیشب
همبرگر مشتی فوق سنگین دست ساز خونه :D
با قارچ سوخاری و مخلفات
جاتون خالی
گوشتاشو سنگین گرفتیم اصلا صبحونه امروز نشد بخورم :D

My own Life!
 

فایل های ضمیمه

  • uploadfromtaptalk1433004949243.jpg
    uploadfromtaptalk1433004949243.jpg
    33.8 KB · نمایش ها: 141

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,319
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
اینم شام دیشب
همبرگر مشتی فوق سنگین دست ساز خونه :D
با قارچ سوخاری و مخلفات
جاتون خالی
گوشتاشو سنگین گرفتیم اصلا صبحونه امروز نشد بخورم :D

My own Life!

طرز درست کردن همبرگر دست ساز را توضیح میدی؟
 

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,362
لایک‌ها
27,705
محل سکونت
(Caspian(Qazvin

koosharz

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,623
لایک‌ها
9,542
سن
30
محل سکونت
شمال
قشنگ مغز پخت شده بود؟چون قیافه اش نشون میده که حرارت زغالت زیاد بوده،زدی داغون کردی بال های بدبخت رو :D
اره این جزغالگی طی یه ربع بوجود اومد. یکم روغن بهش میزدم روش زود نمیسوخت. بال باس جزغاله بشه:general601:
 

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
2,362
لایک‌ها
27,705
محل سکونت
(Caspian(Qazvin
اره این جزغالگی طی یه ربع بوجود اومد. یکم روغن بهش میزدم روش زود نمیسوخت. بال باس جزغاله بشه:general601:
:eek::eek::eek::eek:
امان از دست مدیرا!!!!

نوووش آقا،نوووش :general601:
 

فلک زده

Registered User
تاریخ عضویت
13 نوامبر 2014
نوشته‌ها
587
لایک‌ها
2,917
سن
42
امشب یه خورده برنج با لوبیا داشتم که بهش میگن لوبیا پلو .
یاده این تاپیک نبودم وگرنه عکس رو میزاشتم اینجا !
 

lejeuner

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2012
نوشته‌ها
2,084
لایک‌ها
911

the_master

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2014
نوشته‌ها
346
لایک‌ها
259
سن
33
حاجی خشک نشده بود؟ یه حالی با کره بهش میدادی . میخوره سفت و خشک باشه. خوب بود تستش کنیم؟
نه ضخامت اون خشک شدگی به قدری نیس که طعمشو بد کنه.تو عکس خشک نشون میده وگرنه من میخاستم کلا بسوزونمش:-D اره این کره اصلا تو ذهنم نبود.! حتما امتحان کن .فقط جعفری پاک کردنش سخته!
 

alalalk71

Registered User
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
2,196
لایک‌ها
5,856
محل سکونت
در میان از یاد رفتگان

the_master

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2014
نوشته‌ها
346
لایک‌ها
259
سن
33

dollar1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 اکتبر 2012
نوشته‌ها
501
لایک‌ها
1,639

epsi1on

Registered User
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2008
نوشته‌ها
940
لایک‌ها
2,609
هر چی چرب تر باشه زودتر میگیره سینه مرغ با همون پوستش و چربی مرغ چرخ کن حوشمزه تر میشه !
بعضیاشون پوستشون بوی بدی دارن ولی چربیش کلا فکر کنم بو نمیده. به جای پوستش دنبه گوسفند هم میشه ریخت...

کوبیده مرغ (85گرم سینه :general206::D )به همراه جعفری:
خودم عادت دارم برشته باشه وگرنه فک نکنین سوخته.


مشاهده پیوست 811703
زیر کباب نون سنگکه؟؟!
 

the_master

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2014
نوشته‌ها
346
لایک‌ها
259
سن
33
هر چی چرب تر باشه زودتر میگیره سینه مرغ با همون پوستش و چربی مرغ چرخ کن حوشمزه تر میشه !
من از پوست و ران و بال مرغ بدم میاد:general702:
بعضیاشون پوستشون بوی بدی دارن ولی چربیش کلا فکر کنم بو نمیده. به جای پوستش دنبه گوسفند هم میشه ریخت...


زیر کباب نون سنگکه؟؟!
نه نون معمولی.دستگاه ماشینی نیس. تنورش سفالیه.
 

saeedtz

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2011
نوشته‌ها
4,552
لایک‌ها
6,803
ناهار ظهر
ارتفاعات تهران
جاتون خالی

My own Life!
 

فایل های ضمیمه

  • uploadfromtaptalk1433354612529.jpg
    uploadfromtaptalk1433354612529.jpg
    128 KB · نمایش ها: 146

amirusa

Registered User
تاریخ عضویت
26 جولای 2013
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
3,175
سن
37
محل سکونت
Alone in dark
بعد یه غیبت فک کنم ارزش شو داشته باشه
75ea12b5698693feef056b62dd7c7426.jpg
 
بالا