• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جامع تهیه بیمه عمر و سرمایه گذاری و انتخاب شرکت بیمه

شما کدام شرکت بیمه را جهت تهیه بیمه عمر و سرمایه انتخاب میکند؟

• ایران

Votes: 7 25.0%
  • پارسیان

Votes: 5 17.9%
  • پاسارگاد

Votes: 3 10.7%
  • سامان

Votes: 2 7.1%
  • کارآفرین

Votes: 0 0.0%
  • ما

Votes: 6 21.4%
  • ملت

Votes: 4 14.3%
  • نوین

Votes: 1 3.6%

• Total voters
    28
  • Poll closed .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
از سود بیمه پاسارگاد چه خبر؟
سود سال ۹۴ هنوز اعلام نکردند؛سود سال ۹۳، ۲۲درصد بوده و بقیه سودها رو میتپنین در پست اول مشاهده کنید؛
سودهای اعلامی ۹۴ فعلا بیمه ملت(۲۶%)،آرمان(۲۲%) و معلم (۲۵%) هست که اعلام شده

کم شدن سود بانکی ، یه فرصت بی نظیر برای بیمه عمر هست

دقیقا؛با کاهش سود بانکی،بیمه عمر برای یک اندوخته آتیه ای، بسیار مناسب و جذاب شده و حتی میشه بهش بعنوان یک سرمابه گذاری بدون ریسک و تضمینی هم نگاه کرد

Sent from my E5823 using Tapatalk

crackban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام یه سوال داشتم...من از بیمه پاسارگاد خودم رو بیمه عمر کردم ماهی صد هزار تومان باید پرداخت کنم به نظر شما سالیانه ۵۰۰ هزار تومان یکجا پرداخت کنم بهتره یا ماهی صد هزار تومان چون امکان پرداخت سالیانه بیش از ۵۰۰ هزار رو ندارم ولی ماهی میتونم صد هزار تومان بپردازم .. الان دو روزه بیمه شدم آیا میتونم بیمه دیگه رو انتخاب کنم چون تو تاپیک خوندم که پاسارگاد نسبت به بقیه بیمه های عمر خوب نیس... ممنون میشم جواب این دو سوالم رو بدین

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام یه سوال داشتم...من از بیمه پاسارگاد خودم رو بیمه عمر کردم ماهی صد هزار تومان باید پرداخت کنم به نظر شما سالیانه ۵۰۰ هزار تومان یکجا پرداخت کنم بهتره یا ماهی صد هزار تومان چون امکان پرداخت سالیانه بیش از ۵۰۰ هزار رو ندارم ولی ماهی میتونم صد هزار تومان بپردازم .. الان دو روزه بیمه شدم آیا میتونم بیمه دیگه رو انتخاب کنم چون تو تاپیک خوندم که پاسارگاد نسبت به بقیه بیمه های عمر خوب نیس... ممنون میشم جواب این دو سوالم رو بدین

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
۱. پرداخت سالانه بسیار پر فایده تر از پرداخت ماهانه برابر هست؛البته ۱۲۰۰۰۰۰ ماهانه به ۵۰۰۰۰۰ سالانه تفاوت بسیار دارند؛شما میتوانید بجز سال اول،بقیه سال ها ماهی ۱۰۰ تپمان در حساب بانکی بریزید و در هر سال مبالغ جمع شده رو به بیمه بپردازید و با الحاقیه پرداخت رو از ماهانه به سالانه تغییر بدین

۲. بیمه پاسارگاد معتبر و خوب هست و امتیاز خوبی هم به بیمه گذار میدهد(و از نظر وام بعلت تعدد و بازپرداخت ۳ ساله مناسب تر هست،هرچند الان بعلت احتمال کاهش بهره وام ها، وام بیمه عمر جذابیت قبل رو نخواهد داشت)؛اما در سوددهی تا الان عملکرد پایین تری نسبت به سایر رقبا داشته؛
البته هیج تضمینی نیست سود های بالا،تکرار بشن بازسود پایین،باقی بماند؛اما عملکرد نمایی.از توانایی شرکت در سوددهی میدهد؛
۳. شما زیر ۳۰ روز.میتوانید قرارداد رو فسخ کنید،که در این صورت هزینه های آزمایشات پزشکی انجام شده،بر عهده شما خواهد بود؛
اما اگر ۳۰ گذشت،تنها میتوان بیمه عمر رو بازخریذ کرد که ارزش بازخریدی، در سال اول ۹۰%،دوم ۹۲% ،سال سوم ۹۴%،سال چهارم ۹۶% و سال پنجم ۹۸% ذخیره اندوخته هست؛

