saeedtz
Registered User
- تاریخ عضویت
- 7 اکتبر 2011
- نوشتهها
- 4,552
- لایکها
- 6,803
ای کاش میتونستم!همشو خودت خوردی؟:general408:
اما با بقیه شریک شدم شوربختانه
My own Life!
ای کاش میتونستم!همشو خودت خوردی؟:general408:
واقعا یکی از بهترین لذت های دنیا پرخوریه غذاهای خوشمزسای کاش میتونستم!
اما با بقیه شریک شدم شوربختانه
My own Life!
نمیدونستم سیگاری ای
کباب چه ربطی به سیگار داره؟:general606:نمیدونستم سیگاری ای
واقعاً تنها نمی چسبه
اون ته سیگار رو کی انداخته اونجا
این قسمت رو میگه
آره جون عمت! تو باشی دوباره با سیخ کباب فخر بفروشی!اون ته سیگار رو کی انداخته اونجا
واسم پاپوش دوختن:general405:
300گرم گوشت که دیگه فخر فروشی نداره...با یدونه گوجه و دوتا قاشق برنج ده تومن پولشه:general505:آره جون عمت! تو باشی دوباره با سیخ کباب فخر بفروشی!
و مکرو و مکرالله و الله خیر الماکرین
صفاتو ... بمیری نبینم جفاتو ....300گرم گوشت که دیگه فخر فروشی نداره...با یدونه گوجه و دوتا قاشق برنج ده تومن پولشه:general505:
و مکرو مکاره کار کاره بیکارین فاکرین:general606:
صاد،صفاتو. کاف،کمالتو. جیم،جمالتو...:general609:صفاتو ... بمیری نبینم جفاتو ....
منقل هم از این سلطنتی هاس:general711:
× این کباب برگ کباب کردنش رو زغال لِم داره من اوایل درست میکردم عین ادامس سفت میشد ولی کم کم یاد گرفتم ... اول بابد شعله اتیش خیلی زیاد باشه و دائم باد بزنی بعد که منافذ گوشت بسته شد دیگه اروم بزاری مغز پخت بشه ...
لعنتی دقتو اینکه میگن باید به جزئیات توجه کرد همینهنمیدونستم سیگاری ای
واقعاً تنها نمی چسبه
مچش رو گرفتم! تازه تنها هم بوده نمیتونه بگه واسه یکی دیگس!لعنتی دقتو اینکه میگن باید به جزئیات توجه کرد همینه
مشاهده پیوست 815073
غذای مورد علاقه اماسپاگتی با پنیر و قارچ و سس کچاپ و مخلفات...
لامصب خوشمزه ترین چیزی هست که میشه خورد
<br /><br />رستورانیه ؟<br />تصاویر رستورانهای شهر رو بزار آشنا بشیم باهاش[/QUOTE]@saeedtz عزیز شغل شما چیه ؟ <br /><br />[quote uid=145885 name="Quen" post=11150922]مشاهده پیوست 815073<br />غذای مورد علاقه اماسپاگتی با پنیر و قارچ و سس کچاپ و مخلفات...<br />لامصب خوشمزه ترین چیزی هست که میشه خورد
اقا چرا شغل من اینقدر مهم شده؟
من کار ازاد دارم
My own Life!
نه بایا هرروز نیستچون هر روز کباب میخوری :|
البته نوش جانت :general510: