سلام
ممنون از این همه اطلاعات خوب و مفید
منم به فکر بیمه و سرمایه گذاری افتادم بین تامین اجتماعی و بیمه های خصوصی دارم مطالعه می کنم ممنون میشم تو انتخاب کمکم کنید
مزایا و معایب بیمه ها نسبت به بیمه عمر تامین چیه؟
25 سالمه
الان میتونم ماهی 50 تومن پرداخت داشته باشم
تو وضعیت الان امکان سرمایه گذاشتن ندارم ولی آینده حتما میشه نمیدونم اینطوری امکانش هست یا نه
انتظاراتم از بیمه:
سود خوب
بیمه فوت و از کارافتادگی و حادثه چون کارم یه جورایی حادثه خیزه

و احتمالا به وام هم احتیاج پیدا کنم
فقط من نفهمیدم بیمه عمر بیمه درمان هم داره؟ مثلا بستری و عمل و اینا (بیمه تکمیلی)
و اینکه بیمه ها چقدر قابل اعتمادن؟ مشکلی در آینده امکان نداره براشون بوجود بیاد؟
ممنون
بیمه تامین اجتماعی،اگر اجباری.باشد بطوری که تنها شما ۷ درصد رو بپردازید،پرفایده خواهد بود؛اما در پرداخت های برابر،بیمه عمر هم پرفایده تز هست و هم مزایای بیشتری دارد؛
برتری تامین اجتماعی اختیاری،تجمیع سوابق با بیمه اجباری و مستمری مادام العمر برای بازماندگان بیمه شده هست؛
اما مزایای بیمه عمر:
۱.پرداخت انعطاف پذیر با توجه به شرایط اقتصادی شما؛پرداخت شما میتواند سالانه بصورت افزایشی یا ثابت باشه؛همچنین میتونین با الحاقیه های سالانه مبلغ رو تغییر بدهید؛اما حق بیمه در تامین اجتماعی فقط ماهانه هست و حداقل و حداکثر حق بیمه با توجه به مدرک شغلی بیمه گذار هست؛
۲. از حق بیمه های پرداختی بیمه عمر،صندپق ذخیره ایجاد میشود که کاملا در اختیار بیمه گذاز برای استفاده هست؛
منجمله بازخرید و اخذ وام یا برداشت که این امکان در تامین اجتکاعی وجود ندارد؛
۳. جبران خسارت در بیمه عمر،بر اساس فوت هست؛در صورت فوت فرد سرمایه فوت+سرمایه فوت حادثه(در صورت تهیه)+ذخیره اندوخته(حق بیمه ها و سود حاصل از آن) به ذی نفعان پرداخت میشود؛در صورتی که در تامین اجتماعی،در صورت فوت،هزینه ناچیز کفن و دفن به وراث پرداخت مید و مستمری به وراث بر اساس قانون و با توجه به سابقه پزداخت میشود؛
۴.در صورت اتمام قرازداد و بازنشستگی،ذخیزه اندوخته در بیمه عمر بصورت یکجا یا مستمری دریافت میشود،در حالی که در تامین اجتماعی،تنها مستمری مادام العمر پرداخت میشود؛
مستمری بیمه عمز میتواند افزایشی یا ثابت،مدت معین یا تا اخز عمر با تضمین دوره باشد؛در مستمری بعد از فوت،بازنشسته بیمه تامین اجتماعی برای وراث شاید پرفایده تز باشد چون مستمری،به فرزندان(پسر تا ۱۸ سالگی،دختر تا ازدواج) و همسر(تا ازدواج مجدد) و پدر و مادر،هرکدام درصدی و تا اخر عمرشان(با شرط اعلام شده)،ادامه خواهد داشت؛
اگر در بیمه اجباری،دفتزچه درمانی هم بخواهد تهیه شود،هزینه بالاتزی خواهد داشت؛در حالی که فایده دفتزچه تامین اجتماعی،فقط در مراکز درمانی تامین اجتماعی هست و در سایر مراکز،تفاوتی با دفترچه سلامت ندارد؛
البته بیمه های عمر،جبران خسارت بیمازی های خاص(سکته قلی،مغزی،جراحی قلب باز،سرطان و شیمی.درمانی) را دازد؛
همچنین بیمه عمر پوشش از کارافتادگی و همچنین معافیت پرداخت حق بیمه در صورت ازکازافتادگی دائم را دارد؛
در مورد اطمینان،باید گفت شرکت های بیمه خصوصی.همه وابسته به هلدینگ های مالی بزرگ هستند؛غیر از اون،بسمه های عمز نزد بیمه مرکزی اتکایی میشوند
همچنین در صورت ورشکستگی،جبران خسارت بسمه گذازان عمر،بر تمام بیمه گذازان رشته های دیگر و طلبکازان شرکت،اولویت دازد؛
در کل من حتی برای کسانی که بیمه تامین اجتماعی اجباری دارند،داشتن یک بیمه عمز رو پیشنهاد میدهم
Sent from my E5823 using Tapatalk