mak3798

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
ممنون از این همه اطلاعات خوب و مفید
منم به فکر بیمه و سرمایه گذاری افتادم بین تامین اجتماعی و بیمه های خصوصی دارم مطالعه می کنم ممنون میشم تو انتخاب کمکم کنید
مزایا و معایب بیمه ها نسبت به بیمه عمر تامین چیه؟
25 سالمه
الان میتونم ماهی 50 تومن پرداخت داشته باشم
تو وضعیت الان امکان سرمایه گذاشتن ندارم ولی آینده حتما میشه نمیدونم اینطوری امکانش هست یا نه
انتظاراتم از بیمه:
سود خوب
بیمه فوت و از کارافتادگی و حادثه چون کارم یه جورایی حادثه خیزه :)
و احتمالا به وام هم احتیاج پیدا کنم
فقط من نفهمیدم بیمه عمر بیمه درمان هم داره؟ مثلا بستری و عمل و اینا (بیمه تکمیلی)
و اینکه بیمه ها چقدر قابل اعتمادن؟ مشکلی در آینده امکان نداره براشون بوجود بیاد؟
ممنون

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
ممنون از این همه اطلاعات خوب و مفید
منم به فکر بیمه و سرمایه گذاری افتادم بین تامین اجتماعی و بیمه های خصوصی دارم مطالعه می کنم ممنون میشم تو انتخاب کمکم کنید
مزایا و معایب بیمه ها نسبت به بیمه عمر تامین چیه؟
25 سالمه
الان میتونم ماهی 50 تومن پرداخت داشته باشم
تو وضعیت الان امکان سرمایه گذاشتن ندارم ولی آینده حتما میشه نمیدونم اینطوری امکانش هست یا نه
انتظاراتم از بیمه:
سود خوب
بیمه فوت و از کارافتادگی و حادثه چون کارم یه جورایی حادثه خیزه :)
و احتمالا به وام هم احتیاج پیدا کنم
فقط من نفهمیدم بیمه عمر بیمه درمان هم داره؟ مثلا بستری و عمل و اینا (بیمه تکمیلی)
و اینکه بیمه ها چقدر قابل اعتمادن؟ مشکلی در آینده امکان نداره براشون بوجود بیاد؟
ممنون
بیمه تامین اجتماعی،اگر اجباری.باشد بطوری که تنها شما ۷ درصد رو بپردازید،پرفایده خواهد بود؛اما در پرداخت های برابر،بیمه عمر هم پرفایده تز هست و هم مزایای بیشتری دارد؛
برتری تامین اجتماعی اختیاری،تجمیع سوابق با بیمه اجباری و مستمری مادام العمر برای بازماندگان بیمه شده هست؛
اما مزایای بیمه عمر:
۱.پرداخت انعطاف پذیر با توجه به شرایط اقتصادی شما؛پرداخت شما میتواند سالانه بصورت افزایشی یا ثابت باشه؛همچنین میتونین با الحاقیه های سالانه مبلغ رو تغییر بدهید؛اما حق بیمه در تامین اجتماعی فقط ماهانه هست و حداقل و حداکثر حق بیمه با توجه به مدرک شغلی بیمه گذار هست؛
۲. از حق بیمه های پرداختی بیمه عمر،صندپق ذخیره ایجاد میشود که کاملا در اختیار بیمه گذاز برای استفاده هست؛
منجمله بازخرید و اخذ وام یا برداشت که این امکان در تامین اجتکاعی وجود ندارد؛
۳. جبران خسارت در بیمه عمر،بر اساس فوت هست؛در صورت فوت فرد سرمایه فوت+سرمایه فوت حادثه(در صورت تهیه)+ذخیره اندوخته(حق بیمه ها و سود حاصل از آن) به ذی نفعان پرداخت میشود؛در صورتی که در تامین اجتماعی،در صورت فوت،هزینه ناچیز کفن و دفن به وراث پرداخت مید و مستمری به وراث بر اساس قانون و با توجه به سابقه پزداخت میشود؛
۴.در صورت اتمام قرازداد و بازنشستگی،ذخیزه اندوخته در بیمه عمر بصورت یکجا یا مستمری دریافت میشود،در حالی که در تامین اجتماعی،تنها مستمری مادام العمر پرداخت میشود؛
مستمری بیمه عمز میتواند افزایشی یا ثابت،مدت معین یا تا اخز عمر با تضمین دوره باشد؛در مستمری بعد از فوت،بازنشسته بیمه تامین اجتماعی برای وراث شاید پرفایده تز باشد چون مستمری،به فرزندان(پسر تا ۱۸ سالگی،دختر تا ازدواج) و همسر(تا ازدواج مجدد) و پدر و مادر،هرکدام درصدی و تا اخر عمرشان(با شرط اعلام شده)،ادامه خواهد داشت؛

