با تشکر ویژه از ساسان عزیز که به بهترین شکل ممکن مسابقه رو به پایان رسوندند
در مورد جایزه همه من کمتر از پراید نمی خوام :lol: تو اون تایپک فرزاد خان که پراید نداد حداقل شما یه پراید بده![]()
سلام حامد جان
ارادتمندم رفیق ، آقا دربست در خدمتیم
با تشکر ویژه از ساسان عزیز که به بهترین شکل ممکن مسابقه رو به پایان رسوندند
در مورد جایزه همه من کمتر از پراید نمی خوام :lol: تو اون تایپک فرزاد خان که پراید نداد حداقل شما یه پراید بده![]()
حامد جان قهرمانی نیم فصل دوم هم مبارک :دی
همچنین عرض تبریک دارم خدمت دوست گرامی hamed_pt عزیز
ارادتمند همه فرزاد![]()
سلام حامد جان
ارادتمندم رفیق ، آقا دربست در خدمتیم، پراید ها هم همه آمادس فقط به امیر خان هم گفتم همه از دم آبی متالیکه !! الان هم که جو ، جو قرمزه شما هم که ماشین آبی سوار شو نیستسد !
![]()
![]()
به همه دوستان به شدت تبریک عرض میکنم
یه تشکر ویژه هم میکنم از دست عزیزمون ساسان عزیز که به خوبی هر چه تمام تر این مسابقه رو اداره کردن .....شمردن این همه امتیاز تو این هفته ها کار بسیار بزرگیه!!!
پ.ن 1 : چر انقدر اواتور خلیلی زیاد شده ؟؟ ادم قاطی میکنه!!!!!
پ.ن2 : بار دیگه تبریک میگم قهرمانی پرسپولیس رو
در ضمن این تاپیک یکی از بهترین تاپیک هایی بود که تاحالا تو پیتی دیده بودم ........... ایشالله که سالها ادامه پیدا کنه
دراينجا لازم مي بينم از تمامي دوستاني كه وقت گذاشتند و تنور اين مسابقه رو گرم نگه داشتند تشكر كنم. از تمامي دوستاني كه با هر تفكر و ديدگاهي ، با هر علاقمندي در اين مسابقه شركت كردند . از دوستاني كه از اول در تاپيك حضور پيدا كردند و از پيشكسوتان تاپيك هستند ، دوستاني مثل حامد ، سهيل ، فرزاد ، رضا بادكنكي ، مهرداد ،داش اشكي ، رضا بالاك ، محسن و........
دوستاني كه در ميانه راه به ما ملحق شدند و تا آخر با ما ماندند ، دوستاني مثل سپاهان ،آشيموتو ، سراب ، ايلوشن ، هندي و .......
دوستاني كه واقعا با اخلاق بودند و نفس دوستي ها در اين تاپيك براشون خيلي بيشتر از رقابت اهميت داشت ، سلركو ،گيبا ايران ،فريبا ، افسانه ، رضا و........
دوستي كه در ابتداي راه اندازي تاپيك زحمت محاسبه امتيازات رو مي كشيد ، ماتريكس عزيز و همه كساني كه الان حافظه ام ياري نمي كنه ولي هميشه در يادم خواهند بود .
در پايان از حامد خان مدير محترم تالار ورزش هم براي مهم كردن اين تاپيك و قبول زحمت براي به روز كردن تاپيك امتيازات بي نهايت متشكرم و آرزو مي كنم همه دوستان هميشه شاد ، پيروز و سربلند باشند .
اميدوارم در دوره بعدي هم يكي از دوستان زحمت ايجاد تاپيكي اينچنيني و حتما بهتر از اين را بكشند تا من هم به عنوان يك شركت كننده در اون تاپيك اگر عمري بود به اميد خدا شركت كنم . باز هم براي همه دوستان آرزوي بهروزي و سلامت دارم . يا حق
سلام
ساسان جان ؟ .... به کجا چنین شتابان ؟!
آقا مگه من میذارم ؟!من تازه گرم شدم !! تازه بهم پیشنهاد دادن وضع هوا رو هم واسه تلوزیون پیش بینی کنم !!
این تاپیک به نام خودته و گردوندنش هم کار خودته
واسه سال بعد ایشالله اگه عمری بود هم اسپانسر میذاریم واسه جایزه ، هم از بچه ها میخوایم داوطلبی بعضی هفته ها رو حساب کنن
آقا اولین اسپانسر سال بعد هم خودم
خلاصه از این تاپیک نمیتونی جیم بزنی !![]()
با سلام خدمت همه دوستای خوبم
اول از همه قهرمانی پرسپولیس را به تمام دوستان قرمز تبریکـــــــ میگم و همچنین به قهرمانان اینجا ساسان خان و آقا حامد و فرزاد جان. امیدوارم که همه جا قهرمان باشید
و باز هم خسته نباشید خدمت ساسان عزیز که این همه وقتشون را صرف پایدار موندن این تاپیک کرده و میکنند.
قرار ما 15 مرداد با فصل جدید لیگ برتر
پیروز باشید
ساسان جان آدرست رو بفرست برام میخوام بیام خوتنون![]()
با سلام خدمت دوستان خوبم .
اول از همه از شما به خاطر این همه خاطره تشکر میکنم . انصافا این تاپیک با وجود فیل تر شدن سایت باعث شده بود هیچ وقت اینجا رو از یاد نبرم . به خاطر همه چیز ممنون . از همه دوستان که افتخار آشنایی باهاشون نصیبم شد هم متشکرم که منو توی جمع خودشون پذیرفتند .
از همین الان منتظر فصل بعد هستم و انشالله اون موقع نظم و ترتیب رو از اول رعایت میکنم تا بزنم تو گوش قهرمانی !
خودمم که هفته آخر رو گند زدم و توی سه تا نیومدم .
و در آخر از ساسان عزیز که زحمت همه چیز دراینجا گردن ایشون بود صمیمانه تشکر و سپاسگذاری میکنم و امیدوارم همیشه و در همه مراحل زندگیشون موفقیت و سلامتی توی مشتشون باشه .
ساسان جان دمت گرم ... تاپيك خيلي عالي بودي . من به عنوان يك تماشاگر هميشه ناظر ؤ شاهد موفقيت اين تاپيك و نظم برگزاري اون بودم و مي خوام به دو علت بهت تبريك بگم : 1- عالي برگزار كردن اين مسابقه تا انتها و 2- قهرماني خودت !
ايشالا از سال ديگه منم پايه شركت هستم . از حالا هم تو و ديگر دوستان مثل حامد و فرزاد رو تهديد مي كنم كه :
حسابي حواستون جمع باشه كه از ليگ آينده پلنگ سرخ هم مياد !( آخه شير به اندازه يه تيم داشتيم ) :lol:
سلام
ما که قسمت نبود نیم فصل دوم در خدمت باشیم (بسوز پدر علم و تحصیل)
هر چند تا وقتی بحضور داشتم جزو صدر نشینان بودیم
به هر حال قهرمانی دوستان رو تبریک میگم
از زحمات دوستان به خصوص ساسان عزیز هم تشکر میکنم
و هم چنین ماتریکس عزیز که هفته های ابتدایی لیگ زحمت محاسبه امتیاز ها رو میکشید