اگر در بیمه اجباری،دفتزچه درمانی هم بخواهد تهیه شود،هزینه بالاتزی خواهد داشت؛در حالی که فایده دفتزچه تامین اجتماعی،فقط در مراکز درمانی تامین اجتماعی هست و در سایر مراکز،تفاوتی با دفترچه سلامت ندارد؛
البته بیمه های عمر،جبران خسارت بیمازی های خاص(سکته قلی،مغزی،جراحی قلب باز،سرطان و شیمی.درمانی) را دازد؛
همچنین بیمه عمر پوشش از کارافتادگی و همچنین معافیت پرداخت حق بیمه در صورت ازکازافتادگی دائم را دارد؛

در مورد اطمینان،باید گفت شرکت های بیمه خصوصی.همه وابسته به هلدینگ های مالی بزرگ هستند؛غیر از اون،بسمه های عمز نزد بیمه مرکزی اتکایی میشوند
همچنین در صورت ورشکستگی،جبران خسارت بسمه گذازان عمر،بر تمام بیمه گذازان رشته های دیگر و طلبکازان شرکت،اولویت دازد؛

در کل من حتی برای کسانی که بیمه تامین اجتماعی اجباری دارند،داشتن یک بیمه عمز رو پیشنهاد میدهم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
a8cacd775d3b018edc883f985c353464.jpg

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
بیمه تامین اجتماعی،اگر اجباری.باشد بطوری که تنها شما ۷ درصد رو بپردازید،پرفایده خواهد بود؛اما در پرداخت های برابر،بیمه عمر هم پرفایده تز هست و هم مزایای بیشتری دارد؛

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده 23 سالم هست و تازه مقطع کارشناسی برق رو تموم کردم و به فکر رفتن به خدمت سربازی هستم.
تا امروز عضو بیمه ای نیستم و فقط دفترچه درمانی تامین اجتماعی دارم که وابسته به بیمه تامین اجتماعی پدرم هست.
میخوام بیمه رد کنم ولی موندم از کدوم شرکت! سوالم این هستش که:
1- اول خدمت سربازی رو تموم کنم بعد؟
2- آیا میشه بعد از گذراندن خدمت اون رو خرید و جزو سابقه حساب کرد؟ یا همزمان پرداخت کنم؟ (مثلا پدرم برام پرداخت کنه)
3- اگر خدمت سربازی هم بشه جزو سابقه حساب کرد آیا قبلش باید سابقه بیمه ای داشته باشم تا بتونم یا نداشته باشم هم میشه؟
4- بیمه عمر هم مثل تامین اجتماعی دفترچه درمانی خواهد داد؟
5- حداقل پرداخت ماهانه ای که خواهم داشت توی تامین اجتماعی کمتره یا بیمه عمر؟
6- بیمه عمر هم مثل تامین اجتماعی حتما باید 30سال سابقه داشت تا مستمری بده و مستمری هم میانگین دوسال آخر پرداختی هست؟
7- در کل چه بیمه ای رو برام پیشنهاد میکنید (خیلی برام مهمه بیمه بشم برای آیندم ، تا الانشم دیر کردم)
خیلی ممنون که وقتتون رو میزارید و شرمنده از سوالات ابتدایی ام.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده 23 سالم هست و تازه مقطع کارشناسی برق رو تموم کردم و به فکر رفتن به خدمت سربازی هستم.
تا امروز عضو بیمه ای نیستم و فقط دفترچه درمانی تامین اجتماعی دارم که وابسته به بیمه تامین اجتماعی پدرم هست.
میخوام بیمه رد کنم ولی موندم از کدوم شرکت! سوالم این هستش که:
1- اول خدمت سربازی رو تموم کنم بعد؟
2- آیا میشه بعد از گذراندن خدمت اون رو خرید و جزو سابقه حساب کرد؟ یا همزمان پرداخت کنم؟ (مثلا پدرم برام پرداخت کنه)
3- اگر خدمت سربازی هم بشه جزو سابقه حساب کرد آیا قبلش باید سابقه بیمه ای داشته باشم تا بتونم یا نداشته باشم هم میشه؟
4- بیمه عمر هم مثل تامین اجتماعی دفترچه درمانی خواهد داد؟
5- حداقل پرداخت ماهانه ای که خواهم داشت توی تامین اجتماعی کمتره یا بیمه عمر؟
6- بیمه عمر هم مثل تامین اجتماعی حتما باید 30سال سابقه داشت تا مستمری بده و مستمری هم میانگین دوسال آخر پرداختی هست؟
7- در کل چه بیمه ای رو برام پیشنهاد میکنید (خیلی برام مهمه بیمه بشم برای آیندم ، تا الانشم دیر کردم)
خیلی ممنون که وقتتون رو میزارید و شرمنده از سوالات ابتدایی ام.

۱. برای بیمه عمر بهتر هست سربازی رو رفته باشین،چون در غیر این صورت اضافه نرخ میخوین
۲.تا جایی که اطلاع دارم سنوات بیمه دوران سربازی رو میشه به تامین اجتماعی اضافه کرد
۳.نمیدونم!
۴. بیمه عمر،خدمات درمانی،بجز امراض خاص نداره؛بیمه خویش فرما هم اگر دفترچه بخواین هزینه اش بالا هست
۵. بیمه عمر بسیار انعطاف پذیر هست و با هر شرایط اقتصادی فابل پرداخت،اما خویش فرمای تامین،با توجه به مدرک شما هیت و حداقل و حداکثر پرداخت مشخص هست
۶. بیمه عمر میتونه از ۵ تا ۷۰ سال باشه به شرط اینکه مجموع عمر و سنوات بیش از ۷۰ سال نباشه
همچنین میتوانین هر زمان که خواستین بیمه عمر رو بازخرید کنید و ۱۰۰%پرداختی با سودش رو دریافت کنید(بجز ۵ سال اول که دریافتی کمتر هست)
۷.شما اگر شغلتون طوری هست که بیمه تامین اجتماعی رو کارفرما براتون بریزه،این بیمه اجباری عالی هست چون کم هزینه هست و البته ترکیب اجباری با یک بیمه عمر،بهترین حالت هست؛
اما اگر میخواهین بین خویش فرما و بیمه عمر یکی رو انتخاب کنید،پیشنهاد من بیمه عمر هست

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
به اطلاع بیمه گذران و مشتریان محترم بیمه سرمد می رساند به پاس قدردانی از اعتماد و حمایت مشتریان بیمه نامه های عمر و سرمایه گذاری و در جهت اعتلا و توسعه فرهنگ بیمه در بین آحاد مردم جامعه، شرکت بیمه سرمد از یکم مرداد ماه لغایت 13 آذر مصادف با روز صنعت بیمه و با آرزوی روزی که هر ایرانی از پوشش یک بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری برخوردار باشد، نسبت به برگزاری اولین جشنواره بیمه های عمر و سرمایه گذاری و اهداء جوایز ارزشمند به قید قرعه برای مشتریان که حائز شرایط ذیل می باشند اقدام نموده است :

شرایط شرکت در قرعه کشی:
1-حداقل حق بیمه پرداختی در رشته بیمه عمر و سرمایه گذاری در دوره زمانی جشنواره 6 میلیون ریال.
2-بیمه گذار در زمان قرعه کشی اقساط معوق نداشته باشد.
3-بیمه گذار در باشگاه مشتریان شرکت عضویت خود را ثبت کرده باشد.

علاقمندان برای اطلاع از جوایز پیش بینی شده برای این جشنواره و اطلاع از شرایط و نحوه قرعه کشی می توانند با نمایندگی های بیمه سرمد در سراسر کشور تماس حاصل نموده و از بعد از ورود به باشگاه با استفاده از منوی طرح های امتیازی نسبت به ثبت نام در طرح و جشنواره بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه سرمد اقدام نمایند

جوایز اولین دوره جشنواره بیمه‌های عمر و سرمایه‌گذاری بیمه سرمد :

1- یکدستگاه خودروی پژو 206 از طریق قرعه کشی بین مشتریان جدید بیمه سرمد که در دوره زمانی جشنواره، اقدام به خرید بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری نمایند و همچنین آندسته از مشتریان قدیمی شرکت که در سال های گذشته اقدام به خرید بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری نموده و تا پایان مدت زمان جشنواره، ضمن پرداخت حق بیمه های مرتبط، بیمه نامه خود را جاری نگه داشته و حق بیمه معوق نداشته باشند.
2- اهدای 5 (پنج) عدد سکه بهار آزادی به پنج نفر از بیمه گذاران برتر بیمه سرمد که بیشترین امتیاز را در قالب سیستم امتیاری باشگاه مشتریان شرکت، کسب نموده و دارای حداقل یک بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری باشند.

شرایط شرکت در قرعه کشی:
1-حداقل حق بیمه پرداختی در رشته بیمه عمر و سرمایه گذاری در دوره زمانی جشنواره 6 میلیون ریال.
2-بیمه گذار در زمان قرعه کشی اقساط معوق نداشته باشد.
3-بیمه گذار در باشگاه مشتریان شرکت عضویت خود را ثبت کرده باشد.

زمان جشنواره:
از اول مرداد ماه تا 1395/09/13 مصادف با روز بیمه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
امین محمدی مدیر بیمه های عمرانفرادی بیمه پارسیان:

بیمه پارسیان محصول جدید بیمه زندگی را روانه بازار کرد + معرفی پوشش های جدید

ساعت ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۵/۲کد خبر: ۹۲۹۴۸

بیمه پارسیان محصول بیمه ای جدید در حوزه بیمه های زندگی را طراحی کرده که دارای پوشش های اضافی است و این پوشش ها مجوزهای لازم از بیمه مرکزی را دریافت کرده است .

به گزارش ریسک نیوز،بیمه پارسیان محصول بیمه ای جدید در حوزه بیمه های زندگی را طراحی کرده که پوشش های اضافی این بیمه نیز مجوزهای لازم از بیمه مرکزی را دریافت کرده است .

امین محمدی مدیر بیمه های عمرانفرادی بیمه پارسیان، محصول جدید این شرکت را معرفی کرد.

جناب آقای محمدی،لطفا در خصوص محصولات و پوششهای بیمه ای اصلی، در حوزه های مدیریت بیمه های عمر انفرادی توضیحاتی ایراد بفرمایید.

محصولات اصلی مدیریت بیمه های عمر انفرادی، شامل بیمه نامه های عمر ساده زمانی، بیمه نامه عمر ساده زمانی با سرمایه نزولی(مانده بدهکار)، بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری، بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری با رویکرد طرح سنوات و بیمه نامه عمر و سرمایه خانواده شرکت بیمه پارسیان می باشد که در اختیار هموطنان محترم ما در سراسر ایران قرار دارد و ایشان می توانند با مراجعه به شبکه گسترده فروش شرکت بیمه پارسیان در اقصی نقاط کشور نسبت به خریداری این محصولات و پوششهای بیمه ای اقدام نمایند.ضمنا کارشناسان بیمه ای ما در مجتمع ها و شعب بیمه ای کل کشور، آماده مشاوره و راهنمایی مشتریان در زمینه خرید محصول بیمه ای، مناسب با نیاز و خواسته شان می باشند.

علاوه بر پوششهای اصلی، چه پوششها و طرح هایی در جهت تکمیل نیازهای بیمه ای افراد جامعه در مدیریت بیمه های عمر انفرادی شرکت بیمه پارسیان در نظر گرفته اید

پوششهای تکمیلی ما در قالب پوششهای اضافی، و براساس نیازها و تقاضای هموطنان محترم طراحی شده است.این پوششها در حال حاضر شامل تامین کمک هزینه های درمان بیماری های خاص و صعب العلاج تا سقف 300.000.000 ریال،پرداخت سرمایه تا سه برابر سرمایه فوت بیمه نامه، در صورت فوت ناگهانی بیمه شده در اثر حوادث، پرداخت سرمایه در صورت از کارافتادگی و نقص عضو بیمه شده در اثر خطرات ناشی از حادثه تا سقف 500.000.000 ریال و معافیت بیمه گذار بیمه نامه از پرداخت بخشی از حق بیمه، در صورت از کارافتادگی دائم و کامل بیمه شده در اثر حادثه یا بیماری می باشد که در صورت درخواست بیمه گذار در زمان صدور بیمه نامه یا پس از صدور بیمه نامه(طی الحاقیه)، در اختیار ایشان قرار خواهد گرفت.

با توجه به فضای رقابتی در صنعت بیمه و به عنوان یکی از شرکتهای معتبر و پیشتاز در حوزه بیمه های عمر انفرادی، چه تدابیر و تمهیداتی در خصوص طراحی محصولات و پوششهای جدید اندیشیده اید

اتفاقا یکی از دغدغه های همیشگی این مدیریت، طراحی محصولات بیمه ای جدید در حوزه بیمه های زندگی می باشد. در همین راستا به اطلاع می رساند که اساسا یکی از معیارهای موفقیت شرکتهای بیمه ، ارائه محصولات و پوششهای بیمه ای بر اساس نیازها و خواسته های بالقوه بازار می باشد.بیمه های زندگی به عنوان یکی از رشته های روبه توسعه در صنعت بیمه کشور مطرح بوده و در این راستا شرکتهای بیمه می بایست با مطالعه و تحقیقات در بازار و ارائه محصولات متناسب با نیازهای متفاوت افراد جامعه، رسالت خود را به نحو احسن به انجام رسانند.

یکی از مدرنترین، سودمند ترین و رایج ترین محصولات در حوزه بیمه های زندگی و در سبد محصولات بیمه ای این شرکت، بیمه های عمر و سرمایه گذاری می باشد که شامل پوشش اصلی فوت به هر علت در مورد بیمه شده و یک سرمایه گذاری مدون و سیستماتیک می باشد.یکی از راههای غنی سازی و ایجاد مطلوبیت افزون تر در این رشته بیمه ای(عمر و سرمایه گذاری) طراحی و ارائه پوششهای اضافی مطلوب و متناسب با نیازهای افراد جامعه می باشد.اهمیت این موضوع به حدی می باشد که وجود پوششهای اضافی مناسب در بیمه عمر و سرمایه گذاری موجب افزایش قابل توجه تابع تقاضای این محصول و ارتقای میزان سطح رضایتمندی و وفاداری بیمه گذاران این رشته بیمه ای شده و خواهد شد، زیرا پوششهای اضافی جدید طراحی شده، قابلیت ارائه به بیمه گذاران بالفعل و بالقوه را دارا می باشد.

در همین راستا شرکت بیمه پارسیان به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های بیمه ای در کشور، همواره در زمینه طراحی و ارائه پوششهای جدید در حوزه بیمه های زندگی در جمع پیشروندگان بازار قرار داشته است.

بدینوسیله به اطلاع مشتریان و سایر هموطنان عزیز می رساند که پوششهای اضافی مندرج در ذیل از طرف این مدیریت طراحی شده و با اخذ مجوزهای قانونی از بیمه محترم مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ان شاء الله به زودی در اختیار هموطنان قرار خواهد گرفت.

- پوشش اضافی پرداخت هزینه های پزشکی در صورت بروز حوادث که معادل 20% سرمایه فوت در اثر حادثه و تا سقف 400.000.000 ریال، بیمه شده را در برابر هزینه های پزشکی و بیمارستانی ناشی از بروز حوادث، تحت پوشش قرار می دهد.
- پوشش معافیت بیمه نامه از کل حق بیمه در صورت از کارافتادگی دائم و کامل بیمه شده، ناشی از حوادث یا بیماری، که بیمه نامه را از کل حق بیمه(هم بخش فنی و هم بخش سرمایه گذاری) معاف می دارد.

- پوشش پرداخت مقرری روزانه در صورت بستری شدن بیمه شده در بیمارستان به علت حادثه، که این پوشش رقمی معادل 5 در هزار سرمایه فوت در اثر حادثه را در صورت تحقق حادثه تحت پوشش و از چهارمین روز بستری شدن بیمه شده در بیمارستان، تا سقف 90 روز، در اختیار ایشان قرار می دهد.

- پوشش پرداخت مستمری به بیمه شدگان در صورت از کارافتادگی دائم و کامل ایشان ،که پرداخت مستمری به میزان حداکثر چهار برابر حق بیمه را برای مدت 12 سال و در صورت از کارافتادگی دائم و کامل بیمه شده، تضمین می نماید.
- پوشش پرداخت سرمایه بیکاری در صورت از کارافتادگی دائم و کامل بیمه شده که سرمایه ای معادل 70% سرمایه فوت در اثر حادثه را، تا سقف 1.000.000.000 ریال، در صورت از کار افتادگی دائم و کامل بیمه شده، در اختیار بیمه شده قرار می دهد.

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
فکر کنم به یک سوال مهم پاسخ داده نشده اینکه آیا از بیمه عمر میشه بعنوان ضامن استفاده کرد؟ مثلا با دوچرخه به یکی برخورد کردیم دوچرخه که بیمه نداره طرف هم که مصدوم شده مثلا انگشتش شکست و پول دیه رو میخواد دادگاه هم میگه ضامن حقوق بگیر بیار حالا میشه بیمه نامه عمر رو برد دادگاه و بعنوان ضامن ارائه داد؟ یا مثلا بخواهیم از بانک وام بگیریم بیمه نامه ضامن میشه؟ اصلا خارج از اون نمایندگی و سیستم بیمه، این بیمه عمر ارزش ضمانت داره؟کسی براش تره خرد میکنه؟
مشاغل خانگی و اینترنتی جزو پرریسک محسوب نمیشن؟درسته؟ پس اگر رایانه بسوزه یا ویروس و هک و... کل محصولات آنلاین رو نابود کنه چی؟ریسک ازین بیشتر؟ راننده تریلی هم اینقدر استرس و ریسک نداره واسه خودش همه تشنه لبیم ساقی کجایی رو گوش میده و...
اما راجب ساندویچ مطمئناً 30سال دیگه میشه 5میلیون تومان همانطور که 30سال پیش 50 تک تومانی بود الان 50هزار تومان هست این همه بیمه وجود داره اما هیچکدوم بیمه خوردوخوراک نیستن بیمه ساندویچ هم نیاز هست یه مرد پیدا نمیشه سرمایشو بندازه بیمه غذایی ایجاد کنه بیمه دارو هم خیلی نیازه الان قیمت داروها خیلی شده و راجب سرطان ممکنه از امراض خاص بیاد بیرون آمار ابتلا به سرطان زیاد شده

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
فکر کنم به یک سوال مهم پاسخ داده نشده اینکه آیا از بیمه عمر میشه بعنوان ضامن استفاده کرد؟ مثلا با دوچرخه به یکی برخورد کردیم دوچرخه که بیمه نداره طرف هم که مصدوم شده مثلا انگشتش شکست و پول دیه رو میخواد دادگاه هم میگه ضامن حقوق بگیر بیار حالا میشه بیمه نامه عمر رو برد دادگاه و بعنوان ضامن ارائه داد؟ یا مثلا بخواهیم از بانک وام بگیریم بیمه نامه ضامن میشه؟ اصلا خارج از اون نمایندگی و سیستم بیمه، این بیمه عمر ارزش ضمانت داره؟کسی براش تره خرد میکنه؟
مشاغل خانگی و اینترنتی جزو پرریسک محسوب نمیشن؟درسته؟ پس اگر رایانه بسوزه یا ویروس و هک و... کل محصولات آنلاین رو نابود کنه چی؟ریسک ازین بیشتر؟ راننده تریلی هم اینقدر استرس و ریسک نداره واسه خودش همه تشنه لبیم ساقی کجایی رو گوش میده و...
اما راجب ساندویچ مطمئناً 30سال دیگه میشه 5میلیون تومان همانطور که 30سال پیش 50 تک تومانی بود الان 50هزار تومان هست این همه بیمه وجود داره اما هیچکدوم بیمه خوردوخوراک نیستن بیمه ساندویچ هم نیاز هست یه مرد پیدا نمیشه سرمایشو بندازه بیمه غذایی ایجاد کنه بیمه دارو هم خیلی نیازه الان قیمت داروها خیلی شده و راجب سرطان ممکنه از امراض خاص بیاد بیرون آمار ابتلا به سرطان زیاد شده

۱.بیمه عمر به واسطه ذخیره اندوخته ایجاد شده،قابل وثیقه گذاری هست،درشت مثل سایر اورق بهادار
۲.کم ریسک یا پر ریسک،با توجه به خطر جانی بیمه شده هست؛دقت کنید بیمه عمر،بیمه شخص هست،نه بیمه اموال
۳.همانطور که قیمت ها افزایش پیدا میکنن،درامد هم افزایش پیدا میکند،پس به همین نسبت،بیمه شده میتواند پرداخت سالامه را افزایش بده تا ذخیره اندوخته رشد بیشتری داشته باشه و به این صورت اثر تورم ۳۰ سال آینده خنثی بشه؛
مطمئنا اگر ساندویچ بشه ۵ میلیون درامد هم میشه ۱ میلیارد [emoji2] [emoji2] [emoji2] وگرنه کشس دیگه نمیتونه ساندویچ بخوره[emoji6] [emoji6]
۳.بیمه های درمان،چه پایه و چه مکمل،هزینه دارو رو تحت پوشش قرار میدن
۴.شرکت بیمه عمر با شما قرارداد میبندد که هزینه ۵ بیماری رو تحت پوشش قرار دهد و این تا پایان قرارداد شما باقی هست؛
پس این امراض خاص،با آن امراض خاص که در سیستم بهداشتی وجود دارد متفاوت هست؛
اگر اینطور د سکته قلبی یا مغزی اصلا نباید تحت پوشش.بیمه ای میبود و بیماری های مثل تالاسمی و هموفیلی باید تحت پوشش.قرار میگرفت؛
در حالی که امراض خاص بیمه عمر،۵ بیماری هزینه بر در حیات افراد هستند در صورت تمایل تحت پوشش شرکت قرار میگیرند

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
کدوم افزایش حقوق؟ کدوم حقوق؟امروزه اکثریت مردم شغل آزاد و بازاری دارن حقوق ها نوسان داره و موج مکزیکی مزینه اصلا نمیشه به حقوق های امروزی اعتماد کرد با اینکه اعتمادی هم به بیمه عمر نداشتم همش فکر میکردم این بیمه ها دنبال یه سود واسه خودشونن و میخوان جیب جوانها رو خالی کنن اما چون سالانه حدود 20میلیون ریال پس انداز میکنم که یا میذاشتمش بانک یا سکه میخریدم... صبح رفتم بیمه ایران خودمو بیمه عمر مان کردم متصدی هم خیلی خوب توضیح داد که جریان این بیمه چطوریه و بنده دوزاریم افتاد و با یه حساب کتاب دودوتاهشتا متوجه شدم بیمه خوبیه از تامین اجتماعی بهتر نباشه بدتر هم نیست به نظرم بهترم هست چون میشه سالی یبار شرایطش رو تغیر داد و مشتری مدارتره طلبکارا هم نمیتونن بهش نفوذ کنن ضامن هم میشه ولی اندوخته باید اندازه اون دیه یا خسارت معادلش باشه ولی اگر خسارت پرداخت نشه بیمه رو مصادره میکنن پس بهتره وثیقه گذاری نشه بیمه ای که گرفتم با این کیفیته که سالانه 12 میلیون ریال با افزایش 20درصد پرداخت کنم که این 20درصد رو سالی یبار میتونم کم یا زیادتر کنم البته چیزی راجب وراث تنظیم نشد نمیدونم متصدی یادش رفت تنطیم کنه یا اتوماتیک وراث هم تنظیم میشه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کدوم افزایش حقوق؟ کدوم حقوق؟امروزه اکثریت مردم شغل آزاد و بازاری دارن حقوق ها نوسان داره و موج مکزیکی مزینه اصلا نمیشه به حقوق های امروزی اعتماد کرد با اینکه اعتمادی هم به بیمه عمر نداشتم همش فکر میکردم این بیمه ها دنبال یه سود واسه خودشونن و میخوان جیب جوانها رو خالی کنن اما چون سالانه حدود 20میلیون ریال پس انداز میکنم که یا میذاشتمش بانک یا سکه میخریدم... صبح رفتم بیمه ایران خودمو بیمه عمر مان کردم متصدی هم خیلی خوب توضیح داد که جریان این بیمه چطوریه و بنده دوزاریم افتاد و با یه حساب کتاب دودوتاهشتا متوجه شدم بیمه خوبیه از تامین اجتماعی بهتر نباشه بدتر هم نیست به نظرم بهترم هست چون میشه سالی یبار شرایطش رو تغیر داد و مشتری مدارتره طلبکارا هم نمیتونن بهش نفوذ کنن ضامن هم میشه ولی اندوخته باید اندازه اون دیه یا خسارت معادلش باشه ولی اگر خسارت پرداخت نشه بیمه رو مصادره میکنن پس بهتره وثیقه گذاری نشه بیمه ای که گرفتم با این کیفیته که سالانه 12 میلیون ریال با افزایش 20درصد پرداخت کنم که این 20درصد رو سالی یبار میتونم کم یا زیادتر کنم البته چیزی راجب وراث تنظیم نشد نمیدونم متصدی یادش رفت تنطیم کنه یا اتوماتیک وراث هم تنظیم میشه؟
بلی دقیقا،بهتر از تامین اجتماعی نباشه،کم فایده تر نیست؛
شما در قسمت ذی نفعان،استفاده کنندگان از سرمایه بیمه در صورت فوت و سهم انها رو مشخص میکنین که باید از نزدیکان شما و یا مراکز خیریه باشد؛
اگر ذی نفغان مشخص نباشه،غرامت فوت به وراث طبق سهم الارث مندرج در قانون تقسیم میشه

omid109

Registered User
لایک‌ها
37
تشکر بابت پاسخگویی ات خب از کی میتونم وام بگیرم و تا چه سقفی وام میدن به این بیمه ام چون یه کارینا داریم خوابیده توی باغ و به تعمیر اساسی نیاز داره میخوام خرجش کنم آتنیک بشه:general601:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تشکر بابت پاسخگویی ات خب از کی میتونم وام بگیرم و تا چه سقفی وام میدن به این بیمه ام چون یه کارینا داریم خوابیده توی باغ و به تعمیر اساسی نیاز داره میخوام خرجش کنم آتنیک بشه:general601:
بعد از ۲ سال(بیمه سامان و پاسارگاد بعد از ۶ ماه و یکسال) ۹۰ درصد ارزش بازخریدی رو با سود ۴ درصد بیشتر از بهره فنی یعنی سودتضمینی+۴ به شما وام میدن؛وام بسته به شرکت ۲ تا ۴ ساله هست(فقط پارسیان ۴)

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
47a166fdab06481d2baa6564b3fa7fa8.jpg

عملکرد شرکت های بیمه در سال گذشته؛
توجه کنید این مربوط به سود سهام شرکت هست،نه سود بیمه عمر،اما میتواند مقایسه ای برای عملکرد مدیریتی و مالی شرکت های بیمه باشد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
عمروسرمایه‌گذاری بیمه‌کوثر

سود قطعی بیمه‌نامه‌های عمروسرمایه‌گذاری شرکت بیمه‌کوثر در پایان سال مالی منتهی به سال94، 23/07درصد محاسبه و اعلام شد.

به گزارش روابط‌عمومی و اعلام مدیر بیمه‌های عمروسرمایه‌گذاری بیمه‌کوثر؛ سود مشارکت سال94 بر روی بیمه‌نامه‌های عمروسرمایه‌گذاری منظور شده است.

روح‌الله عظیمی شناسایی حوزه‌های سوداور جهت سرمایه‌گذاری و تزریق منابع بیمه‌های عمروسرمایه‌گذاری به این حوزه‌ها را ازجمله عوامل تحقق سود حدود 25درصدی بیمه‌های عمروسرمایه‌گذاری در چندسال گذشته و سود 23/07درصدی سال94، برشمرد و گفت: تعهد شرکت به حفظ منافع بیمه‌گذاران، ارزش‌افرینی جهت بیمه‌نامه‌های عمروسرمایه‌گذاری و توانمندی مالی شرکت از دیگر عوامل اثرگذار در این زمینه بوده است.

وی با بیان اینکه افزایش خدمات بیمه‌ای نقش کلیدی در توسعه بیمه‌های عمروسرمایه‌گذاری خواهد داشت، خاطرنشان‌کرد: با بالابردن کیفیت بیمه‌های عمروسرمایه‌گذاری با تاکید بر سرمایه‌گذاری در بازارهای سوداور و نیز گسترش فعالیت‌های بازاریابی در سراسر کشور و ایجاد اعتماد و توسعه زیرساخت‌های خدمت‌رسانی به مشتریان بیمه عمروسرمایه‌گذاری، می‌توان در راستای توسعه بیمه‌های زندگی در جامعه گام برداشت

بالا